Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(jautiena @ 2014 07 17, 12:42)
na beviltiskas atvejis ten...

viskas pažįstama biggrin.gif Mano mamikė irgi numeta mintį - bet kaip gerai, kai turi ką įdėt biggrin.gif Labai tiksliai pasakei - beviltiškas atvejis.

Mergai, o kaži, jei aš tuos savo pakabukus melionus nuleisčiau ant žemės unsure.gif Žiūriu, kad neturėsiu kur hamakų tiek jiems sukabint blink.gif O įtariu, kad ten Honeydew kabo, ne kokie Blondy. Neišlaikys patys tokio svorio.
Atsakyti
as tai pamatau kaip tie kaimo zmones dirba( kalbu apie tvarkingus , nedideli ukeli laikancius, ne girtuoklius ir ne ukininkus su samdomais valdiniais), tai iki ju darbstumo - man kaip iki dangaus, nors pati ir nesu is tingiuju. keliais galas zino kada, kad apsisert, kad karves pamelzt, kad i laukus isvest. o kiek visko priruost ziemai reikia, runkeliu visokiu, sieno priruost. uj doh.gif
as 8 ateinu pieno pasiimti, o jie matosi ten jau puse dienos nugyvene. o dar kai karves versiuojasi- per naktis keliasi budi...o kiek dar ismanyt visko reikia...ir kas baisiausia- eit koja kojon su gamta. kazko nespejai, nesuvezei sieno laiku- nu ir batai. negali nieko atideliot, ner laiko tinget.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 07 17, 14:03)
as tai pamatau kaip tie kaimo zmones dirba( kalbu apie  tvarkingus , nedideli ukeli laikancius, ne  girtuoklius ir ne ukininkus su samdomais valdiniais), tai iki ju darbstumo - man kaip iki dangaus, nors pati ir nesu is tingiuju. keliais galas zino kada, kad apsisert, kad karves pamelzt, kad i laukus isvest. o kiek visko priruost ziemai reikia, runkeliu visokiu, sieno priruost. uj doh.gif
as 8 ateinu pieno pasiimti, o jie matosi ten jau puse dienos nugyvene. o dar kai karves versiuojasi- per naktis keliasi budi...o kiek dar ismanyt visko reikia...ir kas baisiausia- eit koja kojon su gamta. kazko nespejai, nesuvezei sieno laiku- nu ir batai. negali nieko atideliot, ner laiko tinget.

Bet yra tokių kurie geria, va ten sveiktos tai neeilinės reik . Padirbt galėčiau , bet pagert ir tiek vaikų - nu mirtis agrastuose .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 07 17, 08:13)
Štai ką ponas Užkalnis mano apie tokį dalijimasi smile.gif
Na lyg praėjusia vasarą nebuvau pas jį užsukus su cukinijų maišu  lotuliukas.gif
Derliaus dalybos

Iš anksto atsiprašau už negražius žodžius, bet man tai jis durnas ponas ir tas jo straipsnis durnas unsure.gif Sunervino jis mane g.gif
Atsakyti
Aš irgi neseniai pagalvojau apie girtuoklius, lakstau tekina, tiek darbų, nežinau, nei ko griebtis, taip juokai suėmė, galvoju, jei norėčiau gerti, tai tikrai neturėčiau kada biggrin.gif

O apie davimus... tai galvoju, kad gana. Siūliau draugei bryzą žemės, kad morkų ar dar ko pasisėtų, jai nieks neauga prie namo mieste, žemė nusialinusi, ji taip,sako, tai vis ką nors nuvežu, įdedu, kai atvažiuoja. Sutiko pagalvoti. Skambinu, klausiu vėl: tai ar palikti tau kelias vagas? "Neee, kas man tas morkas nuravės?' Nu pypt, pilna jų mašina prisėdusi per karščius pro šalį kasdien maudytis lekia. Manikiūrai pedikiūrai, o aš kol rankas atsišveičiu nuo daržo į miestą lėkdama doh.gif Gana, tegu perkasi iš maximų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 17 liepos 2014 - 13:45
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 17, 13:45)
Siūliau draugei bryzą žemės...

