QUOTE(starke @ 2013 11 06, 17:31)
Ma itampa taip pat patiko ir uzmerkiau akis pries visa ivykio esme, nes tikrai nesamoninga ideja vaikus medzioti ir zudyti

Bet jei viskas butu ne konkursas, o tarkim kazkas nutike, kad jie tame miske vieni ir viskas vyksta, tai is vis butu liuks!
Man Matrica pati maciausia, tai filmas kuri galiu ziureti n kartu ir neatsibosta
Paziurejau cia seniau mineta
The breakfest club, toks senas, paprastas, meilas ir juokingas.
vaikų žudimas buvo skirtas USA garbei, pačioje pradžioje buvo paaiškinta kodėl tai daroma. iš tokių baisių dalykų dar ir neblogas biznis tv daromas. tai čia vėl jau galima interpretuoti kiek esame nužmogėję. be to buvo įdomu stebėti kaip kuriamos realybės šou strategijos, intrigos ir visi kiti blizgučiai. nors kaip jau minėjau filmas patiko dėl sukurtos ir puikiai išlaikytos įtampos.
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2013 11 06, 17:34)
O aš tiesiog jaučiu alergiją holivudinėm komedijom

tas pats per tą patį, lėkšti juokai, kartais nesuprasi apie ką. Na gal su Jim Carrey neblogos. Geriau pažiūrėti prancūzų senas komedijas apie žandarą, nors pasijuoksi

kiek yra tekę žiūrėti holivudinių komedijų (dažniausiai priverstiniu būdu), tai galėčiau išskirti tik crazy, stupid love ir its complicated. pastarąją labai smagiai sužiūrėjau. matyt pataikiau ant reikiamos nuotaikos. o kai nesinori nieko rimto, tik pravėdinti galvą, aš žiūriu lengvus filmus, kur dominuoja gražūs vaizdai. pvz, priceless, under the toskan sun, una dia mas en canarias (nežinau angliško vertimo), stealing beauty, mama mia.