Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas vaikiną pristatyti giminei?

As irgi pritarciau daugumai. kad negalima nustatyti tikslaus termino, nes labai daug ka lemia aplinkybes. Pavyzdziui, as su MB sese, teta, pusbroliu susipazinom praejus savaitei po pazinties, o su jo teveliais - po pazinties praejus trims savaitems. Aisku, streso buvo nemazai, buvau nupirkus sakoti ta proga, kai vaziavom i svecius pas jo tevus - tai rankos drebejo ji iteikiant. blush2.gif bet siaip viskas normaliai.Greitai taip ir neskausmingai. Su mano tevais supazindinom veliau net neatsimenu kada. bet gerokai veliau.
Atsakyti
Mano tevai su MB susipazino gal po poros dienu draugystes smile.gif tai buvo kazkas keisto, nes as nemegstu pazindinti smile.gif bet taip gavosi ir dabar visai nesigailiu smile.gif
Atsakyti
Pas msu nebuvo jokių specialių susipažinimo vakarėlių, savaime vsikas gavosi,su SB tėvais susipažinau maždaug po poros mėnesių, su jo sese šiek tiek ankščiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 01 13, 16:16)
jei vaikinas tikrai turi rimtu ketinimu tavo atzvilgiu, tai jis pirmiausiai tave supazindins su savo draugais.  wink_3.gif
jam pradziai svarbi ju nuomone.... smile.gif
http://daisyPath.com.../3/2/ 10/2/.png[/img][/url]

drinks_cheers.gif gerai pasakyta, bet tik gal vietoj draugu parasyciau tevais mirksiukas.gif
MB pacia pirmaja realios pazinties (pries susitinkant puse metu bendravom tik internetu) diena supazindino su savo tevais, broliu ir seserimi blink.gif o po poros savaiciu nusiveze i gimines susitikima blink.gif Kaip dabar pamenu, man buvo sokas ne mazas, kad taip viskas greit lotuliukas.gif
O as ji su savo tevais kazkur po savaites nuo musu susitikimo supazindinau ax.gif Kazkaip pas mus viskas greit vyko g.gif o istikruju tai juk neplanuojama, tiesiog ateina tam laikas ir susitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano brangusis su mano tevais susipazino po 3 menesiu pazinties musu ax.gif Po kokio pusmecio susipazinau su jo mama, o tevo nepazystu iki pat siol, praejo jau 1,5 metu 4u.gif O su jo broliu susipazinome ir normaliai bendraujame jau irgi seniai, susipazinom po kokiu 4-5 menesiu. Taip pat ir su jo teta ir dede esam pazystami, susipazinom po kokiu 1 metu ax.gif Siaip manau kai tik pajunti, kad santykiai rimti, tai su tevais galima prie progos ir susipazinti thumbup.gif O jei abejoji del savo jausmu, tai nera reikalo ir ko pazindintis, nebent tai atsitinka netycia lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuke @ 2005 01 13, 15:47)
jis mane su savo draugais jau supazindino per naujus metus,kazkaip net netiketai pakviete katu svesti ir tuo labiau,kad ten visi jo draugai buvo,na man nejauku buvo,bet istveriau ir visai nieko blush-anim-cl.gif

O mes po mėnesio draugystės šventėm naujus metus pas MB brolį, kur turėjo būti dar keletas žmonių, na, o susipažinti kažkaip netyčia teko vos ne su visa gimine biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikinas mane iškart supažindino su visais savo draugais, o aš jį su savo smile.gif
Tik va, kas dėl šeimos, tai čia jau kitas klausimas.. Kartu esam jau mėnuo bet šia linkme dar neskubam. Aš asmeniškai su jo mama labai bijau susipažint blush2.gif Dar nenoriu rolleyes.gif
Viena dieną pajuokavau, kad mano mama nori su juo susipažint, ir jis sutiko, kad gali tai padaryt. Nu man tai įrodymas, kad jei vaikinas nebijo susipažint su merginos tėvais, vadinasi rimtai žiūri į santykius smile.gif
o šiaip, kad mes kartu, tai žino tik mūsų draugai. Nuo savo šeimos dar tai slepiam blush2.gif Nu, labiau slepiu aš, jo šeima kažką žino rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nirvana: 02 rugsėjo 2008 - 15:02
Pas mus gavosi taip,kad jis su mano mama susipazino antra draugystes diena, o su mano tevu po keliu menesiu. As su jo tevais susipazinau irgi po keleto menesiu ir viskas buvo labai gerai smile.gif
Atsakyti
smile.gif mano nuomone kada suzadetuviu ziedas ant rankos tada ir laiks
Atsakyti
QUOTE(delfiuke @ 2005 01 12, 22:45)
noreciau paklausti kaip jus manot,kada laikas vaikina pristatyti giminei,tevams? unsure.gif as tai kazkaip bijau dar,nes turbut pagal save vertinu,nes as tai laaaabai bijociau susipazinti blush-anim-cl.gif ,todel taip pat manau ir apie ji ir suprantu,jei bijotu:)jis toks kuklus pas mane ph34r.gif mes pazystami puse metu,tai gal dar ne laikas?nebent tik galeciau supazindinti su tais,su kuriais daznai susitinkam pabaliavoti,puiki dingstis butu pusseseres gimtadienis,ir siaip visi labai nori ji pamatyti,sneka visokias nesamones,juokelius tik laido blush-anim-cl.gif

as tai net po maziau laiko supazindinau. Jei nenori, kad butu nemalonu, tai nereikia per kazkoki baliu ar panasiai. Tiesiog paprastoj kasdieniskoj situacijoj parodyk ji tevams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuke @ 2005 01 12, 22:45)
noreciau paklausti kaip jus manot,kada laikas vaikina pristatyti giminei,tevams? unsure.gif as tai kazkaip bijau dar,nes turbut pagal save vertinu,nes as tai laaaabai bijociau susipazinti blush-anim-cl.gif ,todel taip pat manau ir apie ji ir suprantu,jei bijotu:)jis toks kuklus pas mane ph34r.gif mes pazystami puse metu,tai gal dar ne laikas?nebent tik galeciau supazindinti su tais,su kuriais daznai susitinkam pabaliavoti,puiki dingstis butu pusseseres gimtadienis,ir siaip visi labai nori ji pamatyti,sneka visokias nesamones,juokelius tik laido blush-anim-cl.gif

As saviski savo tevams pristaciau gal koki trecia pasimatyma, nes buvo valentino diena ir jis atejo pas mane pasveikinti smile.gif Man buvo malonu, kad mano tewai taip greitai su juo susipazino, nes man taip pat rupejo, ka tewai apie ji mano, o ir pasitikejimas is karto atsirado smile.gif O su jo tewais susipazinau siek tiek veliau, gal po 4 menesiu smile.gif Su kitomis giminemis nesistengeme pazindinis specialiai, tai susiklostydavo naturaliai- susitikdavom ir susipazindavom per gimtadienius, kitas sventes smile.gif
Atsakyti
net turejau susimastyti kada supazindinau savaji su tevais, manau po kokiu metu draugystes, jis mane anksciau nusivede, nors ir labai nenorejau
Atsakyti