Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

Female, na tu šaunuolė, man kol kas nesiseka, esu silpna prisipažįstu. Aš, kai su pirmąja meile skyriausi, tai leidau paverkti dvi dienas, o savaitgalį jau su draugėmis klube šėlau smile.gif po mėnesio jau turėjau ne vieną simpatiją ir dar magistrą apsigyniau, ir galų gale sulaukiau to saldaus savimeilės paglostymo, kai po pusės metų man skambino ir į ragelį verkė, kad niekaip negali nustoti apie mane galvoti biggrin.gif Kur dingo ta mergina nesuprantu... dabar esu tiesiog palaužta, nieko nenoriu, tai kodėl jisai manęs turėtų norėti? Man atrodo, kad praradau patį geriausią vyrą koks tik gali būti abt šito svieto ir jau nieko nebesutiksiu gyvenime geresnio,, na argi ne kvaila aš?
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 04, 00:00)
Female, na tu šaunuolė, man kol kas nesiseka, esu silpna prisipažįstu. Aš, kai su pirmąja meile skyriausi, tai leidau paverkti dvi dienas, o savaitgalį jau su draugėmis klube šėlau smile.gif po mėnesio jau turėjau ne vieną simpatiją ir dar magistrą apsigyniau, ir galų gale sulaukiau to saldaus savimeilės paglostymo, kai po pusės metų man skambino ir į ragelį verkė, kad niekaip negali nustoti apie mane galvoti  biggrin.gif Kur dingo ta mergina nesuprantu... dabar esu tiesiog palaužta, nieko nenoriu, tai kodėl jisai manęs turėtų norėti? Man atrodo, kad praradau patį geriausią vyrą koks tik gali būti abt šito svieto ir jau nieko nebesutiksiu gyvenime geresnio,, na argi ne kvaila aš?

mano mintys pries tris menesius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 03, 22:41)
mano mintys pries tris menesius smile.gif

Aš bijau, kad man tų trijų mėnesių neužteks atsigauti, nes kol kas pagerėjimo nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 04, 10:00)
Aš bijau, kad man tų trijų mėnesių neužteks atsigauti, nes kol kas pagerėjimo nematau  doh.gif

siandien fb psichologija paskelbe labai taiklu posta, puikiai tinkanti ir sitoj temoj:
"Pasaulyje yra tik vienas žmogus, gebantis jus nugramzdinti į dugną ar iškelti į aukštumas - tai jūs patys."

atsigausi, net neabejoju 4u.gif

ar turi su kuo issikalbeti?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 04, 20:45)
siandien fb psichologija paskelbe labai taiklu posta, puikiai tinkanti ir sitoj temoj:
"Pasaulyje yra tik vienas žmogus, gebantis jus nugramzdinti į dugną ar iškelti į aukštumas - tai jūs patys."

atsigausi, net neabejoju  4u.gif

ar turi su kuo issikalbeti?

Na taip, bet jaučiu, kad tuoj visus užknisiu... kiek galima klausytis doh.gif pažiūrėjau fotkes telefone, nesusilaikiau, atrodo va mano žmogus, ir nėra jo... et... šiaip nežiūriu, bet vat užėjo, negerai, paskui vėl naktim sapnuosiu. Reiktų visas jas paslėpti kur nors, bet nesinori visų trinti, visgi mano gyvenimo akimirkos ir labai geros akimirkos. Ką jūs darote su to žmogaus ar bendromis nuotraukomis?
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 04, 23:09)
Na taip, bet jaučiu, kad tuoj visus užknisiu... kiek galima klausytis  doh.gif pažiūrėjau fotkes telefone, nesusilaikiau, atrodo va mano žmogus, ir nėra jo... et... šiaip nežiūriu, bet vat užėjo, negerai, paskui vėl naktim sapnuosiu. Reiktų visas jas paslėpti kur nors, bet nesinori visų trinti, visgi mano gyvenimo akimirkos ir labai geros akimirkos. Ką jūs darote su to žmogaus ar bendromis nuotraukomis?

