Įkraunama...
Įkraunama...

Grikių lukštų pagalvės

O jos ne kietokos, tos pagalves? As Senukuose uzvakar paciupinejau, man kazkaip labai kietos jos pasirode... blush2.gif
Atsakyti
Mano teta turi grikių lukštų pagalves bei anklodę(pirko grynai dėl sveikatos) tai nėra labai laiminga jas turėdama, nes tie lukštai sukrenta į vieną pusę, o kita pusė tuščia schmoll.gif tai turi pastoviai reguliuoti kad būtų visur lygiaiI user posted imageNežinau gal dar būna skiritngų rūšių, bet bent jau tas kurias teta turi ne kas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2005 07 20, 13:51)
Mano teta turi grikių lukštų pagalves bei anklodę(pirko grynai dėl sveikatos) tai nėra labai laiminga jas turėdama, nes tie lukštai sukrenta į vieną pusę, o kita pusė tuščia schmoll.gif  tai turi pastoviai reguliuoti kad būtų visur lygiaiI user posted imageNežinau gal dar būna skiritngų rūšių, bet bent jau tas kurias teta turi ne kas. schmoll.gif

Nu, kur as Senukuose ziurejau, tai ten tu lukstu tiek, kad tikrai i viena puse nesukris taip, kad kitoj nieko neliktu schmoll.gif
Atsakyti
Kiek zinau tai labai sveika miegoti - bet man asmeniskai tai ziauriai nepatogu.
Turiu dabar toki malonuma, nes sveciuojames pas uosvene, o pas ja tos pagalves.
Tai jau trecia nakti neissimiegu. O anyta kai pripratus tai jai super.
Gal tikrai reikia priprasti.
Atsakyti
Turėjau pagalvę, bet man nepatiko. Gal ir sveika, dėl to ir pirkau, bet ne kiekvienas matyt gali priprasti. Jaučiau diskomfortą, todėl nebesistengiau pratintis. Perleidžiau ta pagalvę vyrui, sako, padeda nuo knarkimo. Jis naudojo gal metus, gal ir daugiau, Bet po to ir jam atsibodo. Žodžiu pasirinkom paprastas pagalves ax.gif
Atsakyti
Labai gera pagalve thumbup.gif manau ji man padejo, plaukai ne taip rebaluojasi blush2.gif Man ji patinka good.gif
Atsakyti
Ir mes su vyru miegam ant tokių pagalvių. Kad nebūtų labai kieta, truputį lukštų nupylėm. Vėliau jei reikės, galėsim papildyti. Pirmas dvi naktis miegojau kaip ant akmens. Po to pripratau. Labai patinka. Kitokios neįsivaizduoju. Vyras priprato iškart. Dabar daug rečiau knarkia. clap.gif
Atsakyti

Labai sudominot tom grikiu pagalvem biggrin.gif
O kaip su dulkiu erkutemis? Ar jos nesiveis tose pagalvese?
Gal yra erkutems alergisku mamyciu, isbandziusiu grikiu lukstu pagalves? g.gif
Atsakyti
bet nei kur pirkot, nei kiek mokejot, nerasot! kodel gi?! laukiu info!! lens.gif
domina kaunas
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2005 09 08, 13:53)
bet nei kur pirkot, nei kiek mokejot, nerasot! kodel gi?! laukiu info!! lens.gif
domina kaunas

vaistinėse būna. kaina priklauso nuo dydžio. ~40-50 lt, jei gerai prisimenu, nes laaaaaabai senai pirkau tongue.gif
Atsakyti

As bandziau miegoti ant tokios grikiu pripiltos pagalves biggrin.gif
Tai prabudusi viduri nakties isspyriau ja lauk is lovos tongue.gif

Buvo jausmas toks, kad miegu ant grudu pripilto maiso ax.gif
Gal kitiems kitaip, nezinau... g.gif Mano vienas namiskis prasikankino gal savaite ir po to pasidejo i sandeliuka biggrin.gif Kantrus zmogus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ama3 @ 2005 09 15, 13:01)
Buvo jausmas toks, kad miegu ant grudu pripilto maiso ax.gif

Va būtent biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti