Aš sau leidau tikrai ir nuoširdžiai viską išgedėti, išverkti, kalbėjimas labai padeda, be galo, kalbėti su visais, kuo daugiau kalbi tuo ant dūšios labiau lengvėja. Po skyrybų visą mėnesį buvau duobėj, visiškoj duobėj, nei dirbau, nei mokiaus, nei valgiau, nei gėriau. Kas labiausiai nustebino, bet daugiausia paramos ir palaikymo sulaukiau čia iš SM esančio žmogučio
Išgyvenančioms skausmą siūlau mąstyti (bent jau man tai padėjo):
1. geriau išsiskirti dabar (Jis ar taip ar taip nieko nejaučia, ir ilgainiui ta meilė tikrai neatsiras), nei vėliau - ypač po vestuvių, neduokdie dar su mažu vaiku ant rankų (o būna ir taip, ir taip yra daug sunkiau ir skaudžiau)
2. Jis yra nekaltas kad nieko Jums nejaučia. Prisiminkit kaip Jūs turėjot gerbėjų ir juos atstūmėt ir Jums tikrai nerūpėjo kito žmogaus jausmai.
3. Nelaiminga meilė tai ne pasaulio pabaiga - įvyksta daug kraupesniu dalykų - žūsta, miršta artimieji, suserga vėžiu, dingsta be žinios ir pan. O čia tik kažkoks vyras.
4. Net jeigu Jūsų didelėm pastangom pavyktų tą vyrą išlaikyti šalia - argi linkite sau būti su žmogumi, kuris nemyli Jūsų nuoširdžiai iš visos širdies, o Jį šalia Jūsų išlaiko tik Jūsų pastangos.
Žodžiu, man padėjo mąstymas kad gyvenime gali atsitikti daug baisesnių dalykų ir kažkokio vyro nenoras būti su manim yra toli gražu ne pasaulio pabaiga. Buvo pakilimų, buvo kritimų vėl atgal duobėn, bet stenkites surasti tą šiaudą, kas įžiebtų tą šviesą tunelio gale. Kai truputį pradėsit atsigaudinėt, pradėkit vaikščioti į pasimatymus su kitais vyrais. Pirmieji būna skausmingi, atrodo va šitas niekam tikęs, ne toks puikus kaip buvo anas, bet paskui viskas slopsta, ir kai atsiranda kitas vyras, nebūtinai įsimyli jį, bet bent yra su kuo į kiną nueiti, prieš miegą susirašyti, tuomet gyvenime atsiranda aušra ir grynas oras

žodžiu, linkiu visoms stiprybės, įveikiau aš, įveiksit ir Jūs