QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 29, 11:28)
1 - dabartinė situacija
2 - kito žmogaus įsisąmoninti jausmai, mintys, troškimai
3 - kito žmogaus jausmai ir emocijos, kurios gali būti ties sąmoningos, tiek nesąmoningos
4 - kaip kitas žmogus demonstruoja tarpusavio santykius viešai ir ką nori parodyti
5- kaip aš demonstruoju tarpusavio santykius viešai ir ką noriu parodyti
6 - mano jausmai ir emocijos, kurios gali būti tiek sąmoningos, tiek nesąmoningos
7 - mano įsisąmonintos mintys, jausmai ir troškimai
Vakar nuo užlūdusio adrenalino net nemiegojau visą naktį beveik, bet emocijoms atslūgus padėliojau šį derinuką, tai varge...
1 - Teismas XX
2 - Taurių tūzas (apv)
3 - 7 kardai
4 - 9 taurės (apv)
5 - 7 taurės (apv)
6 - 8 kardai (apv)
7 - Bokštas XVI (apv)
Jėzau, kiek destrukcijos ir negatyvo.
Teismo korta rodo, jog santykiams atėjo laukta pabaiga, bet tai išeis tik į gera.
Taurių tūzas (apv), tai sakyčiau, kad iš jo pusės viskas, ką jis kažkada jautė man - išsisėmė ir atšalo. Labai kažkaip simboliškai man ta apversta didžiulė taurė atrodo.
7 kardai rodo konfrontaciją ir konfliktą su manimi. 9 taurės (apv) indikuoja, jog viešai jis demonstruoja aroganciją, išpuikimą ir paviršutiniškumą mano atžvilgiu. Nenori pažvelgti tiesai į akis ar net kažką slepia ar nenori pripažinti.
7 taurės (apv) rodo, jog aš pati neadekvačiai vertinu situaciją, nenoriu pripažinti labai nemalonių, bet akivaizdžių dalykų. Skrajoju padebesiais, esu linkusi į saviapgaulę. 8 kardai (apv) - šitos kortos nesuprantu. Galbūt čia galima pritempt, jog sąmoningai ar nesąmoningai, bet suvokiu apie šitų santykių ''mirtį''. O Bokštas XVI (apv) - jaučiu praradimo skausmą, gėdą ir sielvartą dėl to, jog viskas sugriuvo.
Teismo korta yra puiki korta, kuri gali Tau duoti pasveikima nuo negeru santykiu. Ir teisingai pati parasei. tauriu tuzas apv ant jo jausmu - tai cia gali but negatyvo is jo puses perteklius, arba jis tiesiog geria, tos 9 taures salia tai irgi...
o stai del saves taip smarkiai nenusimink, 7 taures kai apverstos, jos duoda praregejima (ka kalba ir teismas), 8 kardai apversti irgi yra geriau, nei tiesus, turi galimybes visas iseit is baimiu ir apribojimu, o sitei santykiai, panasu, kad riboja Tave ir meta i tas baimes visas. Proga issilaisvinti. nu ir bokstas, velgi apverstas jis yra lengviau praslystantis, nei tiesus. Tiesiog nesiparink taip labai