Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

Tai žinokit mano varlytė po mokyklėlės tris valandas pietų miego išmiegojo thumbup.gif thumbup.gif Tuo tarpu aš vacation4.gif Ir tik man atrodė, kad mes per sportą nieko neveikėme tongue.gif Grįžus tėčiui vaikas čiupo kamuolį ir visus akrobatinius triukus pademonstravo, o be to visą vakarą savos kūrybos dainuškas dainavo biggrin.gif Va tai bus man savo vaiką taip nuvertinti blush2.gif
Atsakyti
Aha man irgi įdomu. Mes irgi ruošiamės šeštadinį eiti. Tiems sportams reikia kokios spec. aprangos ar ne? Patarkit kas nors mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(širdelė @ 2005 10 07, 11:34)
Aha man irgi įdomu. Mes irgi ruošiamės šeštadinį eiti. Tiems sportams reikia kokios spec. aprangos ar ne? Patarkit kas nors mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

nereikia jokios spec.aprangos, tik turekit galvoje, kad reikia perauti batukus ir vaikui, ir paciam nusiauti...as buvau su kojinem, maciau, kad kitos mamos kazkokias slepetes turejo, bet siaip tai su kojinem thumbup.gif o del vaiku aprangos, tai saviskiui nuemiau kelnes ir megztini, tai palikau su pedkelnem ir bliuze ilgom rankovem, po ja maikute be rankoviu-nesusalo, nors kita karta aprengsiu ka nors siltesnio cool.gif tiek del aprangos smile.gif
o man(sunui taip pat) muzikele nelabai patiko unsure.gif pirmiausia, tai nelabai patinka Sonatos toks perdetai saldus kalbejimas doh.gif tongue.gif ...na, bet kentet galima biggrin.gif mano vaikinui reikia ritmo, sokiu, tad jis neisikirto ka ten daryt ir kaip elgtis doh.gif o va sportas, jau thumbup.gif nors mate kamuolius pirma karta, taciau nepriestaravo atlikti siulomus pratimus, ir siaip:sypsojosi, begiojo, ziurejo-matyt patiko ax.gif
Atsakyti
Na kadangi mes šiltakraujės, tai aš vaiką paleidau sportuoti aprengusi trumpomis rankovėmis, pėdkelnėmis ir lengvomis kelnėmis, apaviau basutėmis. Nepamirškite lengvos avalynės arba kojinių sau smile.gif O aš kitą kartą dar galvoju paimti kokią prijuostę arba antrą palaidinę dailei, nes mes taip išsitiurlinome biggrin.gif Dar paimsiu atsigerti ir kokią baranką - pasportavus apetitas pakyla tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zdurela.com @ 2005 10 03, 18:05)
mes einam spalio 5  biggrin.gif

Tai buvot ar ne ax.gif

Siek tiek ir as pakomentuosiu. Tikejausi kazko idomesnio tiesa pasakius blush2.gif Na, bet pavaiksciosim pamatysim , gal bus ir idomiau. Kaip suprantu jos pacios ten nelabai dar susiorganizaVUSIOS.
Patiko mums ant kamuoliu, nors ir ne viska maniskis norejo darysi, negali pasedet vienoj vietoj doh.gif
Muzika, kaip ir viltele minejo, per daug saldumo biggrin.gif Mums irgi reikia per muzika tuso, diskano, va tada ir patiks galbut rolleyes.gif
Siaip labiausiai patiko daile. nors mums tai buvo pirmas gyvenime piesimas. Ir popieriu ispaisem, ir stala ir paragaut galejom doh.gif Nors kaip kazkuri minejo, mokytoja tikrai galetu bendraut kazkaip kitaip, na nezinau.
Na tai atrodo tiek. Paziuresim kaip mums seksis toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 10 08, 14:33)
Tai buvot ar ne ax.gif

Siek tiek ir as pakomentuosiu. Tikejausi kazko idomesnio tiesa pasakius blush2.gif  Na, bet pavaiksciosim pamatysim , gal bus ir idomiau. Kaip suprantu jos pacios ten nelabai dar susiorganizaVUSIOS.
Patiko mums ant kamuoliu, nors ir ne viska maniskis norejo darysi, negali pasedet vienoj vietoj doh.gif
Muzika, kaip ir viltele minejo, per daug saldumo biggrin.gif  Mums irgi reikia per muzika tuso, diskano, va tada ir patiks galbut rolleyes.gif
Siaip labiausiai patiko daile. nors mums tai buvo pirmas gyvenime piesimas. Ir popieriu ispaisem, ir stala ir paragaut galejom doh.gif  Nors kaip kazkuri minejo, mokytoja tikrai galetu bendraut kazkaip kitaip, na nezinau.
Na tai atrodo tiek. Paziuresim kaip mums seksis toliau biggrin.gif

