QUOTE(Female @ 2014 02 07, 12:23)
jauciuosi tarsi buciau pries tuos kelis menesius numirusi ir vel gimusi is naujo
Mane galutinai is duobes istrauke atsirades kitas vyras. Aisku, is tu santykiu nieko gero neisejo, bet pora menesiu pasimatymu tikrai man buvo i nauda - labai nukreipe mintis, demesys ir svelnumas sugrazino pasitikejima savimi.
Pacioje pradzioje su nauju zmogumi labai sunku buvo, tik paastrindavo ta skausma, kad sitas tai va ne toks koks buvo Jis, ir t.t. bet ilgainiui apsipratau.
Aciu D kad jis buvo salia, kai ex'as apsireiske, jei buciau buvusi viena, tai turbut kaip avele tekina pas savo "tobulaji" ex nulekus buciau..
Iš kur tada ištraukt tą vyrą?

Man irgi reikėtų užsimiršimo, tik tiek, kad išranki aš, atrodo kaip ir tokioje situacijoje galėčiau nusileisti šiek tiek ant žemės, bet nea...

Reiktų linksmo šarmingo, gražaus, su kuriuo galėčiau tiesiog linksmai praleisti laiką

Iš tikro keista buvo, kad po tų skyrybų kaip iš dangaus apsireiškė vaikinukas iš praeities, bet nepajutau to cinkelio aš ir viskas, nenoriu jo, nors galėčiau pabendrauti... Man dabar atrodo, kad jei tik mano gi meilė pasirodytų iš laimės nžn ką padaryčiau

mano kvailumui nėra ribų
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2014 02 07, 12:24)
nereik ranku kapot. nr issitrink ir nebus galimybiu rasyt, jei jau nesugebi susilaikyt..
Aš tai pvz numerį mintinai moku

tiesiog buvau įsiminusi ir dar nepamiršau, taigi nors yra ištrintas, vis vien galėčiau rašinėti, skambinėti... bet reikia suvokti, kad naudos iš to nėra. Cukreli, kai užeis noras pabandyk pakentėti, pasakyk sau, kad iš to jokios naudos ir apskritai tik nervini jį ir jam neįdomu, pralauksi momentą ir pamatysi praeis tas noras.