QUOTE(Idioma @ 2014 02 18, 12:02)
Nes moterys labai mėgsta ĮSIKALBĖTI sau, pritempti šalia esantį žmogų prie idealo, o kai pasirodo, kad iki idealo jam toli gražu, va tada MEILĖ ir dingsta. Nes jos nė nebuvo - tik įsikalbėjimas, iliuzija, tsakant
Sutinku su tavo pasisakymu netgi labai, bet va ties paskutiniu sakiniu man iškilo daug klausimų. Kodėl amžinai moteris tą, moteris aną? Toks jausmas, kad vien moters reikalas yra tie santykiai, o vyrai kaip drugeliai skraido aplink niekuo dėti

Gal ir yra tokių atvejų, tiksliau psichinių sutrikimų, kai prisigalvoji, ko nėra, bet dažniausiai gi neatsiranda lūkesčiai, jausmai ir viltys iš niekur, kitas žmogus juos suteikia. Aš pavyzdžiui, nors nuo pat pirmo susitikimo labai susižavėjau, tikrai man nėra taip buvę, kad žmogus taip sužavi iš karto, bet sau visada sakiau, kad idealų nėra, mačiau ir trūkumus, mačiau privalumus, mačiau skirtumus, mačiau dėl ko galėtų galbūt iškilti bėdų, bet nepaisant to mylėjau ir tikėjau, norėjau, kad būtent su juo pavyktų, norėjau taikytis su tais trūkumais

Tai va iliuzija manyčiau ne tik pas moteris būna, o gal net dažniau pas vyrus, kurie susižavi greit, užvaldo aistra, o jos nebelikus ir susidūrus su realiu gyvenimu, realia moterimi, pasidaro nebeįdomu.