buvom buvom, bet mes vyresneje grupeje smile.gif
man tai kaip cia pasakius, ne stebuklai, bet ziuresim, vaikui tai smagu....
Atsakyti
o kokiu stebuklu laukete?
jei vaikui patinka - tai jega.
Mes po menesio pasakysim savo nuomone. Labai jau jus visos skubat.
Atsakyti
Kai ir man ir mano vaikui tai pirma mokyklėlė, tai net neturiu nuomonės, tik nusikalu turbūt labiau negu jinai.
Maniškė turi kitą problemą, nežinau kaip jūsų vaikai, bet Ieva nekoncentruoja dėmesio. Net nežinau kaip paaiškinti - mokytoja ko nors klausia, jinai pirma pasako, padaro, o po to žiūri ar kiti mato kaip jinai ten daro. Rezultatas - visi jau daro kitą veiksmą, o jinai dar tą patį. Pvz. muzikoje - visi mosuoja rankomis, jinai dairosi į šalis bemosuodama, anie jau seniai ką nors kitą veikia, o maniškė vis dar mosuoja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zdurela.com @ 2005 10 12, 15:25)
buvom buvom, bet mes vyresneje grupeje  smile.gif
man tai kaip cia pasakius, ne stebuklai, bet ziuresim, vaikui tai smagu....

Mano vaikui tai nepasakyciau, kad labai smagu.

Sportas kaip nesportas biggrin.gif kol paaiskina ka daryt-jau vaikai dziorginasi biggrin.gif
Muzika irgi ne itin idomi biggrin.gif Gal kazkas ateity pasikeis, bet dabar pamokele buvo kaip ir pirma. Noretusi kazko vis naujo.
Va daile nieko, bet irgi nera to kazko biggrin.gif
Ai gal as pati nezinau ko noriu doh.gif Bus matyt, jei vaikui patiks su laiku-lankysim, o jei nne tai ne.
Atsakyti
Maniškė turi kitą problemą, nežinau kaip jūsų vaikai, bet Ieva nekoncentruoja dėmesio. Net nežinau kaip paaiškinti - mokytoja ko nors klausia, jinai pirma pasako, padaro, o po to žiūri ar kiti mato kaip jinai ten daro. Rezultatas - visi jau daro kitą veiksmą, o jinai dar tą patį. Pvz. muzikoje - visi mosuoja rankomis, jinai dairosi į šalis bemosuodama, anie jau seniai ką nors kitą veikia, o maniškė vis dar mosuoja...

Smarki, gal mes truputį per daug iš savo vaikų tikimės ax.gif Aš irgi po pirmo užsiėmimo panašiai jaučiausi. Manau čia ne dėmesio problema schmoll.gif Jeigu tai pirma mokyklėlė, vaikui aplamai reikia susigaudyti kas čia vyksta, ką čia reikia mėgdžioti ir kodėl. Kai Ievutė supras sistemą viskas bus čiki thumbup.gif
Dėl muzikėlės saldumo - o tai kaip jūs įsivaizduojat reikia kalbėti su vaikais? Mums tai toks meilus tonas visai tinka, nenorėčiau kad su mumis bendrautų rimtuoliškai - suaugėliškai, arba visai nebendrautų kaip dailės mokytoja schmoll.gif Tiesą sakant ir aš matyt tikėjausi kažkokių stebuklų, o čia vyksta paprastos pamokėlės ir tiek. Svarbiausia, kad vaikui patinka ir matosi reali nauda - dukružė traukia vakarais savos kūrybos dainuškas, pradėjo sakyti daaaug naujų žodžių, žyyymiai daugiau piešia, pati paiima kamuolį ir sportuoja, visiems pasakoja apie mokyklėlę, žodžiu super thumbup.gif Lankysim tiek, kiek jai bus įdomu.
Atsakyti
Na ir užviriau košę su dailės mokytoja ax.gif Bendrai paėmus tai mergina labai stengiasi, o antroji pamokėlė mums buvo žymiai įdomesnė thumbup.gif Ji nežino kaip kalbėti su vaikais, tas tiesa, bet ne dėl to, kad yra kažkokia pikčiurna ar pabaisa, tiesiog atrodo kad turi mažai pedagoginės patirties, arba šiaip yra drovi kaip asmenybė. Gal apsipras su vaikais ir viskas bus puiku smile.gif
Atsakyti
kaip Jūs vertinate pamokėles su kamuoliais? g.gif Mums tai schmoll.gif
Atsakyti