Is senos temos dar reikalu prisiminus, o cia jau tema isibegejus...
TuDa, aciu uz foto stalo dekoro... Bet man labiau i aki krito remeliu kompozicija
Del alyvuotu grindu.... Netus dar tik??? Ar jau metus??? Mes jas droziam... Neturiu jokiu priekaistu... Kaip femme sake kad kiemas zvyras ir ttt.... Na zvyras ir pas mus, bet viskas nuseda tambure... Vasara gastroliavom marsiravom per teras.... Na nieko tom grimdim nenutiko.. Va tik neseniai vina spintele stumem tai ibrezem.... Na bet aliejuku perbraukiau ir vel viskas ok... Ka reiktu daryt jei butu lakuotos neisivaizduoju
Tokiau kazkas cia del stalvirsio alyvuoto klause... Tai pas mane alyvuotas azuolas... Tie patys metai naudojimo... Dar vyko ir statybos ir ttt... Na zodziu irgi droziamas nuo dusios... Valgyt darau kasdien, o sala tai isvis be zodziu.... Tai problematiskiausia vieta prie kriaukles, bet problema issprendziama pasirinkus kriaukle su padeklu.... Na pas mane patamsejes, bet man tai gyvenimas
Vat ko nepasakyciau apie vonia.... Psio jau apsisprendm tvot ja lauk ir pasidaryt normalu dusa kaip ir planavom.... Na kas tada mum zplauke as niekaip nesuprantu.... Na ikvepsim ir kaip nors....
Femme, jau gal ir neaktualu miegamasis bet as irgi lupciau lauk tapetus ir dazyciau ta siena..l tas kambarys ir taip graziu daiktu turi
Soni, dukrytes rinkti tapetai grazesi
Pas mus smagiausia dalis kad per savaitgal susidejom plintusus
Dar... Kuo toliau i miska tuo daugiau medziu... As turit kasnors sekretera??? Jei turit kam naudojat??? As sugalvojau kad labai faina butu ten kompus laikyt.... Nes dabar jei reik sedam prie valgomojo stalo, kas mane siutina... Ir kaip tik va ziuriu i viena vieta ir galvoju kaip ten tiktu toks daiktas.... Reikia atsidarai ir naudojies.. Nereik uzdarai or tvarkinga grazu... O dar toki grazuoli nusiziurejau, galvoju pasidovanociau gimdienio proga.... Ale galvoju ar bus praktiska??? Taigi gal kas butent kompam turit ji????