Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 20, 09:03)
Labas mamytes. 4u.gif  Vakar 17.43 atkeliavo musu dziaugsmelis bernuzelis. Gime savaite anksciau po planinio CP. Svere 3655g ir 52cm. Nakti nedave man visiskai miegot nes yra be galo isalkes :-D Be problemu ima (.) Pienelio dar nera, bet su tokiu jo apetitu netruksim ilgai ir MP uzsisakyti. :-)

Sveıkınımaı mamyteı ır sunelıuı wub.gif wub.gif wub.gif ramıu ır dıenu, ır naktu jums wub.gif wub.gif
Atsakyti
kokios šaunios žinios, Caramele. Sveikinu.

ačiū, mergytės, gražius palinėjimus ir virusiukus 4u.gif Iki pasimatymo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 21 rugpjūčio 2013 - 15:05
Jolantulia, primink kurioje salyje gyveni? Island? Ar esi tu rizikos grupeje, kad genetini dare?
As siandien pasiskambinau ginej, pas ja eisiu kita sav. Neeu tikra 100%, kad mano maziukam matuos kaklelio rauksles. Sesute jau ne pirma karta pasake, kad jie to nedaro...Aplamai privatus ginekologai nera pakankamai kvalifikuoti/nesijauciai jaukiai daryti ta testa.
Tik ligonines tai daro...o, kad ligonineje tikrintu anksciau nei 18 savaite turi buti maziausiai 38 metu.
Cia oficialus pirmas ultralydas daromas tik nuo 18 sav. jei esi jaunesne nei 38 metu.
Bet nuramino, kad jei ka blogo pamatys/ bus kokiu itarimu tai pasakys. Pralaukiau beveik menesi, kad pas ja prieiti..nebeliko daug dienu....
Nuejus reiks prasyt, gal pagailes blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 21 rugpjūčio 2013 - 18:48
Sveikos mergytes 4u.gif gal kam reikia pientraukio MEDELA SWING ir buteliukas calma,naudojau savaite ,atiduosiu uz puse kainos ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sveikinu, Caramelle wub.gif wub.gif

Beila, jau kokie dideli jūs, būtinai dėkis liniuotę, gi smagiau matyti su kokio 'amžiaus' bendraujam mirksiukas.gif Gi nebe 5 savaitės kad labai baimintis ax.gif

Aš streptokoką turėjau su pirmuoju (tai kiba ir dabar yra nzn), tai nieko nesijautė, tik prasidėjus gimdymui pradėjo lašinti antibiotikus. Nors visviena gale CP prireikė, tai nzn ar tie antibai ką nors davė biggrin.gif

Beje, mane galit spalvinti mėlynai, jau kelis kartus matė tą patį, tik nepasakiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 21 rugpjūčio 2013 - 21:41
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 21, 16:18)
Jolantulia, primink kurioje salyje gyveni? Island? Ar esi tu rizikos grupeje, kad genetini dare?
As siandien pasiskambinau ginej, pas ja eisiu kita sav. Neeu tikra 100%, kad mano maziukam matuos kaklelio rauksles. Sesute jau ne pirma karta pasake, kad jie to nedaro...Aplamai privatus ginekologai nera pakankamai kvalifikuoti/nesijauciai jaukiai daryti ta testa.
Tik ligonines tai daro...o, kad ligonineje tikrintu anksciau nei 18 savaite turi buti maziausiai 38 metu.
Cia oficialus pirmas ultralydas daromas tik nuo 18 sav. jei esi jaunesne nei 38 metu.
Bet nuramino, kad jei ka blogo pamatys/ bus kokiu itarimu tai pasakys. Pralaukiau beveik menesi, kad pas ja prieiti..nebeliko daug dienu....
Nuejus reiks prasyt, gal pagailes blush2.gif

