Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(GILDIJA32 @ 2015 01 08, 14:25)
sveikos, buvau išvykusi, vėl grįžtu į mokymusis 4u.gif

kol buvau kelionėje, apsireiškė vienas asmuo ir man vėl kilo klausimai - ko jam iš manęs reikia, kodėl jis pastebi, kad manęs nėra, kam išvis aš jam reikalinga. ištraukiau tris kortas: taurių 4, diskų 9 ir lazdų dama.

bandau interpretuoti - kaip suprantu 4 taurės nėra labai gera korta? rutna, nuobodulys jo gyvenime skatina jį prisiminti mane? lazdų karalienė matyt simbolizuoja jo požiūrį į mane kaip moterį, bet vėlgi, koks tas požiūris?

gal galėtumėt padėt su šiom trim kortom?

traukiau kortas patarimui man: lazdų tūzas, kalavijų pažas, apversta diskų 10.

diskų 10 pataria apgalvoti savo vertybes šioje dragystėje, kalavijų pažas kad reikia sprendimą priimti savo protu, mąstyti brandžiai, ne širdimi, o lazdų tūzas lyg nebloga korta, bet neįžvelgiu joje patarimo sad.gif

būčiau dėkinga už pagalbą 4u.gif

Labas Gildija,

Na pagal tavo kortas man sunku labai iskart nuspresti- bet is keturiu tauriu pasirodymo- vienas is variantu, kad esi uzsokusi ant senbernio varianto, arba diedo kuriam visos rimtos draugystes dar jokiam sapne nesisapnavo ir apie jokius rimtesnius ispareigojimus jis girdeti nenori, o apie romantikas ilgalaikes irgi sneketi negalima, tai tik laiko klausimas kiek jam dar tai idomu bus - sitas zaidimas , ypac jei tai yra nauja pazintis smile.gif Plius galima pritempti ir prie to, kad jis galetu buti labai isrankusJis greiciausiai, net pats nezino ir nesupranta ko jis nori is tu santykiu, nors supranta tik viena, kad tu jam esi labai grazi, aistringa , atrodai jam isilavinusi (9 pent/ lazdu karaliene) Tiek pentakliu 9, tiek lazdu karaliene tikrai reprezentuoja jo poziuri- ir cia internetuose prisiskaitytum ir rastum visokios info smile.gif

Na o patarimas- pagal viska jei tai sviezus santykiai, siuo metu jie tau sakytu, kad greiciausiai jie galetu rutuliotis tik i lovinius santykius
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 01 08, 22:05)
Labas Gildija,
Na pagal tavo kortas man sunku labai iskart nuspresti- bet is keturiu tauriu pasirodymo- vienas is variantu, kad esi uzsokusi ant senbernio varianto, arba diedo kuriam visos rimtos draugystes dar jokiam sapne nesisapnavo ir apie jokius rimtesnius ispareigojimus jis girdeti nenori, o apie romantikas ilgalaikes irgi sneketi negalima, tai tik laiko klausimas kiek jam dar tai idomu bus - sitas zaidimas , ypac jei tai yra nauja pazintis smile.gif  Plius galima pritempti ir prie to, kad jis galetu buti labai isrankusJis greiciausiai, net pats nezino ir nesupranta ko jis nori is tu santykiu, nors supranta tik viena, kad tu jam esi labai grazi, aistringa , atrodai jam isilavinusi (9 pent/ lazdu karaliene) Tiek pentakliu 9, tiek lazdu karaliene tikrai reprezentuoja jo poziuri- ir cia internetuose prisiskaitytum ir rastum visokios info  smile.gif

Na o patarimas- pagal viska jei tai sviezus santykiai, siuo metu jie tau sakytu, kad greiciausiai jie galetu rutuliotis tik i lovinius santykius

ačiū labai, matrica, labai padedi man 4u.gif
žodžiu, 4 taurės reiškia nerimtus santykius biggrin.gif

o ką galėtų reikšti trys taurės santykių problemos klausime?
Atsakyti
Aš kadangi kasdien noriu kortom pasipraktikuoti, bet nesinori tų pačių klausimų klausinėt, nes po to pradeda kortos nesąmones rodyt, o ir šiaip noris kitokių interpretacijų išmokt (o ne tik santykių aspektais), tai šiandien labai primityvių dalykų klausiau.
Klausimas buvo: ką X veikė šį vakarą po darbo?
Gavau 3 taurės (apv), kardų karalius (apv) ir bokštas.
Po to dar paklausiau (jau po vidurnakčio): ką X veikia dabar? Gavau 9 kardus.

