Aha, tikrai kazkaip nenori nestukes prisijunginet
Levanda, svarbiausia, kad pagal echo gerai
Caramele, sveikinu ir džiaugiuosi!
Levanda81, nesisielok labai. Aš irgi vieną dieną buvau sunerimusi, kad vaikutis mažai juda, bet kitą dieną jau viskas buvo taip, kaip įprasta. Streptokokas pas mane irgi auga. Gydytoja nuramino, kad gimdymą priimantis gydytojas ir naujagimių gydytojai viskuo pasirūpins, todėl sielotis nereikia, nes nieko pakeisti vis tiek negaliu.
Aš pati pastarąsias kelias dienas jaučiuosi sunki. Dar pilvą vis pamaudžia kaip prieš mmm, karštis muša, keliskart per dieną pilvas sukietėja. Ir šiaip silpnoka
Tikiuosi, kad visi šie simptomai nereiškia nieko kita kaip tik artėjantį gimdymą
Mergaitės, man regis, naujos
prisijungs rudeniop - dabar visi paskutines saulės dienas gaudo
Ups, aš pirma sąrašiuke!
Levanda81, nesisielok labai. Aš irgi vieną dieną buvau sunerimusi, kad vaikutis mažai juda, bet kitą dieną jau viskas buvo taip, kaip įprasta. Streptokokas pas mane irgi auga. Gydytoja nuramino, kad gimdymą priimantis gydytojas ir naujagimių gydytojai viskuo pasirūpins, todėl sielotis nereikia, nes nieko pakeisti vis tiek negaliu.
Aš pati pastarąsias kelias dienas jaučiuosi sunki. Dar pilvą vis pamaudžia kaip prieš mmm, karštis muša, keliskart per dieną pilvas sukietėja. Ir šiaip silpnoka
Mergaitės, man regis, naujos
Ups, aš pirma sąrašiuke!
Red tiddler, man irgi ketedavo pilvas, o pasirodo tai paruosiamieji pas mane tokie buvo
Caramele, sveikinu tapus mamyte
Mergaitės, gydytoja man sakė,kad šiek tiek padidėjęs gimdos tonusas. Nieko per daug nesakė, tik galvoja,kad gal dėl jaudulio ir pan. Dėl viso pikto sakė nusipirkti diasporal magnio miltelių,taip ir padariau,nes kartais padilgčioja,tai gal kaip spazmukai čia kokie. Gydytoja sakė nurimti, viskas yra gerai
Nuo kelių savaičių nėštukės registruojasi pas jūsų ir turi nėštumo liniuotę?
Mergaitės, gydytoja man sakė,kad šiek tiek padidėjęs gimdos tonusas. Nieko per daug nesakė, tik galvoja,kad gal dėl jaudulio ir pan. Dėl viso pikto sakė nusipirkti diasporal magnio miltelių,taip ir padariau,nes kartais padilgčioja,tai gal kaip spazmukai čia kokie. Gydytoja sakė nurimti, viskas yra gerai
Beila, priemam bet kokio "amziaus" nestukiukus, svarbu kad tik daugiau ju butu
O linijuote gali detis kada tik tavo sirdis geidzia
Kiek jum dabar savaiciu?
Del to dilgciojimo tikrai nepergyvenk, manau kad tikrai visom nestukem jis buna
Del to dilgciojimo tikrai nepergyvenk, manau kad tikrai visom nestukem jis buna
Aš su diasporaliu beveik visą nėštumą draugavau
Gal ne kiekvieną dieną gerdavau, bet visada po ranka turėdavau. Vos tik man mėšlungis kojas imdavo traukti arba pilvukas kietėdavo, pamausdavo, iškart čiupdavau miltelius. O ir gydytoja kažkuriuos mėnesius juos buvo prisakiusi gerti.
Tik paskutinius kelis mėnesius liepė nebegerti net ir pilvui kietėjant - sakė, tegul gimda ruošiasi gimdymui
Tik paskutinius kelis mėnesius liepė nebegerti net ir pilvui kietėjant - sakė, tegul gimda ruošiasi gimdymui
QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 20, 10:03)
Labas mamytes.
