Papildau - nerealiai draugiska kumele - paglostyta (net be skanuko) seks nors I pasaulio krasta

trakenukas? ar maisyta? ar kas cia?
blembacki, nu butu ne 'ryza'
nors nuskambes gal negraziai
kazkaip visa gyvenima isivaizdavau sirma, juoda, net balta jau
(Savo)
p.s. o cia mano avataro nerodo
toks gerulis buvo

p.s. o cia mano avataro nerodo

Gryna trakėnė, nuo Konanas (nuo Etiudas Escado) ir Furija (nuo Pritok, nuo Topkij)
Spalvas tai tikrai kaip kas mėgsta.
Papildyta:
Nerodo man tavo avataro
Bet būna, kad pakeitus ne iš karto rodo. Mano pastarąjį avatarą aš pati pamačiau tik po 3-jų dienų

Spalvas tai tikrai kaip kas mėgsta.
Papildyta:
Nerodo man tavo avataro

Nea, tai mano seenas labai, toks katiniokas, sokantis
gal siaip panaikino ta avatara kazkaip kazkur..
O kodel parduodat? kokia kaina?
Siaip trakenai toki biski oziuoti buna,ne?

O kodel parduodat? kokia kaina?

Siaip trakenai toki biski oziuoti buna,ne?

Nerodo ir man avataro - na rodo kazkoki kvadratuka juoda, kad kazkas ne taip su ikelimu greiciausiai... pabandyk pakeisti ir paziuresim kas bus
Del spalvos nesigincijama, as kai saviski rinkausi ir pradzioj buvau atsirinkusi visus variantus juodos spalvos - sakiau jei tarp ju nebus nieko, rinksiuosi tamsiai kastonus

Del spalvos nesigincijama, as kai saviski rinkausi ir pradzioj buvau atsirinkusi visus variantus juodos spalvos - sakiau jei tarp ju nebus nieko, rinksiuosi tamsiai kastonus

Yyy, smulkmenas į AŽ ir aptarsim.
O jei puoselėji mintį apie nuosavą žirgelį, tai tu tik sakyk
Tuoj mes tau visokių veislių, visokių spalvų parodysim
Kaip pvz šitas jaunutis gražuolis Lusitanas norėtų Lietuvoj gražiai augti ir šeimininkus džiuginti

Arba va šita "laivas" LT jojamoji ( realiai Hanoverė), atjunkius mažylę, eis į geras rankas

O dar kai atvažiuooosi, kiek parodysiu
Turbūt neišvažiuosi
Todėl ir sakau- temos neteršiant, visas smulkmenas, norus ir tt aptart AŽ
Nesidrovėti klausti.
O jei puoselėji mintį apie nuosavą žirgelį, tai tu tik sakyk

Tuoj mes tau visokių veislių, visokių spalvų parodysim

Arba va šita "laivas" LT jojamoji ( realiai Hanoverė), atjunkius mažylę, eis į geras rankas

O dar kai atvažiuooosi, kiek parodysiu

Todėl ir sakau- temos neteršiant, visas smulkmenas, norus ir tt aptart AŽ

retisa 
***Andrea***, tai mani pirminis variantas irgi toks buvo
bet kai ciut amerikos painto nenuspirkau (dar kitokia palete..
)
Man cia krize kazkokie trisdesimtmecio
reik zirgo

***Andrea***, tai mani pirminis variantas irgi toks buvo

Man cia krize kazkokie trisdesimtmecio

Retisa7 eržilas daug kraujų turi, ristūno-arabo ir jojamųjų (trakėno/hanoverio kiek sakė, nors tiksliai tėvo kraujų nenurodoma)
http://www.vic.lt:81...amp;fp_action=2
Na neblogus vaikus duoda savininkas sakė kad nei vieno į mėsą neišvežė ( nes jis daug jų veža) plius kad 8 iš dešimt kumeliukų gimsta širmi arba kerši, stiprų margumą duoda net ir bėroms kumelėms.
Na man jaunėlis taip pat patinka, o šalia jo kumelaitės truputi jaunesnės apie 1,5 metelių. O širmelis mažylis labai protingas, atvežė iš laukų, laukinuką bet prisipratinom gal per pora savaičių, jau ir apsidirbom, apsivaikėm, balnelį uždėjom, pašokdinom truputi, dabar palikom augti per žiemą nes labai ūgtelėjo paskutiniu metu, bet va į vaikštynę ramiai eina, o pirmą savaitę net levadoje žaizdavom kol pasigavom ir va po kelių mėnesių visai pasikeitė, psichika labai normali, gana jautrus bet viskas įmanoma, vasarą manau bandysim apsijot, nes taip pat pamaišytas nepakenks manau, bet žinoma į viską atsižvelgsim. Toks lėtoko mastymo vaikinas, bet gal dar ir geriau.
http://www.vic.lt:81...amp;fp_action=2
Na neblogus vaikus duoda savininkas sakė kad nei vieno į mėsą neišvežė ( nes jis daug jų veža) plius kad 8 iš dešimt kumeliukų gimsta širmi arba kerši, stiprų margumą duoda net ir bėroms kumelėms.
Na man jaunėlis taip pat patinka, o šalia jo kumelaitės truputi jaunesnės apie 1,5 metelių. O širmelis mažylis labai protingas, atvežė iš laukų, laukinuką bet prisipratinom gal per pora savaičių, jau ir apsidirbom, apsivaikėm, balnelį uždėjom, pašokdinom truputi, dabar palikom augti per žiemą nes labai ūgtelėjo paskutiniu metu, bet va į vaikštynę ramiai eina, o pirmą savaitę net levadoje žaizdavom kol pasigavom ir va po kelių mėnesių visai pasikeitė, psichika labai normali, gana jautrus bet viskas įmanoma, vasarą manau bandysim apsijot, nes taip pat pamaišytas nepakenks manau, bet žinoma į viską atsižvelgsim. Toks lėtoko mastymo vaikinas, bet gal dar ir geriau.
Aaaa. Aišku. Ačiū už atsakymą. Man kai širmiai etalonai, tai tikrai labai gražus dvimetukas
Ir ne tik spalva gražus jis beje
O dar jei kaip sakai ir psichika gera- manau apie jį mes dar išgirsim

retisa, man tik dabar posta parode 
eiktusau, man visi trys siti dar irgi patiko
gal cia is siaip laimes
lusitanas tai jauciu pabrangiai eitu, ane? o as kai ne sportininke, gal per prabanga butu toki .. O ir hanovere
visu triju noriu dabar jau
atvaryt reik sestadieni, isimylesiu visus, ir ka tada

eiktusau, man visi trys siti dar irgi patiko

lusitanas tai jauciu pabrangiai eitu, ane? o as kai ne sportininke, gal per prabanga butu toki .. O ir hanovere

visu triju noriu dabar jau

Tai gal tu geriau sestadieni nevaryk su manimi - I mano masina ne vienas is situ grazuoliu netilps
O gal kaip tik gerai - nebus pagundos visu arklidziu issivezti

O gal kaip tik gerai - nebus pagundos visu arklidziu issivezti