Tuo tarpu aš
 Tuo tarpu aš  Ir tik man atrodė, kad mes per sportą nieko neveikėme
 Ir tik man atrodė, kad mes per sportą nieko neveikėme   Grįžus tėčiui vaikas čiupo kamuolį ir visus akrobatinius triukus pademonstravo, o be to visą vakarą savos kūrybos dainuškas dainavo
  Grįžus tėčiui vaikas čiupo kamuolį ir visus akrobatinius triukus pademonstravo, o be to visą vakarą savos kūrybos dainuškas dainavo  Va tai bus man savo vaiką taip nuvertinti
 Va tai bus man savo vaiką taip nuvertinti   

Tuo tarpu aš
 Tuo tarpu aš  Ir tik man atrodė, kad mes per sportą nieko neveikėme
 Ir tik man atrodė, kad mes per sportą nieko neveikėme   Grįžus tėčiui vaikas čiupo kamuolį ir visus akrobatinius triukus pademonstravo, o be to visą vakarą savos kūrybos dainuškas dainavo
  Grįžus tėčiui vaikas čiupo kamuolį ir visus akrobatinius triukus pademonstravo, o be to visą vakarą savos kūrybos dainuškas dainavo  Va tai bus man savo vaiką taip nuvertinti
 Va tai bus man savo vaiką taip nuvertinti   

o del vaiku aprangos, tai saviskiui nuemiau kelnes ir megztini, tai palikau su pedkelnem ir bliuze ilgom rankovem, po ja maikute be rankoviu-nesusalo, nors kita karta aprengsiu ka nors siltesnio
 o del vaiku aprangos, tai saviskiui nuemiau kelnes ir megztini, tai palikau su pedkelnem ir bliuze ilgom rankovem, po ja maikute be rankoviu-nesusalo, nors kita karta aprengsiu ka nors siltesnio  tiek del aprangos
 tiek del aprangos  
  pirmiausia, tai nelabai patinka Sonatos toks perdetai saldus kalbejimas
 pirmiausia, tai nelabai patinka Sonatos toks perdetai saldus kalbejimas  
   ...na, bet kentet galima
 ...na, bet kentet galima  mano vaikinui reikia ritmo, sokiu, tad jis neisikirto ka ten daryt ir kaip elgtis
 mano vaikinui reikia ritmo, sokiu, tad jis neisikirto ka ten daryt ir kaip elgtis  o va sportas, jau
 o va sportas, jau  nors mate kamuolius pirma karta, taciau nepriestaravo atlikti siulomus pratimus, ir siaip:sypsojosi, begiojo, ziurejo-matyt patiko
 nors mate kamuolius pirma karta, taciau nepriestaravo atlikti siulomus pratimus, ir siaip:sypsojosi, begiojo, ziurejo-matyt patiko  
  O aš kitą kartą dar galvoju paimti kokią prijuostę arba antrą palaidinę dailei, nes mes taip išsitiurlinome
 O aš kitą kartą dar galvoju paimti kokią prijuostę arba antrą palaidinę dailei, nes mes taip išsitiurlinome   Dar paimsiu atsigerti ir kokią baranką - pasportavus apetitas pakyla
 Dar paimsiu atsigerti ir kokią baranką - pasportavus apetitas pakyla   

Na, bet pavaiksciosim pamatysim , gal bus ir idomiau. Kaip suprantu jos pacios ten nelabai dar susiorganizaVUSIOS.
  Na, bet pavaiksciosim pamatysim , gal bus ir idomiau. Kaip suprantu jos pacios ten nelabai dar susiorganizaVUSIOS. 
  Mums irgi reikia per muzika tuso, diskano, va tada ir patiks galbut
  Nors kaip kazkuri minejo, mokytoja tikrai galetu bendraut kazkaip kitaip, na nezinau.
  Nors kaip kazkuri minejo, mokytoja tikrai galetu bendraut kazkaip kitaip, na nezinau. 

kol paaiskina ka daryt-jau vaikai dziorginasi
  kol paaiskina ka daryt-jau vaikai dziorginasi  
  Gal kazkas ateity pasikeis, bet dabar pamokele buvo kaip ir pirma. Noretusi kazko vis naujo.
  Gal kazkas ateity pasikeis, bet dabar pamokele buvo kaip ir pirma. Noretusi kazko vis naujo. 
  Bus matyt, jei vaikui patiks su laiku-lankysim, o jei nne tai ne.
   Bus matyt, jei vaikui patiks su laiku-lankysim, o jei nne tai ne.

Aš irgi po pirmo užsiėmimo panašiai jaučiausi. Manau čia ne dėmesio problema
 Aš irgi po pirmo užsiėmimo panašiai jaučiausi. Manau čia ne dėmesio problema  Jeigu tai pirma mokyklėlė, vaikui aplamai reikia susigaudyti kas čia vyksta, ką čia reikia mėgdžioti ir kodėl. Kai Ievutė supras sistemą viskas bus čiki
 Jeigu tai pirma mokyklėlė, vaikui aplamai reikia susigaudyti kas čia vyksta, ką čia reikia mėgdžioti ir kodėl. Kai Ievutė supras sistemą viskas bus čiki   
  Tiesą sakant ir aš matyt tikėjausi kažkokių stebuklų, o čia vyksta paprastos pamokėlės ir tiek. Svarbiausia, kad vaikui patinka ir matosi reali nauda - dukružė traukia vakarais savos kūrybos dainuškas, pradėjo sakyti daaaug naujų žodžių, žyyymiai daugiau piešia, pati paiima kamuolį ir sportuoja, visiems pasakoja apie mokyklėlę, žodžiu super
 Tiesą sakant ir aš matyt tikėjausi kažkokių stebuklų, o čia vyksta paprastos pamokėlės ir tiek. Svarbiausia, kad vaikui patinka ir matosi reali nauda - dukružė traukia vakarais savos kūrybos dainuškas, pradėjo sakyti daaaug naujų žodžių, žyyymiai daugiau piešia, pati paiima kamuolį ir sportuoja, visiems pasakoja apie mokyklėlę, žodžiu super   Lankysim tiek, kiek jai bus įdomu.
 Lankysim tiek, kiek jai bus įdomu.

Bendrai paėmus tai mergina labai stengiasi, o antroji pamokėlė mums buvo žymiai įdomesnė
 Bendrai paėmus tai mergina labai stengiasi, o antroji pamokėlė mums buvo žymiai įdomesnė  Ji nežino kaip kalbėti su vaikais, tas tiesa, bet ne dėl to, kad yra kažkokia pikčiurna ar pabaisa, tiesiog atrodo kad turi mažai pedagoginės patirties, arba šiaip yra drovi kaip asmenybė. Gal apsipras su vaikais ir viskas bus puiku
 Ji nežino kaip kalbėti su vaikais, tas tiesa, bet ne dėl to, kad yra kažkokia pikčiurna ar pabaisa, tiesiog atrodo kad turi mažai pedagoginės patirties, arba šiaip yra drovi kaip asmenybė. Gal apsipras su vaikais ir viskas bus puiku