Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Sidabrė @ 2014 06 01, 21:33)
Sveiki smile.gif
Į tą dvigubą baranką ilgokai žiūrėjau ir niekaip negalėjau suprasti, kas ten kyšo g.gif  biggrin.gif  blush2.gif

Man Atila ypatingai gražus katinas, dėl spalvos - jis toks aristokratiškas thumbup.gif

Cinamoniukas tai toks labai mielas vaikutis bigsmile.gif

Apie mitybą paplepėsiu. Kažkaip pradėjau gailėtis, kad negaliu suprasti kačių kalbos g.gif  Jaučiuosi kartais, kaip užsienio kurorte, kai nežinai kalbos, bet susikalbėti reikia kažkaip rolleyes.gif
Tai pas mus pasidarė tokia tradicija, kad Bugis pradėjo rimtai ko nors paprašyti, čia tikriausia jis maisto reikalauja. Tuomet sėdi, pakelia galvą ir labai rimtai aiškiai ir garsiai prašo - miaaau. Aš klausiu - Buguti, tu kažko jau nori. Bugis dar kartą pakartoja aiškiai garsiai - miaaau. Tada aš sakau, nežinau, ko gi tu norėtum. Tuomet Bugis uždainuoja garsiai, griežtai ir ilgai - miaaaauuuu, kas panašiai skamba, kaip - kaip gi tu nesupranti, juk aš tavęs prašau, negi negirdi, aš tavęs prašau kažkoooo, o aš nežinau - ko?  biggrin.gif
Pasiūlau viską iš eilės - sausiukus iš delno, arba skanukus, arba konservams eilė ateina, geriau jau iš karto suprasčiau, ko jis pageidauja cool.gif

Labas vakaras, merginos 4u.gif

Aciu Sidabre, uz grazu zodeli mano katukams 4u.gif .

Atila seip net ir elgiasi kaip aristokratas smile.gif. Labai mandagus katinas smile.gif. Turbut kaip ir tavo Bugis. Seip jie dalinai yra broliai smile.gif)). Atila puikiai supranta mano vyras, ko jis nori, kada nori ir ka nori biggrin.gif . As nelabai turiu laiko tiems aiskinimams biggrin.gif . As tik Ula suprantu, ji atitinka mano tempus biggrin.gif . Mazdaug nesupranti, ai tai gerai as begu. Po keliu minucius atbega, vel aaaa, supratai, aha gerai, tai varom biggrin.gif . Labai smagus tie katukai, su jais ir laikas neprailgsta biggrin.gif
Atsakyti
Papasakosiu, apie brolio Bugio mandagumą biggrin.gif

Vakar išsiaiškinau, kad jis labai pavydus katinas biggrin.gif

Turėjau svečią, reikėjo ilgokai pakalbėt ir pabendrauti smile.gif Tai Bugis iš karto užsiraitė man ant kelių ir pareiškė, kad čia jo šeimininkė ir jis ją labai myli. Aišku, iš tos meilės apsiseilėjo, ir prie svečio blush2.gif
Po to, niekur nesitraukė, atsigulė šalia manęs ir pradėjo pilvą demonstruoti, kad pakasyčiau ir parodyčiau jam dėmesį bigsmile.gif Nors niekad taip nelenda ir neprašo glostinėt, bet prie svečio jam būtinai reikėjo, kad dėmesys būtų skirtas jam bigsmile.gif
Ir šiaip visą pokalbį sėdėjo ar gulėjo šalia ir mane saugojo, aišku, kartais užsnūsdavo, nors niekas nesiruošė manęs pavogti ar pasiimti. bigsmile.gif
Kai Bugiui viskas nusibodo, nuėjo prie svečio ir pradėjo jo rankas apžiūrinėti ir uostinėti, po to demonstratyviai užlipo ant jo atneštų dokumentų ir atsisėdo su visu užpakaliu biggrin.gif Žodžiu, parodė, ką jisai galvoja apie svarbius reikalus biggrin.gif
Gerai, kad mano svečias turi šunį, tai gal šiek tiek supranta, kad gyvūnai elgiasi pagal save, nors katinų jis, atrodo, nelabai mėgsta, arba nežino, ką su jais veikti biggrin.gif
Atsakyti
labutis