Man taip iš karto susidėjo mintyse vakaro paveikslas, kad žmogus buvo su kažkuom susitikt, bet tas susitikimas pasibaigė kažkokiu kaip ir konfliktu (3 taurės apv), o to priežastis buvo kažkoks nemalonus ir užgauliai besielgiantis tipas (kardų karalius apv). Kadangi kardai, tai sakyčiau buvo žodinis konfliktas. O viskas baigėsi begaliniu X pykčiu ar net nemaloniu praregėjimu situacijoje. O 9 kardų reikšmę pamenu, kad kartais tai reiškia, jog žmogui sunkiai tuo momentu sekasi užmigti, o tai iššaukia visos tos neigiamos emocijos.

Turite gal ką nors nuo savęs pridėti? Kažkaip dažniausiai man būna labai sunku susieti kortas tarpusavyje, bet šiandien tokį kaip ir 'nušvitimą' apturėjau, nes man tos kortos taip natūraliai į ''filmuką'' susidėliojo.
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2015 01 09, 00:27)
Aš kadangi kasdien noriu kortom pasipraktikuoti, bet nesinori tų pačių klausimų klausinėt, nes po to pradeda kortos nesąmones rodyt, o ir šiaip noris kitokių interpretacijų išmokt (o ne tik santykių aspektais), tai šiandien labai primityvių dalykų klausiau.
Klausimas buvo: ką X veikė šį vakarą po darbo?
Gavau 3 taurės (apv), kardų karalius (apv) ir bokštas.
Po to dar paklausiau (jau po vidurnakčio): ką X veikia dabar? Gavau 9 kardus.

Man taip iš karto susidėjo mintyse vakaro paveikslas, kad žmogus buvo su kažkuom susitikt, bet tas susitikimas pasibaigė kažkokiu kaip ir konfliktu (3 taurės apv), o to priežastis buvo kažkoks nemalonus ir užgauliai besielgiantis tipas (kardų karalius apv). Kadangi kardai, tai sakyčiau buvo žodinis konfliktas. O viskas baigėsi begaliniu X pykčiu ar net nemaloniu praregėjimu situacijoje. O 9 kardų reikšmę pamenu, kad kartais tai reiškia, jog žmogui sunkiai tuo momentu sekasi užmigti, o tai iššaukia visos tos neigiamos emocijos.

Turite gal ką nors nuo savęs pridėti? Kažkaip dažniausiai man būna labai sunku susieti kortas tarpusavyje, bet šiandien tokį kaip ir 'nušvitimą' apturėjau, nes man tos kortos taip natūraliai į ''filmuką'' susidėliojo.

Man tai is kortu panasu, kad jis vakar po darbo susitiko su draugais arba greiciau su kolegomis is darbo nuejo alaus islenkt ir gal ten susigincijo visi. Nu ir sapnavo paskui kazka nemalonaus.

Mano siandien dienos korta yra apverstas pentakliu 5, kas man nepatinka, o patarime kardu karalius, kuris mano nuomone liepia daryt savo ir nekreipt demesio i nemalonumus. Pasimatymu neplanuoju, tai nieko tas penketas, dar cia salia stovi tiesiog pinigu trukumas duotu momentu.

mergai labai idomiai istraukiau, kai paprase. dienai. istraukiau tauriu tuza, kuo ji nelabia patenkinta, nes jai jis reiskia intrigas su draugem ir visokiu emociju pertekliu, o patarima istraukiau neziuredama net i kortas (jo lova taip stovi, kad as i ja nugara esu, tai net nepaziurejus ir patarimo korta jai tik parodziau, ta eme zvengt, sako nu tu pasoiziurek ka istraukei biggrin.gif ten buvo tauriu tuzas apverstas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif skias nedaryk tu intrigu biggrin.gif nuziesim vakare.

as su tuo penketu pentakliu buciau linkusi nieko ndaryt isvis, krist i kokia knyga. bet negaliu.
Atsakyti
QUOTE(GILDIJA32 @ 2015 01 08, 23:14)
ačiū labai, matrica, labai padedi man  4u.gif
žodžiu, 4 taurės reiškia nerimtus santykius biggrin.gif

o ką galėtų reikšti trys taurės santykių problemos klausime?

As taip nesakiau, bet tavo atveju si korta sneka ne tiek kiek ne apie nerimtus santykius, o apie tai, kad siuo metu tas partneris turi kitokiu svarbesniu reikalu- nei jausmai. Kaip ir minejau praktika parode man, si korta korta pasiteisina ant senberniu bernu kurie nera linke ispareigoti, kurie buna isrankus moterims ir panasiai.

Si korta jau ilgalaikiuose santykiuose, arba vedybiniuose- igyja tikrai visai jau kita reiksme smile.gif

O del triju tauriu kaip problemos, pati pamegink pamastyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 01 09, 10:37)
As taip nesakiau, bet tavo atveju si korta sneka ne  tiek kiek ne apie nerimtus santykius, o apie tai, kad siuo metu tas partneris turi kitokiu svarbesniu reikalu- nei jausmai. Kaip ir minejau praktika parode man, si korta korta pasiteisina ant senberniu bernu kurie nera linke ispareigoti, kurie buna isrankus moterims ir panasiai.

Si korta jau ilgalaikiuose santykiuose, arba vedybiniuose- igyja tikrai visai jau kita reiksme smile.gif

O del triju tauriu kaip problemos, pati pamegink pamastyti bigsmile.gif

ačiū 4u.gif

man kažkodėl atrodo kad trys taurės neištikimybę, gal trečią asmenį simbolizuoja, ar klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GILDIJA32 @ 2015 01 09, 11:01)
ačiū  4u.gif 

man kažkodėl atrodo kad trys taurės neištikimybę, gal trečią asmenį simbolizuoja, ar klystu?  g.gif

nebutinai. reik ziuret visa kortu derini.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 09, 14:50)
nebutinai. reik ziuret visa kortu derini.

radau dėlionę, tai ties punktu: kokios gali būti problemos poroje krito trys taurės, šalia buvo žvaigždė g.gif
Atsakyti
Iškilo man toks klausimas. Vakar bandžiau naują santykių dėlionę.
Ir dvi iš dėlionės kortų reiškė "what he loves about you" ir "what you love about him".
Tai va, ties "kas man jame labai patinka" ištraukiau 6 lazdas, tai kaip ir viskas aišku, bet susimėčiau ištraukusi kortą, kuri turėjo nurodyti, kas manyje jam labiausiai patinka, nes ištraukiau apverstą bokštą blink.gif Net nežinau, kaip čia šitą kortą teigiama linkme išvartyti.. jam patinka, kad savo egzistavimu kuriu jam kažkokius pokyčius gyvenime? Ar jam mano emociniai uraganai patinka (nu tikrai ne)? Žiūrėjau įvairiuose šaltiniuose ir jau pasiduodu doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

einu į darbo pokalbį, paklausiau kortų kaip seksis - ištraukiau 3 taures, 9 taures ir apverstą saulę. kaip suprantu, pokalbis turėtų praeiti gerai?
Atsakyti
QUOTE(GILDIJA32 @ 2015 01 09, 14:59)
radau dėlionę, tai ties punktu: kokios gali būti problemos poroje krito trys taurės, šalia buvo žvaigždė  g.gif

nagi iliuzija ir trecias asmuo. traukciau papildoma zvaigzdei.
Papildyta:
QUOTE(GILDIJA32 @ 2015 01 12, 19:22)
sveikos smile.gif

einu į darbo pokalbį, paklausiau kortų kaip seksis - ištraukiau 3 taures, 9 taures ir apverstą saulę. kaip suprantu, pokalbis turėtų praeiti gerai?

konkurencija. saule apv nelabai gerai. issitrauk patarima ir paskui parasyk kaip sekesi, gerai?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 12, 22:16)
nagi iliuzija ir trecias asmuo. traukciau papildoma zvaigzdei.
Papildyta:
konkurencija. saule apv nelabai gerai. issitrauk patarima ir paskui parasyk kaip sekesi, gerai?

Ištraukiau - fortūnos ratas, apverstas velnias ir taurių 8 g.gif pokalbis trečiadienį, pranešiu kaip sekės smile.gif
Atsakyti