Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

iš paskutinių tai visiškas nesusipratimas 3 Idiots (2009). imdb duoda net 8.2 balo. aš net nepabaigiau žiūrėt

o aukščiau minėtas The Tree of Life tai mano vienas iš geriausių kada matytų filmų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 10 30, 11:01)
ir labai stipri drama The life of David Gale, bet cia apie teisinguma ir istatyma, toks drama-trileris

Pradejau googlint ir prisiminiau, kad matytas. geras thumbup.gif
Atsakyti
Oi, filmų nesusipratimų aš begalę mačius biggrin.gif tokie kaip 99 francs , 5 days of war, 2 days in Paris, Grown ups 2 (šio net nesugebėjau ištvert ilgiau nei 10 min, nors visas kitas nesąmones ištveriu su viltim, kad pagerės), LOL tikriausiai vienas blgiausių matytų, Adventureland, Young adult, Baby mama pretenduoja į bukumo viršūnėles, toliau ne tokie blogi, bet irgi labai ne mano burn after reading, when in rome, how to be. Labai nesuprantu tokių filmų kaip august rush, american beauty, Tres metros sobre el cielo suaukštinimo, nes man labai nepatiko. nu ir sąrašą galėčiau tęst ir tęst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 05, 21:53)
pretenduoja į bukumo viršūnėles, toliau ne tokie blogi, bet irgi labai ne mano burn after reading,

american beauty,

bet kaip įdomu žiūrėti, kokie skoniai skirtingi visų hihihi.gif man pačiai American Beauty apskritai vienas geriausių, o Burn after Reading viena geriausių komedijų, kurias yra tekę matyti.

Pati tai iš tokių visiškų nesusipratimų paminėčiau Breaking Dawn Part 1 (jei kitus dar įmanoma žiūrėti, tai šito absoliučiai ne, nesuprantu, koks tikslas skirti knygą į du filmus, kai pirmajame veiksmo nulis doh.gif ), dargi visiškai nepatiko Knowing (2009), daugelio numylėtas A Walk To Remember , Dear John, įv. parodijų filmai (Epic Movie, Dance Flick - siaubas kažkoks), iš komedijų kaip absoliučiai nepatikusios buvo Hot Chick, Four Christmases, Forgetting Sarah Marshall, Project X, Bad Teacher, I Love You Philip Morris, na, ir tęsti būtų galima dar...
Tiesa, iš tų labiausiai giriamų, tai kuo jau kuo, o Matrica visiškai nesusižavėjau.
Na, ir nesu Titanic prijaučianti smile.gif

Na, o paskutiniai du matyti:

My Sassy Girl
(2008) - iš esmės eilinė romantinė komedija, nieko naujo. Pats pastatymas tai neblogas, toks gražiai nufilmuotas ir pateiktas, filme kvailų juokelių nėra, tai už tai irgi pliusas. Pagrindinis vaikinukas visai nieko, bet mergina tai nervino nuo pat pradžių iki pabaigos. Toks erzinantis personažas, kad net laukiau, kada gi baigsis filmas...

De Vrais Mensonges / Beautiful Lies (2010) - prancūziška romantinė komedija. Irgi nuspėjama, bet laikas visai neprailgo, įdomūs personažai, yra kur pasijuokti. Žodžiu, patiko. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 05 lapkričio 2013 - 21:19
QUOTE(klementyna @ 2013 11 02, 19:03)
dėl tos pačios priežasties negaliu žiūrėti filmų su Kristen Stewart. Atrodo, kad ją pykina ir tuoj apsivems.

Nelaikau Kristen Stewart puikia aktore, bet buvo nemažai filmų, kuriuose ji man visai patiko (Panic room, Speak, In the land of women, The cake eaters, Yellow handkerchief, Adventureland, The Runaways).

QUOTE(drugelis. @ 2013 11 03, 22:06)
Bufalas 66 / Buffalo '66 labai geras filmas, labai.
Juodos gyvatės dejonė / Black Snake Moan ( čia turbūt daugeliui visai ne komedija susirodytų, bet man buvo tikrai vietų, kur tikrai buvo kur pasijuokt.

Na jei šitie rekomenduojami kaip juokingi, tai aš jau visai nieko nesuprantu. g.gif smile.gif Pritariu tik dėl "Oh brother..."- tas labai smagus buvo ( o Hope springs dar nemačiusi).
QUOTE(laTulipe @ 2013 11 04, 23:59)
Little Women (1994)

Šitas gal ir nėra prastas, bet man taip patiko knyga, kad prieš ją filmas tiesiog nublanko. Prisimenu, kaip skaičiau knygą, žinodama, kokie maždaug aktoriai vaidina ekranizacijoje, ir įsivaizdavau, kad Gabriel Byrne vaidins mergaičių tėvą, o pasirodė, kad vienos iš jų vyrą. smile.gif

QUOTE(Prietarai @ 2013 11 05, 21:53)

Tiek gerų filmų užkliuvo. g.gif Nesupyk, bet gal, kaip pati sakai, esmė ne filmų "blogume", o jų nesupratime.

