Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 29, 11:28)

1 - dabartinė situacija
2 - kito žmogaus įsisąmoninti jausmai, mintys, troškimai
3 - kito žmogaus jausmai ir emocijos, kurios gali būti ties sąmoningos, tiek nesąmoningos
4 - kaip kitas žmogus demonstruoja tarpusavio santykius viešai ir ką nori parodyti
5- kaip aš demonstruoju tarpusavio santykius viešai ir ką noriu parodyti
6 - mano jausmai ir emocijos, kurios gali būti tiek sąmoningos, tiek nesąmoningos
7 - mano įsisąmonintos mintys, jausmai ir troškimai
Vakar nuo užlūdusio adrenalino net nemiegojau visą naktį beveik, bet emocijoms atslūgus padėliojau šį derinuką, tai varge...

1 - Teismas XX
2 - Taurių tūzas (apv)
3 - 7 kardai
4 - 9 taurės (apv)
5 - 7 taurės (apv)
6 - 8 kardai (apv)
7 - Bokštas XVI (apv)
Jėzau, kiek destrukcijos ir negatyvo.

Teismo korta rodo, jog santykiams atėjo laukta pabaiga, bet tai išeis tik į gera.
Taurių tūzas (apv), tai sakyčiau, kad iš jo pusės viskas, ką jis kažkada jautė man - išsisėmė ir atšalo. Labai kažkaip simboliškai man ta apversta didžiulė taurė atrodo.
7 kardai rodo konfrontaciją ir konfliktą su manimi.  9 taurės (apv) indikuoja, jog viešai jis demonstruoja aroganciją, išpuikimą ir paviršutiniškumą mano atžvilgiu. Nenori pažvelgti tiesai į akis ar net kažką slepia ar nenori pripažinti.
7 taurės (apv) rodo, jog aš pati neadekvačiai vertinu situaciją, nenoriu pripažinti labai nemalonių, bet akivaizdžių dalykų. Skrajoju padebesiais, esu linkusi į saviapgaulę. 8 kardai (apv) - šitos kortos nesuprantu. Galbūt čia galima pritempt, jog sąmoningai ar nesąmoningai, bet suvokiu apie šitų santykių ''mirtį''. O Bokštas XVI (apv) - jaučiu praradimo skausmą, gėdą ir sielvartą dėl to, jog viskas sugriuvo.

Teismo korta yra puiki korta, kuri gali Tau duoti pasveikima nuo negeru santykiu. Ir teisingai pati parasei. tauriu tuzas apv ant jo jausmu - tai cia gali but negatyvo is jo puses perteklius, arba jis tiesiog geria, tos 9 taures salia tai irgi...
o stai del saves taip smarkiai nenusimink, 7 taures kai apverstos, jos duoda praregejima (ka kalba ir teismas), 8 kardai apversti irgi yra geriau, nei tiesus, turi galimybes visas iseit is baimiu ir apribojimu, o sitei santykiai, panasu, kad riboja Tave ir meta i tas baimes visas. Proga issilaisvinti. nu ir bokstas, velgi apverstas jis yra lengviau praslystantis, nei tiesus. Tiesiog nesiparink taip labai
Atsakyti
RasaBasa, Dabar kas liecia del nemokejimo sau interpretuoti kortu... Sunku buvo ir man ir daugumai kitu- cia viena is problemu, kad objektyvumo stoka pasireiskia, kaip trauki sau kortas. Tiesiog galiu duoti keleta patarimu ka daryti, kad tas kortas galetum lengviau pati suprasti as irgi taip dariau.

Pirmiausia visada susikaupk pries traukdamas kortas- neprisitraukaliok daug kortu, kurios tik pasunkis interpretacija ten koki 15.Visada istraukus kortas neskubek ju uzversti ir atgal sukisti i kalade- jei istrauki ir matai, kad atsakymo niekaip nesurisi ir jokia mintis i galva padoresne neateina, palauk kuri laika, palik jas ant stalo-, nueik i kita kambari isgerk kokios kavos, pachilink, grisk po kokiu 15 minuciu - gal kitaip pamatysi visa situacija, gal kazkas paaiskes, gal kita mintis saus. Kitas dalykas kuris yra ziauriai naudingas visom ir ka as iki siol darau tai turiu tokias kelias drauges su kuriom pasiburiam, tai kaip istraukiu sau kortas surasau visa intepretacija ir isiunciu- pasiskaitom, gal kokiu detaliu pasipildom, ji ismenta man irgi tuo klausimu, as jai irgi rupimais ir po kurio laiko matai, kad ka rasei praktiskai viskas labai labai arti tiesos. Kitas pliusas yra toks sito metodo, kad visada galesi pasitikrinti savo intepretacija, nes rasi zinuciu archyvuose smile.gif Na ir kitas dalykas, kaip skaitai kortas pati sau- pabandyk isivaizduoti, kad skaitai kitam asmeniui jam ir ka tu sakytum kitam, nepazistamam zmogui? smile.gif

