Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

Mes cukinijas jau daugiau nei menuo kaip valgom smile.gif is dvieju daigu visi draugai ir sodo kaimynai apdalinti ax.gif
o sakykit ar galima moliugui nukirpt virsune?jau auginasi tris moliugiukus,tai sakau kad nebesitemtu ilgyn,gal nukirpt? g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 07 18, 14:34)

Kai pradės kvėpėti visas šiltnamis melionais.

Nu tai lauksim tada kvapų bigsmile.gif
Atsakyti
visgi salia namu cukinija neatsigauna.... siandien skiniau maziukus, kol dar nepageltonavo....
visai skaniai gavosi smile.gif
[attachmentid=232732]
Atsakyti
Pas mamką lygtais kokie 8 daigeliai melionų šiltnamyje, tai dabar jau kasdien po kokį melioną sudoroja. Bais bijojo, kad nesupras kada sunoksta biggrin.gif bet kai sunoksta tikrai būna aišku - pasklinda toks aromatas kad apsiverst galima wub.gif
o aš šiandien iš cukinijų apkepėlę darysiuu vaaaaaaa, o tai erzinasi valgių foto dėdamos čia lotuliukas.gif cukinijų tai pas mus nors su vežimu jau vežk. Ale yra kaimynė kuri paukščius augina - tai nežūsta joks derlius be reikalo biggrin.gif paskui gauna kiaušų ax.gif
Atsakyti
O biggrin.gif neblogi mainai 4u.gif Gaila, neturiu tokiu kaimynu biggrin.gif
Atsakyti
Jūsų pamokyta, kad melionai turi kvepėt, dabar esu gudrutė-parduotuvinius pirmiau išuostau, po to perku. Gal kas žiūri kaip į durnę, bet tikrai pasiteisino thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš norėjau cukinijas šiemet auginti, nes pernai skanią makalošę dariau, o cukinijų neauginau, pirkau. Uošvis pasėjo daigelių "na zapas", kad gal nesudygs...
Pasodino keturis daigus ir man kitus atidavė, tad pasodinom visus daigelius, atsižvelgdami, kad šiemet viskas sunkiai prigyja... Visos 8 auga. Ir dera...
Norėčiau kaimynės, kuri už cukinijas kiaušus duoda bigsmile.gif
Nes ir mažyčių yra, ir kaip paršiukai pražiūrėtų smile.gif Laukiu paprikų, česnakų, čiliukų - vėl makliavosiu makalošę.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 23:19)
Tai taip išeina,kad cukinijos glušos  g.gif ?Aguročiai pernai visai berazūmiai buvo  biggrin.gif

matyt taip išeina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvelioks @ 2014 07 19, 06:02)
<...>o sakykit ar galima moliugui nukirpt virsune?jau auginasi tris moliugiukus,tai sakau kad nebesitemtu ilgyn,gal nukirpt? g.gif
aciu 4u.gif
aha nukirpau, dabar turiu po virsune is kiekvieno lapo pazasties, super doh.gif ir jas kirpt?
Atsakyti
pajudėjo ir mano Romanescos. Pilni krūmai primegztų. Jei apgavot ir bus neskanios, baika - kalakutai jas vertina, pasirodo. Tiesa, tada mama keptom cukinijom juos vaišino biggrin.gif
Arbūzai nukvėšo blink.gif Užmegztus nudžiovino, naujų nėr nė vieno blink.gif Šiaip gražūs, išbujoję. Ką beveiksi, lauksiu, kada susimylės..
Atsakyti
[quote=yerena,2014 07 18, 11:21]

yerena,gal galetumet primint cukiniju receptuka keptu ant griliaus ir sluoksniuotu ,nepamenu su kuom ,tikrai pamenu issaugojau as ji, nu dabar kai reik niekur nerandu nors uzsimusk doh.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 20, 18:28)
pajudėjo ir mano Romanescos. Pilni krūmai primegztų. Jei apgavot ir bus neskanios, baika - kalakutai jas vertina, pasirodo. Tiesa, tada mama keptom cukinijom juos vaišino  biggrin.gif
Arbūzai nukvėšo  blink.gif  Užmegztus nudžiovino, naujų nėr nė vieno  blink.gif  Šiaip gražūs, išbujoję. Ką beveiksi, lauksiu, kada susimylės..

Vakar aš jas kepiau su kitom daržovėm-na man patiko, tokios "sviestinės".. mmm...
Arbūzas mačiau vienas yra doh.gif
Atsakyti