Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sveiki 4u.gif

Ateinu pagirti Boltą - gražus katinėlis, ypač galva ir akys gražios thumbup.gif

O kažkada šioje temoje Boltą buvom pripažinę didžiausiu katinėliu bigsmile.gif

Manau, kad ir dabar jis toks meškutis thumbup.gif

Gaila, kad Cinamonas taip užsibūrė verysad.gif

Bet galgi viskam ateina savas laikas ax.gif

O apie maistą ir kailio priežiūrą - tai kad vasarą visai nieko nebeina įsiūlyti, vos tik pasigyriau, kad Bugis pasitaisęs, pastambėjęs, tai va per kelias karštas dienas vėl pasidarė perkarusiu slieku unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 05 26, 19:15)
Sveiki  4u.gif

Ateinu pagirti Boltą - gražus katinėlis, ypač galva ir akys gražios thumbup.gif

O kažkada šioje temoje Boltą buvom pripažinę didžiausiu katinėliu bigsmile.gif

Manau, kad ir dabar jis toks meškutis thumbup.gif
Gaila, kad Cinamonas taip užsibūrė  verysad.gif

Bet galgi viskam ateina savas laikas ax.gif

O apie maistą ir kailio priežiūrą - tai kad vasarą visai nieko nebeina įsiūlyti, vos tik pasigyriau, kad Bugis pasitaisęs, pastambėjęs, tai va per kelias karštas dienas vėl pasidarė perkarusiu slieku unsure.gif

Ačiū mirksiukas.gif ir nuo to laiko, jis tikrai nesumažėjo, o ir pilvas, nors tiksliau pasakius tos papilvės odos dar (nežinau, kaip išsireikšti) dar labiau nukaro, todėl kai pritupia ir gaudo ką nors atrodo, kad pilvas žeme velkasi doh.gif ir man visada atrodo atvirkščiai, kad Bugis yra labai didelis katinas, na bent jau iš foto taip atrodo, ir dar ta ilga uodega drinks_cheers.gif ... wub.gif

Dėl Cinamomo - manau viskam savo laikas, man jis labai gražus katinas, pati jei ieškočiau dar vieno katino, rinkčiausi tik rainą bigsmile.gif

Kiek pastebėjau, vasarą ir maniškis mažiau valgo, na ir laka daugiau, dar storąjį kailį numeta, todėl ir kudesnis smile.gif
Atsakyti
Kažkada skaičiau katinėlių temoje "rimtą" paaiškinimą, kad : pas neveislinius katinėlius pilvas arba papilvė taip ir vadinasi - papilvė, o pas veislinius - kišenė blink.gif Man buvo labai juokinga, nežinau, kiek čia teisingi pasakymai.
Bet Bugis kišenę turi, net kumštį per vidurį galiu įdėti tarp tų kabančių papilviukų, bet ji tuščia ta kišenė biggrin.gif
Aš didelis, bet lieknas katinas esu ax.gif

user posted image

Ir dar - iš katinėlių temos man atsiuntė tokias pagamintas, pasiūtas pelytes, smagios jos tokios, net senoji Katytė jas mėtė ir gaudė po visą kambarį bigsmile.gif

Va, kokių pelyčių gavome ax.gif

user posted image

Paragausiu - ar skani ta nosytė g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 26 gegužės 2014 - 21:01
labutis

o kaip voliojates linksmai biggrin.gif

mano papa karlo dirba /sory uz nekokybishka foto, bet kaip tik ateinu pagauti momenta Bilas ishkart meta darbus visus . tai stengiausi bele pagauti padaryti foto/
aukle-dushas
Atsakyti
labas rytelis

o kaip tevelis zaidzia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
glinglingas, apie Bilą visada skaitau su diiiiidele šypsena, man taip smagu apie tą
katinėlį skaityti ir žiūrėti, kaip jis kyla "tėvelio" karjeros laiptais biggrin.gif

O meškėniukai labai gražūs thumbup.gif

Tikrai smagu tiek pūkuotukų namie turėt ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kai taip tylu, tai mes pasidemonstruosime ax.gif

Va kaip šviečia saulė bigsmile.gif

user posted image

O kai nešvietė - gulėjau čia unsure.gif

user posted image

Ir sėdėjau čia rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
labas rytelis