O dabar kas liecia delione- cia butu jau begalo daug rasymo su visom interpretacijom,bet kortos sneka pacios uz save cia ir daug maz viskas akivaizdu. Beja, labai sauni delione sakyciau.

O kas liecia Teismo arkana tai yra didziuju pasikeitimu korta, kai paaiskeja rezultatai, tam tikra evoliucija, fenisko simbolis- prisikelimas is pelenu sakykime taip. Sis arkanas yra valdomas Plutono, o Plutonas atnesa trasformacijas i musu gyvenima. Taigi dabartineje situacijoje - si korta tau krito labai, net i tema sakyciau. Krentant siam arkanui daznai buna prieinamas liepto galas, kas liecia santykius, bendravima - ar tuos santykius testi toliau ar juos nutraukti ir pasukti savais keliais. Partneris deja, taip pat gali apsvarstyti tolimesne santykiu eiga, si korta kalbetu apie galimas permainas santykiuose, taciau ispeja, kad pats rezultatas gali buti ir nelabai tiketas. Kuo labiau pasistengsi atsakyti sau i klausimus pries tai esantiems ivykiams ir juos suprasti kas ivyko, tuo lengviau tau bus paciai ateityje. Tau siulytu sis arkanas nebijoti ieskoti atsakymu del sios susidarusios situacijos ir nebijoti iveikti baimiu. Velgi sitas arkanas taip pogi siulo neskubeti teisti sio asmens, pirmiausia turetumet isklausyti jo puses irgi, kodel vis tai ivyko, isaiskinti visas detales ir niuansus- pagal tavo kortas sakyciau, kad situacijos visos negali matyti blaiviai 7 taures, 8 kardai - bokstas- Cia visiskas minciu chaosas gi
Atsakyti
Ačiū, Amariliai 4u.gif

matrica_2, o kaip Jūs interpretuotumėt derinį Taurių tūzas (apv), 7 kardai ir 9 taurės (apv)?

Tame ir siaubingiausiai jaučiuosi, nes labai ilgą laiką stengiausi to žmogaus neteisti, jį suprasti, bet tas kiauliškas (nežinau sąmoningas ar nesąmoningas) elgesys tik kaupė vis didesnę ir didesnę nuoskaudą. Aš jo esu daugybę kartų klaususi, kokia jo pozicija, kaip jis į viską žiūri, tai atsakymas visada toks pat piktas ''nėra čia ką aiškintis'' ''aš neturiu tau ką aiškinti'' ''žiūrėk mažiau serialų'' ir absoliučiai net menkiausių užuominų į žmogaus tokio visiško persimainymo į blogą pusę priežasčių. Klausiau jo, ar aš kažką netaip padariau, kad vieną dieną iš artimos draugės patapau antrarūše, su kuria pastoviai elgiamasi atžagariai, bet to atsakymo taip niekada ir nesulaukiau, tik dar didesnę pykčio bangą savo adresu. Ir nesuprantu, ar čia aš tiesiogiai savo veiksmais tą pyktį sukėliau ar žmogus, jausdamas nepasitenkinimą tam tikrais ankstesniais savo veiksmais, kaltės ir nepasitenkinimo jausmą permeta į mane. Man buvo gyvybiškai svarbu išlaikyti šiltą bendravimą su juo, nes jis ne šiaip kažkoks atsitiktinis praeivis mano gyvenime. Jis mano kūnas ir kraujas ir dabar, kai viskas šitaip išsirutuliojo, man dviguba jėga bloškė nepilnavertiškumo kompleksas, kuriuo mane nuo vaikystės paženklino manęs išsižadėjęs mūsų tėtis. Man atrodė, kad pažinties pradžioje mačiau jame jautriąją, empatišką pusę, todėl na niekaip nesuprantu, kodėl jam absoliučiai jokių emocijų nekelia tai, kad šitas staigus manęs atstūmimas man yra nepakeliamas smūgis.

