QUOTE(NERA @ 2014 09 08, 14:19)
Pas mane užaugo tokie, kokių net nesodinau

Tiesa, vieni visai patiko-forma, kai buternuto, tik odelė tamsiai žalia, su pradedančiomis atsirasti geltonomis dėmėmis.Ir vidus panašus i buternuto. Pamačiusi tas dėmes nusprendžiau, kad jau genda,( mat labai pūna šiemet man, vis per tas sraiges

) ir sunaudojau sriubai. Skani gavosi
Dar vieni "nežiniukai"-šviesūs lyg melionas, bet pagal dydį, tai kibiras gulintis
Pas mane irgi auga tokie kokiu nesodinau, kaip buternutai, bet smelio spalvos su ryskiai geltonom juostelem. Kadangi sejau nemazai rusisku is Sekleles pirktu, tai kazkoks peresortas bus, turejo but Lecebnaja pilkas apvalus ir Carevna liaguska t.pilkkas apvalus - tokiu nera
DAIMURA, tai pas tave is vieno daigo 11 Lungu

Ir kaip jis isstenejo toki kieki tokiu didziuliu, turbut ant meslo kruvos auginai
Vobla, tie siuolaikiniai ter-rai rodo baisiausias nesamones, as pirkau jau 3 ir visi su 5 laipsniais kiekvienas skirtingai, nusispjoviau, nes turiu dar 1 is tarybiniu laiku, kuris rodo tiksliai tiek kiek pranesa telikas 6 ryto.
Aciu Yerenai, tikrai kitais metais ''pasodinsiu'' koliukus prie kiekvieno moliugo, ir siemet buciau turejus didesni derliu, jei buciau susiprotejus taip padaryti.