Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 21, 07:08)

bet 2 tai čia jau kosmosas  blink.gif

pas mus va kazkokia tokia vietove. salnos pavsari/salnos rudeniop+ mazai lietaus. lyg siol dar sausra tesiasi...
ipratau per vasara ryte eit i vaiku baseina paplaukiot. tai siandien vyras perspejo- dar tik 2 laipsniai- sako- tu gerai pagalvok biggrin.gif . mano 13 laipsniu vanduo garavo kaip karstas kubilas... lotuliukas.gif
----------
dabar idomu ar idienojus, pasvietus saulei, neatsiras ko nors po nakties ir visai nusalusio g.gif
Atsakyti
Labas visoms. Savo susirgusius baklažanus palaisčiau kalio permangenatu ,tai dabar gražus ,veda vaisius,tik nuskyniau prastus lapus.Gal ir meliomam padetų. Taip anksčiau gydžiau savo kanas,pirktas su grybine liga,padedavo,dabar su baklažanais išbandiau,kitamet su agurkais ir pomidorais bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natariuxi @ 2014 08 20, 21:31)
Sveikos. Arbuzu, siemet, tiketina bus daugiau nei pernai, uzmegzta normaliu vaisiu-nuo apelsino dydzio iki normalaus Pamelo greifrutu dydzio netoli 30vnt. Prasciau siemet su moliugais, kas niekada nebuvo problema. As daugaiusiai auginu didziuosius-sultis megstam labai su obuoliais, morkomis maisytas. Bet gal dar kazkas isaugs grazaus, jei pakaks silumos. Melionai irgi ne kazin ka, vaisiai kazkokie mezgasi, neraunu, kazko tikiuosi irgi is ju...kokiam rugsejo vidury daugmaz viskas bus aisku smile.gif beje, arbuzu niekuo nedengiat naktim?

ne nu skaitai ir nervas ima bash.gif toks vaaizdas,kad kitoj juostoj arbuzus auginam,nors idealiai pagal Saintlinos nurodymus viska dariau,o gavos pss...
*moliugais nesiskundziu,neperdideliausi -cukatoms ,uncle bens'ui irsuriui uzteks.kiaulukems ,ko gero nebeprireiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 21, 10:48)
ne nu skaitai ir nervas ima bash.gif toks vaaizdas,kad kitoj juostoj arbuzus auginam,nors idealiai pagal Saintlinos nurodymus viska dariau,o gavos pss...
*moliugais nesiskundziu,neperdideliausi -cukatoms ,uncle bens'ui irsuriui uzteks.kiaulukems ,ko gero nebeprireiks unsure.gif

prašom plačiau kokius čia sūrius gaminat, nes pas mane šįmet moliūgų tai viskam užteks smile.gif ir dar tėvukų karvytei ir paršiukams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 08 20, 21:42)
Tikrai? Nu nervai neatlaikė reiškias.

Tikrai.Nervus reikia gydyt g.gif Kadangi aš kantri/na labiau tinginė ir tingiu raut/tai melionų turėsiu tongue.gif Bet auga tai jie kaip ant mielių . Bet vis tiek nekvepia dar g.gif
Ir arbūzus dar keturis radau.Agrasto dydžio kol kas.Bet pas mani daržai ne ant kapinių,kaip pas Voblą,tai aš be spalio šalnų nesitikiu biggrin.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 21, 10:48)

O karuselę kalakutam turi?Kad ir sulūžusią?Ančių maratonininkių turi?Motociklą turi?Va ta visuma ir lemia viską.Vieno kokio veiksnio trūksta ir vsio-sėdi be arbūzų tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 21, 21:54)
O karuselę kalakutam turi?Kad ir sulūžusią?Ančių maratonininkių turi?Motociklą turi?Va ta visuma ir lemia viską.Vieno kokio veiksnio trūksta ir vsio-sėdi be arbūzų  tongue.gif .

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cia geras!!! P.S. siemet auga geriau, nes dali pas mama sodinau, ten smeliukas, reikejo liet, bet kazkaip labiau patinka, tik kepsojo ilgai tokie bele kokie istisa birzeli ir puse liepos... db lapijos nerealiai, tik ar nesigaus snipstas, jei uzeis kokia salna. Nu bet kaip bus taip, ka cia beismislisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natariuxi: 21 rugpjūčio 2014 - 22:17
QUOTE(adija5 @ 2014 08 21, 20:54)
O karuselę kalakutam turi?Kad ir sulūžusią?Ančių maratonininkių turi?Motociklą turi?Va ta visuma ir lemia viską.Vieno kokio veiksnio trūksta ir vsio-sėdi be arbūzų  tongue.gif .