Amariliai, aš per Naujuosius metus turiu laikiną darbą už kurį man šiek tiek sumokės ir, manau, teks Jūsų prašytis gilesnės interpretacijos šiuo klausimu, nes aš baigiu save gyvą sugraužti. Per gyvenimą teko daug negandų patirti, bet aš nežinau, kaip man reiks su šita nuoskauda susigyventi. Manau, vienintelis kelias yra bent jau kortų pagalbą viską išsinagrinėti, kad suvokčiau, kas įvyko ir galėčiau žengti į priekį.
Atsakyti
Na ka ir komentuoti jo jausmuose, elgesyje ir visame kame viskas giliai jam ,,pa barabanu,, liaudiskai tariant..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 29 gruodžio 2014 - 19:05
Sveiki Matrica ,noreciau paklausti kada artimiausiu metu uzmgegziu rimta draugyste?taipogi darbo sfera..kada ji surasiu,ir ar mane tenkins aciu
Atsakyti
Rasa, as be jokiu kortu galiu pasakyti, jog siuose santykiuose Tu esi auka, o jis yra psi smurtautojas. Tai, ka parasei dabar - kaip is vadovelio tiesiog. Todel Tau ir krenta teismai ir bokstai. reik sitai raukt ir gerai pasimastyt, ka Tu darai, kad isprovokuoji toki jo elgesi (as matau is Tavo teksto ka Tu darai, bet pati turi suvokti) ir kodel taip viskas klostosi, Tu pati taipogi jau parasei. Chrestomatinis atvejis. Ir vel gi, as pasikartosiu, ka jau esu sakiusi savo temose kazkur. As neguosiu tokiu atveju, as papurtysiu kaip reikiant. Todel, jeigu Tu nenori iseiti is aukos pozicijos, Tau nepades niekas. Bet jei nori - tada galima labai daug padaryt. Dirbk su teismo korta. ji Tau pati reikalingiausia dabar. Gilinkis i ja, gyvenk joje.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 29, 11:34)

Cha, mano kortikes siai dienai pakabintas apv, pent tuzas apv, lazdu pazas, patarime Breivikas, tfu, 5 kardai apv ir teismas. Kadangi man gera nuotaika, dar is ryto nespejau susigadint, tai patarima traktuoju kaip nenuzudyt nieko ir neprakeikt nieko, a tai pareis paskui straipsnis biggrin.gif ir panasu, kad nepersidirbsiu biggrin.gif

Kai sau, tai jau nebekreipiu demesio i pakabinta, nei tiesu anei apversta, cia mano gyvenimo budas. pent tuzas apv reiske turbut tinginyste paprastaja, o jau lazdu pazu tai pabuvau ir pati, ir is aplinkos gavau sociai, ten buvo daugybiniai lazdu pazai siandien. Babce su pyragais atvaziavo, paskui as vaziavau su siltais pietumis pas zmogu i svecius, vakarykstis filmu grupes berniuks aktyviai kabina makaronus ir isprase tel nr, nu tai su lazdu pazu pakalbejau biggrin.gif Tik ans tupi Vokietijoj, baisiai brangus ir trumpas pokalbis buvo biggrin.gif A ten irgi pakabintas, toks toki sutiko. Bet jokio pavojaus, jis virtualus biggrin.gif patarimo klausiau ir agresijos i aplinka nepaleidau biggrin.gif teismas sikart reiske pokalbi apie teismini procesa, kuri reik pradet tam tikroj situacijoj ir as pati apie tai uzvedziau kalba, nes nebegaliu ziuret kaip zmogus mulkinamas net neslepiant, tiesiai i akis ir su sypsena veide. Bet yra pasirasyta materialine atsakomybe, nu ir as po visu svenciu ir euru psichozes imsiu sita reikala pati, nes ziuriu ten per gera issilavinima ir etiketo paisyma ne vietoj ir ne laiku, tuoj nelaime gali nutikt. Dar gi tas Breivikas apv galejo reiksti tai, jog as su tuo zmogum, kuri reik priduot teisesaugai, susitikau kaip tarpininkas, tiesiog tik del to, kad ji nebutu nusauta afekto metu, nes tas rimtai grese.
Tai uzskaitau kaip visai nieko diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 30, 00:17)
Rasa, as be jokiu kortu galiu pasakyti, jog siuose santykiuose Tu esi auka, o jis yra psi smurtautojas. Tai, ka parasei dabar - kaip is vadovelio tiesiog. Todel Tau ir krenta teismai ir bokstai. reik sitai raukt ir gerai pasimastyt, ka Tu darai, kad isprovokuoji toki jo elgesi (as matau is Tavo teksto ka Tu darai, bet pati turi suvokti) ir kodel taip viskas klostosi, Tu pati taipogi jau parasei. Chrestomatinis atvejis. Ir vel gi, as pasikartosiu, ka jau esu sakiusi savo temose kazkur. As neguosiu tokiu atveju, as papurtysiu kaip reikiant. Todel, jeigu Tu nenori iseiti is aukos pozicijos, Tau nepades niekas. Bet jei nori - tada galima labai daug padaryt. Dirbk su teismo korta. ji Tau pati reikalingiausia dabar. Gilinkis i ja, gyvenk joje.

