Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

QUOTE(retisa7 @ 2013 10 21, 08:26)
Na ir dar video

O jau uodegą kaip papūtęs biggrin.gif

QUOTE(Egliotux @ 2013 10 21, 10:32)
Vat pasirodysiu kokį eržilą nesenai atsivežėm
Ir dar vienas mano augintinis, namų siaubas, mamos lepūnas

Gražus eržilas. Kokia jo veislė?
Pirma asociacija - Baskervilių šuo biggrin.gif meškiną primena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 20, 11:12)
Reikia svajot apie savo, kad ir mažą, ūkelį, savam kieme. Tada idealu  smile.gif Mes irgi nepametam šios svajonės.

Kur aš tai girdėjau.... g.gif biggrin.gif

Labas dienas. 4u.gif
Atsakyti
Egle, o čia ne Orlovas? blush2.gif ax.gif bigsmile.gif Gražus širmis. Ypač gražus jo palikuonis dvimetukas wub.gif - didelis koks, bent jau lyginant su greta esančiais ( spėju taip pat dvimečiais).

Dar pastebėjimas- širmių kojelės baltos ir tokiom išlieka, nesvarbu kur mirktų. Nu uodegos ir karčiai- ištisai rudi, ar žalsvi doh.gif Sunkoka ir plaunant. Paradoksas gyvenimiškas biggrin.gif

Čiau čiau gerulis thumbup.gif biggrin.gif

T_B, gi sakau NEPAMETAM svajonės biggrin.gif O, kad ji ne taip greitai pildosi, kaip norėtūsi, tai jau čia kalta aplinka ir ne kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal reik vienam kuriam pakeist kvalifikaciją į ph34r.gif gun_smilie.gif , tai gal reikalai greičiau spręstūsi lotuliukas.gif
Beje, neištversiu tavęs neapmatiugalinus tongue.gif Jau kai dingo, tai dingo iš eterio. Užmiršo ir į svečius atvažiuot kartkartėm bent jau. Jojakelnikes dar kandys nesuėdė? Tai jei liko iš jų bent jau jojastringai, tai gal išlysk iš pogrindžio- papasakok kaip gyveni paskutiniu momentu, atvažiuok galvą pravėdint, jojimo teikiamom "kančiom" lotuliukas.gif ir malonumais pasilepint į Dusetas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 21 spalio 2013 - 10:28
Bracki, kaip tema pagrazejus, kai tiek foto bigsmile.gif
As irgi galiu idet senesniu, kelios uz uzusienio smile.gif
Susipazinkim is arciau bigsmile.gif
Sios Jordanijoje
pavarges zirgelis..
user posted image
pasidare man jo gaila, cia tik pora zingsiu pazingsniavom ir paemiau kita, o jordaniskiai zinokit, kaip eme gerbt, kad pana ant zirgo , o ne vyras .. Puole is karto pasakot, kad jojam i kalnus (nors ten buvo ekskursija, negalejau kazkur ten keblint i lankas biggrin.gif ).. tai po to tik su vienu palenktyniavom, su dviem arabukais, as laimejau biggrin.gif
user posted image
O cia Nemirsetoj
user posted image
Darguziuos
user posted image
Uzkalbejimas biggrin.gif
user posted image
Viena jau uzkalbejau biggrin.gif
user posted image
O savo buvusios meiles, kazkodel nerandu g.gif na tai tiek is mano puses 4u.gif
Papildyta:
net imones plakatas zirgu laugh.gif
user posted image
Papildyta:
O dar radau, ziurineju senas temas smile.gif foto

Retisa, bankas? bigsmile.gif is Vilniaus zirgyno?
user posted image
Sauniai po Vilniu visa isvadelejus esu su karietom, ji ir dar viena erzila is VZ smile.gif Jegu turi berniukas biggrin.gif
Atsakyti
Ooo, labai idomu pamatyti. Tau senos foto, o mums tai nematytos ir įdomios. Arabūuko to lieso pirmoj foto tai net gaila. Gerai kad nejojai.
Labai mielos foto su kumeliuuukais wub.gif

Taip Bankas pas mus atvažiavo iš VŽ. Toks energingas energingas. Ne pagal metus sakyčiau. Jam jau 22 metai.
O tai tu vadeliotoja ar kaip tu čia su tom karietom varinėjai po Vilnių biggrin.gif ?
Atsakyti
Tai va va, toks pavarges, gal 10-20m pazingsniavau ir vsio biggrin.gif pakeiciau.
O Bankas tai joo, dar buvo juodas nepamenu (nes keli buvo is kito zirgyno dar) Teris ar Terekas. Turbut VZ Terekas biggrin.gif
Taip, kaip vadeliotoja. Banka tai parjojau is VZ i Pavilni. O kaip vadeliotoja , tai jei ne su Banku, tai su Tereku, arba dar su kumele tokia, isvazinejus visus beveik rajonus. Dalyvaudavom sventese, Kaziuko mugeje ir t.t. Kieta buvau tuo klausimu senais laikais , dabar gal ir bijociau i mieste su tokiu, kaip erzilai vadeliot biggrin.gif
Atsakyti
Ech tie mazyliai kumeliukai.... miegelis saldenis uz viska...
Sita nuotraukyte primine vaikyste, na buvom gal kokiu 11-12metu su drauge kaime - kaimyno karve nakti atsivede versiuka, o mum labai reikejo ji apziureti smile.gif Nuejom, o versiukas miegojo, o mes kvaisos pagalvojom, kad jis mirsta... tampem uz koju, uz galvos, bandem ant koju pastatyti biggrin.gif Karve ziurejo kaip I kvailes ka ten jos vaikui darom, o mes is sirdies tikejom, kad mum ji reik ant koju pastatyt lotuliukas.gif Deja pazadint nepavyko biggrin.gif:D
Atsakyti
***Andrea*** laugh.gif thumbup.gif biggrin.gif ziauru. Pamenu ir as vaikyste kaime... biggrin.gif
Prisijaukindavom su pussesere visciukus, ir eidavo po 5-6 vnt paskui kiekviena is musu visur biggrin.gif
Atsakyti
Yyy, nu nieko sau bigsmile.gif Vadeliotoja, po miestą ir dar su eržilais bigsmile.gif Nu šaunuolė.
Oooo, vaikystė kaime thumbup.gif Ir aš turėjau viščiukų cirką lotuliukas.gif Papūgėlę, kurią laisvai leisdavau skraidyt sode ir sugrįždavo į narvelį, kol kartą paukštvanagis nepasinaudojo proga doh.gif O geriausiai tai "konkūrinę" telyčaitę ax.gif doh.gif Nu bet gi buvo smagu, nesakykit. O prisiminimų kiek.
Atsakyti
Aga, geri laikai buvo bigsmile.gif ir isjodinejus turbut visa miesta, eh . Buvau princese ant rudo (dazniausiai) zirgo laugh.gif

O papugu ir as turejau kelias, viena brolis buvo laukan isleides, tai grizdavo irgi biggrin.gif kitos nebandem (kita mane mylejo labai). Fainos jos yra, sneka biggrin.gif
O telycaite, tai jega biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo kietos mes buvom vaikystej biggrin.gif
Oj o mes dar su ta pacia drauge dar jaunesnes budamos jos mamos mesines vistas sportininkem darem (begikem su kliutimis tarp kitko)..... vargses vistos... laime ne viena nenustipo doh.gif
Atsakyti
Šita graži, trimetė kumelaitė ieško naujų šeimininkų mirksiukas.gif Į AŽ 4u.gif
user posted image
Atsakyti