Labas vakaras.
Nagi nagi, o pas mus šiandien kaip ir Mini Meetas gavosi. Kad sugužėjo svečių- Vilma, Jurgita, Greta, Indrė ( Yyy) su savo vyru šaunuoliu. Oras, tiesą pasakius, nelepino. Kol pasivaišinom pradėjo lyti. Nieko naujo, kaip ir prognozuota sinoptikų. Ne cukriniai šiaip visi.
Prieš dukrų treniruotę bendra foto

Taigi pirmiausiai dalyvavom dukrų treniruotėj. Kvatro Viltei pateikė staigmenų, kurias kartu su tėčiu įveikė ir finale labai gražiai baigė treniruotę. Lengvai nieko nepasieksi. Tik kantrybe ir sunkiu darbu

Panos nusistebėjo, kaip aš galiu į tai ramiai žiūrėti. Bet... Yra kaip yra. Sporto pasaulis reikalauja labai daug pastangų ir stiprybės.
Po to panos pasibalnojo kas Furukę, kas Agatą. Indrė ir Jurgita, Gretos prižiūrimos, jojo Furukę. Mokėsi išjodinėjimo meno. Per stipriai pasakiau. Mokėsi taisyklingo žirgo valdymo, gal taip jau geriau.
Žingsniu Indrė ir Furija

Vilma su Agatu. Nors ir užlijo nemenkai, bet treniruotė vyko ir Vilma euforijoj paliko, kas yra svarbu

Šoko kliūteles, gavo tinkamą pamoką ir rekomendacijas

Po jos ant Agato sėdo Viltė ir parodė klasę

Po daugiau nei metų Jurgita su savo meile Modeliuku

ir su voverytėm, kurių augimą ji artimiausiai stebėjo, daug padėjo ir visada laikė savomis. Ačių, Jurgita

Labai AČIŪ visoms, kurios nepasididžiavo, atvažiavo, sudalyvavo mūsų kasdienybėj , pasimėgavo jojimu, pasisėmė žinių ir informacijos, maloniai praleido laiką. Labai fainos panos. Jausmas, kad 100 metų bendravom. Likimas siunčia man superinius draugus ir dėl to esu jam be galo dėkinga. Labai laukiami esat ir vėl pas mus
Skrajojantis Olandas- gali plaukti be vėjo ir atsilaikyti prieš bet kokią audrą.