Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(sefkute @ 2014 05 22, 00:54)
Sveikos merginos smile.gif

Sveika, sefkute,
Šaunu, kad vėl parodei Cleopatrą. Ji tikra gražuolė thumbup.gif
Ir šios foto labai įspūdingos thumbup.gif

Kiek dabar jau laiko Cleopatrai ? g.gif

Kaip tas gražusis kailiukas, ar dažnai reikia pašukuoti ir, svarbiausia, ar nesivelia, ar lengvai šukuojasi g.gif
Ilgaplaukę škotukę glosčiau tik vieną kartą gyvenime, tarp kitko - labai panašią į Cleopatrą ( Mildutės katytę Aurą, kas žino ), tai man kailiukas pasirodė toks šilkinis ir atrodo, kad toks ir veltis neturėtų. Aš įsivazduoju, kad susivelia šiurkšesnio plauko ilgaplaukiai katinėliai. Gal aš neteisi ? g.gif
Atsakyti
Bugis ateina labanaktukas pasakyti ax.gif

user posted image
Atsakyti
o jau uodegos ilgumas Bugio:) tikrai jau net prisimerkęs snaudžia:)

aš mielai prigulčiau irgi, kažkokia neatsibusi šiandien:)

Kadangi pas mane namie remontas, tai siena uždengta tokia plėvelė, kad kuo mažiau dulkėtųsmile.gif tai vakar Nimfa sugalvojo pakrapštyt tą plėvelę - šnara, juda įdomu:D per vieną pusę neleidau eit, tai ji per kitą nemčiom nutykino ir visvien nutraukė:DDD parazite išvadinau, o ji tupi ir žiūri tokiu nekaltu žvilgsniuku:DDD tipo nieko nepadariau, ką čia aiškini:DDD
Atsakyti
Taigis, bet koks remontas - katinėliams nauja veikla ir nauji nuotykiai thumbup.gif biggrin.gif

Nauji įspūdiai, ir nauja patirtis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Taigis, atsibosta tik vienodai gyventi, be jokių nuotykių bigsmile.gif
Atsakyti
labutis

smagu stebeti katukus wub.gif
as irgi uzsiblokavau reklamas bet ziuriu ir dalies foto nematau g.gif hmm
Atsakyti
Nu, pravėdinkit mane - prašaaaau verysad.gif

user posted image
Atsakyti
na taip 6iandien, kaip reikalas jau kar6ta:)

user posted image[/IMG]

tik palik deze ne vietoj:) tuoj susitaiso:)
Atsakyti
Labai gražiai Nimfūnė dėžutėje pozuoja thumbup.gif

Mano namuose kažkas susipyko su sveiku protu nuo to karščio unsure.gif
Nesugalvoju, kaip katinėliam pagelbėti, juk karšta, tai vis pasiūlau vandenuko - nenori nė už ką, negeria. Tada pastačiau visą kibirą - juk atrakcija gerti iš kibiro, vistiek niekaip schmoll.gif
Valgyti irgi nieko negali, per karšta verysad.gif
O Bugis vakar sugalvojo, kad nuo karščio reikia susirasti pavėsį ir įlindo į pūkinę kaldrą, ir pramiegojo pusė dienos apsiklojęs ta kaldra blink.gif
Matomai, aš apie katinus nieko neišmanau, nes jie kitaip sprendžia karščio problemas, negu aš galvoju biggrin.gif
Betgi vistiek matau, kad vos pašliaužioja, reiškia kankinasi, o ką daryt - nežinau g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visi katinėliai tokie išgražėję, o ir naujų mačiau yra - Cleopatra labai graži panelė thumbup.gif
Na dėl to karščio mistika su tais katinais tikrai, nes Boltas ant saulės guli ir jam labai gerai kiek suprantu yra ir į lauką nori labiausiai, bet čia jau pavėsy guli smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
labas vakarelis

o kiek grozybiu wub.gif

Bilas kazkaip lebgvai pervesha ta karshti. gulineja kiaushus ishvertes. dali laiko pazaidzia su kaciukais, dali juos ir save prausia biggrin.gif
idesiu foto kaip zaidzia su jais kaip mb sutvarkys kompa kad atpazintu mano mobilu foto idejimui
Atsakyti
Labas rytas:)