ir kniskit, as kartais irgi pagalvodavau kad visus uzknisau ir atsibodau, bet man po kalbu ziauriai palengvedavo, atrodydavo kad ir ant sirdies lengviau ir akyse sviesiau, ir optimizmo ir entuziazmo atsirasdavo. jeigu jauciat kad jums geriau, tai nesukit galvos, kad nusibodot, manau tikrai supras, pasakykit galu gale kad viska apsnekejus jums lengviau pasidaro, ir artimas zmogus manau klausys tiek kiek reikes, kad tik jums lengviau pasidarytu smile.gif
Visas fotkes, kontaktus istryniau ir dovanotus daiktus ismeciau. buvo gaila, bet nuo fotkiu ziurejimo ir saves skaudinimo (man sitoj situacijoj fotkiu ziurejimas atrodo grynas sadomazochizmo seansas) tikrai geriau nepasidarys. kuo maziau primins daiktai, nuotraukos jums apie ji tuo greiciau uzmirsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 04, 21:50)
ir kniskit, as kartais irgi pagalvodavau kad visus uzknisau ir atsibodau, bet man po kalbu ziauriai palengvedavo, atrodydavo kad ir ant sirdies lengviau ir akyse sviesiau, ir optimizmo ir entuziazmo atsirasdavo. jeigu jauciat kad jums geriau, tai nesukit galvos, kad nusibodot, manau tikrai supras, pasakykit galu gale kad viska apsnekejus jums lengviau pasidaro, ir artimas zmogus manau klausys tiek kiek reikes, kad tik jums lengviau pasidarytu smile.gif
Visas fotkes, kontaktus istryniau ir dovanotus daiktus ismeciau. buvo gaila, bet nuo fotkiu ziurejimo ir saves skaudinimo (man sitoj situacijoj fotkiu ziurejimas atrodo grynas sadomazochizmo seansas) tikrai geriau nepasidarys. kuo maziau primins daiktai, nuotraukos jums apie ji tuo greiciau uzmirsit smile.gif

Aš irgi nežiūriu šiaip, yra nukištos giliai, bet trinti nenoriu, nes ir atostogos, ir šventės... nors pagalvoju, kad jis jaučiu ištrins daugumą... bet pati negaliu, čia gi mano gyvenimas, akimirkos, nors ir negaliu dabar jų žiūrėti, daiktų irgi nemėtau, rūpestingas buvo, tektų nžn kiek visko mesti biggrin.gif tiesiog nesikoncentruoju, o kas lb primena irgi paslepiu. Aš žinau, kad jo nepamiršiu, prisiminsiu visada, didžioji dalis draugystės man buvo tobula, mes visiems atrodėm tobula pora, aš jo niekada nepamiršiu, jis turėjo būti mano vaikučių tėvas. Tiesiog tikiuosi, kad nebeskaudės, kad nesikankinsiu, kad dar pamilsiu...
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 05, 00:12)
Aš irgi nežiūriu šiaip, yra nukištos giliai, bet trinti nenoriu, nes ir atostogos, ir šventės... nors pagalvoju, kad jis jaučiu ištrins daugumą... bet pati negaliu, čia gi mano gyvenimas, akimirkos, nors ir negaliu dabar jų žiūrėti, daiktų irgi nemėtau, rūpestingas buvo, tektų nžn kiek visko mesti  biggrin.gif tiesiog nesikoncentruoju, o kas lb primena irgi paslepiu. Aš žinau, kad jo nepamiršiu, prisiminsiu visada, didžioji dalis draugystės man buvo tobula, mes visiems atrodėm tobula pora, aš jo niekada nepamiršiu, jis turėjo būti mano vaikučių tėvas. Tiesiog tikiuosi, kad nebeskaudės, kad nesikankinsiu, kad dar pamilsiu...

o kam jums tos nuotraukos? negi ziuresit jas kai nauja vyra turesit? nu neziuresit gi. kuo greiciau uzversit ta gyvenimo skyriu, tuo greiciau prasides naujas, su naujom atostogom ir sventem ir naujais daiktais smile.gif
arba irasykit tas fotkes i kokia laikmena, o is kompo istrinkit, sukraukit visus daiktus su tom fotkem ir isveskit kur nors, kol pasveiksit, nes netikiu kad nesusigundysit dar kada ju paziuret biggrin.gif
gal ir nesikoncentruojat, bet primena tie daiktai, o tokioj situacijoj yyypac primena, tiesiog pasigraudenimo ir savigailos stimuliatorius biggrin.gif
labai dar jauciasi jusu pacios nenoras padet taska, uzmirst, uzverst ta gyvenimo puslapi. ir pati is pradziu nenorejau, kai kiti sake, kad viskas - viskas baigta, pamirsk, palaidok. dar tikiesi kad jis grys, kad gal dar prireiks ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 04, 23:21)
o kam jums tos nuotraukos? negi ziuresit jas kai nauja vyra turesit? nu neziuresit gi. kuo greiciau uzversit ta gyvenimo skyriu, tuo greiciau prasides naujas, su naujom atostogom ir sventem ir naujais daiktais smile.gif
arba irasykit tas fotkes i kokia laikmena, o is kompo istrinkit, sukraukit visus daiktus su tom fotkem ir isveskit kur nors, kol pasveiksit, nes netikiu kad nesusigundysit dar kada ju paziuret biggrin.gif
gal ir nesikoncentruojat, bet primena tie daiktai, o tokioj situacijoj yyypac primena, tiesiog pasigraudenimo ir savigailos stimuliatorius biggrin.gif
labai dar jauciasi jusu pacios nenoras padet taska, uzmirst, uzverst ta gyvenimo puslapi. ir pati is pradziu nenorejau, kai kiti sake, kad viskas - viskas baigta, pamirsk, palaidok. dar tikiesi kad jis grys, kad gal dar prireiks ir t.t...