Vakar 17.43 atkeliavo musu dziaugsmelis bernuzelis. Gime savaite anksciau po planinio CP. Svere 3655g ir 52cm. Nakti nedave man visiskai miegot nes yra be galo isalkes :-D Be problemu ima (.) Pienelio dar nera, bet su tokiu jo apetitu netruksim ilgai ir MP uzsisakyti. :-)
DIDELI SVEIKINIMAI VISAI SEIMAI
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 20, 11:26)
O as nuo ankstaus ryto santariskiu priimamajame del susilpnejusiu ir suretejusiu vaisiaus judesiuku.. Nuo vakar dienos kazkaip vangiai juda. Norejo guldyt stebejimui, bet susitariau del dienos stacionaro savaitei. Nes nera kur dukrytes palikti, nenoriu, kad vyras iseigines imtu.. Padare tyrimus, echo - lelius juda, o as nejauciu
kai paorastai dauzydavo sonkaulius ir pusle...pagal echo viskas idealu. Organiukai tvarkoj. Sunus sveria jau 3200gr. Nzn kame reikalas. Ryt is ryto vel varau, ziuresiu dar kokie kt atsakymai bus. dar ta bjaurastis streptokokas isaugo, kai su dukryte jos nebuvo... net nzn kolkas kas tai ir kokios pasekmes...
Labai gerai padarei kad i dienos stacionara. Gaila kad panevezy tokio deja nera, bet kuom gerai tai kad pvz jei pataloginiam guli tai vistiek tik 1 karta tonusus uzdeda matuot, niekas dazniau nesicackina tai seip kaip ir nera prasmes gulet...
O del judesiuku, tai seip normalu kad i nestumo pabaiga jiems ten vietos ziauriai mazeja nes auga po 200 g per sav panasiai tai juda maziau ir pats blogiau jauti tuos judesiukus. Bet svarbu viskas gerai
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 20, 11:51)
Oi nezinau AnaMari, tikiuos nereiks anksciau laiko, bet kokiu atveju planavom jau i Pnvz varyt savaitgali ir laukt gimdymo. Kaip db paaiskino Meskauskiene, kad svarbu tik prasidejus gimdymui pradet lasint antibus, o tada tirs vaika ar nepereme ta bruda.. Nu susinervinau juodai. O padetis gimdoje tokia iprastine jo kaip ir visad kai ziuri echo. galvyte jau isistaciusi ir zemai
tik va nesuprantu ko jis tos ramus pasidare 
Blyn o kaip cia as praleidau kad tau streptokokas uzaugo
Dar siandiena atlikau depiliacija o ryt dar nestukes fotosesija turiu, tai paskutinis darbas kuri norejau padaryt kol dar
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 20, 09:43)
zinok dariau pertraukas tarp tvarkymu su poguliukais ir vsi kazksip jauciau, kad jie silpnoki. Galvojau na gal apsnudes ar ka... Vakare ir nieko. Atsigulus i lova vos vienas kiyas. Ryte nuo 5ryto nemiegojau. Laukiu, judinu pilva, glostau ir ramu. Isgeriau kavos, galvoju isjudinsiu kaip iprastai. Tyla. Vel guliu vel tyla... Pazadinau vyra ir isvaziavom. O ta moterele priimamajame sako ko cia vaika taip anksti zadinat, tai sakau, kad ji nemiegale! Pati panasiu metu visada kelias. As manau, kas jei neramu geriau vaziuot ir tikrintis, o ne nervuotis, ypac kai prisiskaitai internete netycia kaip del delsimo gryzta vienos be kudikiu is ligonines... 
O nestukiu yra ir nemazai, tik nezinau kodel nenori prisijungti ?
O nestukiu yra ir nemazai, tik nezinau kodel nenori prisijungti ?
Man panasiai irgi taip buvo pries pora dienu, viena nakti ir visa ryta nieko nejauciau, tai jau buvau susiruosus i ligonine varyt, kai pradejo raivytis ir i sonkaulius spardyti.
