QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 27, 16:41)
Mes vezima tai jau gal koks menuo turime, taciau vis dar nera ka i ta vezima guldyti
Man jau taip pabodo ligonines lovoje vartytis. Ir nezinia kamuoja, kiek cia dar teks laiko praleisti.
Kraujospudi pavyksta tik su vaistais iki apynormalio numusti (tai nera labai gerai), bet baltymo slapime jau neberado (tai labai gerai), todel gimdymo iki numatytos gimdymo datos lyg ir nebeplanuoja skatinti. Bet ka su manimi darys ir kada, neaisku
Labukas

Na, 5 dieneles tik liko, laikykis, nors tikrai isivaizduoju kaip "gera' but tarp keturiu sienu ir laukti, imk

Mes laukiam su Tvaim kartu
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 27, 17:09)
nebedaug liko ir tuoj turėsi ką paguldyti
Tai tave laikys iki termino galo ligoninėje? įsivaizduoju kaip nuobodu... aš ne ligoninėje, bent man ir žiauriai nuobodu... neina susikaupti nei skaityti, nei filmą žiūrėti, nieko

Šiandien dar pilvą nemenkai maudžia. Nesuprantu ar čia paruošiamieji ar kas nors ir antras vaikas
Levanda, man ir buna paruosiamieji, bet taip pilvelis sukieteja virsuje ir po truputi atleidzia einant i apacia, tai buna neskausminga, bet po to mazyle, turbut pajutusi gimdos susitraukima, sujuda ir tada as jauciu astru skausma pilvo apacioje

Jis lab greit praeina, bet skauda stipriai, tai as dabar pergyvenu, gal kas su pusle negerai ar siaip kazkas, baisu pagalvot apie ilgesni toki skausma gimdant
Oi, gal tu aplenksi dar aplenksi mus su red_tiddler