Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 24, 05:37)

O mane vakar tai paruošiamieji pradėjo riesti, kad aš jau galvojau, kad natį reikės važiuoti 130km gimdyti.. Nu nejuokais... Prisiminiua net gimdymo skausmą ir nupurtė  unsure.gif  Buvau pas kirpėją ir tik grįžus namo pradėjau daiktus krautis staigiai, kad naktį neprireiktų. Jau miegas ir nebe tas, prabudinųju neaišku ko ir laukiu ryto nes nesimiega  doh.gif

Man zinok irgi po truputi nekas daros ax.gif Kazkaip MB tevai isvaziave galvoju kur cia palikt dukriuka reiks jei ka, net bijau pagalvot apie gimdyma, reikia rytojaus bent laukti blush2.gif Seip gali panaudoti spaccupreelio zvakuciu, gydytojai pataria net jei liks gidant atsivezti minkstina kakleli ir tuo paciu biski spazmus nuima, visiskai saugus homepatiniai heel kompanijos.
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 08 24, 22:36)
Man zinok irgi po truputi nekas daros  ax.gif  Kazkaip MB tevai isvaziave galvoju kur cia palikt dukriuka reiks jei ka, net bijau pagalvot apie gimdyma, reikia rytojaus bent laukti  blush2.gif Seip gali panaudoti spaccupreelio zvakuciu, gydytojai pataria net jei liks gidant atsivezti minkstina kakleli ir tuo paciu biski spazmus nuima, visiskai saugus homepatiniai heel kompanijos.

as turiu tu zvakuciu nuo pirmo gimdymo dar, man juos paskyre P. naudoti kirpimo skausmui nuimti. Bet jas juk ne i maksti reikia kisti ir vistiek niima siek tiek spazmus? Nezinojau, kad jie kakleli minkstina smile.gif

O kaip tu laikaisi? Sakau gal spetume dar pasimatyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 25, 06:59)
as turiu tu zvakuciu nuo pirmo gimdymo dar, man juos paskyre P. naudoti kirpimo skausmui nuimti. Bet jas juk ne i maksti reikia kisti ir vistiek niima siek tiek spazmus? Nezinojau, kad jie kakleli minkstina smile.gif

O kaip tu laikaisi? Sakau gal spetume dar pasimatyti biggrin.gif

Drasiai - jei ne ne mieste tai ligoninej smile.gif O tu jau Pan? Man P etrau skiene taip sake kad minkstina, nuima lygiuju raumenu spazmus - ne i maksti i uzpakaliuka,tai as viena pries miega panaudoju ax.gif

As suku galva bandyt man cia organizuot 30meti ar verciau ne g.gif seip gerai jauciuos, bet bruolis bet kada mane islyst pasveikint gali biggrin.gif
Atsakyti
[B]Egk[/B], kaip netiketai wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinimai dideliausi susilaukus sveikos ir grazios mergytes, linkiu ramiu nakteliu ir pienelio upeliu 4u.gif Kai turesi laiko, parasyk, kaip jautiesi, kaip mazule, ar rami, kaip reikalai su pieneliu ir ttt ax.gif

Nazara 4u.gif , sveikinu nusidazius melynai ir jau nuejus puse kelio 4u.gif , vaje, kokia vyriska kompanija turesi ir kiek vyrisko demesio tongue.gif

Pliuske, tau jau ir ne daug liko, dvynukai ateina paprastai anksciau, neatidek visko paskutinem dienom, nes kuo toliau tuo sunkiau daros 4u.gif

red_tiddler, gal jau ? kaip jautiesi? Bet kokiu atveju linkim Tau lengvo gimdymo ir dziugiu akimirku sutinkant savo mazyli 4u.gif

Levanda 4u.gif , tau irgi sekmes, gal tu mus aplenksi!? Kaip jautiesi?

Mane sia nakti ir paruosiamieji kankino ir dar tokie skausmingi, vis galvojau gal jau..., visai neissimiegojau. Bet ka tik grizau is TA, sake, viskas ciki, tik vis dar galvyte nera giliai isistacius. Tai dabar laukiam laukiam ax.gif

Angeliuke, kas pas tave girdeti? kaip jautiesi?

Dovi2003, o tas zvakutes pries kiek laiko reikia pradet naudoti? Tiesa, as nezinau ar pas mus yra pirkti tokiu, bet jei ne velu gal kokiu analogu rasciau g.gif Vaje, paziurejau tau ir intensyvaus laukimo metas 4u.gif , lengvo gimdymo!!! Kiek musu daug pabyres greitu laiku tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 26 rugpjūčio 2013 - 14:45
QUOTE(jolantulia @ 2013 08 26, 15:40)
Pliuske, tau jau ir ne daug liko, dvynukai ateina paprastai anksciau, neatidek visko paskutinem dienom, nes kuo toliau tuo sunkiau daros  4u.gif
Mane sia nakti ir paruosiamieji kankino ir dar tokie skausmingi, vis galvojau gal jau..., visai neissimiegojau. Bet ka tik grizau is TA, sake, viskas ciki, tik vis dar galvyte nera giliai isistacius. Tai dabar laukiam laukiam  ax.gif

Jau tikrai nebedaug rolleyes.gif Jau jauciu, kad sunku darosi. Pajudu biski ir pavargstu.. Uz pora savaiciu vaziuoju apziurai, tai ivertins kaip leliukai, kokia padetis ir jei kas ne taip jau guldys. O jei viskas tvarkoj, tai dar porai savaiteliu paleis smile.gif
Tai ka, uz keliu dieneliu ir tave sveikinsim! mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Mergytes, as tai siandien buvau TA ir suzinojau, kad savaitgali man terminas biggrin.gif 39.3 dienos. Kaklelis tik 1cm atsidares, vaikiukas visiskai issivystes ir gali pasibelsti bet kada ... ir man liepe tas zvakutes naudoti jei skauskai kankins.