Dėl šito sutinku su Jumis ir, tiesą sakant, tai tikriausiai pirmas atvejis mano gyvenime, kai pati save statau į aukos vaidmenį, bet tie visi kompleksai ir desperatiškas noras būt neatstumtai gadina mano gyvenimą. Su jokiais kitais žmonėmis tokių santykių neturėjau, nes aplinkybės visiškai kitos būdavo ir jei žmogui aš neįtikdavau - mažai dėl to jaudindavaus ir gyvendavau sau toliau. Man pačiai gėda, kokia tapau įsivėlusi į šį bendravimą, labai viską imu į širdį, po to pati iš savo pusės irgi pridarau dalykų, dėl kurių labai gailiuosi. Aš iš dalies suprantu ir jį, nes niekam nepatinka bendraut su neurotikėm, bet taip pat žinau, jog jis pakankamai protingas suprasti, kodėl kyla tokios mano reakcijos.

Pasinaudojau matricos patarimu ir pamėginau paskutinį kartą, be jokių isterijų su juo pakalbėti, nes nenorėjau, kad bendravimas baigtųsi apsimėtymu įžeidinėjimais, o pasakiau tikrai žiaurių dalykų. Per pokalbį nebuvo jis agresyvus, bet kaip visada mačiau, jog nėra su manim iki galo atviras ir nepasako visos tiesos, bet kad ir kaip ten bebūtų, tas susitikimas įnešė šiek tiek ramybės į mano gyvenimą, nes net jei ir tolimesnis bendravimas nesusiklostys, aš bent jau pagaliau turėjau progą gyvai jam pasakyti savo pergyvenimų priežastis, o jau ten ar jis į tai atsižvelgs ar ne - jo reikalas ir nebeturiu tikslo nervuotis dėl dalykų, kurie nuo manęs jau nebepriklauso. Šiaip džiaugiuosi, kad metus užbaigiau šiuo pokalbiu, nes norisi, jog 2015 atneštų vidinę ramybę.

Grįžusi namo mečiau 3 kortas su klausimu dėl kokių priežasčių jis taip numarino bendravimą (norėjau patikrinti su tuo, ką jis man sakė per pokalbį).
Iškrito: 4 lazdos, kardų tūzas (apv), 9 lazdos.

4 lazdos, tai interpretuočiau kaip susitelkimą į balius festivalius, visokią aktyvią veiklą su kitais draugais, dėl ko likau antram plane. Kardų tūzas (apv), tai sumišimas savo jausmuose arba, jog jam visiškai dzin. 9 lazdos tikriausiai aiškina, jog jam bendravimas su manim tiesiog pradėjo kelt per daug neigiamų emocijų.

Po to dar padariau mano dažniausiai naudojamą metimą tarpusavio santykiams aiškinti.

