Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

mergiotės, kurios turit patirties su melionais - ar esat susidūrę su melionų ligom? Ant melionų lapų atsirado rusvų dėmelių, kurių greit daugėja ir jau po kelių dienų lapai pradeda džiūti. Nupurškiau Previkuru, bet jis gal tik kiek pristabdė, nes procesas vyksta ir toliau. Blogiausia, kad plinta liga. Persimetė jau ir į kitą plotą, kuris gerokai toliau. O vakar jau ir šiltnamiuose pastebėjau doh.gif
Atsakyti
4u.gif merginos , priminkit kaip genėti melioną 4u.gif
kažkada buvo parašyta,bet neišsisaugojau,galvojau,kad atsiminsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 19, 09:01)
mergiotės, kurios turit patirties su melionais - ar esat susidūrę su melionų ligom? Ant melionų lapų atsirado rusvų dėmelių, kurių greit daugėja ir jau po kelių dienų lapai pradeda džiūti. Nupurškiau Previkuru, bet jis gal tik kiek pristabdė, nes procesas vyksta ir toliau.  Blogiausia, kad plinta liga. Persimetė jau ir į kitą plotą, kuris gerokai toliau. O vakar jau ir šiltnamiuose pastebėjau  doh.gif

pas mane lygiai tas pats... vienu metu pristojo, bet panasu ir toliau jau dziusta... auga siltnamyje netoli agurku. agurkai jau nurudavo, tai manau , kad ir melionai kazka nuo ju pasigavo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 08 20, 07:14)
pas mane lygiai tas pats... vienu metu pristojo, bet panasu ir toliau jau dziusta... auga siltnamyje netoli agurku. agurkai jau nurudavo, tai manau , kad ir melionai kazka nuo ju pasigavo... g.gif

Taip, ir pas mane prasidėjo prie agurkų. Bet po kelių dienų apsirgo ir gerokai toliau esantys. O taip džiaugiausi, kad išsikeroję baisiausiai tie mano melionai, apsimezgę melioniukais.. nesulauksiu aš šiemet ir vėl to nesusvietno melionų derliaus.
Užtat arbūzais vėl apsirysim, daugybė riogso. Pirmą šiandien atsinešiau. Nutariau, kad skambesys jau tinkamas, ir dėmė pakankamai geltona. Arbūzų valgymo sezonas atsidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 20, 08:48)
Taip, ir pas mane prasidėjo prie agurkų. Bet po kelių dienų apsirgo ir gerokai toliau esantys. O taip džiaugiausi, kad išsikeroję baisiausiai tie mano melionai, apsimezgę melioniukais.. nesulauksiu aš šiemet ir vėl to nesusvietno melionų derliaus.
Užtat arbūzais vėl apsirysim, daugybė riogso. Pirmą šiandien atsinešiau. Nutariau, kad skambesys jau tinkamas, ir dėmė pakankamai geltona. Arbūzų valgymo sezonas atsidaro  smile.gif

pavydziu biggrin.gif didelis uzaugo ? bigsmile.gif mano didziausias kolkas 15-17cm skersmens tik. ir isvis tik 5vnt tera uzgtelejusiu, 3 is ju nedideli dar visai, 2-3 vistos kiausinio dydzio.
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 20, 10:04)
pavydziu biggrin.gif didelis uzaugo ? bigsmile.gif mano didziausias kolkas 15-17cm skersmens tik. ir isvis tik 5vnt tera uzgtelejusiu, 3 is ju nedideli dar visai, 2-3 vistos kiausinio dydzio.

drinks_cheers.gif maniskis vienas greifruto dydzio,ir 3 didesni nei kiausiniai,bet ir ne apelsinai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 20, 09:04)
pavydziu biggrin.gif didelis uzaugo?

Nedidelis šitas. 4 kg. Šiemet nėr daug labai didelių. Dauguma tokie apie 4 kg violiojasi. Na, bet dar ir auga.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 19, 10:01)
mergiotės, kurios turit patirties su melionais - ar esat susidūrę su melionų ligom? Ant melionų lapų atsirado rusvų dėmelių, kurių greit daugėja ir jau po kelių dienų lapai pradeda džiūti.

pas mane buvo tas pats. Du silpnesni augalai gerokai apsisirgo, kitiem kolkas nieko. Nieko nedariau.

QUOTE(saintlina @ 2014 08 20, 08:48)
Užtat arbūzais vėl apsirysim, daugybė riogso. Pirmą šiandien atsinešiau. Nutariau, kad skambesys jau tinkamas, ir dėmė pakankamai geltona. Arbūzų valgymo sezonas atsidaro  smile.gif

Atidarėm ir mes sezoną. Skanų pataikėm, patį pirmąjį, nepilnai sunokęs, bet skonis puikus.

IR sunoko du pirmieji melionai. _Žinot skonis sužavėjo.............. nieko skanesnio nesu nusipirkusi parduotuvėse, aromatas ir skoooonis neapsakomas.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 20, 13:59)
IR sunoko du pirmieji melionai. _Žinot skonis sužavėjo.............. nieko skanesnio nesu nusipirkusi parduotuvėse, aromatas ir skoooonis neapsakomas.

Mano dar nesunoko,bet yra nemažai.Laukiu ir aš to neparduotuvinio skoooonio.Bo,jei pomidorai pas mani n kartų už prekybcentrių skanesni,tai tikiuosi ir su šitais tas pats bus ax.gif Bet šiltnamis dar nekvepia.
O arbūzų keturis sykius daugiau nei pernai užmegsta.Pernai buvo vienas biggrin.gif Bet dar maži,nėr ten ką baladot.
Atsakyti
bandau as jau kelis arbuzus pagal skambejima prievartauti. Bet dar bijau skinti. Jau labai nemazu yra. Bet vis dar laukiu. O melionu melionu bigsmile.gif Emir favoritas pagal dydi. Model tai kaip greifrutukai. Bet, panasu, kad didesni nelabai ir bus.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 20, 14:24)
Mano dar nesunoko,bet yra nemažai.Laukiu ir aš to neparduotuvinio skoooonio.Bo,jei pomidorai pas mani n kartų už prekybcentrių skanesni,tai tikiuosi ir su šitais tas pats bus  ax.gif Bet šiltnamis dar nekvepia.
O arbūzų keturis sykius daugiau nei pernai užmegsta.Pernai buvo vienas  biggrin.gif Bet dar maži,nėr ten ką baladot.

nu man įspūdis tai kažkas tokio biggrin.gif
arbūzų derlius su perspektyva, keturi kartai daugiau tai čia ne juokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 20, 12:59)
pas mane buvo tas pats. Du silpnesni augalai gerokai apsisirgo, kitiem kolkas nieko. Nieko nedariau.
Atidarėm ir mes sezoną. Skanų pataikėm, patį pirmąjį, nepilnai sunokęs, bet skonis puikus.

niniervujtie, niniervujtie!!!
paziurejau prognozes naktims- 7 laipsnius zada. pas mus jau tiek buvo ir be zadejimo. vadinasi mano siaures subinej gali ir zemiau 5 pakristi. as jau is melionu nieko doro nesitikiu, bet duok Dieve, bent jau moliugams sunokti doh.gif
Atsakyti