QUOTE(fedoska @ 2010 01 07, 23:46)
Casual, pasakok smulkiau
rashiau bendraminciu temoje, o cia idet ir pamirshau
recepta susivedziau i mobiluji besededama kirpykloje is kazkokio zurnalo
ten ir pavadinimas jo kazkokia kitonishka kalba buvo
1. Moliugas
2. 700-800 gr jautienos ( dejau apie kg, priklausomai nuo moliugo dydzio, dejau kiauliena, dejau vistiena - visaip skonis liuksiskas)
3.. alyvu aliejus (pyliau saulegrazu)
4. 3 morkos, 2 paprikos
5. 2-3 svogunai
6. 2-3 skilteles cesnako
7. 1 poras
8. ketvirtis aitrios paprikos (neturejau ir nedejau)
9. puse butelio gero balto vyno
10. 1 skardine marinuotu pomidoru (pjausciau zalius, nulupus odeles - kartu su kt darzovem)
11. 1 st ananasu sulciu
12. ananasas ( perku skardineje - vietoj ananasu sulciu supilu skysti is skardines)
13 -15. druska, pipirai, prieskoniai
Ishskobt moliuga ;
gabaliukais mesa ir i keptuve ant alyvuogiu aliejaus apkept
stambiai pjaustyt visas darzoves (svoguna smulkiau)
viska ant mesos; apkept
mesa ir darzoves i puoda, pilam ananasu sultis, pomidorus, vyna, ananasa ir moliugo minkstima.
Troshkint 30 min ( max 10-15 troshkinu. matyt priklausomai nuo to kokia jautiena), det prieskonius.
Supilt viska i moliuga.
orkaite je 200 laipsniu kepti 15 min. (kepu irgi apie 20)
ziauriai man skanu su vynu

jei lieka is to paties butelio... nes sheimininkavimo eigoje priklauso vyneli gurksnoti
Zodziu, kaip matot as nuo recepto visas "komplikacijas" nuimu - bet vis viena ziauriai skanu

jau keturis moliugus shitaip sudorojom.... o jau galvojau kad supudysiu savo sodo derliu

dabar va pergyvenu kad tik du moliugai beliko

Jau vien del sio troshkinio kitais metais reiks puse darzo moliugais uzsodinti
Papildyta:
P.S. Beje, labai buna skanu "puoda" ishgramdyti