Dovi as jau Pnvz galim ryt.susimatyt as tau skambtelsiu wink.gif
Atsakyti
Levanda81, gal aš pasikuklinsiu ir sulauksiu kitos savaitės apžiūros ax.gif Nors jau prieš tai per apžiūrą mačiau savo vaikelio ir nosį,ir lūpas wub.gif Tikrai neįtikėtina visa tai regėti ...

Linkėjimai visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 26, 16:27)
Mergytes, as tai siandien buvau TA ir suzinojau, kad savaitgali man terminas biggrin.gif 39.3 dienos. Kaklelis tik 1cm atsidares, vaikiukas visiskai issivystes ir gali pasibelsti bet kada ...  ir man liepe tas zvakutes naudoti jei skauskai kankins.

Dovi as jau Pnvz galim ryt.susimatyt as tau skambtelsiu wink.gif

Eina sau terminas blink.gif Kaip cia tas laikas taip greit bega doh.gif Na o 1 cm atsidarymas reiškia kad kaklelis minkstas, issilygines ir blogiausiu atveju jei veikla neprasides savaime biski paskatins ir pagimdysi lengvai ir greitai;)
Mano draugei taip buvo pernesiojo 7 dienas, nuveze su vyru vaika i darzeli 8h atsigule i ligonine skatinimui be jokios veiklos ir po 3 h be jokiu plysimu pagimde 4700 g suneli antra smile.gif
O stai kitai draugei net ir 10 dienu pernesiojus kaklelis buvo kietas uzsidares 2cm ilgio, tai net nebande skatint iskart cia P kie ne CP padare ir viskas.

Na tai ryt dukriuka pas mociute iskomandiruosiu, reikia man galva biski prasivedint, butu gerai susitikt smile.gif

JOLANTULIA as kaip supratau cia tas zvakutes ma sake atsinest i gimdyma kai jau viskas prasides ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi2003: 26 rugpjūčio 2013 - 16:13
Dovi, na matai ten leidzia ramiausiai savaite pernesiot, o po to pagal situacija. As kai
M pernesiojau, tai man dar neatrodo, kad as greit byresiu biggrin.gif dabar reikes penktad pries savaitgali pasirodyt. Su dukryte ir ilgai vaiksciojau su tokiu atsidarymu, kol nuleido vandenis ir prasidejo rimtesne veikla. Mane tik kas neramina ir glumina, kad vel prie vyro ginekologo reikia pratintis .. O tu pas jo zmona gimdysi?

Beila, viskas bus gerai, tikiu tavo baime, bet palauksiu ir gal dar greiciausiai spesiu itraukt i sarasiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 26, 16:53)
Dovi, na matai ten leidzia ramiausiai savaite pernesiot, o po to pagal situacija. As kai
M pernesiojau, tai man dar neatrodo, kad as greit byresiu biggrin.gif dabar reikes penktad pries savaitgali pasirodyt. Su dukryte ir ilgai vaiksciojau su tokiu atsidarymu, kol nuleido vandenis ir prasidejo rimtesne veikla. Mane tik kas neramina ir glumina, kad vel prie vyro ginekologo reikia pratintis .. O tu pas jo zmona gimdysi?

Nea as nei su vienu gyd nesitarsiu. Ziuresiu kas budes, jei bus levas gyd tai akuseres prasysiu kad tartusi su kuo. Tik labai noriu kad mano aksere galetu mano gidyma priimt. ZInau kad siandiena dirba reiks ryt skambint klaust koks grafikas toliau blush2.gif Dalykas tas kad jei bus budejus pvz nuo 20 h iki 8h o as pradesiu gimdyt 10h tai ji tikrai namuose miegos issijungus visus tel garsus po naktinio budejimo doh.gif O seip net pvz jei nuvaziuociau ir matyciau kad pvz koks J anus auskas, B agurs kas, petraukai vienas arba kitas, Fili manavicie ne, Anta naviciene, tai tada jauciu net tos akuseres netrukdyciau, nes kai ten gulejau 2 sav visas akuseres pazystu ir visos jos man labai fainos ir nei vienos lievos nesutikau o ir visi sitie gyd superiniai ax.gif Aisku yra 4 gyd, nevardinsiu, bet labai noreciau ju nesutikti doh.gif
Atsakyti
Levanda, oho kaip greitai viskas nusimato bigsmile.gif

egk, didziausi sveikinimai susitikus su dukrele 4u.gif wub.gif

Mergaites, gal rimtai kas perimkit sarasiuka, as galesiu ji perimt tik tada, kai kompiuteri turesiu, per telefona labai nepatogu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

egk sveikinu sulaukus dukrytes, mazute kokia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

biggrin.gif tai beveik visos gimdo arne? bigsmile.gif as kazkaip pagalvojau, kad dar net bijot to gimdymo nepradejau biggrin.gif bet jau pirmuju rubeliu maziukams papirkau. As net neisivaizduoju, kiek dviems ju reikes g.gif

Jolantulia aciu, ogi tikrai jau puse kelio iveikiau, liko didzioji dalis ax.gif O tamstai galima gimdyti jau ir siandien 4u.gif zinau, ka reiskia skausmingi paruosiamieji doh.gif Sekmes 4u.gif

Pliuske , dar pora savaiteliu ir bus galima atsipalaiduoti mirksiukas.gif Ir tasele po truputi jau reikia krauti....... Isduok paslapti, koki vezima pirkot? ax.gif

Atsakyti