Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 21:12)
Traukia,aisku netaip kaip noreciau,bet po biski i prieki einu. Ar ieskau priekabiu ir visas lyginu su ja..Taip. Bet bendrauju,pasimirstu kazkiek,ir siaip naujos pazintyes niekad nera blogai.nereikia nurasyti zmoniu. Na tai tu imk ta demesi,kaip tik geriau butu,nieks tau neliepia draugauti ar t,t bet bendrauti butina,gal net atrasi geresni uz ta buvusi,tik duok kitiems proga,o jai iskart nurasai,tai is to nieko gero niekad nebus.

bendrauti tai bendrauju, jeigu kviecia, na ne is pirmo karto, bet is trecio jau einu biggrin.gif nes pirma karta kazkaip automatiskai pasakau NE. po to susimastau, kad reikia kovoti su savimi, nusiteikiu, kad va jau kita karta sutiksiu. tai is kokio trecio karto pavyksta ir einu. bet man nepatinka. neidomu. kancia kazkoki. darau tai, ka reikia daryti. ir as nelyginu nei vieno su juo schmoll.gif as i vyrus dabar ziuriu tik kaip i draugus, tai nera reikalo ju su juo ir lyginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 16, 21:18)
bendrauti tai bendrauju, jeigu kviecia, na ne is pirmo karto, bet is trecio jau einu  biggrin.gif  nes pirma karta kazkaip automatiskai pasakau NE. po to susimastau, kad reikia kovoti su savimi, nusiteikiu, kad va jau kita karta sutiksiu. tai is kokio trecio karto pavyksta ir einu. bet man nepatinka. neidomu. kancia kazkoki. darau tai, ka reikia daryti. ir as nelyginu nei vieno su juo  schmoll.gif  as i vyrus dabar ziuriu tik kaip i draugus, tai nera reikalo ju su juo ir lyginti  unsure.gif

Ir tai jau gerai:) Na buk draugais bent,bet bendrauk,po biski pradesi kitaip ziureti,kuo daugiau bendrausi. Nebendrauk su isankstiniu nusistatymu. O jai zmogus stengias del taves,ir matai,kad geras zmogus,neatstumk jo iskart,kaip sakau bukit draugais bendraukit,jai vaikis normalus,supras ir neskubins taves,ypac jaigu jam tikrai patinki
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 02 15, 12:54)
Kaip ateina,taip ir dingsta biggrin.gif ,nera nieko amzino biggrin.gif .Jausmai isbleso ir nieko cia nepadarysi,kam tie kvaili klausimai "kur dingo meile".

Na, čia jau romantikų-mistikų požiūris: kaip atsiranda, taip ir dingsta. Kadangi atstovauju racionaliesiems, tai norėčiau nesutikti smile.gif

Meilė yra dviejų žmonių būdas būti kartu. Ji iš niekur neatsiranda ir niekur nedingsta. Ji visada šalia, svarbu tik, kiek atviri esame vienas su kitu, kiek stengiamės dėl tos abipusės meilės. Juk krizių pasitaiko nuolat - santuokos krizių, viduramžio krizių, vaikų trejų metų krizių ir pan. Nuo mūsų požiūrio priklauso, kaip (ir ar) mes tas krizes įveiksime. Taigi sakyti, kad NIEKO ČIA NEPADARYSI yra ne tik naivu, bet ir neatsakinga tongue.gif Nebent patinka toks gyvenimo būdas - nuo vieno žiedelio prie kito. Tuomet - TAIP.

Žinoma, svarbu, kad pagrindas meilei būtų tinkamas, t.y. žmogus atitiktų poreikius ir lūkesčius, bet tai jau kiekviena iš mūsų turi pačioje santykių pradžioje sau atsakyti - AR PRIIMU JĮ TOKĮ, KOKS YRA. Ar nesitikiu ir nelaukiu, kad PASIKEIS?

