pasiguosiu kad laukiu nesulaukiu mmm
laba diena
sveikinu visas su praejusiomis sventemis
sutikom mes jas ramiai, gavom daug dovanu
ypac vaikai
vakar mb uzlipo o kai nulipo pasirodo plyso ir aisku viskas liko manyje
siandien pasirode kiausinines isskyros
tai sedesiu kaip ant adatu
QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 05, 15:43)
laba diena
ypac vaikai
Taigi faina dar vienas mažius būtų
sveikos
dabar jau galėčiau pasakyti - neeeeaaaaa
totalus košmaras....
QUOTE(vejunamai @ 2014 01 06, 17:45)
Taigi faina dar vienas mažius būtų
dabar jau galėčiau pasakyti - neeeeaaaaa
QUOTE(vejunamai @ 2014 01 06, 16:45)
na jau neeeee
neturim ne vieno
QUOTE(sourit @ 2014 01 06, 19:58)
Laba
pabyrės tuoj daugiau netyčiukų
mes šiandien buvom pas ortopedą, viskas tvarkoj, nebereikia freiko pagalvėlės
nes jau erzino ir mane ir mažę ta nesąmonė
QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 05, 15:43)
laba diena
ypac vaikai
QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 07, 14:50)
na jau neeeee
dar ankstoka,nenoriu
jeigu kada ir galetu netyciukas but, tai tik ne dabar,dar sitas per mazas 
jau dabar bus kaip bus
QUOTE(Nivea @ 2014 01 07, 17:30)
Laba
nes jau erzino ir mane ir mažę ta nesąmonė
as kai prisimenu kai danielei 2savaiciu uzdejo sprascius tokius
DamaMama sveika prisijungusi
sveikinimai tapus mamyte
as pamenu 3 menesius gyvenau kaip kosmose mum niekas nepadejo nei vaistukai nei mano sveika mityba rekdavom vakarais nuo kokiu 19 val iki 00val ir taip kas vakara, as ant pilvuko guldydavau daug ant saves, ir dar labai padedavo dviratuku kojytem paminti, sulenkti prie pilvuko, aba lektuveliu nesiodavau ant rankos, isipurpsedavo ir ramiau budavo.kantybes viskas uzsibaigs pamatysi, tai ne amzina, stiprybes, tokia musu mamu dalia
mes siandein buvom poliklinikoj isirasem 3 dienom dar antibiotiku.sedesim visa savaite dar namie, o jau taip jai anksta tuose namuose, nebesusisneku su ja, maistauja pries mane neklauso
tikiuosi tai laikina
as pamenu 3 menesius gyvenau kaip kosmose mum niekas nepadejo nei vaistukai nei mano sveika mityba rekdavom vakarais nuo kokiu 19 val iki 00val ir taip kas vakara, as ant pilvuko guldydavau daug ant saves, ir dar labai padedavo dviratuku kojytem paminti, sulenkti prie pilvuko, aba lektuveliu nesiodavau ant rankos, isipurpsedavo ir ramiau budavo.kantybes viskas uzsibaigs pamatysi, tai ne amzina, stiprybes, tokia musu mamu dalia
mes siandein buvom poliklinikoj isirasem 3 dienom dar antibiotiku.sedesim visa savaite dar namie, o jau taip jai anksta tuose namuose, nebesusisneku su ja, maistauja pries mane neklauso
QUOTE(Jarida @ 2014 01 07, 21:01)
DamaMama sveika prisijungusi
sveikinimai tapus mamyte
tikiuosi tai laikina 
maziukei
man vasaris ant nosies
isejau is darbuko, negalejau padirbti
nes mazoji serga ir serga, dabar tik bandau dalyvauti VT konkursuose, laukia 2 pokalbiai, mokymosi labai daug, bet manau ir ten nepasiseks, nes visi ikisa savo pazystamus, na bet viltis jug durniu motina
labas
sekmes jarida
mmm parsivilko, taigi viskas kontroliuojama
manau
sekmes jarida
mmm parsivilko, taigi viskas kontroliuojama
Orchideja smagu girdeti
neuretu but maziuku
mes ryt pas lor vaziuojam pasirodyti, manau viskas bus gerai, bet jauciu rekomenduos savaitele dar namie pabuti po antibiotiku
mes ryt pas lor vaziuojam pasirodyti, manau viskas bus gerai, bet jauciu rekomenduos savaitele dar namie pabuti po antibiotiku
Sveikos
Vakar buvom 5 mėn TA, tai 7,2 kg ir 57,5 cm
Prasidėjo kažkokios bemiegės naktys, dukriukas muistos spardos ištisai, spėju dantukų reikia laukti, juolab, kad daktarė pasakė, kad jau dantenos paburkę
vejunamai, su pusmetuku
Ar jūs jau turit dantukų? Ar jau primaitini?
orchideja@, o kada tau mmm atsinaujino? Dar maitini savo pienu?
Nivea, kaip jūs augat? Kažkada minėjai, kad dirbsi namuose, ar pavyksta suderinti?
DamaMama, įsitikink, ar mažiukas tikrai gerai apžioja, o šiaip duok žįst kiek tik nori
Maniškė irgi valandų valandas "kabėdavo" ant papo ir miegodavo taip ir tik pabandyk ištraukt
Ir dabar tik taip užmiega. Na bet jau nors dienom ilgesni tarpai tarp valgymų pasidarė, būna ir 2 ir 3 valandos
O šiaip visus tris mėnesius ji man labai dažnai ir ilgai valgydavo ir aš vis panikavau, kad pieno mažai, o pasirodo be reikalo. Daktarė sakė labai gerai auga ir dar neprimaitinu niekuo
Taigi relax ir mėgaukis kaip sūnelis žinda, kad ir labai ilgai... žiūrėk į jį, linkėk geriausių dalykų ir viskas bus gerai
Vakar buvom 5 mėn TA, tai 7,2 kg ir 57,5 cm
vejunamai, su pusmetuku
orchideja@, o kada tau mmm atsinaujino? Dar maitini savo pienu?
Nivea, kaip jūs augat? Kažkada minėjai, kad dirbsi namuose, ar pavyksta suderinti?
DamaMama, įsitikink, ar mažiukas tikrai gerai apžioja, o šiaip duok žįst kiek tik nori