Dabartinė situacija - 9 taurės. Jo būsena mano atžvilgiu: lazdų pažas, 3 monetos, 6 kardai. Esu skaičius, jog lazdų pažas aiškinant santykius reiškia 'meilės ir neapykantos' viename būseną, bet, kaip suprantu, Amariliai tai interpretuoja ir kaip šiokį tokį žmogaus falšyvumą kito atžvilgiu? Nu nebūtinai piktybinį, bet tokį makaronų kabinimą. 3 monetos ketinimą eit į kompromisą. 6 kardai tikrų emocijų slėpimą, bet rodo ir bendravimo pagerėjimą, bet tai turėtų vystytis iš lėto, ne taip greitai, kaip man norėtųsi.

Gal turite patarimų, kokie lengviausiai interpretuojami metimai, kai norima nagrinėti žmonių tarpusavio santykius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabasa90: 31 gruodžio 2014 - 12:56
Mergaites ,norejau paklausti ar tiesa,kad savo taro kortu kitam asmeniui negalima duoti?turi burti tik tas pats asmuo?
Atsakyti
Matrica, kai pasijungsi, prasau pratrink savo pasto deze. As noriu Tau atsiusti musu darbo rezultata.
Atsakyti
QUOTE(pirlimpam @ 2014 12 31, 14:00)
Mergaites ,norejau paklausti ar tiesa,kad savo taro kortu kitam asmeniui negalima duoti?turi burti tik tas pats asmuo?

Savo kortas galima duoti kam tik nori smile.gif jokiu tabu cia nera. Jei kas nors nori paklausti gyvai, dazniausiai ir duodu paciam issitraukti i rupimus klausimus. Tokia praktika netgi geresne, aiskiau sukrinta kortos:)
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2014 12 28, 14:48)
Kas dar liecia del dienorasciu. Patarimas. Cia yra vienos nares geniali mintis, ji atsisiunte visas taro kortas i kompiuteri ir viska vede  wordo formatu. Taigi, atsidarai po kiek laiko  faila ir matai kur data, klausimas iskarto ir kortu derini ir esancia kombinacija ir taip lengviau kortas suprasti ir iskart matyti kortu vaizda. Aisku, tai uziima daugiau laiko, nei pastarasis variantas- taciau jis tikrai labai patogus smile.gif

Kas liecia kortu istorija, daug lengviau delione tiesiog nusifotkint ir susikelt i worda su komentarais wink.gif
Papildyta:
QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 31, 12:53)
Gal turite patarimų, kokie lengviausiai interpretuojami metimai, kai norima nagrinėti žmonių tarpusavio santykius?

Kiek benaudojau ivairiausiu delioniu, vis vien aiskiausiai buna "pokalbis su Taro": tiesiog uzduoti klausima po klausimo, kol issiaiskini.
Uzduodu klausima, issitraukiu 9 kortas(3x3), po to vel, su problema susijes klausimas, 9 kortos ir tt. Kortu kieki pasirink pati, man aiskiau kai buna kuo daugiau kortu. Taip pat traukiu ir papildomas kortas, jei is tu 9 kuri nors buna neaiski.
Geriausia praktika paklausineti tokiu klausimu, i kuriuos pati zinai atsakymus, taip geriau pazinsi kortas ir busi nustebinta, kaip jos kartais tiesiogiai ir tiksliai pasako mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, buvau išvykusi, vėl grįžtu į mokymusis 4u.gif

kol buvau kelionėje, apsireiškė vienas asmuo ir man vėl kilo klausimai - ko jam iš manęs reikia, kodėl jis pastebi, kad manęs nėra, kam išvis aš jam reikalinga. ištraukiau tris kortas: taurių 4, diskų 9 ir lazdų dama.

bandau interpretuoti - kaip suprantu 4 taurės nėra labai gera korta? rutna, nuobodulys jo gyvenime skatina jį prisiminti mane? lazdų karalienė matyt simbolizuoja jo požiūrį į mane kaip moterį, bet vėlgi, koks tas požiūris?

gal galėtumėt padėt su šiom trim kortom?

traukiau kortas patarimui man: lazdų tūzas, kalavijų pažas, apversta diskų 10.

diskų 10 pataria apgalvoti savo vertybes šioje dragystėje, kalavijų pažas kad reikia sprendimą priimti savo protu, mąstyti brandžiai, ne širdimi, o lazdų tūzas lyg nebloga korta, bet neįžvelgiu joje patarimo sad.gif

būčiau dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti