QUOTE(GILDIJA32 @ 2015 01 08, 14:25)
sveikos, buvau išvykusi, vėl grįžtu į mokymusis
kol buvau kelionėje, apsireiškė vienas asmuo ir man vėl kilo klausimai - ko jam iš manęs reikia, kodėl jis pastebi, kad manęs nėra, kam išvis aš jam reikalinga. ištraukiau tris kortas: taurių 4, diskų 9 ir lazdų dama.
bandau interpretuoti - kaip suprantu 4 taurės nėra labai gera korta? rutna, nuobodulys jo gyvenime skatina jį prisiminti mane? lazdų karalienė matyt simbolizuoja jo požiūrį į mane kaip moterį, bet vėlgi, koks tas požiūris?
gal galėtumėt padėt su šiom trim kortom?
traukiau kortas patarimui man: lazdų tūzas, kalavijų pažas, apversta diskų 10.
diskų 10 pataria apgalvoti savo vertybes šioje dragystėje, kalavijų pažas kad reikia sprendimą priimti savo protu, mąstyti brandžiai, ne širdimi, o lazdų tūzas lyg nebloga korta, bet neįžvelgiu joje patarimo
būčiau dėkinga už pagalbą

kol buvau kelionėje, apsireiškė vienas asmuo ir man vėl kilo klausimai - ko jam iš manęs reikia, kodėl jis pastebi, kad manęs nėra, kam išvis aš jam reikalinga. ištraukiau tris kortas: taurių 4, diskų 9 ir lazdų dama.
bandau interpretuoti - kaip suprantu 4 taurės nėra labai gera korta? rutna, nuobodulys jo gyvenime skatina jį prisiminti mane? lazdų karalienė matyt simbolizuoja jo požiūrį į mane kaip moterį, bet vėlgi, koks tas požiūris?
gal galėtumėt padėt su šiom trim kortom?
traukiau kortas patarimui man: lazdų tūzas, kalavijų pažas, apversta diskų 10.
diskų 10 pataria apgalvoti savo vertybes šioje dragystėje, kalavijų pažas kad reikia sprendimą priimti savo protu, mąstyti brandžiai, ne širdimi, o lazdų tūzas lyg nebloga korta, bet neįžvelgiu joje patarimo

būčiau dėkinga už pagalbą

Labas Gildija,
Na pagal tavo kortas man sunku labai iskart nuspresti- bet is keturiu tauriu pasirodymo- vienas is variantu, kad esi uzsokusi ant senbernio varianto, arba diedo kuriam visos rimtos draugystes dar jokiam sapne nesisapnavo ir apie jokius rimtesnius ispareigojimus jis girdeti nenori, o apie romantikas ilgalaikes irgi sneketi negalima, tai tik laiko klausimas kiek jam dar tai idomu bus - sitas zaidimas , ypac jei tai yra nauja pazintis

Na o patarimas- pagal viska jei tai sviezus santykiai, siuo metu jie tau sakytu, kad greiciausiai jie galetu rutuliotis tik i lovinius santykius