Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 4

QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 12 10, 23:47)
o kaip manot ar nebus blogai jei isgersiu pries einant miegot? nes ryte geriu kava ir neislaukiu puse valandos.....ar nebus nuo to blogiau?

Na patarti cia sunku. As nusprendziau pabandyti ir man tiko. Jau pora metu geriu tiroksina pries pat miega.

Beje kavos negalima berods 1 val 4u.gif Cia del pusryciu rekomenduojama palaukti bent 30 min. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ėtaruj @ 2014 12 10, 13:20)
Ačiukas  aciuks.gif
O aš kvaiša tikriausiai ne taip supratau..... ir visą mėnesį kankinausi 3 valandas  laukdama pusryčių  umn.gif

As vaistus geriu 30-60 min iki pusryciu. Kartais gaunasi ir 1.5 h.
Atsakyti
Nu moterys, nuskamba žadintuvas, nugi nelekiat iš kart prie stalo, tabletė į burną, tada vonia, galva plaut, rengtis, vaiką aprengt suruošt, tada žiūrėk jau ir valanda praėjus ir geriam sau kavutę, bent jau aš keliuosi 6,30, o pusryčiauju apie 7.20 - 7.30, 7.40 pro duris
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 12 11, 11:03)
Nu moterys, nuskamba žadintuvas, nugi nelekiat iš kart prie stalo, tabletė į burną, tada vonia, galva plaut, rengtis, vaiką aprengt suruošt, tada žiūrėk jau ir valanda praėjus ir geriam sau kavutę, bent jau aš keliuosi 6,30, o pusryčiauju apie 7.20 - 7.30, 7.40 pro duris

100 proc. aprašėt mano rytą. lotuliukas.gif Nu lygiai taip pat.
Atsakyti
sveikos 4u.gif o as buna kad tablete prisimenu tik atlikus visus rytinius darbus biggrin.gif o kaip jums su virskinimu? skrandzio ar kasos bedu turit? g.gif kiek suprantu tiroiditas/antikuniai gali uzpulti ir pvz kasa ji tada ima silpnet ir to pasekoje vystytis diabetas, kilt cholesterolis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 12 gruodžio 2014 - 10:36
Sveikos 4u.gif

Noreciau jungtis prie Jusu su vienu klausimuku. Pati geriu tiroksina tik puse menesio, po 50, bet jauciu kad svoris pradejo didet doh.gif per ta laika beveik +4 kg, protu nesuvokiu kaip taip imanoma doh.gif ar kitoms irgi yra bedu su svorio augimu ar tik man cia taip? verysad.gif siaip svoris visad nesunkiai man augdavo, na bet tikrai ne +4 kg per puse menesio...
Atsakyti
Nepagalvok, kad sakysiu, jog ne valgai o ryji, bet pasistenk šį mėnesį pasilaikyti dietos, labai labai ribok maistą tik nebadauk, derink produktus, mažink porcijas, manau svoris pradės kristi. tai dar tik pradžia, viskas tavo rankose, jei dabar "nepasikankinsi" vėliau jokios dietos nepadės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 12 15, 13:27)
Nepagalvok, kad sakysiu, jog ne valgai o ryji, bet pasistenk šį mėnesį pasilaikyti dietos, labai labai ribok maistą tik nebadauk, derink produktus, mažink porcijas, manau svoris pradės kristi. tai dar tik pradžia, viskas tavo rankose, jei dabar "nepasikankinsi" vėliau jokios dietos nepadės wink.gif

Na as visad ziuriu ka valgau,nes man svarbu kaip atrodau ir kaip jauciuosi, ir dabar valgau kaip visad, todel ir keista ko cia augt tas svoris pradejo.. iki gimdymo ir po gimdymo sveriau 56-58 kg, todel tas didejantis svoris nelabai zavi.. sad.gif bet tada dar labiau reiskia reikia susiimt.. dekui uz nuomone!
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2014 12 15, 13:27)
  per ta laika beveik +4 kg, protu nesuvokiu kaip taip imanoma  doh.gif ar kitoms irgi yra bedu su svorio augimu ar tik man cia taip?  verysad.gif

tikrai labai daug... blink.gif gal per maža dozė, aš negerdama jo, kol nežinojau +12kg /4mėn doh.gif nupurtyti lb sunku, praktiškai dieta ištisai turi būti, kad nekiltų, sunku taip gyventi su ištisais ribojimais, toks jau gyvenimas, vienos kūdos be pastangų, kitoms tik didelių pastangų dėka pavyksta...man tai lb sunku...nežinau kiek ilgai gali tverti nevalgęs, paskui apsiryji ir žodžiu užburtas ratas...su kasa pastebėjau užeinančių kažkokių priepuolių...galvoju skrandis streikuoja, bet suvartojus fermentų, nuo skausmo ilgai nepraeina...žemiau skranžio, įtariu kasą, bet vis nesikreipiu pas gydytojus (nuo vaikystės neturiu tulžies pūslės).
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 12 15, 14:14)
tikrai labai daug... blink.gif gal per maža dozė, aš negerdama jo, kol nežinojau +12kg /4mėn  doh.gif  nupurtyti lb sunku, praktiškai dieta ištisai turi būti, kad nekiltų, sunku taip gyventi su ištisais ribojimais, toks jau gyvenimas, vienos kūdos be pastangų, kitoms tik didelių pastangų dėka pavyksta...man tai lb sunku...nežinau kiek ilgai gali tverti nevalgęs, paskui apsiryji ir žodžiu užburtas ratas...su kasa pastebėjau užeinančių kažkokių priepuolių...galvoju skrandis streikuoja, bet suvartojus fermentų, nuo skausmo ilgai nepraeina...žemiau skranžio, įtariu kasą, bet vis nesikreipiu pas gydytojus (nuo vaikystės neturiu tulžies pūslės).

Man kontrole po 2-3 men, tai bus matyt didint ar ne doze.. jetus, taip vargau su tuo svoro islaikymu, dabar dar labiau teks stengtis.. tikrai kad uzburtas ratas..
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2014 12 15, 16:16)
Man kontrole po 2-3 men, tai bus matyt didint ar ne doze.. jetus, taip vargau su tuo svoro islaikymu, dabar dar labiau teks stengtis.. tikrai kad uzburtas ratas..

Ir mano situacija buvo identiška tavajai. Nosį aukščiau ir viskas bus gerai.
Dozė tikrai nėra permaža, juk tik pradedamas vartoti vaistas, o prededama nuo mažiausios dozės ir ją didina palaipsniui.
Atsakyti
Noriu paklausti, aš Tiroksiną po 50 mg geriu jau ketvirta savaitė, bet kas 4 dienas maždaug užeina 2-3 dienas trunkantys galvos svaigimai, jaučiuosi kaip apgirtusi, arba kaip laive supant.. doh.gif Ar čia tiroidito požymis? Ar vis dar adaptuojuosi prie vaistų? Ar jau gal man ir per daug to Tiroksino? g.gif Pas gydytoją tik kovo mėn. Anksčiau to nebūdavo...

Ačiū, jei kas nors atsakys, nes pati nežinau nuo ko taip gali būti, pasiklausti neturiu ko. Ar jau man čia dar kažkokia kita liga doh.gif
Atsakyti