Aš žinok su tuo ir nesiginčiju, tikrai nesu paleidusi.

Na, nežinau, negi visos kitos irgi viską trinat, metat? Nuotraukos ir yra laikmenoje, gal žiūrėsiu, gal ne... bet netrinsiu kelionių, švenčių, tai mano gyvenimas, kur ir jis buvo. Man atrodo taip daryti būtų vaikiška, vis tiek aš jo neištrinsiu iš visur biggrin.gif Ne dėl to, kad gal jis grįš... Kai buvau studenčiokė, taip tryniau viską biggrin.gif bet dabar... Daiktų vėlgi... na nemėtysiu neslėpsiu drabužių ir visokių kitokių buitinių smulkmenų biggrin.gif aš suprantu, kai paaugliai draugauja ir meškučiais apsidovanoja, o čia kai jau praktiškai kuri bendrą gyvenimą. Ir žinoma, iš dalies gal ir pati nenoriu pamiršti, nes buvo graži draugystė, noriu tiesiog išmokti su tuo susitaikyti, priimti kažkaip ir gyventi toliau.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 05, 10:29)
Aš žinok su tuo ir nesiginčiju, tikrai nesu paleidusi.

Na, nežinau, negi visos kitos irgi viską trinat, metat? Nuotraukos ir yra laikmenoje, gal žiūrėsiu, gal ne... bet netrinsiu kelionių, švenčių, tai mano gyvenimas, kur ir jis buvo. Man atrodo taip daryti būtų vaikiška, vis tiek aš jo neištrinsiu iš visur  biggrin.gif Ne dėl to, kad gal jis grįš... Kai buvau studenčiokė, taip tryniau viską  biggrin.gif bet dabar... Daiktų vėlgi... na nemėtysiu neslėpsiu drabužių ir visokių kitokių buitinių smulkmenų  biggrin.gif aš suprantu, kai paaugliai draugauja ir meškučiais apsidovanoja, o čia kai jau praktiškai kuri bendrą gyvenimą. Ir žinoma, iš dalies gal ir pati nenoriu pamiršti, nes buvo graži draugystė, noriu tiesiog išmokti su tuo susitaikyti, priimti kažkaip ir gyventi toliau.

tryniau ir meciau nes zinojau kad nesugebesiu neziuret ir neverkt daiktu apsikabinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 05, 12:00)
tryniau ir meciau nes zinojau kad nesugebesiu neziuret ir neverkt daiktu apsikabinus smile.gif

Daiktai lieka daiktais, stengiuosi tiesiog to nesureikšminti, nes jei šitaip tai galėčiau nuo dantų šepetėlio iki telefono mesti biggrin.gif Kažkada ir taip susidėvės, ir taip jų neliks, o kas liks, gal jau nebeaitrins tų žaizdų taip stipriai. O verkiu tai aš dėl žmogaus, kad taip atsitiko, kad kažko neišsaugojau, dėl to vat verkiu, nereikia man nei jokio daikto pamatyti. Žinai, kiekviena turim rasti savo metodą, aš jo dar ieškau. Man gal net dabar sunkiau nei pradžioje, nes tada buvo šokas, o dabar jau realiai viską suprantu, kas įvyko, jaučiu visas to pasekmes. Gal po to ateis susitaikymas.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 05, 12:37)
Daiktai lieka daiktais, stengiuosi tiesiog to nesureikšminti, nes jei šitaip tai galėčiau nuo dantų šepetėlio iki telefono mesti  biggrin.gif Kažkada ir taip susidėvės, ir taip jų neliks, o kas liks, gal jau nebeaitrins tų žaizdų taip stipriai. O verkiu tai aš dėl žmogaus, kad taip atsitiko, kad kažko neišsaugojau, dėl to vat verkiu, nereikia man nei jokio daikto pamatyti. Žinai, kiekviena turim rasti savo metodą, aš jo dar ieškau. Man gal net dabar sunkiau nei pradžioje, nes tada buvo šokas, o dabar jau realiai viską suprantu, kas įvyko, jaučiu visas to pasekmes. Gal po to ateis susitaikymas.

Va va, ir man is pradziu buvo sokas. Istisai verkdavau. Po to asaru vis mazejo, bet vidui tustejo. Siai dienai verkiu labai retai, bet vidui visiska tustuma. Jokiu noru, svajoniu, planu, jokio dziaugsmo, tik toks kazkoks plaukimas pasroviui ir suvokimas, kad daugiau niekada nebebusiu tokia laiminga, kokia buvau. Po truputi pradedu matyti spalvas, gyvenimo grozi, dziaugtis aplinkiniu demesiu, bet tas zinojimas, kad ateities su jo jau nebebus, drasko is vidaus verysad.gif

As nieko nemeciau ir netryniau. Viska suslepiau, galvojau pades, bet nepadejo. As juk ir taip mintimis su juo visa laika verysad.gif
Atsakyti