Nes moterys labai mėgsta ĮSIKALBĖTI sau, pritempti šalia esantį žmogų prie idealo, o kai pasirodo, kad iki idealo jam toli gražu, va tada MEILĖ ir dingsta. Nes jos nė nebuvo - tik įsikalbėjimas, iliuzija, tsakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 20:44)
Na sekmes tada,man negaila zmoniu,kurie saves nemyli,o dar isaukstina labiau kitus nei save:)

Va čia tai šiurkštokai pasakyta...
Na Tiesiog žmogui skauda dabar ir jis mato mažai pozityvo gyvenime. Man irgi buvo laikas, kai mačiau tik juodą spalvą. Aišku, tas laikas praėjo, aš atsigavau ir vėl esu laiminga, tačiau tuo metu man buvo sunku ir tikrai negalvojau apie šeimos kūrimą ar kokie bus mano anūkai. Apie meilę sau net nekalbu. Viskas, kas sukosi mano galvoje tai: kodėl, už ką, ką padariau ne taip. Dar kankino mintys, kad tai tas vienintelis ir jis jau nebe su manimi, kad liksiu viena ir niekam nereikalinga.
Aš puikiai suprantu visas čia esančias merginas. Jos ir pačios manau supranta, kad praeis viskas ir bus vėl gerai. Bet joms DABAR sunku ir reikia kažkur išsikalbėti, papykti, pasiguosti, garsiai pasvarstyti. Va todėl jos čia ir renkasi.
Atsakyti
QUOTE(Idioma @ 2014 02 18, 12:02)

Nes moterys labai mėgsta ĮSIKALBĖTI sau, pritempti šalia esantį žmogų prie idealo, o kai pasirodo, kad iki idealo jam toli gražu, va tada MEILĖ ir dingsta. Nes jos nė nebuvo - tik įsikalbėjimas, iliuzija, tsakant biggrin.gif

Sutinku su tavo pasisakymu netgi labai, bet va ties paskutiniu sakiniu man iškilo daug klausimų. Kodėl amžinai moteris tą, moteris aną? Toks jausmas, kad vien moters reikalas yra tie santykiai, o vyrai kaip drugeliai skraido aplink niekuo dėti biggrin.gif Gal ir yra tokių atvejų, tiksliau psichinių sutrikimų, kai prisigalvoji, ko nėra, bet dažniausiai gi neatsiranda lūkesčiai, jausmai ir viltys iš niekur, kitas žmogus juos suteikia. Aš pavyzdžiui, nors nuo pat pirmo susitikimo labai susižavėjau, tikrai man nėra taip buvę, kad žmogus taip sužavi iš karto, bet sau visada sakiau, kad idealų nėra, mačiau ir trūkumus, mačiau privalumus, mačiau skirtumus, mačiau dėl ko galėtų galbūt iškilti bėdų, bet nepaisant to mylėjau ir tikėjau, norėjau, kad būtent su juo pavyktų, norėjau taikytis su tais trūkumais smile.gif Tai va iliuzija manyčiau ne tik pas moteris būna, o gal net dažniau pas vyrus, kurie susižavi greit, užvaldo aistra, o jos nebelikus ir susidūrus su realiu gyvenimu, realia moterimi, pasidaro nebeįdomu.
Atsakyti
QUOTE(Vilnietisss @ 2014 02 16, 21:31)
Ir tai jau gerai:) Na buk draugais bent,bet bendrauk,po biski pradesi kitaip ziureti,kuo daugiau bendrausi. Nebendrauk su isankstiniu nusistatymu. O jai zmogus stengias del taves,ir matai,kad geras zmogus,neatstumk jo iskart,kaip sakau bukit draugais bendraukit,jai vaikis normalus,supras ir neskubins taves,ypac jaigu jam tikrai patinki

na saves zmogus neapgausi, vistiek. einu, darau, nors tikrai, prie sirdies ranka pridejusi galiu pasakyti, tikrai nenoriu. neidomu. paprasciausia nebera kazkokios motyvacijos. visgi ir labai daug laiko jau praejo. bet kazkur giliai turbut uzsiblokave ir kad ir ka as bedaryciau, viskas yra sukandus dantis ir per prievarta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 18, 22:05)
na saves zmogus neapgausi, vistiek. einu, darau, nors tikrai, prie sirdies ranka pridejusi galiu pasakyti, tikrai nenoriu. neidomu. paprasciausia nebera kazkokios motyvacijos. visgi ir labai daug laiko jau praejo. bet kazkur giliai turbut uzsiblokave ir kad ir ka as bedaryciau, viskas yra sukandus dantis ir per prievarta  verysad.gif

