Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

tyli upė-dėkui 4u.gif kai pasakėt kad baisokokas tai ir man jis toks pasidarė,ypač, kai foto sukėliau į vieną vietą.Čia dukrytei jis labai gražus, nes gėlytės kabo, aš pati vizijos nelabai turiu dėl vaikų šviestuvų . Nu bet parodysiu dukrytei ką Žalia rūta pataria, tai numirs iš noro 4u.gif Tikrai tokie įdomūs tie spalvoti krištolai, kaip vaikui gal tikrai tiktų. Kažin kaip su atsisiuntimu, ar bandėt kas per tarpininkes, ar nesiųstų šviestuvų?
Labai ačiū, kad patariat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2015 01 25, 16:15)
ar bandėt kas per tarpininkes, ar nesiųstų šviestuvų?
Labai ačiū, kad patariat  4u.gif

Tikrai be problemu siuncia, bet cia is Uk reikia pirkti, kad persiustu, ty per vezeju firmas. Kainuoja tik atvezimas.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2015 01 25, 16:15)
tyli upė-dėkui  4u.gif  kai pasakėt kad baisokokas tai ir man jis toks pasidarė,ypač, kai foto sukėliau į vieną vietą.Čia dukrytei jis labai gražus, nes gėlytės kabo, aš pati vizijos nelabai turiu dėl vaikų šviestuvų . Nu bet parodysiu dukrytei ką Žalia rūta pataria, tai numirs iš noro  4u.gif Tikrai tokie įdomūs tie spalvoti krištolai, kaip vaikui gal tikrai tiktų. Kažin kaip su atsisiuntimu, ar bandėt kas per tarpininkes, ar nesiųstų šviestuvų?
Labai ačiū, kad patariat  4u.gif

Va parduoda dar kitokį mergaitei tinkamą komplektą skelbiu.lt 4u.gif
http://m.skelbiu.lt/...i-20630180.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 25 sausio 2015 - 15:42
QUOTE(femme @ 2015 01 25, 16:41)

Prie margu tapetu tokie pats tas drinks_cheers.gif
Papildyta:
patarkite, kokia tinkama staline lempa vaiku kambariui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 25, 17:00)
Jei nebijant spalvu, tai man tokie idomus, tik prie margu tapetu jie gal nelabai.

user posted image

Cia jau ramesni

Jezau koks grazus bigsmile.gif tik gaila. Kad man i berniuko kambari netiks , per daug mergaitiskas rolleyes.gif

Mums dizainere vaiki kambari rekomenduoja det ta blyna, bet as kazkaip nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledi: 25 sausio 2015 - 16:02
Jau kuri laika skaitineju sia tema ax.gif Neuzilgo ir as kreipsiuos I jus patarimu blush2.gif

Ta spalvota sviestuva dar anksciau buvau parodzius dukrytei,jai nepatiko, nors man jis visai grazus.
Dukrytei labiau patiko sis. Tik dar nebuvom nuvaziave gyvai apziureti.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 01 25, 15:41)

Sitas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 25 sausio 2015 - 16:41
Soni iškur tapetai dukrytės kambariui? Labai gražūs wub.gif

QUOTE(femme @ 2015 01 25, 15:41)

Šis tiks tik nedidelėj patalpoj. Žiūrėjau jį savo mergaitėms į kambarį, bet pas mus 20kv.m. kambarys tai šviesos iš tokio smarkiai per mažai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 25, 15:23)
Nesutinku schmoll.gif Visai saunu tureti bendra vizija, tiksliau net labai gerai. O jei pasikeis norai, lai keiciasi.. Netrukdo dabar deliotis koncepcijos.

Bendra vaizda tureti, plius minus viska suplanuoti, gerai, sutinku, bet, kad cia jau kalba apie pirkima eina, ar as ka ne taip supratau blush2.gif g.gif

dar del miegamo tapetu, siaip nieko, ber ar nera jie vel plastikiniai, kaip pas femme, cia aisku skonio reikalas, bet man tie plastikiniai (net ir tie brangus) nera grazus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 25, 16:43)
Bendra vaizda tureti, plius minus viska suplanuoti, gerai, sutinku, bet, kad cia jau kalba apie pirkima eina, ar as ka ne taip supratau blush2.gif  g.gif

dar del miegamo tapetu, siaip nieko, ber ar nera jie vel plastikiniai, kaip pas femme, cia aisku skonio reikalas, bet man tie plastikiniai (net ir tie brangus) nera grazus... ax.gif

Taip,kalba apie pirkima,nes kazkur uz savaites jau prieis prie sienu dazymo darbu , dabar man reik pasakyt kurios sienos tapetuotamos bus,tada as jau nebesuprantu kada rinktis tapetus,manyciau paraleliai su sienu dazais.
Nelabai suprantu plastikiniu tapetu savokos .Ar taip vadinami blizgantys?sitie tai tikrai ne,jie svelnus,spalva realiai gal net blankesne.

Murmur-tapetus radau uzsakomuosiuose senuku kataloguose.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2015 01 25, 18:08)
Nelabai suprantu plastikiniu tapetu savokos .Ar taip vadinami blizgantys?sitie tai tikrai ne,jie svelnus,spalva realiai gal net blankesne.
.

Čia skirtingai manau daug kas supranta biggrin.gif
Mano tapetų lelijos buvo palygintos su plastmasinėm, nes kažkam sukėlė tokias asociacijas dėl savo dirbtinio įspūdžio.
O man visi tapetai, kurie ne popieriniai, dabar sukelia tokį dirbtiną įspūdį.
Atsakyti
Plastikiniai tapetai, tai tokie, i kuriuos paziurejus ju rastas atrodo toks blizgus, o geles kaip netikros, kaip is plastiko, ko nepasakyti apie popierinius, ten geles kaip nupiestos, be jokios blizgesio.

Soni, tikrai laikas rinktis tapetus, tiesiog is foto pamaniau, jog dar ne langu nera blush2.gif Man kompas rodo, kad tie pilkieji ziedeliai yra blizgus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 25 sausio 2015 - 17:42
tiek to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 sausio 2015 - 18:39