Labukas 4u.gif
Ás priklausau rizikos grupei, ne tik, kad man jau virs 40, bet ir todel, kad esu po IVF,( IVF priklauso rizikos grupei todel, kad daug medikamentu reikia sunaudoti pries pastojant ir po),kaip ir Tu smile.gif
Gyvenu Islandijoje, po IVF cia visoms daro genetinius tyrimus. Bet mano drauges, kurios yra ne rizikos grupeje ir pastojo naturaliai, galejo pasidaryti tyrimus be problemu 12 savaiciu, o antra kart daro 20-ties, tada apziuri visus organiukus ir pasako lyti, jeigu to pageidauja. Ir cia tik po 12 sav. uzveda nesciosios kortele ir pradedi lankytis pas tau priklausancia akusere.
Na, keista, kad tik nuo 18 sav. daro pas jus pirmuosius genetinius tyrimus, nes be tos raukslytes, dar ismatuoja galvyte ir slaunyciu ilgi, vandenu kieki ir dar kazka, kad nustatytu vaikelio tikslesne gimimo data, nes veliau tie ismatavimai yra netikslus. Dar sirdute paziuri, jau nelabai prisimenu ka dar. 12 savaite taip pat ima krauja genetiniams tyrimams, tiria vel gi sindromu galimybes, raso skaiciais kiek galimu atveju is kiek, pvz 1:10000, man be DS, dar dare dviem sindromam tyrimus.
Net nezinau ka patarti, gal salyje, kur Jus gyvenat, yra kitos patirtys ir kitoks poziuris g.gif
Nusiteik pozityviai, as isitikinus, kad pas Jus viskas oki smile.gif Ir nesigedyk, prasyk visko ko noretum, kad paziuretu. O kaip Tu jautiesi dabar, ar pykina, kaip su maistu reikaliukai, ar kokius nors vaistus dar naudoji?

Bum, sveikinu nusidazius melynai thumbup.gif

late, kaip tau sekasi, kaip tavo mazulka laikosi? wub.gif
As turiu nusipirkus medela calma buteliuka ir pientrauki turiu, maza ka smile.gif Bet manau, kad tai tikrai lab reikalingi dalykai, jau guli pas mane taseje supakuoti i ligonine veztis biggrin.gif

O as siandien, t.y. vakar, streso apturejau blush2.gif Praeita nakti niekaip negalejau uzmigti, laksciau i tualeta kas 20 min., labai troskino, daug vandens geriau ir niekaip patogiai isitaisyt negalejau, bet kokiu puse 3 nuluzau ir ismiegojau iki puse 7. Kai pabudau meslungis koja traukt pradejo, o as is miegu, uzmirsusi, kad pilvuzika nemaza jau turiu, kaip kenguru is lovos issokau ir pasipyle is manes vandenys, dar tiek daug, kad jau jokio meslungio nebejutau tik apstulbusi ziurejau i nemaza bala ant grindu ir negalejau suprast ar man cia slapimo pusle neislaike ar vandenys nubego doh.gif Skambinom i ligonine, mums pasake atsigulti ir valandele palaukti ar neprasides saremiai. Nieko neivyko uz valandos, tada liepe atvaziuoti. Ligonineje istyre, kad tai ne vandenys blush2.gif , kad lelyte dar nera pilnai isistacius, ir juda daug, nors guli aukstyn kojomis, bet truputi skersai, kas mane lab nuliudino, as jau tikejausi, kad siandien turesim mazyle ant ranku. Tai teks dabar vel laukti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 22 rugpjūčio 2013 - 03:02
Labas rytas, mana vakar temperatura buvo iki 38 sukilus.. unsure.gif Siandien atsikelus jauciaus neblogai, tik saltis krete.. ir kaip visada, skrandis toks tuscias, o as tokia alkana.. tai jau maziuka musu amzinai alkana drakoniuka pamaitinau biggrin.gif jauciu, kad tempa kils, nes akys tokios pat.. nepraejo dar pilnai.. ziuresim, kas desis dienos begyje.

Bet uztat ka tik isbandziau musu dopleri bigsmile.gif bigsmile.gif pati isgirdau musu maziuko sirdele, plaka kaip paselus, kaip garveziukas koks wub.gif wub.gif wub.gif tada vyra pasikvieciau ir tas isgirdo wub.gif wub.gif irgi klausia, ko taip greit plaka, tai sakau, kad normalu wub.gif bet duodas mazylis, nes pradziai kairej pusej pagavau, paskui per viduri, paskui vel kairej.. wub.gif wub.gif
Dabar reikia tik ismokt, kaip i kompa irasyt ax.gif savo sirdies irgi paklausiau, sako, kad gerai ir savo sirdies plakima irasyt ir paskui maziukui duot paklausyt, kai neramus po gimimo, iskart nurimsta, nes garsas toks pat kaip pilvelyje wub.gif wub.gif
Atsakyti
BUM su melyna tave wub.gif Ot busi pagerbta tarp vyru smile.gif

