Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 07, 09:53)
Parašiau savo meilei,kokį negražų atsakymą gavau  verysad.gif

Neberašyk... aš suprantu, kad tau norisi viską ištaisyti, kad tu galvoji, kad kažką pakeisi, man ir kartais taip būna, atrodo, jei dar labiau pasistengčiau, jei dar kažką pasakyčiau, gal viskas būtų gerai. Bet tiesa yra ta, kad jei nenorės ir nebus kartu, gali daryti, ką nori,o jei norės, tai patikėk, sugrįš pats. Aš tau galiu pasakyti iš asmeninės patirties, kad kai jau manęs reikėdavo, tai niekas tų vyrų nesustabdydavo, o kai nereikia, tai nereikia.
Atsakyti
[quote=Siaip111,2014 02 07, 12:23]
Neberašyk... aš suprantu, kad tau norisi viską ištaisyti, kad tu galvoji, kad kažką pakeisi, man ir kartais taip būna, atrodo, jei dar labiau pasistengčiau, jei dar kažką pasakyčiau, gal viskas būtų gerai. Bet tiesa yra ta, kad jei nenorės ir nebus kartu, gali daryti, ką nori,o jei norės, tai patikėk, sugrįš pats. Aš tau galiu pasakyti iš asmeninės patirties, kad kai jau manęs reikėdavo, tai niekas tų vyrų nesustabdydavo, o kai nereikia, tai nereikia.

Man turbūt tada rankas nusikapot reikia, nes nežinau kaip atsilaikyt nerašius sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 07, 11:31)

Man turbūt tada rankas nusikapot reikia, nes nežinau kaip atsilaikyt nerašius sad.gif

Kokį tą "negražų" atsakymą gavai?
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2014 02 05, 18:35)
Ei, ziuriu Female grizo. Kaip tu mergyt? 4u.gif

jauciuosi tarsi buciau pries tuos kelis menesius numirusi ir vel gimusi is naujo 4u.gif

Mane galutinai is duobes istrauke atsirades kitas vyras. Aisku, is tu santykiu nieko gero neisejo, bet pora menesiu pasimatymu tikrai man buvo i nauda - labai nukreipe mintis, demesys ir svelnumas sugrazino pasitikejima savimi.
Pacioje pradzioje su nauju zmogumi labai sunku buvo, tik paastrindavo ta skausma, kad sitas tai va ne toks koks buvo Jis, ir t.t. bet ilgainiui apsipratau.
Aciu D kad jis buvo salia, kai ex'as apsireiske, jei buciau buvusi viena, tai turbut kaip avele tekina pas savo "tobulaji" ex nulekus buciau..
Papildyta:
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 07, 13:31)

nereik ranku kapot. nr issitrink ir nebus galimybiu rasyt, jei jau nesugebi susilaikyt..
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 07, 12:23)
jauciuosi tarsi buciau pries tuos kelis menesius numirusi ir vel gimusi is naujo  4u.gif

Mane galutinai is duobes istrauke atsirades kitas vyras. Aisku, is tu santykiu nieko gero neisejo, bet pora menesiu pasimatymu tikrai man buvo i nauda - labai nukreipe mintis, demesys ir svelnumas sugrazino pasitikejima savimi.
Pacioje pradzioje su nauju zmogumi labai sunku buvo, tik paastrindavo ta skausma, kad sitas tai va ne toks koks buvo Jis, ir t.t. bet ilgainiui apsipratau.
Aciu D kad jis buvo salia, kai ex'as apsireiske, jei buciau buvusi viena, tai turbut kaip avele tekina pas savo "tobulaji" ex nulekus buciau..

Iš kur tada ištraukt tą vyrą? biggrin.gif Man irgi reikėtų užsimiršimo, tik tiek, kad išranki aš, atrodo kaip ir tokioje situacijoje galėčiau nusileisti šiek tiek ant žemės, bet nea... biggrin.gif Reiktų linksmo šarmingo, gražaus, su kuriuo galėčiau tiesiog linksmai praleisti laiką biggrin.gif Iš tikro keista buvo, kad po tų skyrybų kaip iš dangaus apsireiškė vaikinukas iš praeities, bet nepajutau to cinkelio aš ir viskas, nenoriu jo, nors galėčiau pabendrauti... Man dabar atrodo, kad jei tik mano gi meilė pasirodytų iš laimės nžn ką padaryčiau doh.gif mano kvailumui nėra ribų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2014 02 07, 12:24)

nereik ranku kapot. nr issitrink ir nebus galimybiu rasyt, jei jau nesugebi susilaikyt..

Aš tai pvz numerį mintinai moku biggrin.gif tiesiog buvau įsiminusi ir dar nepamiršau, taigi nors yra ištrintas, vis vien galėčiau rašinėti, skambinėti... bet reikia suvokti, kad naudos iš to nėra. Cukreli, kai užeis noras pabandyk pakentėti, pasakyk sau, kad iš to jokios naudos ir apskritai tik nervini jį ir jam neįdomu, pralauksi momentą ir pamatysi praeis tas noras.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 07, 13:43)
Iš kur tada ištraukt tą vyrą?  biggrin.gif Man irgi reikėtų užsimiršimo, tik tiek, kad išranki aš, atrodo kaip ir tokioje situacijoje galėčiau nusileisti šiek tiek ant žemės, bet nea...  biggrin.gif Reiktų linksmo šarmingo, gražaus, su kuriuo galėčiau tiesiog linksmai praleisti laiką  biggrin.gif Iš tikro keista buvo, kad po tų skyrybų kaip iš dangaus apsireiškė vaikinukas iš praeities, bet nepajutau to cinkelio aš ir viskas, nenoriu jo, nors galėčiau pabendrauti... Man dabar atrodo, kad jei tik mano gi meilė pasirodytų iš laimės nžn ką padaryčiau  doh.gif mano kvailumui nėra ribų  doh.gif
Papildyta:

Aš tai pvz numerį mintinai moku  biggrin.gif tiesiog buvau įsiminusi ir dar nepamiršau, taigi nors yra ištrintas, vis vien galėčiau rašinėti, skambinėti... bet reikia suvokti, kad naudos iš to nėra. Cukreli, kai užeis noras pabandyk pakentėti, pasakyk sau, kad iš to jokios naudos ir apskritai tik nervini jį ir jam neįdomu, pralauksi momentą ir pamatysi praeis tas noras.

