Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(jurda @ 2014 02 06, 14:51)
Manau ramybę gali suteikt tik kitas mylintis, mylimas žmogus. Truputį gali padėt knygų skaitymas, artimųjų paguoda, bet tai nebus TAI. Žmogui reikia žmogaus. Pabandykit paleist buvusį vyrą, nors tai l.sunku...O gal čia tik pavydas, kad jis su kita? Pabandykit tą jausmą įveikt. Aišku, tai l.sunku, nežmoniškai sudėtinga. Laikas truputį apgydys skausmą, bet jį galutinai pašalint gali tik kitas žmogus

Blogiausia, kad kuo toliau, tuo labiau stiprėja jausmas, kad man ir vienai gerai... kad man nieko nereikia, kad as viska galiu pati.....
Bijau, kad paskui bus sunku isileisti kita zmogu, o ir kartele jam neregetai ausktai iskelta...
Ar tai kadanors pasikeis?
Atsakyti
Kartelė užkelta tam tikroms savybėms. Atsiras kitas žmogus, su kitom savybėm ir to buvusio žmogaus savybės nebežavės, nublanks. Tikrai nebijosit įsileist, kai surasit savo tikrąjį žmogų, o jei bijosit, tai nebus blogai. Vyrams patinka moterų užkariavimo procesas, tik kad jis tuom ir nepasibaigtų būtų gerai:)
Vienatvė nėra blogai. Džiaukitės šiuo laikotarpiu, kai galit skirti laiko sau. Kiek daug žmonių to negali skirti sau. Prisiminkit, kad viskas gyvenime, kaip ir gamtoje, vyksta cikliškai. Energijos tvermės dėnis:) Taip pat ir traukos dėsnis veikia, tiek tarp žmonių, tiek tarp daiktų gamtoje. Ir prieš jį nepakovosi:)
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 06, 14:00)
Kažin kiek laiko gali praeiti kol į kitą žmogų bus galima pažiūrėti  verysad.gif

Aš manau, kai sutinki, kuris tikrai labai labai patinka, tai ir pažiūri. Vieni apskritai negali būti vieni, todėl nutraukę santykius tuoj pat susiranda ką nors kitą. Aš galiu būti viena, esu buvusi viena, man tai nėra naujiena, todėl sąlyginai ir dabar niekur neskubu. Bet jei dabar pasirodytų horizonte kažkas vertas dėmesio, bendraučiau. Todėl, kad negaliu aukoti savęs žmogui, kuriam manęs nereikia. Aš ir taip atidaviau jam laiko, o jau pripažinkim moteriai amžius nėra pliusas. Aplink mane visi kuria šeimas, gimdo vaikus, susižada, kuria namus, o aš vėl atsiduriu pradiniame taške. Aš turėčiau dabar irgi tai daryti, kurti būsimą šeimą, o ne lakstyti ir "mėgautis vienatve", aš jau tą etapą turėjau. Bet nieko nepadarysi, yra kaip yra, tiesiog gyvensiu savo gyvenimą, o bus kaip bus, su bet kuo bendrauti nenoriu, nes tik dar labiau primins, koks nuostabus buvo Jis biggrin.gif
Atsakyti
Bet kaip as jau pavargau. Nuo minciu. Apie ji. Kada tai pasibaigs? Ar pasibaigs? sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 vasario 2014 - 16:37
QUOTE(Abo @ 2014 02 06, 16:35)
Bet kaip as jau pavargau. Nuo minciu. Apie ji. Kada tai pasibaigs? Ar pasibaigs? sad.gif

Iš ankstesnės savo patirties pasakysiu, kad visiškai pasibaigs, kai sutiksi naują žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 06, 16:53)
Iš ankstesnės savo patirties pasakysiu, kad visiškai pasibaigs, kai sutiksi naują žmogų.

Tai reiskia po metu, penkiu, keturiasdesimt keturiu arba niekada sad.gif
Atsakyti
Aš šiandien buvau pas gyd, pasiūlė man dienos stacionarą, kai atsilaisvins eilė... nenoriu tų įrašų, bet sakė, jei trečią kartą su tuo pačiu žmogum išsiskyriu, tai reiškias yra kažkas negerai ir reikia tvarkyt, nes ir ateity laukia tas pats... ten reiktų eiti kasdien, mėnesį laiko. sakė pagal intensyvumą atitiktų maždaug pusės metų individualios psichoterapijos
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 06, 16:55)
Tai reiskia po metu, penkiu, keturiasdesimt keturiu arba niekada sad.gif

Abo, na iš esmės taip biggrin.gif manau su laiku vis vien darosi geriau, bet jei asmeniniame gyvenime tuštuma tai faktas, kad jį prisiminsi, kaip kitaip.
Papildyta:
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 06, 18:28)
Aš šiandien buvau pas gyd, pasiūlė man dienos stacionarą, kai atsilaisvins eilė... nenoriu tų įrašų, bet sakė, jei trečią kartą su tuo pačiu žmogum išsiskyriu, tai reiškias yra kažkas negerai ir reikia tvarkyt, nes ir ateity laukia tas pats... ten reiktų eiti kasdien, mėnesį laiko. sakė pagal intensyvumą atitiktų maždaug pusės metų individualios psichoterapijos

Cukriuk, ką galvoji? Lankysi? Gal ir neblogai... aš žinau, kad man irgi reikėtų kokios psichoterapijos, bet neprisiruošiu, nes klausimas, kaip man po šitokių bajerių seksis megzti santykius.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 06, 22:16)
Abo, na iš esmės taip  biggrin.gif  manau su laiku vis vien darosi geriau, bet jei asmeniniame gyvenime tuštuma tai faktas, kad jį prisiminsi, kaip kitaip.
Papildyta:

Cukriuk, ką galvoji? Lankysi? Gal ir neblogai... aš žinau, kad man irgi reikėtų kokios psichoterapijos, bet neprisiruošiu, nes klausimas, kaip man po šitokių bajerių seksis megzti santykius.