Kufuke - sveikatytes tau 4u.gif

Levanda kaip tavo reikalai? Kaip mazumelis ar makatuojas? O del dienos stacionaro tai kai mane gulde i lignine as labai nenorejau savo mazytes palikt tai klausiau gyd ar cia man tik dienom ateit reikes ar gulet , tai jis paziurejo issprgusiom akim tai as patikslinau jam tada : na sakau i dienos stacionara, pvz Vilniuj sakau as ejau i dienos stacionara pataloginiam sulasina laselines uzraso tonus ir namo, tada jis oj ne, mes cia panevezy dienos stacionaro neturim ax.gif

Na cia seip ne i tema, apie mane kokios as vistik geros nuomones apie save doh.gif Na kaip vakar sakiau buvo fotosesija tai pries ja galvoju gal i parduotuve kokia suknyte rasiu gal pasipuost nusipirkt. Papietavau, issiruosiau ir trumpam susinervinau pagalvojus :" nu blyn kam man reikejo taip prisikimst, dabar kokia stora atrodysiu doh.gif " ... natikriausiai suprantat kad plona jau senokai niekam neatrodau blush2.gif
Atsakyti
Seikos 4u.gif

bum, su antru sunaiteliu jus, kaip jauties, kaip augat?

dovi, prijuokinai su tuo storumu lotuliukas.gif

jolantulia, tai bent nuotykiai unsure.gif Matai bisko buna nestumo metu doh.gif

kufuke, sveikatytes 4u.gif

levanda, kaip jus, kas naujo? ax.gif

O as po gydytojo, isejau kiek sutrikus g.gif Pamatavo spaudima, i didesne puse toks, nors namie idealus, paskui pasvere +6,5 kg nuo nestumo pradzios, bet is kur??? blink.gif blink.gif Bet cia viskas s.., pamatvo kakla - vos apatine normos riba siekia, sake jei daznai kietes pilvas ar ji skaudes, vaziuot i Santariskes, brandins vaikiuka blink.gif Na o siaip viskas ok, sekantis vizitas po menesio biggrin.gif
Atsakyti
Labukas. Aciu jums visoms uz sveikinimus. 4u.gif Mes vis dar ligoninej, nors jau labai noriu namo. Sako sestadieni galesiu vaziuot.
Vakar atsirado pieno, tai maziukas prisivalgo ir parpia visa diena. Nakti atsibunda kas kelias valandas pavalgyti. Visiskai nenori buti atskirai, todel praejusia nakti pasidaviau - pasiguldziau ji pas save i lova. Tai pirma nakti nuo gimdymo pagaliau pamiegojau. thumbup.gif

Atsakyti
Kelinta savaite 3D ar 4D patariama? Ju pagalba daugiau mato nei per paprasta.

Eina sau, tiek buvau prirasius ir istryniau nepagalvojus, o norejau tik sakinuka dadeti:)
Tikriausiai nelemta buvo jum perskaityti ax.gif

Radau atsakyma:) 22-30 sav. geriausiai matos. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 22 rugpjūčio 2013 - 20:23
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 22, 18:03)
Miela skaityti wub.gif......

Vaje, kaip greit laikas eina, jau 12 sav!!! Na, del genetiniu tyrimu, tai tikrai , ir as skaiciau, kad nervus gerokai patampo, nes be DS yra ir kitokiu ligu ir ju visu neimanoma pamatyti, bet tu negalvok apie tai, nes galima is proto issikraustyti prisigalvojant visko.
Kaip butu saunu, jeigu pas tave porele butu wub.gif
O as turiu beveik visa nestuma nestukine sloga, ji ir yra panasi i alergija, iki 8 menesiu stengiausi nenaudot jokiu purskalu, isskyrus juros druskos tirpala, kuri vaistineje nusipirkau ir kuris padedavo tik trumpam. Dabar naudoju otrivina, bet tik kai jau visai jauciu, kad negaliu kvepuot ir tik nakti.

Egk, kaip laikaisi, kur dingai? Jau ir tavo Didzioji Diena cia pat 4u.gif

red_tiddler, kaip tu? Gal jau kokius pozymius jauti stebukliukui atkeliaujant? ax.gif
Atsakyti