Sveikos mamos,
Ar buvote vasaros stovykloje?Ar patiko?
Kada mokykle vel prades dirbti?
Sveikos. Susidomėjau ir aš šia mokyklėle. Dėl kainos, man sakė, kad 80Lt į mėnesį. Ar aš teisi?
Dar norėčiau atsakymų į šiuos klausimus:
1. Ar į atidarymą galima atvvykti visai šeimynai su vaiku, t.y. ar jam bus ką veikti, ar tik vienam iš tėvų?
2. Ar į mokyklėlę reikia užsirašinėti dabar ir čia ar po atidarymo (klausimas daugiau teorinis, tipo nepatiks ir pan.)
3. Ar užrašote visus norinčius, t.y. ar nebus, kad sakysite, ačiū, chebros per daug...
Nu va, pradžiai tiek
Dar norėčiau atsakymų į šiuos klausimus:
1. Ar į atidarymą galima atvvykti visai šeimynai su vaiku, t.y. ar jam bus ką veikti, ar tik vienam iš tėvų?
2. Ar į mokyklėlę reikia užsirašinėti dabar ir čia ar po atidarymo (klausimas daugiau teorinis, tipo nepatiks ir pan.)
3. Ar užrašote visus norinčius, t.y. ar nebus, kad sakysite, ačiū, chebros per daug...

Nu va, pradžiai tiek

Labas mamytės
Mus irgi labai sudomino šita mokyklėlė. Tik dar norėjau paklaust, gal čia pamokėlės su religine pakraipa, ar tik šiaip mokykla įsikūrusi parapijos namuose? Gal ir kvailokas klausimas, bet visgi ...

Labas mamytės Mus irgi labai sudomino šita mokyklėlė. Tik dar norėjau paklaust, gal čia pamokėlės su religine pakraipa, ar tik šiaip mokykla įsikūrusi parapijos namuose? Gal ir kvailokas klausimas, bet visgi ...

Gal kas lankė gali pasidalinti savo patirtimi, ar mano Liucija, trijų mėnesiukų kruopa, ne par maža Strazdanėlių mokyklai? Iš anksto, ačiū

Mes vakar jau buvome. "Dideliam nusivylimui" man tose pamokėlėse kaip supratau irgi teks dalyvauti, nes baisiai tikėjausi, kad priduosiu vaiką, o pati pabimbinėsiu 2 val., net žurnalą pasiėmiau paskaityti. Nu bet nieko, bent į savo vaiką iš šono pasižiūriu, o sportuoti, tai jaučiu ir pati pabandysiu, nes tų pratimų nepamenu. Tai va, apie mokyklėlę. Maniškei jau baisingai patiko, dainavo visą vakarą, pasakojo ir nūlūžom abi staigiai (nu ir aš pavargau, ką jau apie dukrą šnekėti). Viena smulkmėnėlė, kad pasportavus reikia dar lipti į antrą aukštą į muziką. Gal seniau lankančios mamytės patartų ką nors? Ar nepersišaldote po to? Tai pradžiai tiek,laukiu kitų atsiliepimų
QUOTE(Bitele @ 2005 10 03, 14:02)
Gal kas lankė gali pasidalinti savo patirtimi, ar mano Liucija, trijų mėnesiukų kruopa, ne par maža Strazdanėlių mokyklai? Iš anksto, ačiū 

kiek pamenu, tai uzsiemimai berods maziausiams nuo 4 men. pradedami

Mes vakar buvom uzsiemimuose

Mes vakar buvom uzsiemimuose
, kaip visada patiko muzikine pamokele, o va del sporto, tai gaila, kad Ramune jau nedirba 
[/quote]
O kodėl Ramunės gaila?
Dėl vaikų skaičiaus grupėse - mūsiškėje buvo berods 7 vaikai. Penkios panos ir du vaikinai. Vienas vaikinas prabuvo tik pirmoje ir berods trečioje pamokėlėje, kitas - visose išskyrus ketvirtą. Taip, kad per muziką visos penkios panos strapinėjo. Oi prisiminiau pirmoje lyg dar viena mergina buvo...
Dėl veikimo - per dailę spalvojom lapus, per tautosoką pasakojo apie pasakas (rodos taip...), per mankštą - sportinosi su kamuoliais ir ne tik, per muziką - mokytoja dainavo, vaikai iš paskos, su barškučiais dar grojo , šoko, nu vnž. Gal ir paaiškinau.
O jus mamyte, aš rodos mačiau...