o kiek vietu ilsejimosi biggrin.gif

mes kaip visada su savo prastos kokybes foto, nes Bila fotosesijos blasho. dazniausiai dabar snaudzia su kaciukais va taip keliais. o galiu greitai pagauti ji kaip fotografuoju priesh langa, nes ten iejimas i kambari ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Aciu mergaites del palaikimo Cinamoniukui 4u.gif . As irgi taip pat manau, kad turbut jam dar nelaikas, jis dar nori pas mus pasibuti ir man jo draugija labai patinka. Jis labai mielas ir draugiskas katinukas 4u.gif . Visad mus pralinksmina savo ispusta uodega ir vaikiskai zaidimais biggrin.gif . Vis jam norisi dukti, tokiu savo elgesiu ir kitus mano katinukus prizadina is tingulio biggrin.gif . Tiesiog gal siuo metu dar nelaikas ir dauguma zmoniu planuojasi atostogauti o jau po atostogu as manau atsiras ir norinciu biggrin.gif . Jeigu net mano Atilai zmogus atsirado. Kaip ne kaip, Atilai jau yra tris metai ir dar su tokia lyga doh.gif . Ir zmogus pasake, kad jeigu tik mes susigalvosime, tai ji su mielu noru paims ji net ir serganti biggrin.gif . Na, bet mes jau ipratome ir tikrai neketiname jo atiduoti. Jis musu seimos naris 4u.gif .

Musu grazuolis wub.gif

user posted image

user posted image

O cia truputi idesime dar ir prieskonio, kad butu skaniau ziureti Cinamoniuka biggrin.gif

user posted image

Susukta dviguba baranka biggrin.gif . O kokius gerus sanarius turime, nekiekvienas skotukas tuo gali pasigirti biggrin.gif . Stora, ilga ir lankscia uodega thumbup.gif

user posted image

Ir meiles akimirku wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 01 birželio 2014 - 11:28
ogo kiek grozio padave wub.gif ir dar su barankom thumbup.gif

Bilas tinginiauja. Ir kartais sakyciau pershiurksciai mano akim paaukleja kaciukus g.gif nors zinant kad tuoj jie paaugs visi ir tiek duks kad reiks tikrai kartais paaukleti tevishkai - tai turbut taip reikia g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 06 01, 18:51)
ogo kiek grozio padave  wub.gif  ir dar su barankom  thumbup.gif

Bilas tinginiauja. Ir kartais sakyciau pershiurksciai mano akim paaukleja kaciukus  g.gif  nors zinant kad tuoj jie paaugs visi ir tiek duks kad reiks tikrai kartais paaukleti tevishkai - tai turbut taip reikia  g.gif  smile.gif

Dekui Glinglingas 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

As irgi saviskius paaukledavau. O ka darit, jeigu neklauso ir jau ne kojom o galvom pradeda siusti doh.gif . As ir dabar aukleju, vat tik Ulos niekaip negaliu isaukleti doh.gif . Kas liecia maisto. Paimu surikiuoju indus ir duodu visiems po lygiai kokiu skaniu koncervu arba mesytes. Na tai ta grazuola, sugeba greitai pas visus apragauti ir savo suvalgyti doh.gif . Tai stoviu ir deriguoju eismui. O mano pukiai, tai mandagus, suvalgo savo porcija ir nebelenda i kitu indus. Supranta, kad jau savo gavo, pavalge ir eina. O Ulai nemotais. Su letena dra is po nosies visa inda nutempia i savo puse ir jeigu as nematau, tai ziurek surikiuoja prie savo marmuzes visus indus patenkita o tie lapuhai sedi ir ziuri doh.gif . Kaimiskai jin pas mane isaukleta buvo doh.gif

Atsakyti
Sveiki smile.gif
Į tą dvigubą baranką ilgokai žiūrėjau ir niekaip negalėjau suprasti, kas ten kyšo g.gif biggrin.gif blush2.gif

Man Atila ypatingai gražus katinas, dėl spalvos - jis toks aristokratiškas thumbup.gif

Cinamoniukas tai toks labai mielas vaikutis bigsmile.gif

Apie mitybą paplepėsiu. Kažkaip pradėjau gailėtis, kad negaliu suprasti kačių kalbos g.gif Jaučiuosi kartais, kaip užsienio kurorte, kai nežinai kalbos, bet susikalbėti reikia kažkaip rolleyes.gif
Tai pas mus pasidarė tokia tradicija, kad Bugis pradėjo rimtai ko nors paprašyti, čia tikriausia jis maisto reikalauja. Tuomet sėdi, pakelia galvą ir labai rimtai aiškiai ir garsiai prašo - miaaau. Aš klausiu - Buguti, tu kažko jau nori. Bugis dar kartą pakartoja aiškiai garsiai - miaaau. Tada aš sakau, nežinau, ko gi tu norėtum. Tuomet Bugis uždainuoja garsiai, griežtai ir ilgai - miaaaauuuu, kas panašiai skamba, kaip - kaip gi tu nesupranti, juk aš tavęs prašau, negi negirdi, aš tavęs prašau kažkoooo, o aš nežinau - ko? biggrin.gif
Pasiūlau viską iš eilės - sausiukus iš delno, arba skanukus, arba konservams eilė ateina, geriau jau iš karto suprasčiau, ko jis pageidauja cool.gif
Atsakyti