Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 27, 23:16)
Nusprendžiau ir aš užsivesti dienoraštį ir traukdama dienos kortas geriau susipažinti su taro reikšmėmis. Rytoj turiu labai ilgai lauktą susitikimą ir išmečiau kortas rytui, popietei ir vakarui. Gavosi 3 skeptrai, VII Vežimas ir Skeptrų pažas.

3 skeptrus interpretuočiau, jog ryte bus intensyvus pasiruošimas susitikimui (tiek fizinis, tiek psichologinis). VII aiškinčiau, jog susitikimas bus pakankamai sėkmingas ir abu su tuo žmogumi pagaliau rasime kompromisą. O dėl skeptrų pažo, tai net nežinau.. galbūt tai reiškia, jog vakarą praleisiu nerūpestingai, kad ir su bokalu alaus rankoj bohemiškoje aplinkoje.
Jaučiu, nusišneku juodai doh.gif

Saunuole- tikrai nepasigailesi del sito.. As turiu irgi savo dienorascius ir vis juose kazka naujo izvelgiu. Po kokiu keliu metu, jai vis dar bendrausi su Taro ir nebus tik siaip trumpalaikis pazaidimas, tau bus geriausias reiksmiu rinkinelis, tavo asmeninis, tavo interpretacijos. Kas liecia dienorascius tai galiu pasidalinti keliais patarimais kaip as dariau- rasyk butinai datas kada meteisi kortas. Visais klausimais kuriais metiesi kortas, arba buri draugem, sesem ir t.t - irgi rasyk i dienorasti. Parasai pirmiausia klausima, tuomet rasai kortu derini ir palik vietos trumpai interpretacijai kaip tos kortos tau galejo ispildyti- vakare uzpildyk ta tuscia palikta laukeli. Po kiek laiko pamatysi kiek turesi savo reiksmiu, o ir paskaityti bus ziauriai idomu smile.gif Beja, i dienorasti rasyk ne tik dienos reiksmes ir pavienius burimus, bet ir siaip ivairias mintis kurios tau susijusios buna su taro ir jos nebutinai gali buti isreikstos ir suformuluotos teisingai, tiesiog pasiimk korta is kalades ir aprasyk ja, kokias ji tau asmenines emocijas sukelia, kadangi kortu daug tai ir rasymo bus nemazai- bet saves neforsuok, daryk tai, tik tada, kada turi tam noro ir laiko, ir kaip mintys liejasi laisvai smile.gif

Taip pat mes su merginomis kazkada dareme taro zaidimus- tiesiog is kalades istrauki visas rumu kortas ir pagal savo nuoziura pasirenki- kuri is personazu rinktumeisi kaip i geriausia drauga, kuria korta pasirinktum kaip mama, teva? Su kuriuo is personazu eitum i vakareli, kuriuo nepasitiketum ir .t.t ir t.t smile.gif O tu praktikos zaidimu yra daug- cia vienas is pavizdziu, o ju vienas is tikslu tas, kad gali atrasti tik tau budingas reiksmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 12 28, 10:52)
Dabar ziuriu i tavo kortas ir pries tai mestas, pastebejau daznai sau isstrauki tokias,, sunkias ,, kortas ten visokie 5etai, apv saikingumai, pakabinti ir t.t - siaip man daznai dienos kortose irgi krenta kazkoks negatyvas ir diena tikrai nebuna tokia bloga, kaip kad kortos rodo.. Ir as sedejau ir masciau kodel man taip krenta, o gi todel, kad pati esu kazkiek linkusi i pesimizma, savikritikas ir t.t - tai daznai tos dienos kortos reprezentuoja tik mano mintis, o ne dienos ivykius. Tuo tarpu vienas artimas zmogus kuris su manimkiekviena ryta traukia kortas - jam priesingai krenta tik teigiamos ir sviesios kortos dazniausiai, o charakteriai kaip ir skiriasi musu sakyciau- optimistiskas poziuris ir geras nusiteikimas labai itakoja dienos ivykius smile.gif

Pas mane siandien 5 diskai apv, 8 taures ir DAVIX saikingumas apv. Patarime 3 kardai apv ir 2 diskai. (cia nusikopinau). Gal ir man pradet su tais uzrasais. Tas lazdu karalius, ka as zinau... vakarykstis. Nelabai is manes uzsirasinetoja, ale reik gal bandyt.