taip katinai ir pagal veisle ir pagal charakteri turi kazka savo. o meinai megsta bliudus stumdyti tikrai zinau ish savo mergu lotuliukas.gif pas mus taip pat jeigu padeta esti tai Bilas ziuri o Okati nieko nelaukus eda biggrin.gif

pas mus dabar vis giminaiciai pro shali uzsuka paziureti gyvuneliu naujienu. ishtolo kaip sakant, nes baisu net pagalvoti apie vados visos susirgima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 06 02, 23:48)
Papasakosiu, apie brolio Bugio mandagumą biggrin.gif
Vakar išsiaiškinau, kad jis labai pavydus katinas biggrin.gif

Sveikos merginos 4u.gif

Vakar Jums rasiau atsakyma ir pamirsau atsakyti i dar viena klausyma, kur Jus nesupratote, kas is tos baronkos kisojo biggrin.gif . Mano pirstas biggrin.gif . Nes lengviausia yra uzsukti baranka ant pirsto biggrin.gif .

O as siandiena supratau, del ko vis Ula isreiskia savo nepasitenkininma ir parodo psihus ant Cinamono. Pasirodo ji pavydi doh.gif . As vis nesuprasdavau, ko jai taip kliuna tas Cinamonas. Visi kiti normaliai o sis varksas vis gauna antausi is Ulos doh.gif . Siandiena paryciais guliu lovoje ir prisitato Ula su manim pasisveikinti ir pasimeilinti smile.gif . Na gulim apsikabinusios, as ja glostau ir cia Cinamonas islenda ir atsiseda man ant koju. Ula akies krasteliu pamate ir tikriausiai uzuode. Greitai atsistojo, priejo prie jo urgzdama ir vel nabagas Cinamoniukas gavo antausiu doh.gif . Bet gerai, kad jis nepiktybinis ir perdaug neima i galva. Tik pasiziuri i ja, lyg jai dabar PMSas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2014 06 03, 10:20)
labutis

taip katinai ir pagal veisle ir pagal charakteri turi kazka savo. o meinai megsta bliudus stumdyti tikrai zinau ish savo mergu  lotuliukas.gif  pas mus taip pat jeigu padeta esti tai Bilas ziuri o Okati nieko nelaukus eda  biggrin.gif

pas mus dabar vis giminaiciai pro shali uzsuka paziureti gyvuneliu naujienu. ishtolo kaip sakant, nes baisu net pagalvoti apie vados visos susirgima  doh.gif

Mano Ula irgi stumdo bliudus. Tikriausiai cia yra meinuku bruozas biggrin.gif . Bet maniske sedi valgo ir jeigu salia stovi indelis ir valgo kitas mano koks katas, tai ji sededama ir valgydama savo koncervus paima dar su letina ir pristumia kita indeli kur dabar valgo is jo kitas katukas. Visus bliudus sustumdo aplink save ir degustuoja. Tai jeigu jau kazka duodu skanaus, tai duodu visiems vienu metu ir tada reguliuoju eisma doh.gif . Ula bliudus sau, as nuo jos doh.gif
Atsakyti
Sveiki doh.gif

Škotukai, kur jūs esate, gal išvykote atostogauti ? g.gif

user posted image

Niurkute, avataras labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 05 birželio 2014 - 18:05
Sveikos 4u.gif gal galėsite ką patarti... Paėmėm vakar kačiuką dviejų mėn škotų stačiaausį, o jis taip ilgisi mamos ir miauksi visąlaik kone. Nebesugalvoju, ka daryti - glostymai nepadeda, žaidimai labai trumpam padeda. Einu per forumus ir skaitau, gal turite kokių patarimų?
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2014 06 06, 08:15)
Sveikos  4u.gif  gal galėsite ką patarti... Paėmėm vakar kačiuką dviejų mėn škotų stačiaausį, o jis taip ilgisi mamos ir miauksi visąlaik kone. Nebesugalvoju, ka daryti - glostymai nepadeda, žaidimai labai trumpam padeda. Einu per forumus ir skaitau, gal turite kokių patarimų?

