Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 10 21, 20:52)
Tai gal tu geriau sestadieni nevaryk su manimi - I mano masina ne vienas is situ grazuoliu netilps biggrin.gif
O gal kaip tik gerai - nebus pagundos visu arklidziu issivezti biggrin.gif

nu tai va gi biggrin.gif man is VIlniaus reiktu savais ratais vaziuot biggrin.gif pas mane nebent Ogis koks tilptu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 10 20, 11:53)

Na tai kas sestadieni su manim I Dusetas varo a? Yyy?

sveikos visos. 4u.gif As sestadieni su tamstele varau. ax.gif na,na kokia ten istorija su Nuometu? man irgi idomu:) blink.gif

Atsakyti
Tai kai vaziuosim papasakosiu mirksiukas.gif
Tai, kad tu vaziuosi as jau zinau - ale dar laukiam gal Yyy kaip nors prisides tongue.gif Va tada tai jau mastau man gal priekaba organizuotis iskart - be poros zirgu tikrai is Dusetu neisvaziuosim biggrin.gif o ponis tai I gala tilps, jei labai reiks imsiu savo dzipuka - ir du sudesim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 10 22, 12:17)
Tai kai vaziuosim papasakosiu  mirksiukas.gif
Tai, kad tu vaziuosi as jau zinau - ale dar laukiam gal Yyy kaip nors prisides  tongue.gif Va tada tai jau mastau man gal priekaba organizuotis iskart - be poros zirgu tikrai is Dusetu neisvaziuosim biggrin.gif o ponis tai I gala tilps, jei labai reiks imsiu savo dzipuka - ir du sudesim  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na gerai,lauksiu istorijos. biggrin.gif o as mastau gal ir savo poni galiu kur nors ipakuoti? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
laugh.gif jo, pas mane irgi dzipas, arbva su minivenu busiu (ekonomiskiau biggrin.gif ) poniukas tikrai tilps , ypac minivenan biggrin.gif

Siandien turejau pasportuot, bet kadangi nepavyko suderint, tai nulekiau pas Civinskus biggrin.gif Tiek energijos zirgelis turi, nu ir suka mane liink kliuciu visada, nu nesuslaikiau, ir pora kart pasokom per maziukes, nors viena karta stabtelejo ir nusuko g.gif visai ku ku biggrin.gif O siaip tai gera treniruote, nes visada reik stabdyt biggrin.gif tiek nori issilakstyt..
Jau kad eme kalbint zirga pirkt irgi, hanoverius sirmus (ne pas juos), laikymas su gardu tai 700 Lt unsure.gif

Na zodziu, pilna ispudziu, eh, kad ji kur galas, reik kazkaip dirbt visur stipriai, pinigu taupyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oooo, tai man jau čia rimtai ruoštis reik- arklininkės "siaubūnės" siaubt žirgyno atvažiuoja lotuliukas.gif

Laba diena. Šiandien įdomi diena labai buvo. Ryte ledą nuo mašinos langų gramdžiau, per pietus vos iki maikės neišsirengiau nuo karščio, o va dabar taiiip žvarbu, rodos tuoj tuoj ims snigt doh.gif
Atsakyti
Tai Vilniuj siek tiek brangiau nei Kaune, nors pavyzdziui Senuku zirgynas tai nuo 700 pas juos gardai prasideda biggrin.gif
Man tai snd diena buvo ziauriai greita, o rytoj dar greitesne bus, nes visame maratone dar ir kirpeja reikejo pagaliau itraukti - zile sviecia reik kazka daryt biggrin.gif
Atsakyti
***Andrea***, eik jau zile biggrin.gif
O Kaune siaip kiek gardai? As turiu viena varianta, bet priimtu tik link vasaros doh.gif tai ten dvigubai pigiau tik be maniezo.. Tektu balkone laikyt laugh.gif
Na ka, beliko tik vaikus suparceliuot sestadieniui pas mociute g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip mielaa, turim žmogutį kamuojamą žirgelio įsigijimo ir laikymo "maloniais" rūpesčiais lotuliukas.gif doh.gif

No problem su vaikais pas mus atvykti mirksiukas.gif Poniukų yra.
Atsakyti
Na rupesciai, kaip ir rupesciai, bet tikrai is dalies malonus biggrin.gif
Na, vaikai, kartais tiek oziu prieda, pvz dabar doh.gif kad gali but diena sugadinta, nes mazi dar, kelione isvargins, na nebent mociute kynut biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Apniukę pas mus, bet bent jau nežvarbu.
Vakar Ginete dirbo ant korduko su balnu ant kupros. Kozlikom minimaliai. Mokinomės ramiai eit šalia vedant. Palakstė per kavaletes. Viskas normaliai. Imponuoja jo pagarba šeimininkui. Vedant vaikyt, į gretimą levadą išleido Konaną. Tas, pamatęs Ginete, atlėkė visas spiegdamas grasint. Ginete tik pasipūtė visas. Uodega palme, spyruokliuojanti eisena, bet nei lėkt, nei šokt, tasytis, raut Konano link, pasipriešint neleidžiant absoliučiai nei minties. Formą atsakomąją pasiūlė "agresoriui" ir nuėjo kur vedamas. Fantastika. O dar jaunutis, atrodytų durniukas. Bet ne- išliko ramus, paklusnus ir kartu išdidus.
Po pietų gavo laisvės pasiautėt varlyne, išsivolioooot į valias biggrin.gif Man šiurpsta oda žiūrint kaip jis voliojasi- būūūtina persiverst vis ir po kelis kartus į vieną pusę doh.gif . Vaidenasi man visokie negerumai tokių persivertimų. Bet tfu tfu tfu viskas normaliai. Matyt jiems taip jau įprasta. Šalia levadoj buvo Parkutis, tai oiiii kiek staipėsi Ginete prieš jį biggrin.gif Piestukai serijom. Bet piktybiškumo jokio. Greičiau vaikiškas dar "Eii, pažaiskim". Parkas pažiūrėjo abejingai tą šou ir nuėjo skabyt žolės likučių. Nebelikus prieš ką maivytis, jo pavyzdžiu pasekė ir Ginete.
Kumelkos irgi į valias pasiautėjo levadoj.
Saulei šviečiant, nesijautė to žvarbumo. Dingus saulei, termometras rodė vos +5. Nulydėjau dukras į treniruotę ir visos neišbuvau- kojų, rankų pirštų galiukai maniau nukris iš šalčio. Mazgės didvyriškai treniravosi. Joms nebaisu jokios oro salygos. Jooot ir šventa biggrin.gif

Tai močiutei aukso kalnus pažadėkit, palikit anūkus ir į kojas biggrin.gif

Atsakyti
Štai sulaukiau savaitgalį atvažiavusios žurnalistės straipsnio apie mūsų žirgyną :
http://www.valstieti...-i-Skandinavija
Atsakyti