Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

laba diena 4u.gif sveikinu visas su praejusiomis sventemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sutikom mes jas ramiai, gavom daug dovanu blush2.gif ypac vaikai biggrin.gif

pasiguosiu kad laukiu nesulaukiu mmm doh.gif vakar mb uzlipo o kai nulipo pasirodo plyso ir aisku viskas liko manyje doh.gif siandien pasirode kiausinines isskyros doh.gif tai sedesiu kaip ant adatu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 05, 15:43)
laba diena 4u.gif  sveikinu visas su praejusiomis sventemis 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif sutikom mes jas ramiai, gavom daug dovanu blush2.gif ypac vaikai biggrin.gif

pasiguosiu kad laukiu nesulaukiu mmm doh.gif vakar mb uzlipo o kai nulipo pasirodo plyso ir aisku viskas liko manyje doh.gif siandien pasirode kiausinines isskyros doh.gif tai sedesiu kaip ant adatu doh.gif

Taigi faina dar vienas mažius būtų biggrin.gif Kiek dantų jau turit? smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(vejunamai @ 2014 01 06, 17:45)
Taigi faina dar vienas mažius būtų biggrin.gif

dabar jau galėčiau pasakyti - neeeeaaaaa biggrin.gif totalus košmaras.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunamai @ 2014 01 06, 16:45)
Taigi faina dar vienas mažius būtų biggrin.gif Kiek dantų jau turit? smile.gif

na jau neeeee biggrin.gif dar ankstoka,nenoriu biggrin.gif

neturim ne vieno unsure.gif

QUOTE(sourit @ 2014 01 06, 19:58)
sveikos smile.gif

dabar jau galėčiau pasakyti - neeeeaaaaa biggrin.gif totalus košmaras.... doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif jeigu kada ir galetu netyciukas but, tai tik ne dabar,dar sitas per mazas cool.gif
Atsakyti
Laba flirt.gif
QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 05, 15:43)
laba diena 4u.gif  sveikinu visas su praejusiomis sventemis 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif sutikom mes jas ramiai, gavom daug dovanu blush2.gif ypac vaikai biggrin.gif

pabyrės tuoj daugiau netyčiukų biggrin.gif

mes šiandien buvom pas ortopedą, viskas tvarkoj, nebereikia freiko pagalvėlės thumbup.gif nes jau erzino ir mane ir mažę ta nesąmonė
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2014 01 07, 14:50)
na jau neeeee biggrin.gif dar ankstoka,nenoriu biggrin.gif

drinks_cheers.gif jeigu kada ir galetu netyciukas but, tai tik ne dabar,dar sitas per mazas cool.gif

jau dabar bus kaip bus mirksiukas.gif
QUOTE(Nivea @ 2014 01 07, 17:30)
Laba flirt.gif

pabyrės tuoj daugiau netyčiukų biggrin.gif

mes šiandien buvom pas ortopedą, viskas tvarkoj, nebereikia freiko pagalvėlės  thumbup.gif nes jau erzino ir mane ir mažę ta nesąmonė

4u.gif kiek laiko atnesiojot?

