QUOTE(vaizduote @ 2014 01 27, 15:51)
pritariu - koks skirtumas "už ką" paliko. jei jau paliko, tai reiškia vieną - teks gyventi pačiai ir vienai pačia būt atsakingai už savo gyvenimą.
mano vaistas visais skyrybų atvejais - iš "keršto" pradėt gyvent geriau nei iki tol. (na zlo vragam

) Juk santykiai, kokie geri bebūtų vistiek yra ir didelis laisvės apribojimas - turi derintis prie kito žmogaus (aš tai išvis linkus taip "prisiderinti", kad pamirštu, ko pati noriu, ką mėgstu ir t.t.). Taigi, prisimenu visus pamirštus draugus ir drauges, einu į kiną, teatrus, renginius - na ir kas, kad viena, taip nieks netrukdo naujoms pažintims. dar susirandu kokį naują hobį ir būūūūtinai skiriu daugybę laiko grožio procedūroms, kad jausčiaus ir būčiau pati gražiausia
Bliamba, vadinasi, visgi tobuli vyrai mano gyvenime buvo, nes iki šiol nesuprantu, kas tas laisvės suvaržymas. Arba tai reiškia, kad aš visai nesiderinu ir todėl su manim neįmanoma būti

Atsirado tik laiko, va to tai atsirado sočiai, tai bandysiu vaizduote, kaip tu ir sakai, panaudoti jį viskam, kam iki šiol man jo trūko ir mano planas irgi gražinti save be ribų dabar

Plius visi rūbai ir taip krenta, tai reiškia, kad galiu valgyti kiek noriu ir ko noriu... tikiuosi visi numesti mano kg nuo nervų ir raminamųjų dietos užaugs jam ant subinės