Sveika, Leyla,
Na, ką begalima patarti po fakto, jeigu skaitot forumus - jau tiek visur prirašyta, kad negalima imti tokių mažų kačiukų, reikia palaukti bent iki 3 mėn.
Aišku, jeigu būtų 2 kačiukai, manau, kad jie mažiau liūdėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 06 06, 08:51)
Sveika, Leyla,
Na, ką begalima patarti po fakto, jeigu skaitot forumus - jau tiek visur prirašyta, kad negalima imti tokių mažų kačiukų, reikia palaukti bent iki 3 mėn.
Aišku, jeigu būtų 2 kačiukai, manau, kad jie mažiau liūdėtų smile.gif

Na, ėmiau nes veisėja paskatino ir iš veislyno kačiukas, galvojau, kad žinoma, kas daroma... Turėjome anksčiau egzotuką tokio amžiaus paėmę, tai visai neliūdėjo, labai greit apsiprato, su tokia patirtimi atrodė, kad ir čia panašiai gali būti.

Šiandien jau geriau, aišku, labai nori žaisti ir dūkti, dėmesio labai prašo, matyt liūdna be broliukų.
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2014 06 07, 11:44)
Šiandien jau geriau, aišku, labai nori žaisti ir dūkti, dėmesio labai prašo, matyt liūdna be broliukų.

Na, manau, kad katinėlis po truputį pripras, o jeigu dar daug žaidžiat su juo, tai laiko liūdėti ir neliks, nes po žaidimų juk norisi miegučio bigsmile.gif
Bet vistiek laikausi savo užkietėjusios nuomonės, kad du katinėliai jaučiasi žymiai geriau, ir net suaugę, kadangi jie turi bendrą tarpusavio katinišką gyvenimą, o ne tik bendravimą su žmonėmis.
Parodykit savo mažylį ax.gif Tokių mažučių mūsų temoje seniai ir nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena.

atsimenat buvau kazkada pas jus uzsukusi paverkti, kad mano nulepausis skotukas mire... kilmingas buvo, bet matyt silpnas gime.

dabar issirinkau ilgaplauki nulepausiuka. vaziuosiu parsvezt tik rugsejo menesi. dabar varduka i dokumentus galvoju. is L raides turi but.
jei kas turit pasiulymu - pasidalinkit smile.gif

negaliu sulaukti, greiciau ta vasara praeitu wub.gif taip pasiilgau miegoti su katinuku, murkti kartu ant sofos...
Atsakyti
Sveika, Kaštanka,
Smagu, kad ir po patirtos nesėkmės, vėl pasirinkot škotukų veislę, ir laukiat savojo mažylio ax.gif
Iš tiesų ši veislė nėra kažkokie lepūnėliai, nėra ypatingų problemų su mityba, va Bugutis per porą metų neturėjo jokių virškinimo problemų, ar šiaip kokių ligų ( beldžiu triskart į medį ).
Smagus ir nekantrus tas laukimo jausmas, bet žinot, kad ta diena ateis doh.gif

Pirma mintis kilusi apie vardą L buvo LAMA arba LAMIS, juk ilgaplaukis bigsmile.gif
Po to pažiūrėjau internete, na, kažkaip ir ne tiek daug iš L, gal Loris, Luna g.gif
Manau, kad vardas neturėtų būti ilgas, geriausia trumpas, tai ir katinėlis įsimena ir greitai pradeda reaguoti.
Sėkmės išlaukti ir būtinai pasirodykit, kad mažylį jau turėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu wub.gif

berniukas pas mus bus vel. tai man kol kas sove i galva Lakis, Leo ir Leonas. hmm
Atsakyti