Na ilgainiui turi pramušti... man tai kone blogiausia to pasveikimo dalis. Kai neva linksmai leidi laiką, bet iš tikro visai nelinksmai, kai neva jau turėtum nebegalvoti, bet vis vien galvoji, kai nutikus kam nors smagaus, iš karto pagalvoji, kad visų pirma norėtum jam papasakoti, bet tada suvoki, kad negali to padaryti... Aš tai savo atveju matau tik vieną išeitį - kitas žmogus, dar geresnis. Ką yra sunku padaryti, nes nu faktas, kad akys nespindi šiuo metu biggrin.gif Bet juk turi nutikti ir kažkas gero, nežinau, kaip, bet juk turi.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 18, 22:33)
Na ilgainiui turi pramušti... man tai kone blogiausia to pasveikimo dalis. Kai neva linksmai leidi laiką, bet iš tikro visai nelinksmai, kai neva jau turėtum nebegalvoti, bet vis vien galvoji, kai nutikus kam nors smagaus, iš karto pagalvoji, kad visų pirma norėtum jam papasakoti, bet tada suvoki, kad negali to padaryti... Aš tai savo atveju matau tik vieną išeitį - kitas žmogus, dar geresnis. Ką yra sunku padaryti, nes nu faktas, kad akys nespindi šiuo metu  biggrin.gif Bet juk turi nutikti ir kažkas gero, nežinau, kaip, bet juk turi.

As budama tarp zmoniu jau sugebu atsiriboti nuo tos blogos savijautos ir tikrai smagiai leidziu laika su draugais bigsmile.gif Atsipalaiduoju ir uzsimirstu 100 proc. bet tik palikit mane viena, su savimi ir viskas. As net sugebu apsiverkti prie zmoniu doh.gif nors visaip kaip stengiuosi slepti savo skausma, niekam nesiguodziu ir nenoriu guostis, bet kartais va taip pramusa ir lieku nesuprasta, nes juk katik juokiausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 19, 23:03)
As budama tarp zmoniu jau sugebu atsiriboti nuo tos blogos savijautos ir tikrai smagiai leidziu laika su draugais  bigsmile.gif  Atsipalaiduoju ir uzsimirstu 100 proc. bet tik palikit mane viena, su savimi ir viskas. As net sugebu apsiverkti prie zmoniu  doh.gif  nors visaip kaip stengiuosi slepti savo skausma, niekam nesiguodziu ir nenoriu guostis, bet kartais va taip pramusa ir lieku nesuprasta, nes juk katik juokiausi verysad.gif

O kam tu tai slepi? Aš suprantu, kad visiems ir nereikia žinoti, bet nuo artimesnių žmonių aš neslepiu. Išsikalbėjimas, palaikymas gi padeda.
Atsakyti
Aš vis paskaitau jūsų žinutes ir man taip gėda, kad aš tiek jam prirašiau žinučių, el laiškų, kad įkišau ir jo šeimą į tai... net jo draugė jau man parašė, kad visus jau užknisau, kad turiu kažkokių psichikos ligų ir kad jis jau ne tik manęs nekenčia, bet esu šlykšti jam.... verysad.gif Jūs tai visos ne pačios kaltos dėl skirybų ir orumą išsaugojot, o aš savo tuo lindimu padariau taip, kad net nekęstų... ir užkirtau visus kelius į tai , kad kada grįžtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 20, 08:41)
Aš vis paskaitau jūsų žinutes ir man taip gėda, kad aš tiek jam prirašiau žinučių, el laiškų, kad įkišau ir jo šeimą į tai... net jo draugė jau man parašė, kad visus jau užknisau, kad turiu kažkokių psichikos ligų ir kad jis jau ne tik manęs nekenčia, bet esu šlykšti jam....  verysad.gif Jūs tai visos ne pačios kaltos dėl skirybų ir orumą išsaugojot, o aš savo tuo lindimu padariau taip, kad net nekęstų... ir užkirtau visus kelius į tai , kad kada grįžtų verysad.gif

Kaip tu jo šeimą įkišai į tai?
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2014 02 20, 10:19)
Kaip tu jo šeimą įkišai į tai?

Kadangi esam per labai didelį atstumą, o jis ignoravo, tai mamos, draugų klausiau ar aš jį labai įskaudinau ir pan, kad ką tokio blogo padariau ir t.t. o man aišku parašė, kad elgiesi kaip mažas vaikas, ne moteris,kad laiku suprato kas gyvenime būtų siurbelė,o ne pagalba, kad jis jau nekenčia tavęs dėl to kiek tu jam parašai, kad mes esam visi pakraupę, kad tu taip kvailai elgies ir pan.... o aš jam nei vienos bjaurios sms neparašiau, tik atsiprašynėjau, kad sudariau nuomonę jog esu nepasiruošus ir t.t. bet matyt ko neužknistų 10 sms per dieną su atsiprašymais ir taip kasdien...
Atsakyti