Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Sveikos brangiosios wub.gif

Is senos temos dar reikalu prisiminus, o cia jau tema isibegejus...
TuDa, aciu uz foto stalo dekoro... Bet man labiau i aki krito remeliu kompozicija wub.gif prasom is arciau kada prie progos nutraukt ax.gif

Del alyvuotu grindu.... Netus dar tik??? Ar jau metus??? Mes jas droziam... Neturiu jokiu priekaistu... Kaip femme sake kad kiemas zvyras ir ttt.... Na zvyras ir pas mus, bet viskas nuseda tambure... Vasara gastroliavom marsiravom per teras.... Na nieko tom grimdim nenutiko.. Va tik neseniai vina spintele stumem tai ibrezem.... Na bet aliejuku perbraukiau ir vel viskas ok... Ka reiktu daryt jei butu lakuotos neisivaizduoju schmoll.gif zodziu jei namas kaime, ir traukia trobos ivaizdis, tai TIK medines grindys wub.gif

Tokiau kazkas cia del stalvirsio alyvuoto klause... Tai pas mane alyvuotas azuolas... Tie patys metai naudojimo... Dar vyko ir statybos ir ttt... Na zodziu irgi droziamas nuo dusios... Valgyt darau kasdien, o sala tai isvis be zodziu.... Tai problematiskiausia vieta prie kriaukles, bet problema issprendziama pasirinkus kriaukle su padeklu.... Na pas mane patamsejes, bet man tai gyvenimas wub.gif na ne muziejuj gyvenam... Sala neseniai vel padengiau aliejum... Nei sveiciau pries tai nei ka... Vel kai nauja wub.gif zodziu irgi nekeisciau tikriausiai i kt svalvirsi.... Tiek kiek viso gasdino tai schmoll.gif

Vat ko nepasakyciau apie vonia.... Psio jau apsisprendm tvot ja lauk ir pasidaryt normalu dusa kaip ir planavom.... Na kas tada mum zplauke as niekaip nesuprantu.... Na ikvepsim ir kaip nors....

Femme, jau gal ir neaktualu miegamasis bet as irgi lupciau lauk tapetus ir dazyciau ta siena..l tas kambarys ir taip graziu daiktu turi wub.gif ir dar man sviestuvai ne i tema ten blush2.gif

Soni, dukrytes rinkti tapetai grazesi tongue.gif sunaus kambario man pvz labai patiko drinks_cheers.gif

Pas mus smagiausia dalis kad per savaitgal susidejom plintusus yahoo.gif nors dar yra ka veikt, bet plintusai tai man toks... Na kvepia ikurtuvem wub.gif

Dar... Kuo toliau i miska tuo daugiau medziu... As turit kasnors sekretera??? Jei turit kam naudojat??? As sugalvojau kad labai faina butu ten kompus laikyt.... Nes dabar jei reik sedam prie valgomojo stalo, kas mane siutina... Ir kaip tik va ziuriu i viena vieta ir galvoju kaip ten tiktu toks daiktas.... Reikia atsidarai ir naudojies.. Nereik uzdarai or tvarkinga grazu... O dar toki grazuoli nusiziurejau, galvoju pasidovanociau gimdienio proga.... Ale galvoju ar bus praktiska??? Taigi gal kas butent kompam turit ji????
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 25, 21:54)
TuDa,...man labiau i aki krito remeliu kompozicija wub.gif prasom is arciau kada prie progos nutraukt ax.gif

Ten rėmeliai pirkti iš Savex galerijos. Panašus va 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 25 sausio 2015 - 22:34
QUOTE(femme @ 2015 01 25, 18:34)
Mano tapetų lelijos buvo palygintos su plastmasinėm, nes kažkam sukėlė tokias asociacijas dėl savo dirbtinio įspūdžio.
O man visi tapetai, kurie ne popieriniai, dabar sukelia tokį dirbtiną įspūdį.

Man labai natūraliai atrodo tokie lyg ir medžiaginiai tapetai, na su audinio siūlais. Aišku jie labai brangūs, bet jei nedaug tapetuoti, tai galima bandyti.
Atsakyti
As tai busiu nepopuliari, bet nesuprantu as tos vienos tapetuotos sienos idejos. Patinka visas tapetuotas kambarys, kaip ziloje senoveje biggrin.gif Atsiranda ta tokia dvasia kambario wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 sausio 2015 - 23:21
Mes miegamajam viena siena tapetuosim kaip akcenta, o saliona su svetaine visa rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jums is principo toks sviestuvas I mergaites kambari? Kazkaip ikeliau as ji I sia tema ir dabar galvoju, kad gal nekoks jis visai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 26 sausio 2015 - 02:53
QUOTE(nile @ 2015 01 26, 02:51)
Merginos, o kaip jums is principo toks sviestuvas I mergaites kambari? Kazkaip ikeliau as ji I sia tema ir dabar galvoju, kad gal nekoks jis visai.

Man tai baisus... blush2.gif kiek zmoniu tiek nuomoniu ar ne??? Bet is esmes tikrai galima kazka graziau ir tinkamiau rast....
Atsakyti
Merginos, gal zinote kur galima pasigaminti provanso stiliaus iskleidziama valgomaji stala? Gal galite rekomenduoti kokia imone?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 25, 23:20)
As tai busiu nepopuliari, bet nesuprantu as tos vienos tapetuotos sienos idejos. Patinka visas tapetuotas kambarys, kaip ziloje senoveje biggrin.gif Atsiranda ta tokia dvasia kambario wub.gif

Visiškai sutinku su jusu nuomone drinks_cheers.gif

Nile šviestuvas prastas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 26 sausio 2015 - 10:00
Gal kas turi minciu kaip uz uzuolaidos/prie uzuolaidos pritvirtinti tokio tipo kutus? Nenoriu kabliuku i siena sukti, dabar provizoriškai prisegiau ziogeliais, bet reikia kazkaip tvarkingai padaryti g.gif .

Tapetai:
http://www.15min.lt/...stai-553-413646
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 26 sausio 2015 - 10:23
QUOTE(vida777 @ 2015 01 26, 11:22)
Gal kas turi minciu kaip uz uzuolaidos/prie uzuolaidos pritvirtinti tokio tipo kutus? Nenoriu kabliuku i siena sukti, dabar provizoriškai prisegiau ziogeliais, bet reikia kazkaip tvarkingai padaryti  g.gif .
Tapetai:
http://www.15min.lt/...stai-553-413646

įdomus klausimas biggrin.gif pas mane parišta tradiciškai - kabinant ant kabliuko šonuose.
o jūs, kaip suprantu, norit tiesiog apjuosti užuolaidą kaip diržu? paprasčiausias variantas, surišti mazgą "užpakalyje" biggrin.gif arba kitaip sutvirtinti galus, kad laikytųsi. O kam prie pačios užuolaidos tvirtinti tai ir nesuprantu g.gif

geri tapetavimo pavyzdžiai thumbup.gif
man tiek vienos sienos tapetavimas, tiek ir viso kambario nuo-iki paprastuoju būdu - tai lygiaverčiai "neišieškojimai" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 26 sausio 2015 - 10:29
Man tai tikrai nekoks...

QUOTE(nile @ 2015 01 26, 02:51)
user posted image

Atsakyti