Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 22, 18:03)
Kelinta savaite 3D ar 4D patariama? Ju pagalba daugiau mato nei per paprasta.

Eina sau, tiek buvau prirasius ir istryniau nepagalvojus, o norejau tik sakinuka dadeti:)
Tikriausiai nelemta buvo jum perskaityti ax.gif

Radau atsakyma:) 22-30 sav. geriausiai matos. biggrin.gif  4u.gif

Salyje, kur as gyvenu 3D ir 4D nera diagnostikai skirta, daugiau skirta paziuret kaip vaikelis atrodo realiau viduje, jo bruozus, ir tai jeigu jis geroi pozicijoj sedi, kad galima butu veiduka paziuret ir pridaryt nuotrauku ir video atsiminimui smile.gif
Ir daro tai nuo 28-34 sav.
Atsakyti
Sveikos,
jolantulia, nu ir nuotykis, manau tikrai tikėjaisi jau pagimdyt biggrin.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 08 22, 16:05)
bum, su antru sunaiteliu jus, kaip jauties, kaip augat?

Gerai augam, pilvukas vis didėja, ir pradedu jaustis jau labai nėščia, su pirmu atrodo taip tik virš 30 sav jaučiausi, pradedu galvoti apie nėščiųjų diržą, nes pastovėt ilgiau jau sunku darosi, tai kas bus toliau unsure.gif

QUOTE(Caramelle* @ 2013 08 22, 20:04)
praejusia nakti pasidaviau - pasiguldziau ji pas save i lova. Tai pirma nakti nuo gimdymo pagaliau pamiegojau.  thumbup.gif

Nu ir šaunu, svarbiausia pailsėjusi mamytė wub.gif
Atsakyti
Sveikos nestuliukes nestuke.gif ! biggrin.gif

Didziausi sveikinimai naujajai mamulei Caramelei 4u.gif sulaukus stebuklelio wub.gif
Jau tuoj greitai byres ir kitos mergaites wub.gif

Pliuske , laikykis 4u.gif isivaizduoju kaip sonai braska, jauciu ir man greit brasket prades, nes pilvukas tikrai labai greit dideja biggrin.gif

Buvau TA. Mano mazyliu sirdutes jau aparaciukas sugavo, tai taip miela buvo klausyti wub.gif Atitinkam savaites, abu kartu sveria jau 520g, pertvara gera,placentos geros, kaklelis pilnai ir gerai uzdaras 4.7cm., guli pavyzdingai biggrin.gif vienas zemyn galva kitas aukstyn, sake jei taip ir toliau gules, gimdymas naturalus nusimato ax.gif Tik vat slapime siek tiek ketonu rado unsure.gif liepe gert daugiau vandens ax.gif O siaip viskas gerai,aisku, jau siek tiek nepatogu miegot, bet dar pakenciama (cia jau kaip visoms). Visgi sapnai nesipildo lotuliukas.gif laukiuosi berniuku, turesiu namuose visa gauja, o dar ir pagal horoskopa .....jautis, avinukas ir pora oziaragiu, zodziu visa ferma lotuliukas.gif Dar laukia manes vizitas pas genetike rugsejo 4 d. ax.gif tikiuosi viskas bus gerai rolleyes.gif

Bum, melyniausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 22, 21:03)
Kelinta savaite 3D ar 4D patariama? Ju pagalba daugiau mato nei per paprasta.
Radau atsakyma:) 22-30 sav. geriausiai matos. biggrin.gif  4u.gif

As dariau 30 savaite. Matesi gerai veiduku bruozai, kas i ka panasus smile.gif

QUOTE(bum @ 2013 08 22, 23:31)
Gerai augam, pilvukas vis didėja, ir pradedu jaustis jau labai nėščia, su pirmu atrodo taip tik virš 30 sav jaučiausi, pradedu galvoti apie nėščiųjų diržą, nes pastovėt ilgiau jau sunku darosi, tai kas bus toliau unsure.gif

As dirzo iki dabar nenesioju. Man kazkaip nereikia ax.gif
Sveikinu nusidazius melynai 4u.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 08 23, 15:34)
Pliuske , laikykis 4u.gif isivaizduoju kaip sonai braska, jauciu ir man greit brasket prades, nes pilvukas tikrai labai greit dideja biggrin.gif