Tai va, aš irgi nr moku mintinai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 07, 14:47)
Tai va, aš irgi nr moku mintinai  verysad.gif

biggrin.gif Aciu D kad as nemokejau!
Papildyta:
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 07, 14:43)
Iš kur tada ištraukt tą vyrą?  biggrin.gif Man irgi reikėtų užsimiršimo, tik tiek, kad išranki aš, atrodo kaip ir tokioje situacijoje galėčiau nusileisti šiek tiek ant žemės, bet nea...  biggrin.gif Reiktų linksmo šarmingo, gražaus, su kuriuo galėčiau tiesiog linksmai praleisti laiką  biggrin.gif Iš tikro keista buvo, kad po tų skyrybų kaip iš dangaus apsireiškė vaikinukas iš praeities, bet nepajutau to cinkelio aš ir viskas, nenoriu jo, nors galėčiau pabendrauti... Man dabar atrodo, kad jei tik mano gi meilė pasirodytų iš laimės nžn ką padaryčiau  doh.gif mano kvailumui nėra ribų  doh.gif

o tai as galvoji neisranki doh.gif manau visos isrankios esam. o po skyrybu tai isvis kosmaras - norisi kito vyro lygiai tokio paties kaip ex. lygiai lygiai biggrin.gif

man taip keista tuomet buvo, kai jis apsireiske - pagalvojau, kad va pries pusantro menesio meldziausi kad tik jis apsigalvotu, kad tik gryztu. bet tuo metu jau buvo toks abejingumas apemes jo atzvilgiu - jis man buvo jau tik zmogus be proto mane iskaudines. bet jeigu buciau buvusi viena, tai katutem plojus ir is laimes sokinejus buciau ir aisku, priemus atgal, ir turbut jau butu raudu dublis Nr. 2 biggrin.gif
Atsakyti
Kokios jūs visos stiprios, aš turbūt ir po 100 metų priimčiau....
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 07, 14:16)
biggrin.gif Aciu D kad as nemokejau!
Papildyta:

o tai as galvoji neisranki  doh.gif manau visos isrankios esam. o po skyrybu tai isvis kosmaras - norisi kito vyro lygiai tokio paties kaip ex. lygiai lygiai biggrin.gif

man taip keista tuomet buvo, kai jis apsireiske - pagalvojau, kad va pries pusantro menesio meldziausi kad tik jis apsigalvotu, kad tik gryztu. bet tuo metu jau buvo toks abejingumas apemes jo atzvilgiu - jis man buvo jau tik zmogus be proto mane iskaudines. bet jeigu buciau buvusi viena, tai katutem plojus ir is laimes sokinejus buciau ir aisku, priemus atgal, ir turbut jau butu raudu dublis Nr. 2 biggrin.gif

Na, jei ne tokio pačio, tai bent jau princų princo tikrai biggrin.gif

Na pas mane neapsireiškė ir vargiai apsireikš, žinant jį ir tai, kaip jam puikiai pavyksta gyventi lyg nieko įvykę nebūtų. Faktas, kad man apie tai mąstyti iš viso nereikia, o rūpintis savo gyvenimu.
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 07, 16:46)
Kokios jūs visos stiprios, aš turbūt ir po 100 metų priimčiau....

nepriimtum. pamatysi, praeis laiko, isgyvensi visas emocijas, atsiras naujas zmogus, ir visai kitaip ziuresi i viska.
priimt atgal manau yra ne kas kitas, o tiesiog antros progos buti paliktai sudarymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 07, 14:49)
nepriimtum. pamatysi, praeis laiko, isgyvensi visas emocijas, atsiras naujas zmogus, ir visai kitaip ziuresi i viska.
priimt atgal manau yra ne kas kitas, o tiesiog antros progos buti paliktai sudarymas  unsure.gif

Aš manau įmanoma vėl užmegzti santykius, jei abudu suvokė savo klaidas, abudu nori kurti santykius ir myli vienas kitą, o išsiskyrimas tebuvo krizė kažkokia.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 07, 16:56)
Aš manau įmanoma vėl užmegzti santykius, jei abudu suvokė savo klaidas, abudu nori kurti santykius ir myli vienas kitą, o išsiskyrimas tebuvo krizė kažkokia.

na, taip, isties, nelygu del ko issiskyre buvo.

kartais pamastau kad noreciau ji sutikt, paziureti kaip reaguociau. jauciuosi tarsi naujai uzgimus su begemoto oda biggrin.gif

kai ziuriu atgal ir save atsimenu, rodos, kad buvau ne as - isslydus zeme is po koju, tokia neviltis, tokia desperacija, toks nesaugumas, nepasitikejimas, panikos priepuoliai, nebezinojimas ko griebtis kad ta vakuuma is vidaus islupt.. jetus jetus, net dabar baisu pasidaro prisiminus. nors yra bent viena gera zinia tame - tai laikina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 07 vasario 2014 - 15:08