O pameni, sakiau, kad man kartais tos dienos kortos krenta ant kitu zmoniu, kuriuos tadien sutinku. Tai 5 pent apv jau paisreiske per kita zmogu, kartu su 8 taurem. Dar tie 5 pent apv gali rodyti mano savijauta, man silpna, bet tie du darbai... nu, viena padariau jau. saikingumas apv tiesiog irgi buvo bendravime su tuo zmogum. aisku ne iki ten krastutinumu, bet sunku buvo emociskai. o patarime 3 kardu niekaip nesusigaudau. 2 diskai ok, jau sugebejau nupirkti visko ko mirtinai reik uz nedidele suma, ismanipuliavau tais pinigais, manau jau cia viskas. ka su tais 3 kardais apv daryt, tai as nezinau.

o vakarykstis lazdu karalius tiesioj pozocijoj... taigi turejo viskas but gerai. nu kad ne. nebent uzskaityt skambuti, kur salia visokiu marazmu8 ejo nuolatinis kartojimas, kad as del nieko cia nekalta, gal to zmogaus (ten tikrai vyras) tiesiog nuostat i mane teigiama, kad ir kas nutiktu. nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 28 gruodžio 2014 - 13:35
Kas dar liecia del dienorasciu. Patarimas. Cia yra vienos nares geniali mintis, ji atsisiunte visas taro kortas i kompiuteri ir viska vede wordo formatu. Taigi, atsidarai po kiek laiko faila ir matai kur data, klausimas iskarto ir kortu derini ir esancia kombinacija ir taip lengviau kortas suprasti ir iskart matyti kortu vaizda. Aisku, tai uziima daugiau laiko, nei pastarasis variantas- taciau jis tikrai labai patogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 27, 23:16)
Nusprendžiau ir aš užsivesti dienoraštį ir traukdama dienos kortas geriau susipažinti su taro reikšmėmis. Rytoj turiu labai ilgai lauktą susitikimą ir išmečiau kortas rytui, popietei ir vakarui. Gavosi 3 skeptrai, VII Vežimas ir Skeptrų pažas.

3 skeptrus interpretuočiau, jog ryte bus intensyvus pasiruošimas susitikimui (tiek fizinis, tiek psichologinis). VII aiškinčiau, jog susitikimas bus pakankamai sėkmingas ir abu su tuo žmogumi pagaliau rasime kompromisą. O dėl skeptrų pažo, tai net nežinau.. galbūt tai reiškia, jog vakarą praleisiu nerūpestingai, kad ir su bokalu alaus rankoj bohemiškoje aplinkoje.
Jaučiu, nusišneku juodai doh.gif

Nu žinokit visiškai prašoviau su savo interpretacija, nes šiandien buvo visiška katastrofa. Baisiau jau ir būt negali.
Kaip vaikas Kalėdų laukiau susitikimo. Visą rytą nenustygau vietoje, galiausiai susitarėm susitikti, atvykau į sutartą vietą sutartu laiku, tai žmogus vėlavo 40min., nu kažkaip nesureikšminau, nes turėjau knygą ir alaus bokalą po ranka, tai laikas neprailgo. Pabuvo žmogus su manim apie pusvalandį, absoliučiai iš savo pusės nieko su juo pačiu susijusio nepasakė. Galiausiai išvarė ''trumpam su reikalais'' ir prižadėjo už valandos ar daugiausiai dviejų grįžti. Dar taip pasakė, ''tai ok mes čia dar neatsisveikinam'' ir išlėkė. Kaip dūrų dūra rymojau tris valandas, užsisakinėjau belenkokį nereikalingą šūdą (o pinigais pas mane nelyja), kad nesėdėt prie tuščio stalo pilname žmonių bare. Ir po to gaunu atsainią sms ''užsivėlinsiu, tad šiandien nebesusitiksim wink.gif''. Nu ir tikrąja ta žodžio prasme PRATRŪKAU. Aš šito susitikimo 4 mėnesius laukiau, svajojau kaip diplomatiškai viską išsiaiškiname ir toliau draugiškai bendraujam. Taiksčiausi jau su ne vienu tokiu palikimu ant ledo (kad ir pvz. turėjom šiaip susitikti praeitą sekmadienį, aš nuo pat sekmadienio ryto susiruošiau, laukiau, pasiimiau laisvadienį, o jis buvo kažkur išlėkęs baliavot su darbu nuo penktadienio ir teikėsi parašyt tik jau po visko pirmadienį, kad jo planai pasikeitė ir net neatsiprašė, bet sukandus dantis tylėjau ir neisterikavau). Žodžiu, kadangi buvau šiek tiek išgėrusi, tai išbėriau visas įsisenėjusias baisiausias nuoskaudas ir palyginimus su tam tikrais žmonėmis. Atgal gavau irgi neblogą dozę. Po to stovėjau lauke ir surūkiau pusę pakelio be sustojimo. Sakyč, jau vakaras, bet gerų kažkokių naujienų tikrai nebesimato. Noris tik pasinert į kokią komą keliems mėnesiams, nes išprotėsiu.

Gal kas norite man išmesti kortas? Nebesuprantu, kas čia šiandien iš viso įvyko.
Atsakyti
dabar ziek. 3 lazdos buvo, taip? tai trys asmenys kaip prioritetai viens kitam (cia mano fantazijos, galima neuzsirasineti). taigi, Tavo, Tavo draugo ir trecio asmens prioritetai issiskyre, vezimas cia visu grazumu pasirode (uz tokius dalykus butent as nekenciu sito arkano) ir finale Tau zinute, kad nebepasimatysit, nes jis sitaip suorganizavo, vadinas as tai traktuociau kaip pacia geriausia zinia. is Tavo gyvenimo iseina zmogus, kuriam ant Taves det. Tai vienas puikiausiu dalyku, kurie mums visiems kartais nutinka.

3 kardai rytiniai patarime reiske mano atsipalaidavima beziurint filma ir bepliurpiant su jaunu berniuku, kuri sutikau fb filmu grupej, vat papasakojo, kad turejo drauge, issiskkyre, vienas dabar, as labai idomi jam. ir as ant jo istraukiau pakabinta ir pasakiau, kad dvasiniam lygmeny tarp musu nera 15kos metu skirtumo, nes tas pats arkanas dominuoja, nu ten dar paklausinejau pakabinto tema. Tai taip. Tai cia buvo pramoga, kur as sudalyvavau kaip meiles trikampio veikeja, tik bisky paveluotai ir internete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 28, 23:52)
Nu žinokit visiškai prašoviau su savo interpretacija, nes šiandien buvo visiška katastrofa. Baisiau jau ir būt negali.
Kaip vaikas Kalėdų laukiau susitikimo. Visą rytą nenustygau vietoje, galiausiai susitarėm susitikti, atvykau į sutartą vietą sutartu laiku, tai žmogus vėlavo 40min., nu kažkaip nesureikšminau, nes turėjau knygą ir alaus bokalą po ranka, tai laikas neprailgo. Pabuvo žmogus su manim apie pusvalandį, absoliučiai iš savo pusės nieko su juo pačiu susijusio nepasakė. Galiausiai išvarė ''trumpam su reikalais'' ir prižadėjo už valandos ar daugiausiai dviejų grįžti. Dar taip pasakė, ''tai ok mes čia dar neatsisveikinam'' ir išlėkė. Kaip dūrų dūra rymojau tris valandas, užsisakinėjau belenkokį nereikalingą šūdą (o pinigais pas mane nelyja), kad nesėdėt prie tuščio stalo pilname žmonių bare. Ir po to gaunu atsainią sms ''užsivėlinsiu, tad šiandien nebesusitiksim wink.gif''. Nu ir tikrąja ta žodžio prasme PRATRŪKAU. Aš šito susitikimo 4 mėnesius laukiau, svajojau kaip diplomatiškai viską išsiaiškiname ir toliau draugiškai bendraujam. Taiksčiausi jau su ne vienu tokiu palikimu ant ledo (kad ir pvz. turėjom šiaip susitikti praeitą sekmadienį, aš nuo pat sekmadienio ryto susiruošiau, laukiau, pasiimiau laisvadienį, o jis buvo kažkur išlėkęs baliavot su darbu nuo penktadienio ir teikėsi parašyt tik jau po visko pirmadienį, kad jo planai pasikeitė ir net neatsiprašė, bet sukandus dantis tylėjau ir neisterikavau). Žodžiu, kadangi buvau šiek tiek išgėrusi, tai išbėriau visas įsisenėjusias baisiausias nuoskaudas ir palyginimus su tam tikrais žmonėmis. Atgal gavau irgi neblogą dozę.  Po to stovėjau lauke ir surūkiau pusę pakelio be sustojimo. Sakyč, jau vakaras, bet gerų kažkokių naujienų tikrai nebesimato. Noris tik pasinert į kokią komą keliems mėnesiams, nes išprotėsiu.

Gal kas norite man išmesti kortas? Nebesuprantu, kas čia šiandien iš viso įvyko.

Labai teisingas jusu klausimas:KAS...IVYKO.Pati pajautet,kad kazkas ivyko svarbaus.Ta sake ir jusu dienos kortos,kurias neteisingai suvokete per savo iliuziju prizme.Lazdu 3-tas yra strategiju kurimo korta.Tokiu strategiju,kurios nebutu susije su niekuo kitu tik su jusu planais,su jusu gerove,su jusu ateitimi,bet butinai nusisukant nuo praeities,su praeitimi susijusiu ivykiu,zmoniu.Taigi rytas buvo skirtas,pamastyti ir sukurti plana,kaip atsitolinti nuo sio zmogaus tiek fiziskai,tiek dvasiskai.Kaip pasielgti si syki kitaip nei visada.Na o Vezimas buvo pats svarbiausias tos dienos koziris.Jis sake-laukimui ir iliuzijoms nebeliko laiko.Si korta liepia judeti link psichologines ir dvasines nepriklausomybes,kad pasiekti ramybe savo gyvenime.Ji sako ieskok jegos savo viduje,jos tau siandie prireiks.Dar sako,kad nuo sios dienos prasides naujas gyvenimo kelio etapas,bet jau be haotisku santykiu,be tokiu santykiu,kuriuose nera meiles.Si korta rodo pasikeitimus,nesancius daug nerimo,bet isvedancius i kelio tiesiaja.Lazdu pazas vakarui sake apie visiskai naujo gyvenimo pradzia,nors ir per skausma,bet su nauju potencialu.Lazdos,jei jos neapverstos visada sako apie kurybine ugni,skirta naujo gyvenimo kurimui .Visos trys tos dienos kortos buvo is vienos temos-NUO SIANDIEN PRASIDES NAUJAS GYVENIMAS,KURIAME VISKAS BUS KITAIP NEI IKI SIOL
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2014 12 29, 09:59)
Labai teisingas jusu klausimas:KAS...IVYKO.Pati pajautet,kad kazkas ivyko svarbaus.Ta sake ir jusu dienos kortos,kurias neteisingai suvokete per savo iliuziju prizme.Lazdu 3-tas yra strategiju kurimo korta.Tokiu strategiju,kurios nebutu susije su niekuo kitu tik su jusu planais,su jusu gerove,su jusu ateitimi,bet butinai nusisukant nuo praeities,su praeitimi susijusiu ivykiu,zmoniu.Taigi rytas buvo skirtas,pamastyti ir sukurti plana,kaip atsitolinti nuo sio zmogaus tiek fiziskai,tiek dvasiskai.Kaip pasielgti si syki kitaip nei visada.Na o Vezimas buvo pats svarbiausias tos dienos koziris.Jis sake-laukimui ir iliuzijoms nebeliko laiko.Si korta liepia judeti link psichologines ir dvasines nepriklausomybes,kad pasiekti ramybe savo gyvenime.Ji sako ieskok jegos savo viduje,jos tau siandie prireiks.Dar sako,kad nuo sios dienos prasides naujas gyvenimo kelio etapas,bet jau be haotisku santykiu,be tokiu santykiu,kuriuose nera meiles.Si korta rodo pasikeitimus,nesancius daug nerimo,bet isvedancius i kelio tiesiaja.Lazdu pazas vakarui sake apie visiskai naujo gyvenimo pradzia,nors ir per skausma,bet su nauju potencialu.Lazdos,jei jos neapverstos visada sako apie kurybine ugni,skirta naujo gyvenimo kurimui .Visos trys tos dienos kortos buvo is vienos temos-NUO SIANDIEN PRASIDES NAUJAS  GYVENIMAS,KURIAME VISKAS BUS KITAIP NEI IKI SIOL

Labai saunus komentaras sakyciau 10 balu, supperine interpretacija Regium smile.gif

Kaip bebutu, tiek Amariliai minejo tiek ir as, kad suzinosite nauju kazkokiu faktu ir va prasau Bravo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 29 gruodžio 2014 - 10:08
QUOTE(matrica_2 @ 2014 12 29, 11:06)
Labai saunus komentaras sakyciau 10 balu, supperine interpretacija Regium  smile.gif
Kaip bebutu, tiek Amariliai minejo tiek ir as, kad suzinosite nauju kazkokiu faktu ir va prasau Bravo biggrin.gif

Aciu uz 10 balu,Matrica.
Atsakyti
Sveikos, su artėjančiais Naujais metais 4u.gif

kaip smagu..tema beatgyjanti, laikau kumščius, kad taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Labai įdomu ir labai daug žinių suteikia pašalinių žmonių interpretacijos, nes aš jau eilinį kartą pamatau, kad mano lūkesčiai neleidžia interpretuoti kortų, metamų sau, objektyviai. Teks ilgą kelią nueiti, kol nebegrybausiu šitaip.

Šiandien kortos: rytas - Šventikas V, pietūs - Taurių tūzas, vakaras - Kardų tūzas (apv).

Šventiką interpretuočiau taip, jog štai rytą leidžiu ieškodama patarimo, išminties. Visą rytą nagrinėjau to žmogaus ir savo horoskopus. Mokiausi iš jūsų įžvalgų, o taipogi mečiau kortas, kad išmokčiau dar daugiau.
Taurių tūzą norėtųsi pritempti prie regium interpretacijos apie naujo etapo pradžią. Šiuo atveju tiksliau kūrybinio etapo pradžią. Tik nežinau, kaip tai susieti su buitiniais dalykais. Galbūt sutiksiu įdomų kūrybingą žmogų (šiandien nusimato susitikimas su vienu dizaineriu, nes Naujiesiems turiu paruošti vieną erdvę pagal jo norus).
Kardų tūzas - nu man ir vėl šita korta turi indikacijas į naujo etapo, naujo ciklo pradžią.

Beje, koks jūsų mėgstamiausias ir pats lengviausias (tinkamas pradinukui) kortų metimas, kai norisi panagrinėti dviejų žmonių tarpusavio santykius?
Aš metu taip:
7 6 5
1
2 3 4

1 - dabartinė situacija
2 - kito žmogaus įsisąmoninti jausmai, mintys, troškimai
3 - kito žmogaus jausmai ir emocijos, kurios gali būti ties sąmoningos, tiek nesąmoningos
4 - kaip kitas žmogus demonstruoja tarpusavio santykius viešai ir ką nori parodyti
5- kaip aš demonstruoju tarpusavio santykius viešai ir ką noriu parodyti
6 - mano jausmai ir emocijos, kurios gali būti tiek sąmoningos, tiek nesąmoningos
7 - mano įsisąmonintos mintys, jausmai ir troškimai

Vakar nuo užlūdusio adrenalino net nemiegojau visą naktį beveik, bet emocijoms atslūgus padėliojau šį derinuką, tai varge...

1 - Teismas XX
2 - Taurių tūzas (apv)
3 - 7 kardai
4 - 9 taurės (apv)
5 - 7 taurės (apv)
6 - 8 kardai (apv)
7 - Bokštas XVI (apv)

Jėzau, kiek destrukcijos ir negatyvo.

Teismo korta rodo, jog santykiams atėjo laukta pabaiga, bet tai išeis tik į gera.
Taurių tūzas (apv), tai sakyčiau, kad iš jo pusės viskas, ką jis kažkada jautė man - išsisėmė ir atšalo. Labai kažkaip simboliškai man ta apversta didžiulė taurė atrodo.
7 kardai rodo konfrontaciją ir konfliktą su manimi. 9 taurės (apv) indikuoja, jog viešai jis demonstruoja aroganciją, išpuikimą ir paviršutiniškumą mano atžvilgiu. Nenori pažvelgti tiesai į akis ar net kažką slepia ar nenori pripažinti.
7 taurės (apv) rodo, jog aš pati neadekvačiai vertinu situaciją, nenoriu pripažinti labai nemalonių, bet akivaizdžių dalykų. Skrajoju padebesiais, esu linkusi į saviapgaulę. 8 kardai (apv) - šitos kortos nesuprantu. Galbūt čia galima pritempt, jog sąmoningai ar nesąmoningai, bet suvokiu apie šitų santykių ''mirtį''. O Bokštas XVI (apv) - jaučiu praradimo skausmą, gėdą ir sielvartą dėl to, jog viskas sugriuvo.

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 12 29, 10:55)
Sveikos, su artėjančiais Naujais metais 4u.gif

kaip smagu..tema beatgyjanti, laikau kumščius, kad taip ir toliau 4u.gif

Ir Tave sveikinu 4u.gif

Regium, Jus pamenat gal, kada tai pavadinau Jus kolege? Ir stai va prasom biggrin.gif Tuo ir esate biggrin.gif

Cha, mano kortikes siai dienai pakabintas apv, pent tuzas apv, lazdu pazas, patarime Breivikas, tfu, 5 kardai apv ir teismas. Kadangi man gera nuotaika, dar is ryto nespejau susigadint, tai patarima traktuoju kaip nenuzudyt nieko ir neprakeikt nieko, a tai pareis paskui straipsnis biggrin.gif ir panasu, kad nepersidirbsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas Dives, tave taip pat su sventem- graziu metu smile.gif

O dabar kas liecia tas lazdas- na tiesiog tobulas pastebejimas sakyciau. Siandien mano dienos kortos apv lazdu 2/ 7 pentakliai/ Apv lazdu tuzas- na ir is esmes as siuo metu mastau apie nauja sakykime veikla ir projekta, mastau jau kuri laika- tik nezinau ar ten verta iderti darbo ir laiko, bei kokia bus is to asmenine nauda. Butent 2 lazdos apverstoje padetyje kalba apie mano kazkokias vidines baimes pradeti ta veikla, kad paskui jos nenumesciau, apskritai jauciuosi suparalyziuota kas liecia sita situacija- ideja ji kaip jau ir gimusi labai senai- bet jokios pradzios nuo ko man pradeti na ir tas lazdu tuzas apverstas- sneketu apie sioki toki entuziazmo trukuma - ir kad man daugiau cia klaustuku su sita veikla yra nei aiskiu faktu- todel ir nesiemu
Atsakyti