O aš niekaip ir nesupratau, kodėl pas mane su arbūzais toks pravalas doh.gif
Vakar dukra pareiškė, kad ir tas vienintelis gali sušalti, tai leidau parsinešti. Dar paklausė ar fotkinsiu biggrin.gif Na, negaliu aš čia forumo mergičkų juokinti su savo derliumi, 1,5 kg tas stebuklas svėrė tik. Pagal minkštimo spalvą tai dar atrodo neprinokęs, vos švelniai rožinis, bet skonis tai geras. Keista tik - kai kurios dar baltos sėklos jau išleidusios uodegytes, kaip ir dygti pradėję g.gif Tai reiškias, kad sunokęs??? Na, norėčiau tikro paragaut ax.gif
Na, kitais metais bus bandymas Nr. 2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 08 22, 09:14)
O aš niekaip ir nesupratau, kodėl pas mane su arbūzais toks pravalas  doh.gif

Ot, akiplėša.. lotuliukas.gif Pirmametė augintoja ir nori perspjaut senbuves - nieko nebus schmoll.gif visur eilės tvarka rolleyes.gif Aš jau ne pirmus metus auginu, o lauke nei vieno arbūzo neužauginau, nu, neauga pas mane jie lauke, jokie burtai nepadeda. O va, šiltnamyje užaugintus jau valgom, kaip žinia, po mano šiltnamiu pekla, tai šilumos pakanka, arbūzų valgymo sezonas prieš pora savaičių jau atidarytas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 22, 10:14)
Ot, akiplėša.. lotuliukas.gif Pirmametė augintoja ir nori perspjaut senbuves - nieko nebus schmoll.gif visur eilės tvarka rolleyes.gif  Aš jau ne pirmus metus auginu, o lauke nei vieno arbūzo neužauginau, nu, neauga pas mane jie lauke, jokie burtai nepadeda. O va, šiltnamyje užaugintus jau valgom, kaip žinia, po mano šiltnamiu pekla, tai šilumos pakanka, arbūzų valgymo sezonas prieš pora savaičių jau atidarytas tongue.gif

o tai kokio dydzio siltnamis kad arbuzu ten prisisodint? ir kiek? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 21, 21:54)

ne,tik batuta verysad.gif maratonininkes gaila aptvare kamuot,nesimato ju grozio-tetis neleidzia,kad pauksciai po kiema bastytusi.jam nepatinka ju minos,nes megsta basas po zole vaiksciot.ir plieninio zirgo dar neturim,prizadejau mb nupirkt,kai ilgus plaukus kaip pas CIMARRO http://i353.photobuc...5_cimarro_h.jpgIR ILGA BARZDA UZSIAUGINS cool.gif
Papildyta:
QUOTE(2Ditute @ 2014 08 21, 21:22)
prašom plačiau kokius čia sūrius gaminat, nes pas mane šįmet moliūgų tai viskam užteks smile.gif  ir dar tėvukų karvytei ir paršiukams biggrin.gif

moliugu suris'''moliugu suri darau kaip obuoliu-6kg tarkuoto moliugo ,1kg luptu tarkuotu rugsciu obuoliu[semkos,moliugu seklos,sezamas,aguonos pagal skoni],1,5kg cukraus.darau ,kai salta,kad ilgiau nerugtu,nes laikau uzpiltus cukrum2-3paras, vis permaisydama,paskui per audini perkosiu.sultis verdu kol lieka 1trecdalis,tada supilu tirscius,maisydama verdu dar valanda.po to dedu2 pektino misinio pakelius,gerai ismaisau ir dar pusvalandi verdu.tada iskreciu i surmaisius ir paslegiu.po paros pakabinu prie peciaus ir dziovinu,kol sukieteja. '''labiau tinka maziau krakmolingos veisles moliugai,nes krakmolingieji labai ilgai nedziuna ir sultys nuo ju neatsiskiria,buza gaunas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 rugpjūčio 2014 - 09:54
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 22, 10:23)
o tai kokio dydzio siltnamis kad arbuzu ten prisisodint? ir kiek? bigsmile.gif

O tai galvoji, kad arbūzui labai daug vietos reikia? Nieko panašaus. Jam užtenka dar mažiau negu pomidorui smile.gif Arbūzus sodinu 40x40cm atstumais dviem eilėm ir auginu vertikaliai. Arbūzų vaisius kabinu į tinklinius "hamakus" ir taip jie saugiai kabo, auga, noksta iki pat nuskynimo wink.gif

Čia pasižiūrėjimui į mano auginamus arbūzus. Netyčia radau užsilikusias foto. Nuotraukos labai senos, bet kasmet auginu taip pačiai, niekas nesikeičia.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 22, 10:57)
Čia pasižiūrėjimui į mano auginamus arbūzus. Netyčia radau užsilikusias foto.

Tai netyčia radai, kad tyčia panervuotum, taip reikia suprast??? blink.gif
Atsakyti