Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

user posted image

Klinikos ir chirurgai

Vilnius
Grožio terapijos ir chirurgijos klinika (D. Radzevičius) 5000 - 10 000 lt
Valakupių plastinės chirurgijos klinika (K. Vitkus) 10 000 - 14 000 lt.
GK klinika Baltijos-Amerikos klinika (R. Vaičiūnas)

Kaunas
Plastinės chirurgijos centras (S. Vikšraitis, T. Aštrauskas) 3000 - 7600 lt
Estetinės chirurgijos centras ( Norkai) 2500 - 6500 lt
Grožio chirurgija (V. Kaikaris)

Klaipėda
Plastikos chirurgas V. Jankūnas 4800Lt

Senosios temos

8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema
13 tema
14 tema
15 tema
16 tema

Slaptazodziai duodami tik merginoms besiruosiancioms nosies korekcijai arba esancioms po korekcijos, pirma atsiuntus savo nuotraukas i bendra pasta smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Ši tema gera smile.gif Dalijames patirtimi butent cia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 09 sausio 2011 - 13:07
turbut niekas nenori pradeti biggrin.gif
nuo kada galima akinius nesioti ne su silikoniniais tais... o plastmasinius? 4 men.? kazkaip buvau bandzius uzsideti, tai nelabai iseina ir slista nuo nosies, turbut dar labai ištinusi nugarele, atrodo jie kaip ore pakibe biggrin.gif
Atsakyti
LABAS VAKARAS! wink_3.gif
Senokai cia nesilankiau, mano nosiukui jau beveik 5menesiai bigsmile.gif
Dideliu nusiskundimu neturiu, kaip ir viskas tvarkoj ax.gif
Tik kartais pradedu jaudintis, kad ta mano nosyte "kumpa"...bet tikiuosi dar per puse metu viskas pasikeis, nes ir galiukas didokas. Bet kartais net jauciu tinima, tai jis padideja, tai sumazeja... ypac ryte pabudus labai jauciasi, kad nosis istinusi, dienos begyje viskas susitvarko, vakare tai buna maza, tai istinusi doh.gif
Noreciau ikelti nuotrauku, isgirsti ka jus manote, is salies geriau vertinti, nei as pati kiek galiu save iskritikuoti blush2.gif
Gal kas galetu atsiusti nauja slaptazodi? 4u.gif buciau labai dekinga!
Labai noriu pamatyti kaip jusu visu nosytes pasikeite thumbup.gif
Atsakyti
Imeciau i pasta foto smile.gif laukiu jusu nuomones smile.gif
Atsakyti
pamenat sielvartavau, kad persalau? jog gali neleisti daryti op, nes israse vaistus - antibiotikus. Tai va, vis delto viskas praejo puikiai! Gydytojas pasake jog galiu gerti, nes ir po op leis antibiotikus, tai organizmas jau bus priprats. Sausio 3dn man atliko J op. Tai, ko labiausiai bijojau - skausmo, nesekmingos op, tamponu, apsunkinto kvepavimo, VELTUI lotuliukas.gif viskas praejo sekmingai thumbup.gif jau 2dieni man istrauks siulus ir kaip supratau itvara, tikiuosi paamtyti grazu vaizda smile.gif) laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
QUOTE(dalia_ @ 2011 01 10, 01:22)
pamenat sielvartavau, kad persalau? jog gali neleisti daryti op, nes israse vaistus - antibiotikus. Tai va, vis delto viskas praejo puikiai! Gydytojas pasake jog galiu gerti, nes ir po op leis antibiotikus, tai organizmas jau bus priprats.  Sausio 3dn man atliko J op. Tai, ko labiausiai bijojau - skausmo, nesekmingos op, tamponu, apsunkinto kvepavimo, VELTUI lotuliukas.gif  viskas praejo sekmingai thumbup.gif  jau 2dieni man istrauks siulus ir kaip supratau itvara, tikiuosi paamtyti grazu vaizda smile.gif) laukiu nesulaukiu...

Sveikute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu, dabar tik kuo geriausių rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, seniai nesirodžiau, nes buvau užsiėmusi. Tai va noriu pasveikinti tas kurios pasidarėte op, linkiu gero gyjimo. O dabar palinkėkite man sėkmės blush2.gif , rytoi einu dailinti savo nosytės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Net nepajutau kaip greitai atėjo op. diena doh.gif Pasistenksiu po op. Parašyti jums, kaip man sekėsi 4u.gif . Tikiuosi viskas bus gerai ir neteks nusivilti savo sprendimu darytis op. ax.gif
Atsakyti
Sekmes Fufy 4u.gif
Sveikinu merginas, kurios jau pasidare 4u.gif
Atsakyti
Fufy, dideliausios sėkmės rytoj friends.gif Lauksim grįžtant bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika uzsukusi, Aina,

na is nuotrauku galiukas toks didokas atrodo, bet jis dar tikrai kazkiek pamazes wink.gif o siaip dailiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
fufy, as iirgi tau linkiu didziausios sekmes!! 4u.gif viskas bus gerai! thumbup.gif smile.gif
merginos, o kaip ten su kvepavimu? nors man tvarke pertvara, bet as kvepuoju puikiai per abi snerves. Ar gali buti, kad tas kvepavimas dings, nes juk skaiciau 3menesiu begyje tureciau pradeti kvepuoti lotuliukas.gif smile.gif
p.s. kita savaitele imesiu foto 12dienu proga:))
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 01 10, 22:53)
Sveika uzsukusi, Aina,

na is nuotrauku galiukas toks didokas atrodo, bet jis dar tikrai kazkiek pamazes wink.gif o siaip dailiai atrodo  4u.gif

Na as labai tikiuosi, kad sumazes dar.. doh.gif visgi dar tik 5men., o rezultato reikia laukti 1-1,5m. tai gal bus koks nors progresas g.gif nors nosyte dar neideali, bet esu patenkinta, nes tikrai geriau nei buvo ax.gif aciu, ziurejau tavo nuotraukas tikrai geras darbas thumbup.gif nosyte tikrai koordinaliai pasikeite, tavo vietoje buciau lb patenkinta!
Ziurejau kitu paneliu foto, tai ka galiu pasakyti isties labai graziu nauju nosyciu pamaciau..
Labai patiko Citrutes,Eidzi,Aistytes, Blogyte grazu 4u.gif gumbelis turetu praeiti verysad.gif , Angelinka zinant kiek isgyvenai db turi tikrai grazu nosiuka blush2.gif galeciau cia visas isvardint, nes tikrai visos puikiai atrodote! wub.gif ir bebejo tu DolceVita rolleyes.gif
Atsakyti