QUOTE(Beila @ 2013 08 20, 17:11)
O kiek pas tave savaiciu dabar? As buvau numacius uzsiregistruoti 12 savaiciu, po genetiniu tyrimu, bet neiskenciau ir anksciau parejau
As praeita savaite, penktadieni, buvau TA, tai viskas kaip ir oki pas mus, jau mano lelyte beveik isistacius i dubeni, nors kartais lab keistai jauciu sone uzpakaliuka islindusi
red_tiddler, dabar lauksim taves besilukstenant
O idomu, ar yra kokie pozymiai, kad tas streptokokas tuno, ar isskyros, ar dar kazkas, nes pas mus nieks jo netiria, jeigu neitaria, kad jis gali buti
O kaip pas jus su miegu paskutinem savaitem, as tai lab blogai miegu, isitaisyti sunku patogiai, gerit sonas nusiguli, tas begalinis lakstymas i tualeta lab nuvargina, bet buna po tokios nakties uzmiegu apie 8 val ryto ir pabundu tik 11-12
Caramele, kaip sekasi maitinti, ar mazulka duoda nakti pamiegoti? kaip jauties po CP?
Nesimiega nors tu ka.. Tai i wc, ta gerti, tai pilva maudsia, tai nosis uzkritusi...
Beila, junkis drasiai
cia jokiu taisykliu nera-visos pagal drasa, kada nori tada, bet cia jau labai reikia nauju nestukiu 
Dovi, na ne visai, man du kart per valanda tikrino toniukus. Pirma priimamajame, antra jau patologiniame. Gal del to, kad kiekvienas skyrius turejo pagal taisykles atlikti savo darba, nes nuo 37 sav . jei kreipiesi automatiskai jau priklausai kitam skyriui. O panevezy tikraibyra dienos stacionaras, tu kazka maisai
su dukryte tuo isitikinau 
Jolantulia, deja to streptokoko niekaip nepajausi... Man su dukryte jo nebuvo. O ir siaip jis kiek skaiciau pascdaugely moteru tuno, tik jos to nejaucia, o jis tai suaktyveja, tai vel pasislepia... As siaip nei kokiu uzdegimu ar grybu turejus, nei kokiu pagausejusiu isskyru, zodsiu tylu ramu, o jis paumejo. Bet as jau turiu itarima nuo ko, beliko siandien pas gyditojus issiaiskinti... Gaila, kad ne visur tas tyrimas daromas ar rekomenduojamas, nes jei uzsikrecia naujagimis- pasekmes buna labai liudnos
Beila, junkis drasiai
Dovi, na ne visai, man du kart per valanda tikrino toniukus. Pirma priimamajame, antra jau patologiniame. Gal del to, kad kiekvienas skyrius turejo pagal taisykles atlikti savo darba, nes nuo 37 sav . jei kreipiesi automatiskai jau priklausai kitam skyriui. O panevezy tikraibyra dienos stacionaras, tu kazka maisai
Jolantulia, deja to streptokoko niekaip nepajausi... Man su dukryte jo nebuvo. O ir siaip jis kiek skaiciau pascdaugely moteru tuno, tik jos to nejaucia, o jis tai suaktyveja, tai vel pasislepia... As siaip nei kokiu uzdegimu ar grybu turejus, nei kokiu pagausejusiu isskyru, zodsiu tylu ramu, o jis paumejo. Bet as jau turiu itarima nuo ko, beliko siandien pas gyditojus issiaiskinti... Gaila, kad ne visur tas tyrimas daromas ar rekomenduojamas, nes jei uzsikrecia naujagimis- pasekmes buna labai liudnos
Labas rytas
Ačiū už padrąsinimą
Kažkaip nedrąsu užsidėt liniuotę,nes jums jau daug savaitėlių, o man greit 12 savaičių
Vakar vakare ir šįryt išgėriau magnesium diasporal ir nežinau,ar tai susiję,bet šiandien krūtinė pilna,bet nebėra tokia jautri. Ar taip turi būti?
Vakar turėjau scaną
Raukšlė puiki,net nedarėm prisca, matėsi net nosis,akys,burna,skrandis
Jausmas pasakiškas po tiek metų matyt stebuklą... Tiesa, disporal sakė išgerk,kai padurena ir pan.,be to dar gimdos tonusas vos padidėjęs. O vakar echoskopu ilgai ten panardė,nes vis niekaip nėjo pamatuot ruokšlės,tai disporal išgėriau
aGal kvailai skamba mano klausimas,bet ar galėjo magnis sumažinti krūtinės jautrumą?