xixi, aš irgi siūliau biggrin.gif Kaip į durną pažiūrėjo. Sakė, gana vaikystėj sode prisiravėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anrita @ 2014 07 17, 14:43)
Iš anksto atsiprašau už negražius žodžius, bet man tai jis durnas ponas ir tas jo straipsnis durnas unsure.gif Sunervino jis mane g.gif

Yra tame tiesos .... tik ji kai kur perdėta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 06:42)
Nu valgyk daba, gardžiuokis. Mažu ir pamėgsi iki vasaros pabaigos  smile.gif

Ale kokių gerų dovanų tu gauni  bigsmile.gif

Ai,išgersiu visas biggrin.gif

Nu jo,jau kad davė dievas krikštatėvius wub.gif Suvalkijos ūkininkus,bevaikius ,su krūva galvijų,paukščių ir prūdu žuvų.Dar medžioja priedo . Baisiai padorūs,kad ir suvalkiečiai biggrin.gif
Aš tai niekam nieko už ačiū neduodu schmoll.gif Tik mamai ir uošviams,bo anie jau stipriai sugriuvo.O visiems kitiems darbingo amžiaus individams atidirbt reikia.Net už peraugusią cukiniją ar salotos lapą biggrin.gif Jei ne pas mani,tai pas tetą nuvežu visą govėdą.Nu,nesispyrioja net su geliniais nagais.Daviau žemės kelioms miestietėms,auginasi,ravi ...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 14:04)
nu,nesispyrioja net su geliniais nagais.

matyt, labai įtikint moki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 07 17, 08:13)
Štai ką ponas Užkalnis mano apie tokį dalijimasi smile.gif
Na lyg praėjusia vasarą nebuvau pas jį užsukus su cukinijų maišu  lotuliukas.gif
Derliaus dalybos

protingas poziuris drinks_cheers.gif as niekam nieko nevezu ir neduodu kol nepapraso rolleyes.gif siulomas daiktas pigus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2014 07 17, 12:26)
juokingas straipsniukas, apie autoriaus mentaliteta daug ka pasako biggrin.gif mano tevai gyvena kaime, turi maza lopini zemes, 3ha ar pan. tevas is dideles seimos, visi jo broliai ir seses savo metu issikrauste gyvent i miestus. tai stai: ziema ir pavasari, o taip ir vasaros pradzioj is tos placiosios gimines praktiskai nei zodzio neisgirsi, pagalbos sejos, sodinimo metu vargiai prisiprasysi, nes visi uzsieme (kavinukese sedi), bet kai vasara isibegeja ir prasideda sodu, darzu derlius - o vaikeli! kasdien po "svecia" su terbele rankose  biggrin.gif nors maximose visko pilna  lotuliukas.gif

ir dar su masinom isimtomis galinemis sedynemis doh.gif as jau tokius pravaikiau,todel dabar esu vadinama ''pasikelusia'' rolleyes.gif moliugu suri darau kaip obuoliu-6kg tarkuoto moliugo ,1kg luptu tarkuotu rugsciu obuoliu[semkos,moliugu seklos,sezamas,aguonos pagal skoni],1,5kg cukraus.darau ,kai salta,kad ilgiau nerugtu,nes laikau uzpiltus cukrum2-3paras, vis permaisydama,paskui per audini perkosiu.sultis verdu kollieka 1trecdalis,tada supilu tirscius,maisydama verdu dar valanda.po to dedu2 pektino misinio pakelius,gerai ismaisau ir dar pusvalandi verdu.tada iskreciu i surmaisius ier paslegiu.po paros pakabinu prie peciaus ir dziovinu,kol sukieteja. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 17 liepos 2014 - 16:37
Va ką šiandien radau verysad.gif Ką daryt?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 17 liepos 2014 - 20:43
lauke netikėtai nelauktai mezgasi Emir melionai cool.gif
Atsakyti