oi koks Boltas gražuolis:)))) Nimfa šilumą irgi mėgsta, ant saulutės išsidrebia ir miega:) o kai visai jau būna karšta aš ją su šlapiom rankom suglostau arba po kranu trumpam pakišu, sušlapinu kailiukąsmile.gif tada tokia patenkinta, kad atsigaivino atrodo:) Bet jau Bugis artistas - po pūkine kaldra:) matyt dar mažai šilumos jam buvo:D mažiau ir Nimfa pastebėjau ėda, kai karšta būna. bet vandenuką mielai laka.
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2014 05 22, 00:54)
Sveikos merginos smile.gif
Mūsų su Niurkute Cleopatra vis gražėja ir gražėja, tik gaila, kad ir aš nelabai turiu laiko nufotografuoti, bet artimiausiu laiku butinai tai padarysiu ir žinoma pasidalinsiu foto smile.gif
Cinamonas, man toks tobulas katinėlis... sėdžiu ir vos neverkiu, kaip aš jo norėčiau... Jaučiu neapsakoma trauka jam nuo pat tos akimirkos kai pirma kart pamačiau jo foto. ..
Tai pat gaila, jog nepavyko sudalyvauti parodoje Šiauliuose, nes turėjau išvykti į keturių dienų ekspedicija po žemaitija. nuėjome apie 40 km su 20 kg svorio kuprinėmis ! buvo rimtas iššūkis man, ir puikiai jį atlaikiau smile.gif aišku viso žygio metu didžiausia nerima kėlė, kad Cleopatra manęs nematys keleta dienų, bet ji liko su tėvais, ir buvo puikiai prižiūrima, bet kai grįžau tai jautėsi kokia pasiilgusi buvo smile.gif Ypatingai gera, kai jinai ateina prie manęs ir prisispaudžia , o taip ji daro, jei manęs kokia diena nemato, taip ji išreiškia savo ilgesį smile.gif
Papildyta:
Prisiminiau !!! Nerodžiau foto kur fotografavo parodoje tikra profesionalė fotografė smile.gif

Sveikos merginos 4u.gif

Smagu, kad prisijungei ir palaikai temute 4u.gif . Nes jau buvau pamaniusi, kad atejai ir isejai ir daugiau nebeateisi biggrin.gif . Saunuole tu, Cleopatra tavo rankose ir tavo seimoje apgaubta meile, labai isgrazejo wub.gif . Dazniau ja rodik mirksiukas.gif .

Noreciau ir as taip pakeliauti, tik pamastau ar uztektu jegu tokioms kelionems biggrin.gif

O Cinamoniukas pas mane kaip uzkeretas doh.gif . Visi tik aikcioja ir lyg domisi, bet tuom ir pasibaigia smile.gif . Nenori jis eiti is mano namu doh.gif . Net viena pazistama man vakar parase, kad ziauriai jo noretu, bet namie turi labai pavydu suniuka ir del to ji tik gali pavarvinti i ji seiles smile.gif . Na gal Cinamonas susilauks paciu sauniausiu seimininku. Kaip sakant, augs, grazes ir visviena kas nors susidomes, kas tikrai is sirdies ji pamils ir tikrai rizis pasiimti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(siggita83 @ 2014 05 25, 21:20)

Kaip tikra ponia thumbup.gif . Isgrazejusi katite thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 05 22, 21:28)
Sveika, sefkute,
Šaunu, kad vėl parodei Cleopatrą. Ji tikra gražuolė thumbup.gif
Ir šios foto labai įspūdingos thumbup.gif

Kiek dabar jau laiko Cleopatrai ? g.gif

Kaip tas gražusis kailiukas, ar dažnai reikia pašukuoti ir, svarbiausia, ar nesivelia, ar lengvai šukuojasi g.gif
Ilgaplaukę škotukę glosčiau tik vieną kartą gyvenime, tarp kitko - labai panašią į Cleopatrą ( Mildutės katytę Aurą, kas žino ), tai man kailiukas pasirodė toks šilkinis ir atrodo, kad toks ir veltis neturėtų. Aš įsivazduoju, kad susivelia šiurkšesnio plauko ilgaplaukiai katinėliai. Gal aš neteisi ? g.gif

As kai buvau seminaruose, tai veisejai kurie vede paskaitas ir turi didele patirti veisime, aiskino, kad viskas priklauso nuo genetikos. Jeigu teisingai veisi, karta is kartos perdos gera kailio struktura ir toks kailiukas net nesivelia. tas pats kas trumpaplaukio. Bet kai buna veisiami misrunai, tai ten gali buti visko. Viska nulemia genetika. As kiek pamenu, kad Marge retai sukuodavau o kai paimdavau sukas, tai vis mastydavau, kas dabar bus. O gi nieko. Nei vieno mazgelio.
Ula, taip pat daznai nesukuoju ir nesivelia.
Nors dar kailiuko struktura labai priklauso nuo to kuom maitini gyvuna. Buna netinka maistas ir tokiu atveju kailis gali net pakeisti spalva, tampa matinis ir ne toks riskus, veliasi. Taigi, dar viskas priklauso ne tik nuo genetikos, bet ir nuo prieziuros 4u.gif
Atsakyti