Ačiū už padrąsinimą
QUOTE(Beila @ 2013 08 21, 08:46)
Labas rytas
Ačiū už padrąsinimą
Kažkaip nedrąsu užsidėt liniuotę,nes jums jau daug savaitėlių, o man greit 12 savaičių
Vakar vakare ir šįryt išgėriau magnesium diasporal ir nežinau,ar tai susiję,bet šiandien krūtinė pilna,bet nebėra tokia jautri. Ar taip turi būti?
Vakar turėjau scaną
Raukšlė puiki,net nedarėm prisca, matėsi net nosis,akys,burna,skrandis
Jausmas pasakiškas po tiek metų matyt stebuklą... Tiesa, disporal sakė išgerk,kai padurena ir pan.,be to dar gimdos tonusas vos padidėjęs. O vakar echoskopu ilgai ten panardė,nes vis niekaip nėjo pamatuot ruokšlės,tai disporal išgėriau
aGal kvailai skamba mano klausimas,bet ar galėjo magnis sumažinti krūtinės jautrumą? 
Ačiū už padrąsinimą
Bella, as su pirmu nestumu daznai diasporal geriau, bet krutines jautrumas cia nesusijes. Krutine jautri, nes tempiasi, auga, o magnis nuima spazmus. Pasak mano gines, paskutinius menesius jo negerai gerti be butino reikalo. Cia siaip. Man krutine sita nestuma isvis nejautri, gal tik vos padidejusi, bet gine sake kad taip ir turi buti, nes juk trecias kartas, krutine su metais biski auga ir zodziu viskas cia normaliai. Dave suprast kad pasiziureciau i pasa ir kiek man metu ir nesitikeciau pojuciu kaip jaunos:)
Beila, na man krūtinę ir trumpai jautėsi. Kažkiek pačioje pradžioje nėštumo buvo jautri, o o to išvis aš jos nejaučiau.
Na aš jau po visko. Dar ryt eisiu. Žodžiu padidėjęs crb kaip ir įtariau. Kai norma <5 pas mane 12,6... Krenta mano imunitetas, matyt per mažas tarpas tarp nėštumų nes šiaip esu iš tų itin retai sergančių. Turiu pūlinuką ant nugaros ir tokį rimtą. Ne iš kur nežinau. Jau tris kartus darė valymą jo. Po vakar jau kaip ir paskutinis kartas, Tai greičiausiai nuo jo tas crb padidėjęs... Na žinoma dar baųlso stygų uždegimas gero nepriduoda, nors prieš dvi sav. crb buvo geras. Tad turiu įtarimą, kad nuo to pūlinuko... Tad gerti ir būtinai gerti antibiotikus...
O kas dėl steptokoko B, tai pasiklausinėjau. Jį turi apie 80% žmonių ir jis kliniškai niekaip nepasireiškia, t.y. žmogus net nežino, kad yra jo nešiptojas. Tai paūmėja jis, tai dingsta. Bet naujagimiui užsikrėsti yra labai pavojinga. Nes komplikacijos vystosi žaibiškai.
Na aš jau po visko. Dar ryt eisiu. Žodžiu padidėjęs crb kaip ir įtariau. Kai norma <5 pas mane 12,6... Krenta mano imunitetas, matyt per mažas tarpas tarp nėštumų nes šiaip esu iš tų itin retai sergančių. Turiu pūlinuką ant nugaros ir tokį rimtą. Ne iš kur nežinau. Jau tris kartus darė valymą jo. Po vakar jau kaip ir paskutinis kartas, Tai greičiausiai nuo jo tas crb padidėjęs... Na žinoma dar baųlso stygų uždegimas gero nepriduoda, nors prieš dvi sav. crb buvo geras. Tad turiu įtarimą, kad nuo to pūlinuko... Tad gerti ir būtinai gerti antibiotikus...
O kas dėl steptokoko B, tai pasiklausinėjau. Jį turi apie 80% žmonių ir jis kliniškai niekaip nepasireiškia, t.y. žmogus net nežino, kad yra jo nešiptojas. Tai paūmėja jis, tai dingsta. Bet naujagimiui užsikrėsti yra labai pavojinga. Nes komplikacijos vystosi žaibiškai.