Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Turiu dar nauju cesnaku...bet nezinau kada juos sodint, kad vel nesudygtu doh.gif biggrin.gif
-----------
uzmulciavau braskes siaudais, tai dabar klausimas- kaip kitamet nuimt ta ziemkenciu derliu? sudygo nedakulti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 11 04, 13:06)
Turiu dar nauju cesnaku...bet nezinau kada juos sodint, kad vel nesudygtu doh.gif  biggrin.gif
-----------
uzmulciavau braskes siaudais, tai dabar klausimas- kaip kitamet nuimt ta ziemkenciu derliu? sudygo nedakulti doh.gif

O, KITAMET NEREIKES PIRKT SEKLU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 11 04, 14:06)
Turiu dar nauju cesnaku...bet nezinau kada juos sodint, kad vel nesudygtu doh.gif  biggrin.gif
-----------

Sodinkit ir galvos nesukit, negi lauksit kol su laužtuvu reikės sodinti. Mano spalio viduryje pasodinti.

T
-----------

thumbup.gif pasisekė mirksiukas.gif Dvigubas derlius kitą metą bus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 11 04, 13:13)
O, KITAMET NEREIKES PIRKT SEKLU biggrin.gif

ta prasme - kombaina i braskes ileist g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 11 04, 12:06)

nukarpykit tuos sudygėlius.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 11 04, 12:06)

2 savaitės iki prognozuojamo atšalimo, rašiau tongue.gif

QUOTE(vobla @ 2013 11 04, 13:51)
ta prasme - kombaina i braskes ileist g.gif  unsure.gif

O žirklės rankose nesilaiko? Žiemkenčiai nutirpus sniegui lengvai valdomo aukščio, žemiau kelių turėtų būt, vasarinės kultūras galima prieš šalnas nukirpt. Kame problemos, nesuprantu, savų keletą galiu perleist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 04, 15:04)
nukarpykit tuos sudygėlius.

turejau tokia minti. o neatzels is saknu? g.gif
Atsakyti
Šiandien darže pasidžiaugiau gražia žiedinio kopūsto galvele. Gerai,kad nenuroviau,o palikau įvįgdyt savo priedermę ax.gif
Atsakyti
O aš šiandien visą krepšį salierų lapų priskyniau Paikau, maniau, nušals patys, bet jie vėl atžėlė thumbup.gif . Na, geras ruduo, šiemet. Kopūstų mažiukų nusipjoviau sriubai - palikau kotus, o ant jų vėl sukasi mažiukės galvikės lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
turejau tokia minti. o neatzels is saknu? g.gif

oho, koks rojus ūkininkams būtų, tik pjauni, kuli, o ten šast ir vėl nauja partija biggrin.gif Ne varputis juk.
Atsakyti
mano česnakai nesudygo. sodinti kaip ir daugelio spalio vidury. buvau gerai išdžiovinus, gal tai turi įtakos
Atsakyti
mano kol kas irgi tyliai tupi. Ale Gaudvilė dar dvi savaites gerų orų pranašauja, tai atsipalaiduot neišeina smile.gif
Atsakyti