Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(NAZARA @ 2013 08 26, 19:37)
Pliuske , dar pora savaiteliu  ir bus galima atsipalaiduoti mirksiukas.gif Ir tasele po truputi jau reikia krauti....... Isduok paslapti, koki vezima pirkot? ax.gif

Aha, jau reikes po biskuti krauti tase. Po 2 sav vaziuosiu apziurai, tai sake jau su visom tasem atvaziuoti del viso pikto. O vezimo dar nepirkom ax.gif Galvojam apie Tako, bet jis labai platus ir sunkus doh.gif Ech.. Bet kitos iseities turbut nebus, ieskom, ziurim ivairius variantus, tai taip ir uzsidelse doh.gif O apie koki jus galvojat? rolleyes.gif
Atsakyti
Mes vezima tai jau gal koks menuo turime, taciau vis dar nera ka i ta vezima guldyti smile.gif

Man jau taip pabodo ligonines lovoje vartytis. Ir nezinia kamuoja, kiek cia dar teks laiko praleisti.

Kraujospudi pavyksta tik su vaistais iki apynormalio numusti (tai nera labai gerai), bet baltymo slapime jau neberado (tai labai gerai), todel gimdymo iki numatytos gimdymo datos lyg ir nebeplanuoja skatinti. Bet ka su manimi darys ir kada, neaisku

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 27, 18:41)
Mes vezima tai jau gal koks menuo turime, taciau vis dar nera ka i ta vezima guldyti smile.gif

Man jau taip pabodo ligonines lovoje vartytis. Ir nezinia kamuoja, kiek cia dar teks laiko praleisti.

Kraujospudi pavyksta tik su vaistais iki apynormalio numusti (tai nera labai gerai), bet baltymo slapime jau neberado (tai labai gerai), todel gimdymo iki numatytos gimdymo datos lyg ir nebeplanuoja skatinti. Bet ka su manimi darys ir kada, neaisku
unsure.gif

nebedaug liko ir tuoj turėsi ką paguldyti smile.gif

Tai tave laikys iki termino galo ligoninėje? įsivaizduoju kaip nuobodu... aš ne ligoninėje, bent man ir žiauriai nuobodu... neina susikaupti nei skaityti, nei filmą žiūrėti, nieko wacko.gif Šiandien dar pilvą nemenkai maudžia. Nesuprantu ar čia paruošiamieji ar kas nors ir antras vaikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(red_tiddler @ 2013 08 27, 16:41)

unsure.gif

Labukas 4u.gif Na, 5 dieneles tik liko, laikykis, nors tikrai isivaizduoju kaip "gera' but tarp keturiu sienu ir laukti, imk 4u.gif Mes laukiam su Tvaim kartu tongue.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 27, 17:09)
nebedaug liko ir tuoj turėsi ką paguldyti smile.gif

Tai tave laikys iki termino galo ligoninėje? įsivaizduoju kaip nuobodu... aš ne ligoninėje, bent man ir žiauriai nuobodu... neina susikaupti nei skaityti, nei filmą žiūrėti, nieko  wacko.gif  Šiandien dar pilvą nemenkai maudžia. Nesuprantu ar čia paruošiamieji ar kas nors ir antras vaikas  blush2.gif

Levanda, man ir buna paruosiamieji, bet taip pilvelis sukieteja virsuje ir po truputi atleidzia einant i apacia, tai buna neskausminga, bet po to mazyle, turbut pajutusi gimdos susitraukima, sujuda ir tada as jauciu astru skausma pilvo apacioje blink.gif Jis lab greit praeina, bet skauda stipriai, tai as dabar pergyvenu, gal kas su pusle negerai ar siaip kazkas, baisu pagalvot apie ilgesni toki skausma gimdant unsure.gif
Oi, gal tu aplenksi dar aplenksi mus su red_tiddler mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebezinau, kiek laikys. Pries keleta dienu tikejausi, kad paleis, bet kaip tycia per apziura spaudimas soktelejo iki 160/100, tai ir vel paliko palatoj guleti. Taigi dabar geriu vaistus nuo spaudimo, valerijona ir laukiu, ka toliau su manimi darys. Noreciau dar keletui dienu namo parlekti, bet dabar juk svarbu ne mano norai, o tai, kaip geriau vaikuciui. Abu su vyru labai laukiam susitikimo su mazuoju musu seimos nariu!
Atsakyti
Oho, daug byranciu nusimato thumbup.gif

Mergaites ar buvit kuri apsinuodijus nestumo metu? unsure.gif As vemiau visa nakti, sunus puse nakties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 08 28, 12:04)

Mergaites ar buvit kuri apsinuodijus nestumo metu? unsure.gif As vemiau visa nakti, sunus puse nakties doh.gif

As buvau apsinuodijus.. Visa diena vemiau kas kelias valandas ir visa nakti viduriavau.. Temperatura buvo virs 38. Net neatsimenu ka naudojau.. Kazkokius vaistus nuo apsinuodijimo dave vaistinej. Po poros dienu praejo. Linkiu kuo greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 08 28, 12:04)

Man buvo biski blogiau, buvau nuo dukriuko campilobakteria pasigavus, tai 3 dienas vemiau viduriavau. Bet nieko svarbu skyscius geri, bet nedideliais kiekias po 1-2 gurksnius kas 2-3 min tiek tau tiek vaikui, nes jei geri iskart didesni kieki vandenuko vel skrandis dirginas, o viduriavimui stabdyti nescioms galma smekta, labai gerai padeda.

O as jau baliu pradejau savaitgali organizuoti, tai dabar jau nebenoriu biski gimdyt iki rugsejo 3 bigsmile.gif nes dar noriu dukriuka isleist i rugsejo 1 maja kuri bus 2aja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 08 28, 15:24)
O as jau baliu pradejau savaitgali organizuoti, tai dabar jau nebenoriu biski gimdyt iki rugsejo 3  bigsmile.gif  nes dar noriu dukriuka isleist i rugsejo 1 maja kuri bus 2aja smile.gif

As budama tiek savaiciu nescia net nenoreciau pagalvoti apie balius biggrin.gif Turbut labai gerai jautiesi bigsmile.gif
Atsakyti
Atsigaivaliojau kazkiek i vakara biggrin.gif

Dovi, gražios tau sventes ir tegu tavo grandioziniai planai issipildo biggrin.gif

Kur visos nestukes, kazkaip visai cia tylu pas mus g.gif
Atsakyti
Čia čia visos, bent jau aš rolleyes.gif

Tai gerai, kad tau jau geriau!
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 08 28, 20:51)
Čia čia visos, bent jau aš  rolleyes.gif 

Tai gerai, kad tau jau geriau!

Sedi ant čemodanu gal jau? bigsmile.gif

Aha, tik vyrui spaudimas uzkilo, pulsas aukstas doh.gif
Atsakyti