Aš irgi labai daug netikusių filmų mačiusi, bet bandau atskirti, kurie iš jų ne mano skonio, o kurie paprasčiausiai prastai pastatyti (nors ir čia galiu klysti). Iš šiais metais matytų "filmais, kurių net nevertėjo kurti" paminėčiau "Ghost rider 2", "Elephant white", "Lay the favorite", "Spring breakdown", "Role models".

This is the end (2013). Filmas, kurį, tikiu, čia nemažai kas pavadintų nesusipratimu. Aš pati jo turbūt niekam nerekomenduočiau, nes tikrai gana kvailas, daug juokelių apie antrą galą, į pabaigą, mano nuomone, šiek tiek nusivažiavo į lankas arba kūrėjai pritrūko geresnių idėjų, bet... kaip jis mane prajuokino. Rimtai, nebeprisimenu, kada paskutinį kartą taip juokiausi žiūrėdama kokį filmą. Labiausiai patiko, kad aktoriai vaidino patys save (ar, tiksliau, savo sukarikatūrintas versijas), bet, manau, jų kalbose ir ginčuose išliko dalelė tikrumo.
Atsakyti
žinoma, jog dauguma atvejų taikau, kad filmai man nepatiko, o ne apskritai, jog jie blogi. nes American Beauty iki šiol puikiai pamenu ir kad aktorių vaidyba gera ir filmas puikiai nufilmuotas ,mano neprofesionalia akim žiūrint, bet vėl gi, ką noriu pasakyt, kad tiesiog jie neatitiko mano skonio. o skoniui, kaip žinom, draugų nėra...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 11 05, 15:19)

Ačiū, pati neradau...Vaje, kokia tragiška ekranizacija blink.gif Čia labai į temą, kokių geriau nežiūrėt biggrin.gif Vaidyba iki komiškumo nenatūrali, prie ko tie blondinai iš viso nesupratau, be to Luiza baisi, kokia ten iš jos gražuolė doh.gif Knygos esmė visiškai neperteikta - kažkoks kratinys, parodija... O gaila, nes knyga ypatingai patiko, po daugelio metų vėl su malonumu perskaičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 06 lapkričio 2013 - 01:12
QUOTE(LEEja @ 2013 10 31, 17:04)
"Prisoners" (2013)
153 min  -  Crime | Drama | Thriller

geras filmas, patiko. nustebino truputį siužetas, nes kai aš aprašymų niekada neskaitau, tai kiek kitokios krypties veiksmą vaizdavausi smile.gif
bet minusų irgi yra:
ilgokas - 2,5 val. jau šiek tiek mane priverčia susimąstyt ar žiūrėti būtent šitą filmą, ar pasieškot trumpesnio;
perspausta scena su ta bobule ir tėvu;
pritrūko aiškumo pabaigai, kadangi čia ne  Mystery žanras, tai kažaip norėjosi daugiau aiškumo

žiūrint, apie vidurį, kol dar nebuvo prailgę, buvau pradėjus svarstyti, kad rimtas nominantas būtų metų filmui (asmeniniam reitinge, aišku), bet pasilieku kol kas prie The Hunt smile.gif

Pažiūrėjau vakar Jagten / The Hunt, koks geras!! Laukiau pabaigos, kad viskas atsiskleistų, bet klaustukų liko, nors tai nieko blogo biggrin.gif

The Hunt

Prisoners jau irgi susiradau online, žiūrėsim su mb kurį vakarą.
Atsakyti
Man laaabai nevykę pasirodė Tres metros sobre el cielo, A Walk To Remember, Dear John (čia pritarsiu Prietarams biggrin.gif ),We are the millers irgi patenka į šitą sąrašą, Scent of a woman ir naujasis Great Gatsby taip pat labai bandė mano kantrybę, nes žiūrėjimas truko visą dieną su pertraukom biggrin.gif. A, vos nepamiršau LOL, rodė per TV tai palikau eiti, neišjungiau biggrin.gif , tai turbūt imtų pirmą vietą prasčiausių filmų tope
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 11 06, 10:53)
Man laaabai nevykę pasirodė [b]Tres metros sobre el cielo,

Man šitas irgi nesusipratimas, o kitų tiek išgirtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 11 05, 22:50)
o Hope springs dar nemačiusi

Nezinau,kodel ji vadina komedija.
Greiciau jau drama,kai pagalvoji,kad gyvenime taip daznai buna,tai doh.gif doh.gif
Na buvo kelios juokingos gal vietos,bet is esmes tai cia drama visa.
M.Streep kaip visad nepakartojama!
Butinai paziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi labai daug netikusių filmų mačiusi, bet bandau atskirti, kurie iš jų ne mano skonio, o kurie paprasčiausiai prastai pastatyti (nors ir čia galiu klysti).

puiki nuomonė smile.gif

"american beauty" man taip pat nuostabus filmas, vien jau muzika ko verta.

Na o dabar galit šiek tiek pamėtyti akmenimis, nes "the hunger games" man patiko, tiesiog sugebėjo mane įtraukti nuo pirmų minučių, ir neleido matyti visų nelogiškumų filme. Nesu mėgėja filmų kur taškosi kraujai, ar juo labiau žmonių skerdynės, bet sukurta įtampa ir veiksmas man viską kompensavo. smile.gif
Atsakyti