Buvau TA. Mano mazyliu sirdutes jau aparaciukas sugavo, tai taip miela buvo klausyti wub.gif Atitinkam savaites, abu kartu sveria jau 520g, pertvara gera,placentos geros, kaklelis pilnai ir gerai uzdaras 4.7cm., guli pavyzdingai biggrin.gif vienas zemyn galva kitas aukstyn, sake jei taip ir toliau gules, gimdymas naturalus nusimato ax.gif Tik vat slapime siek tiek ketonu rado unsure.gif liepe gert daugiau vandens ax.gif O siaip viskas gerai,aisku, jau siek tiek nepatogu miegot, bet dar pakenciama (cia jau kaip visoms). Visgi sapnai nesipildo lotuliukas.gif laukiuosi berniuku, turesiu namuose visa gauja, o dar ir pagal horoskopa .....jautis, avinukas ir pora oziaragiu, zodziu visa ferma lotuliukas.gif  Dar laukia manes vizitas pas genetike rugsejo 4 d. ax.gif tikiuosi viskas bus gerai rolleyes.gif

Laikausi kol kas biggrin.gif Gerai butu dar kokias 4 sav isnesioti. smile.gif
Su gera TA tave. Dziugu kad viskas gerai. Ir melyni sveikinimai! Manau nebus liudna su tiek vyru bigsmile.gif
Atsakyti
egk rugpjucio 13 susilauke dukrytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 2,7kg 49cm,grazi -sveika mergyte,kai gris namucio parasys daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2013 08 23, 05:46)
egk rugpjucio 13 susilauke dukrytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif 2,7kg 49cm,grazi -sveika mergyte,kai gris namucio parasys daugiau thumbup.gif

Kuo didziausi sveikinimai EGK 4u.gif 4u.gif 4u.gif Paskubejo mergyte i dienos sviesa biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Nazara, kokios saunios jusu zinios 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nu nieko sau su 4 vyrukais namie biggrin.gif
Kazin ar daznai buna, kad neidentiski dvyniai buna tos pacios lyties g.gif
As sapnavau, kad mano vienas irgi berniukas ax.gif liko dar antraji kudikeli susapnuoti biggrin.gif
Antradieni eisim ir mes apziurai. Tikiuos, kad abu gyvi ir sveiki. Jau gal 4 kg. uzaugau per tas 12 sav. Jau ir mamyciu rubu reikia ziuretis, nes jau su kelniu uztrauktukais nelabai susitariam:) Dar i darba nueinant ryte, dar dar...bet per darbo valandas issupuciu...nes valgau ir valgau biggrin.gif

Pliuske, pas jus irgi 2? O ko laukiat?

Jolantulia greitai tavo eile biggrin.gif Pas jus stebuklas, viena idejo, tas pats prigijo, ir greitai gims 4u.gif Jusu kaledine dovanele ....

Kada paneles kraiti pradejot krautis, ir idomu kas i ta kraiti turi ieiti blush2.gif Man atrodo vezimelis, lovyte, patalai, pompa , buteliukai ir sterelizatorius svarbiausia...Ar pagalvytes specilaias kokias ziurit? Vyras mano rado kazkokias vokiskas, ant kuriu gulint vaikucio galva nekeicia formos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 23 rugpjūčio 2013 - 17:19
QUOTE(late @ 2013 08 23, 17:46)
egk rugpjucio 13 susilauke dukrytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif 2,7kg 49cm,grazi -sveika mergyte,kai gris namucio parasys daugiau thumbup.gif

thumbup.gif Super naujienos! Sveikinimai egk !!! Dukryte pati pasirinko kada gimti biggrin.gif Svarbu, kad sveikute. Lauksim egk pasakojimo bigsmile.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 23, 18:16)
Pliuske, pas jus irgi 2? O ko laukiat?

Kada paneles kraiti pradejot krautis, ir idomu kas i ta kraiti turi ieiti blush2.gif Man atrodo vezimelis, lovyte, patalai, pompa , buteliukai ir sterelizatorius svarbiausia...Ar pagalvytes specilaias kokias ziurit? Vyras mano rado kazkokias vokiskas, ant kuriu gulint vaikucio galva nekeicia formos...

Aha, pas mus irgi 2. Berniukas ir mergyte wub.gif wub.gif
As nieko dar nesikraunu ir puse daiktu dar neturiu ax.gif Itariu viskas bus paskutinem dienom.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes!

Siandiena pilna netiketumu smile.gif Nuvykus eilinei apziurai pas gydytoja, kraujo spaudimas buvo itartinas (kiek aukstesnis nei paprastai), galva skaudejo, tad padare slapimo tyrima. Grizus namo sumaniau kiek pasnaust. Galvojau, gal spaudimas sumazes. Prabudusi radau praleista savo gydytojos skambuti, kad slapime rado nemazai baltymo, tad ji israso siuntima i ligonine. O ligonineje eme ir pagulde, nes spaudimas ne tik kad nesumazejes nuo ryto, bet dar ir pakilo iki 160/90. Be to, nors ryte gimdos kaklelis buvo tik patrumpejes ir suminkstejes, pavakare ligonineje jis dargi buvo 1 cm atsidares. Taigi dabar vartausi ligonines lovoj ir svarstau, kuo cia viskas baigsis. Nesitikejau, kad viskas taip pakryps. Maniau, kad sekmingai sulauksiu gimdymo datos ir dar pernesiosiu. Sako, kad dabar pernesioti jau neleis.
Atsakyti
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 23, 06:51)
Sveikos busimos mamytes!

