Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

user posted image

user posted image
user posted image
Aistuliaa
VilkoSesuo
Indraja
Rutele_S
Julya
Jorky
Cherry_
Lina 007
Pandutė
Neringa25
FoxLady
Geiša
Gussste23
Carela
Deissy
Majaliza
Egliukasz
GinMintė
Rusiuke
.NAJ.A
Melajja
*moon*
Dova_nele
Semita
Bantukas
Aliisa
Destiniuke
Black_devil999
0kristut0

Plepame toliau ir dalinames savo patirtimi apie dažus, kaip išvengti "geltono viščiuko" sindromo, kaip išgauti tobulą spalvą ir spręsti kartu visus kitus iškilusius klausimus.

Prikalbėtos temos: 1 , 2 , 3 , 4
Atsakyti
SU NAUJAIS NAMUCIAIS

user posted image
Atsakyti
Idejau pora foto, bet vistiek tu sruogeliu nesimato g.gif del ju ir nezinau kaip dazytis sad.gif((
Atsakyti
Kaip greitai temą prišnekėjom clap.gif
Lekiu pažiūrėt naujų foto, tuoj pakomentuosiu ką nors biggrin.gif

Rusiukės man tikrai graži spalva, bet sausoki plaukai atrodo g.gif nu gal čia tik man taip akys mato ax.gif bigsmile.gif
Nu dar pažiūrėjau, gal ir nesausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 kovo 2009 - 18:54
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 02, 20:48)
Idejau pora foto, bet vistiek tu sruogeliu nesimato  g.gif del  ju ir nezinau kaip dazytis sad.gif((

na gal tiesiog permazai tu sruogeliu idejo, bet matosi siektiek vietose rusvesnes sruogeles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 02, 19:44)
man jis spalva panasi kaip keunes, tokia pilka iseina.
bet po vakarykscio sposo ju daugiau nebpirksiu  doh.gif  ir jei uzeis gundymas dazyti, tai tik su keune draugausiu  lotuliukas.gif

Na kai as su jais daziau ant naturaliu plauku tai irgi nieko nepasidare, bet dabar as juos deciau ant jau balintu tik siek tiek ryza atspalvi turinciu plauku, tai gal kas ir iseitu , nors sakau ieskosiu kokybiskesniu , tik kad nzn kokiu.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 02, 19:54)
na gal tiesiog permazai tu sruogeliu idejo, bet matosi siektiek vietose rusvesnes sruogeles  mirksiukas.gif

o is tikruju tai tu sruogu labai daug ir jos smulkios bet ryskios, sruogavo visa galva sad.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 03 02, 20:56)
Na kai as su jais daziau ant naturaliu plauku tai irgi nieko nepasidare, bet dabar as juos deciau ant jau balintu tik siek tiek ryza atspalvi turinciu plauku, tai gal kas ir iseitu , nors sakau ieskosiu kokybiskesniu , tik kad nzn kokiu.

na is parduotuviniu gal geriausi loreal. bet nemanau kad jau garnier toks sudas.
o ko keunes nenori isbandyti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 02, 21:04)
o is tikruju tai tu sruogu labai daug ir jos smulkios bet ryskios, sruogavo visa galva sad.gif

na imesk galiniu plauku nuiotraukyte ax.gif
bent zinok is tu foto neatrodi, kad taip stipriai sruoguoti rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos dar karta.. galvoju apie nusidazyma naturalia spalva.. ka jus man patartumet?smile.gif mano pacios naturali sviesi.. pelenu.. tai galvoju kam gadint tuos plaukucius.. nes ir siaip nusiure..;///
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 02, 21:26)
sveikos merginos dar karta.. galvoju apie nusidazyma naturalia spalva.. ka jus man patartumet?smile.gif mano pacios naturali sviesi.. pelenu.. tai galvoju kam gadint tuos plaukucius.. nes ir siaip nusiure..;///

galiu simta proc pasakyt, kad jau po dvieju savaiciu nusidazius natural noresi patapti blondine lotuliukas.gif
na as tai eiciau pas kirpeja, kad bandytu pritaikyti kazkokia spalva panasia i naturale ir poto nuaugines ir tiek. ax.gif
Atsakyti
O, pleputes bigsmile.gif jau nauja tema thumbup.gif
paskaicius milk shake dazu sudeti ir ka gera plaukam duoda kaip juos tausoja, uzsimaniau jais dazyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 03 02, 21:42)
O, pleputes bigsmile.gif  jau nauja tema thumbup.gif
paskaicius milk shake dazu sudeti ir ka gera plaukam duoda kaip juos tausoja, uzsimaniau jais dazyt ax.gif

isbandyk ir mums papasakosi thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
merginos kas is klp, kas zinote kur as tuos milk shake galiu isigyti klp? ax.gif
Atsakyti