Tai vat tą jis man ir aiškino,kad jei yra kažkokių klaidų tai jos kartosis ir kartosis visuose santykiuose, nes yra kažkoks neteisingas modelis įsisamonintas... aš dar klausiau privačiai, tai sako mažiausiai pusę metų, o tai dideli pinigai... bet ir įrašų nesinori... bet galvoju gal eit, gal ateity geriau būtų
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 06, 21:42)
Tai vat tą jis man ir aiškino,kad jei yra kažkokių klaidų tai jos kartosis ir kartosis visuose santykiuose, nes yra kažkoks neteisingas modelis įsisamonintas... aš dar klausiau privačiai, tai sako mažiausiai pusę metų, o tai dideli pinigai... bet ir įrašų nesinori... bet galvoju gal eit, gal ateity geriau būtų

Et, aš jau irgi bijau, kad kažkokį netokį modelį esu įsisąmoninusi... čia gali iki išprotėjimo spėlioti, ką ne taip padarei, ką kitas žmogus ne taip padarė. Aš matau tiek savo klaidų, tiek jo ir net siutas ima, kad negaliu imti ir ištaisyti visko biggrin.gif kas yra nelogiška, nes juk jei kitas žmogus nenori, pats klaidų nemato, gi aš nieko neištaisysiu viena doh.gif Man reikia tą įsisąmoninti vieną kartą, kad aš nieko negaliu padaryti ir nieko daryti jau nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 07, 10:21)
Et, aš jau irgi bijau, kad kažkokį netokį modelį esu įsisąmoninusi... čia gali iki išprotėjimo spėlioti, ką ne taip padarei, ką kitas žmogus ne taip padarė. Aš matau tiek savo klaidų, tiek jo ir net siutas ima, kad negaliu imti ir ištaisyti visko  biggrin.gif kas yra nelogiška, nes juk jei kitas žmogus nenori, pats klaidų nemato, gi aš nieko neištaisysiu viena  doh.gif Man reikia tą įsisąmoninti vieną kartą, kad aš nieko negaliu padaryti ir nieko daryti jau nereikia.

O jetau, aš kiekvieną dieną ir naktį galvoju viską ką ne taip dariau ir daugmaž žinau ir kas svarbiausia, tai daugiausia savo klaidų matau ir nžn kaip ištaisyt... tai buvo trečias kartas su tuo pačiu žmogum , o aš vistiek nesugebėjau verysad.gif žinok, aš esu pastebėjus,kad man seniau su kokiom simpatijom būdavo, kad iki kažkurio momento manęs lb reikėdavo iki gal kol pajaučia, kad jau turi ir tada žinok viskas... vienas buvęs simpatija po kurio laiko pasakė, kad aš atseit per daug leidžiu su manim elgtis kaip nori....Parašiau savo meilei,kokį negražų atsakymą gavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 07, 10:21)
Et, aš jau irgi bijau, kad kažkokį netokį modelį esu įsisąmoninusi... čia gali iki išprotėjimo spėlioti, ką ne taip padarei, ką kitas žmogus ne taip padarė. Aš matau tiek savo klaidų, tiek jo ir net siutas ima, kad negaliu imti ir ištaisyti visko  biggrin.gif kas yra nelogiška, nes juk jei kitas žmogus nenori, pats klaidų nemato, gi aš nieko neištaisysiu viena  doh.gif Man reikia tą įsisąmoninti vieną kartą, kad aš nieko negaliu padaryti ir nieko daryti jau nereikia.

Sunku su tokiais, kurie savu klaidu nemato....
Su vyru ilgai aiskindavomes ir graziuoju ir piktuoju... karta priejom iki karstutinumu ir issikraustem pagyvent atskirai.... puse metu... paskui vel lyg ir viskas susikloste gerai, lyg ir suprato zmogus... bet matyt tik taip atrode, nes po 2 men vel viskas tas pats...
O kaltas neva lieki tu.... Ir pries save ir pries kitus....

O kaip sakykit issiskyrusios ir vaiku turincios... ar palaikot rysi su seneliais (is vyro puses)?

Mano anyta- nuostabus zmogus..... Jauciuosi kalta, ja sitaip skaudindama, nesmsagu, man ten vaziuoti, nors ji 100proc uz mane, ir mano, kad mano sprendimas buvo teisingas.... ( kiek tiesos tame nezinau, tapau labai nepatikli).... Jie sako manes nesmerkiantys, o anyta isvis pareiske- kad kol gyva, nauja marcia ten kojos nekels.....

Bet kaip bebutu, ten nuvaziavus jauciuosi nesmagiai, o nevaziuoti negaliu- mociute lieka mociute, ir vaikai jos pasiilgsta....

Atsakyti