Nu va, ir taviskis/taviske jau nori ant mamos ranku biggrin.gif Nu pasipils cia maziuku...
Lauksim tolimesniu ziniu.
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(pliuske @ 2013 08 23, 16:31)
As dirzo iki dabar nenesioju. Man kazkaip nereikia  ax.gif

Su pirmu irgi nereikėjo man, nė mintis tokia nekilo, o dabar matomai jau sveikata kita biggrin.gif

QUOTE(late @ 2013 08 23, 17:46)

Sveikinimai wub.gif wub.gif Svarbiausia kad sveika, nu ir kad graži neblogai biggrin.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 08 23, 18:16)

Aš tai kai dekretas prasidėjo. O dabar nuo pirmo viskas lieka biggrin.gif Tereiks nusipirkti speneliams kremo ax.gif Gerai čia vardini, man tik buteliukų neprireikė ir sterilizatoriaus, bet su dvynukais turbūt dažniausiai prireikia jų. Nu aišku dar drabužėliai, vokeliai / kombinzonai, vonelė, žirklutės nagams, kas ten dar.. O pagalvės tai nereik iki 1 m.

QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 23, 18:51)
Taigi dabar vartausi ligonines lovoj ir svarstau, kuo cia viskas baigsis. Nesitikejau, kad viskas taip pakryps. Maniau, kad sekmingai sulauksiu gimdymo datos ir dar pernesiosiu. Sako, kad dabar pernesioti jau neleis.

Nu va, jau greitai TAS susitikimas bigsmile.gif Linkiu kuo sklandžiau 4u.gif
Atsakyti
Mūsų mamytės

user posted image
2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera, Caramelle*, egk

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
Levanda81-rugsejo 10d
Dovi2003-rugsejo 10 d.
PliuskeDU spalio 4d.
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d.
NAZARA-DU - sausio 17d.
Myciute
angeliukkkeee
kufute - vasario 26d.

user posted image
Beila, Pepe/ilgakojine, tai ar įtraukti jus į sąrašiuką prie nėštukų? rolleyes.gif

Tai ar yra norinčių perimti sąrašiuko tvarkymą? Nes greitai liksite be sąrašiuko rolleyes.gif

Egk, dideliausi sveikinimai jums 4u.gif

Bum, sveikinu su antru sūneliu wub.gif Su antru pilvukas dažnai išlenda anksčiau nei su pirmu.

Pepe/ilgakojine, naujagimiam ir kažkur iki metukų NEREIKIA jokių pagalvių! O kas dėl kraitelio - pilna info internete wink.gif Man dabar labai nedaug ko tereikėjo nusipirkti, pagrinde gal labiau berniukiškų rūbų, neutralesnių, nors dukrytės ir nerengiau rūžavai, bet berniukiškesnių rūbelių vistiek pritrūkau. O šiaip kaip aš dariau. Išsirašiau internete rastus sąrašus dėl kraitelio ko ten kur reikia ir naršiau po internete skaitinėdama ar tikrai to reikia ir galbūt tai galėsiu nusipirkti jei prireiks gimus vaikui. Ypač nereikia iš anksto pirktis pientraukių, sterilizatorių, buteliukų.

red_tiddler, oho bigsmile.gif Lauksim naujienų! Bet kokiu atveju vaikelis jau išnešiotas pas tave, tad nieko baisaus jei bus rugpjūtinukas 4u.gif

O mane vakar tai paruošiamieji pradėjo riesti, kad aš jau galvojau, kad natį reikės važiuoti 130km gimdyti.. Nu nejuokais... Prisiminiua net gimdymo skausmą ir nupurtė unsure.gif Buvau pas kirpėją ir tik grįžus namo pradėjau daiktus krautis staigiai, kad naktį neprireiktų. Jau miegas ir nebe tas, prabudinųju neaišku ko ir laukiu ryto nes nesimiega doh.gif
Atsakyti
egk didziausi sveikinimai susilaukus dukrytes, ramiu naktu, dienu ir daug pienelio wub.gif wub.gif

Na, bet gı kaıp byret cıa vısos pradejo bigsmile.gif
Atsakyti