[/quote]
O kodėl Ramunės gaila?
Dėl vaikų skaičiaus grupėse - mūsiškėje buvo berods 7 vaikai. Penkios panos ir du vaikinai. Vienas vaikinas prabuvo tik pirmoje ir berods trečioje pamokėlėje, kitas - visose išskyrus ketvirtą. Taip, kad per muziką visos penkios panos strapinėjo. Oi prisiminiau pirmoje lyg dar viena mergina buvo...

Dėl veikimo - per dailę spalvojom lapus, per tautosoką pasakojo apie pasakas (rodos taip...), per mankštą - sportinosi su kamuoliais ir ne tik, per muziką - mokytoja dainavo, vaikai iš paskos, su barškučiais dar grojo , šoko, nu vnž. Gal ir paaiškinau.

Viena smulkmėnėlė, kad pasportavus reikia dar lipti į antrą aukštą į muziką. Gal seniau lankančios mamytės patartų ką nors? Ar nepersišaldote po to? Tai pradžiai tiek,laukiu kitų atsiliepimų
Mes pernai uzrengdavom megztuka, o po to muzikeleje vel nurengdavom.Ziema saleje buna vesiau, tai vaikai ne taip greit susyla.
O del mokytojos Ramunes
Treciadieniais su kamuoliais dirba Ramune. Siandien dirbo, susitikom.

O del mokytojos Ramunes

O kodėl Ramunės gaila?
[/quote]
Man Ramune patiko tuo, kad moka su paciais maziausiais (ir netik) bendrauti
. Kazkaip per jos pamokeles viskas laisviau vykdavo
, prie kiekvieno vaiko prieidavo, parodydavo ir pan. Cia mano nuomone
.
Tai kodel nepriejot
?
[/quote]
Man Ramune patiko tuo, kad moka su paciais maziausiais (ir netik) bendrauti

Tai kodel nepriejot

Mes šiandien buvome pirmą kartą
Dėl organizacinio chaoso sunku įvertinti pamokėlių kokybę, bet turbūt pradžioje visuomet taip būna - kol paskirsto grupėmis, kol sumoka pinigėlius ir t.t. Bendras įspūdis toks: labai patiko muzika
Mokytoja Sonata labai kūrybiška, moka bendrauti su vaikais, vaikai nespaudžiami daryti kažką konkrečiai, gali tiesiog stebėti, o kai įsidrąsina ir patys prisijungia. Pamokėlė labai patiko
Dėl sporto, chm, mums labai sunku buvo paklusti komandoms - dabar visi darom tą, po to aną, kol mes apsiprantam su vienu pratimu, trenerė jau rodo kitą
Gal kai įsivažiuosim ir susidraugausim su kamuoliais, bus lengviau. Bet šiaip trenerė moka bendrauti, sudominti vaikus ir pratimų įdomių parodė. Nors pratimų nelabai norėjome daryti, bendrai paėmus vaikui patiko 
O dailės pamokėlė šiaip sau
Mokytoja nelabai mokėjo bendrauti nei su vaikais, nei su tėvais, pamokėlė nebuvo įdomi, tiesiog davė lapus ir pieškit. Šiaip tik pateplioti mes ir namie galim
Dukrytei greit nusibodo. Nupiešėm vieną piešinį, o mokytoja klausia, gal jūms antrą lapą duoti? Ką aš žinau, ji turi mus užimti, o ne klausti mūsų, ką man jūms dabar duoti veikti
O šiaip nuostabiai praleidau rytą kartu su vaiku
Grįžusi pašildžiau pietus, ateinu į salioną žiū mano vaikas susirangiusi ant kilimo, pasidėjusi rankeles po galvyte ir lūžta net teletabių nesulaukusi

Dėl sporto, chm, mums labai sunku buvo paklusti komandoms - dabar visi darom tą, po to aną, kol mes apsiprantam su vienu pratimu, trenerė jau rodo kitą

O dailės pamokėlė šiaip sau

O šiaip nuostabiai praleidau rytą kartu su vaiku