Mūsų mamytės
2010:
*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija
2011:
Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia
2012:
Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU
2013:
Mergyte 82,
Rota,Lietuva,
Pumpule ,
Murauske,
Pina,
sobo, Irmuciukassss,
orchideja888, Asmon,
Drovute,
mamyte.lt,
diukute, braske1515,
Shira,
Aster,
prakriti,
late,
Irute1984,
Terze,
aushen,
Damute,
olsonDU,
errachka,
leiliuke,
juroszuvedra, cukryte 28,
prince,
Beta1,
vilciukas11,
eufforija,
Sniege555DU,
Juodoji Venera,
Caramelle*,
egk
Mūsų puškuojančios
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
Levanda81-rugsejo 10d
Dovi2003-rugsejo 10 d.
PliuskeDU spalio 4d.
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d.
NAZARA-DU - sausio 17d.
Myciute
angeliukkkeee
kufute - vasario 26d.
Beila,
Pepe/ilgakojine, tai ar įtraukti jus į sąrašiuką prie nėštukų?
Tai ar yra norinčių perimti sąrašiuko tvarkymą? Nes greitai liksite be sąrašiuko
Egk, dideliausi sveikinimai jums
Bum, sveikinu su antru sūneliu

Su antru pilvukas dažnai išlenda anksčiau nei su pirmu.
Pepe/ilgakojine, naujagimiam ir kažkur iki metukų NEREIKIA jokių pagalvių! O kas dėl kraitelio - pilna info internete

Man dabar labai nedaug ko tereikėjo nusipirkti, pagrinde gal labiau berniukiškų rūbų, neutralesnių, nors dukrytės ir nerengiau rūžavai, bet berniukiškesnių rūbelių vistiek pritrūkau. O šiaip kaip aš dariau. Išsirašiau internete rastus sąrašus dėl kraitelio ko ten kur reikia ir naršiau po internete skaitinėdama ar tikrai to reikia ir galbūt tai galėsiu nusipirkti jei prireiks gimus vaikui. Ypač nereikia iš anksto pirktis pientraukių, sterilizatorių, buteliukų.
red_tiddler, oho

Lauksim naujienų! Bet kokiu atveju vaikelis jau išnešiotas pas tave, tad nieko baisaus jei bus rugpjūtinukas
O mane vakar tai paruošiamieji pradėjo riesti, kad aš jau galvojau, kad natį reikės važiuoti 130km gimdyti.. Nu nejuokais... Prisiminiua net gimdymo skausmą ir nupurtė

Buvau pas kirpėją ir tik grįžus namo pradėjau daiktus krautis staigiai, kad naktį neprireiktų. Jau miegas ir nebe tas, prabudinųju neaišku ko ir laukiu ryto nes nesimiega