Sveiki
Kokia tema atsigavus
QUOTE(Yyy @ 2013 10 21, 12:07)
As irgi galiu idet senesniu, kelios uz uzusienio
Visą gyvenimą su žirgais?

kaip smagu

ir vadeliotojos šitam forume dar neturėjom
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 10 21, 17:42)
Oj o mes dar su ta pacia drauge dar jaunesnes budamos jos mamos mesines vistas sportininkem darem (begikem su kliutimis tarp kitko).....
Kaip prajuokinai

siaubas... nors bendrai ir aš panašiai vaikystėj darydavau..
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 23, 10:01)
Uodega palme, spyruokliuojanti eisena, bet nei lėkt, nei šokt, tasytis, raut Konano link, pasipriešint neleidžiant absoliučiai nei minties. Formą atsakomąją pasiūlė "agresoriui" ir nuėjo kur vedamas. Fantastika. O dar jaunutis, atrodytų durniukas. Bet ne- išliko ramus, paklusnus ir kartu išdidus.
Suprato kad neverta nusileist iki kitų lygio ir eit kaltis

ot kur išdidumas. Pavydėtina
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 24, 09:42)
Tai va į temą ir papasakosiu, kaip blondinė bandė lusitaną eržilą iš levados parsivest
Eina sau

negalvojau kad taip būna. Jaučiu auginant Ginete naujos patirties bus tiek pat, jeigu ne daugiau, kiek visą gyvenimą būnant prie paprastų veislių žirgų
QUOTE(Yyy @ 2013 10 24, 21:20)
Net ir zirga nusipirkus, salmas nepakenks, ypac jei jaunesnis zirgas, baikstus ir t.t.
Na nežinau, man asmeniškai šalmas - būtinas dalykas. Nesvarbu kad karšta, nepatogu... Krisi nuo arklio, ar garde kas nors atsitiks, ar spirs, ar dar ką - gyvūnas vis tiek yra neprognozuojamas ir apsauga būtina.. Aš pvz nejaukiai jaučiuosi sėsdama ant arklio be šalmo. Nesiskųsdavau ir kai žirgyne būdavo privaloma jot su apsauginėm liemenėm. Maža ką. Po to po kokio nors įvykio gali gailėtis visą gyvenimą, kad tą kartą šalmo neužsidėjai dėl kokios nors nereikšmingos priežasties.
Papildyta:QUOTE(retisa7 @ 2013 10 25, 09:19)
Na ir įmetu labai gražią, vasariškai gaivią, Ginete sesučių Egiros ir Heiros foto. Kaip paveiksliukas man ji
Gražuuu

gal būtų galima per FB ar emailą gaut originalą, normalaus dydžio? Reikia atsinaujint desktopą
Hoppe hoppe Reiter /
eine Melodie im Wind..