Tai žinokit mano varlytė po mokyklėlės tris valandas pietų miego išmiegojo
Tuo tarpu aš
Ir tik man atrodė, kad mes per sportą nieko neveikėme
Grįžus tėčiui vaikas čiupo kamuolį ir visus akrobatinius triukus pademonstravo, o be to visą vakarą savos kūrybos dainuškas dainavo
Va tai bus man savo vaiką taip nuvertinti
Aha man irgi įdomu. Mes irgi ruošiamės šeštadinį eiti. Tiems sportams reikia kokios spec. aprangos ar ne? Patarkit kas nors
QUOTE(širdelė @ 2005 10 07, 11:34)
Aha man irgi įdomu. Mes irgi ruošiamės šeštadinį eiti. Tiems sportams reikia kokios spec. aprangos ar ne? Patarkit kas nors

nereikia jokios spec.aprangos, tik turekit galvoje, kad reikia perauti batukus ir vaikui, ir paciam nusiauti...as buvau su kojinem, maciau, kad kitos mamos kazkokias slepetes turejo, bet siaip tai su kojinem
o man(sunui taip pat) muzikele nelabai patiko
Na kadangi mes šiltakraujės, tai aš vaiką paleidau sportuoti aprengusi trumpomis rankovėmis, pėdkelnėmis ir lengvomis kelnėmis, apaviau basutėmis. Nepamirškite lengvos avalynės arba kojinių sau
O aš kitą kartą dar galvoju paimti kokią prijuostę arba antrą palaidinę dailei, nes mes taip išsitiurlinome
Dar paimsiu atsigerti ir kokią baranką - pasportavus apetitas pakyla
QUOTE(zdurela.com @ 2005 10 03, 18:05)
Tai buvot ar ne
Siek tiek ir as pakomentuosiu. Tikejausi kazko idomesnio tiesa pasakius
Patiko mums ant kamuoliu, nors ir ne viska maniskis norejo darysi, negali pasedet vienoj vietoj
Muzika, kaip ir viltele minejo, per daug saldumo
Siaip labiausiai patiko daile. nors mums tai buvo pirmas gyvenime piesimas. Ir popieriu ispaisem, ir stala ir paragaut galejom
Na tai atrodo tiek. Paziuresim kaip mums seksis toliau
QUOTE(SuperBaba @ 2005 10 08, 14:33)
Tai buvot ar ne
Na, bet pavaiksciosim pamatysim , gal bus ir idomiau. Kaip suprantu jos pacios ten nelabai dar susiorganizaVUSIOS.
Patiko mums ant kamuoliu, nors ir ne viska maniskis norejo darysi, negali pasedet vienoj vietoj
Mums irgi reikia per muzika tuso, diskano, va tada ir patiks galbut
Siaip labiausiai patiko daile. nors mums tai buvo pirmas gyvenime piesimas. Ir popieriu ispaisem, ir stala ir paragaut galejom
Nors kaip kazkuri minejo, mokytoja tikrai galetu bendraut kazkaip kitaip, na nezinau.
buvom buvom, bet mes vyresneje grupeje
man tai kaip cia pasakius, ne stebuklai, bet ziuresim, vaikui tai smagu....
Kai ir man ir mano vaikui tai pirma mokyklėlė, tai net neturiu nuomonės, tik nusikalu turbūt labiau negu jinai.
Maniškė turi kitą problemą, nežinau kaip jūsų vaikai, bet Ieva nekoncentruoja dėmesio. Net nežinau kaip paaiškinti - mokytoja ko nors klausia, jinai pirma pasako, padaro, o po to žiūri ar kiti mato kaip jinai ten daro. Rezultatas - visi jau daro kitą veiksmą, o jinai dar tą patį. Pvz. muzikoje - visi mosuoja rankomis, jinai dairosi į šalis bemosuodama, anie jau seniai ką nors kitą veikia, o maniškė vis dar mosuoja...
Maniškė turi kitą problemą, nežinau kaip jūsų vaikai, bet Ieva nekoncentruoja dėmesio. Net nežinau kaip paaiškinti - mokytoja ko nors klausia, jinai pirma pasako, padaro, o po to žiūri ar kiti mato kaip jinai ten daro. Rezultatas - visi jau daro kitą veiksmą, o jinai dar tą patį. Pvz. muzikoje - visi mosuoja rankomis, jinai dairosi į šalis bemosuodama, anie jau seniai ką nors kitą veikia, o maniškė vis dar mosuoja...
QUOTE(zdurela.com @ 2005 10 12, 15:25)
buvom buvom, bet mes vyresneje grupeje
Mano vaikui tai nepasakyciau, kad labai smagu.
Sportas kaip nesportas
Muzika irgi ne itin idomi
Va daile nieko, bet irgi nera to kazko
Ai gal as pati nezinau ko noriu
Smarki, gal mes truputį per daug iš savo vaikų tikimės
Dėl muzikėlės saldumo - o tai kaip jūs įsivaizduojat reikia kalbėti su vaikais? Mums tai toks meilus tonas visai tinka, nenorėčiau kad su mumis bendrautų rimtuoliškai - suaugėliškai, arba visai nebendrautų kaip dailės mokytoja
Na ir užviriau košę su dailės mokytoja
Bendrai paėmus tai mergina labai stengiasi, o antroji pamokėlė mums buvo žymiai įdomesnė
Ji nežino kaip kalbėti su vaikais, tas tiesa, bet ne dėl to, kad yra kažkokia pikčiurna ar pabaisa, tiesiog atrodo kad turi mažai pedagoginės patirties, arba šiaip yra drovi kaip asmenybė. Gal apsipras su vaikais ir viskas bus puiku
kaip Jūs vertinate pamokėles su kamuoliais?
Mums tai