as kai prisimenu kai danielei 2savaiciu uzdejo sprascius tokius doh.gif siaubas,aciu die,kad mums,laiku kreipusis,uzteko gero pusantro menesio,vietoj 4 ir daugiau menesiu.buvo kaires kojos klubo sanario displazija(neisistates i guzduobe sanariuko galvute).
Atsakyti
DamaMama sveika prisijungusi 4u.gif sveikinimai tapus mamyte 4u.gif
as pamenu 3 menesius gyvenau kaip kosmose mum niekas nepadejo nei vaistukai nei mano sveika mityba rekdavom vakarais nuo kokiu 19 val iki 00val ir taip kas vakara, as ant pilvuko guldydavau daug ant saves, ir dar labai padedavo dviratuku kojytem paminti, sulenkti prie pilvuko, aba lektuveliu nesiodavau ant rankos, isipurpsedavo ir ramiau budavo.kantybes viskas uzsibaigs pamatysi, tai ne amzina, stiprybes, tokia musu mamu dalia 4u.gif
mes siandein buvom poliklinikoj isirasem 3 dienom dar antibiotiku.sedesim visa savaite dar namie, o jau taip jai anksta tuose namuose, nebesusisneku su ja, maistauja pries mane neklauso doh.gif tikiuosi tai laikina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2014 01 07, 21:01)
DamaMama sveika prisijungusi 4u.gif  sveikinimai tapus mamyte  4u.gif
as pamenu 3 menesius gyvenau kaip kosmose mum niekas nepadejo nei vaistukai nei mano sveika mityba rekdavom vakarais nuo kokiu 19 val iki 00val ir taip kas vakara, as ant pilvuko guldydavau daug ant saves, ir dar labai padedavo dviratuku kojytem paminti, sulenkti prie pilvuko, aba lektuveliu nesiodavau ant rankos, isipurpsedavo ir ramiau budavo.kantybes viskas uzsibaigs pamatysi, tai ne amzina, stiprybes, tokia musu mamu dalia  4u.gif
mes siandein buvom poliklinikoj isirasem 3 dienom dar antibiotiku.sedesim visa savaite dar namie, o jau taip jai anksta tuose namuose, nebesusisneku su ja, maistauja pries mane neklauso  doh.gif tikiuosi tai laikina  smile.gif

maziukei 4u.gif o kaip paciai su darbuku?praleidau ka gal,ar bedirbi,ar teko iseit?
man vasaris ant nosies doh.gif
Atsakyti
isejau is darbuko, negalejau padirbti unsure.gif nes mazoji serga ir serga, dabar tik bandau dalyvauti VT konkursuose, laukia 2 pokalbiai, mokymosi labai daug, bet manau ir ten nepasiseks, nes visi ikisa savo pazystamus, na bet viltis jug durniu motina biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

sekmes jarida 4u.gif 4u.gif

mmm parsivilko, taigi viskas kontroliuojama biggrin.gif manau unsure.gif
Atsakyti
Orchideja smagu girdeti 4u.gif neuretu but maziuku smile.gif
mes ryt pas lor vaziuojam pasirodyti, manau viskas bus gerai, bet jauciu rekomenduos savaitele dar namie pabuti po antibiotiku
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar buvom 5 mėn TA, tai 7,2 kg ir 57,5 cm smile.gif Prasidėjo kažkokios bemiegės naktys, dukriukas muistos spardos ištisai, spėju dantukų reikia laukti, juolab, kad daktarė pasakė, kad jau dantenos paburkę ax.gif

vejunamai, su pusmetuku 4u.gif Ar jūs jau turit dantukų? Ar jau primaitini? smile.gif

orchideja@, o kada tau mmm atsinaujino? Dar maitini savo pienu? smile.gif

Nivea, kaip jūs augat? Kažkada minėjai, kad dirbsi namuose, ar pavyksta suderinti? ax.gif

DamaMama, įsitikink, ar mažiukas tikrai gerai apžioja, o šiaip duok žįst kiek tik nori mirksiukas.gif Maniškė irgi valandų valandas "kabėdavo" ant papo ir miegodavo taip ir tik pabandyk ištraukt biggrin.gif Ir dabar tik taip užmiega. Na bet jau nors dienom ilgesni tarpai tarp valgymų pasidarė, būna ir 2 ir 3 valandos biggrin.gif O šiaip visus tris mėnesius ji man labai dažnai ir ilgai valgydavo ir aš vis panikavau, kad pieno mažai, o pasirodo be reikalo. Daktarė sakė labai gerai auga ir dar neprimaitinu niekuo smile.gif Taigi relax ir mėgaukis kaip sūnelis žinda, kad ir labai ilgai... žiūrėk į jį, linkėk geriausių dalykų ir viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti