Tiesa,mes ir apsirengt dar ne viską mokam
Mūsų pipirui tuoj bus treji,bet man net minčių kažkaip nekilo,kad jis jau turi mokėt pats užpakaliuką nusivalyt
Šiandien su bendradarbe pradėjom kalbėt apie darželį,tai ji sako,kad bus problemų ir turiu dar truputį laiko pamokint,nes daržely tikrai nieks nebėgs iš paskos ir nevalys(ji dirbus daržely auklėtoja).tai puoliau žiūrėt,ar kiti vaikučiai patys susitvarko
Net ramiau pasidarė,kad mūsiškis ne vienas toks "žiopliukas" šiuo klausimu
,nes man paprasčiau ir greičiau vaiką ryte į rūbus "įkišt",tai jaučiu su tuo problemų bus tikrai
QUOTE(Vandenė @ 2006 08 23, 20:47)
Mūsų pipirui tuoj bus treji,bet man net minčių kažkaip nekilo,kad jis jau turi mokėt pats užpakaliuką nusivalyt
Šiandien su bendradarbe pradėjom kalbėt apie darželį,tai ji sako,kad bus problemų ir turiu dar truputį laiko pamokint,nes daržely tikrai nieks nebėgs iš paskos ir nevalys(ji dirbus daržely auklėtoja).tai puoliau žiūrėt,ar kiti vaikučiai patys susitvarko
,nes man paprasčiau ir greičiau vaiką ryte į rūbus "įkišt",tai jaučiu su tuo problemų bus tikrai 
žinoma ne vienas
QUOTE(Vandenė @ 2006 08 23, 21:47)
Tikrai negali ir nemoka,o pas mus auklėtija nuvalo sūnus sakė ir manau kad nemeluoja,o šiaip jam jau 6 bet vengia pats valytis prašo manęs,o jei valosi tai pusę rulonėlio sunaudoja manau kad viskam savas laikas.Opanaši tema jau buvo panaršyk surasi.SėkmėsTiesa,mes ir apsirengt dar ne viską mokam
Sveiki. As turiu tokia beda,kad mano mazoji darzeli is vis nedaro
Ir popieriu is namu jos nesiau ne ir viskas. tai vakare kakoja kelis kartus,valosi pati,bet aisku jai padedu.
o maniskiui 6 metai, tai tik neseniai pradejo valitis pats uzpakaliuka
O darzelyje jokiu problemu mums nebuvo, nes per tuos 3 metus , praleistus darzelyje, ne vieno karto ten nekakojo
, nes turi savo kakojimo rezima
Tik namuose, ir tik vakare
Mes irgi tokią problemėlę turėjom, vaikas verkia, kad nepasiekia, kad jam nepatogu. Bandžiau mokint, tai tik susipykdavom ir viskas tuo pasibaigdavo
.O darželyje pirmus metus problemą išsprendėm taip, kad nunešėm šeimininkėlei dėžę saldainių ir paprašėm tokios paslaugos.O dabar jau paaugo mato,kad darželyje kiti vaikai užpakaliuką valosi patys, tai ir maniškis nenori būt balta varna, pradėjo valytis pats
.
QUOTE(iruska @ 2006 08 30, 15:13)
o maniskiui 6 metai, tai tik neseniai pradejo valitis pats uzpakaliuka
O darzelyje jokiu problemu mums nebuvo, nes per tuos 3 metus , praleistus darzelyje, ne vieno karto ten nekakojo
, nes turi savo kakojimo rezima
Tik namuose, ir tik vakare 
Tiesa pasakius mano vaikas 4,6m., bet dar nėi vieną kartą nevalėsi pats sau užpakaliuko. Šiaip jeigu neprimintumėm,kad reikia kakoti tai turbūt išbūtų kokią savaitę
Dabar pradės eiti į darželį tai nety nežinau kaip bus, tikriausiai irgi nekakos darže
Jums leidus, aš iš vaiko pusės pasisakysiu. Tarp kitko, labai mane pradžiuginot tokia tema, nes aš darželio nelankiau, pradėjau pati valytis maždaug 4-ių ir maniau, kad aš viena tokia čia išsigimėlė taip ilgai nemokėjau nusivalyt, tai net niekam nepasakojau.
O šiaip visada tėtis valydavo, klykdavau iš tualeto:
- tėėėti, tėėėti,
ir kartą pas mus buvo Velykos, giminaičių gal 20, nuėjau į tualetą, padariau "kaku', stoviu nuleistom kelnėm ir šaukiu savo papročiu:
- tėėėėti, tėėėti,
teta išgirdo, kaip klykiu iš tualeto, pagalvojo, gal kas blogo atsitiko, atsidarė duris, o ten aš stoviu nevalytu užpakaliu.
gerai net neatsimenu, ką ji pasakė tiksliai, bet ji su tokia nuostaba pareiškė:
- tai ką, tu pati dar užpakalio nesivalai?
kad mane gėda užplūsta iki šiol, tą prisiminus, migom tada pati nusivaliau ir po to niekada nebeprašiau. Gal ir ne visada švariai iškart tą padarydavau, bet juk trusikus keisdavo kas dieną, ir vakarais prausdavo, tai ką jau:)
Gerai, kad radau šią temelę, jaučiu, turėdama savo vaikų būčiau piktinusis, kad kokių trijų metų dar reikia valyt subinytę
- tėėėti, tėėėti,
ir kartą pas mus buvo Velykos, giminaičių gal 20, nuėjau į tualetą, padariau "kaku', stoviu nuleistom kelnėm ir šaukiu savo papročiu:
- tėėėėti, tėėėti,
teta išgirdo, kaip klykiu iš tualeto, pagalvojo, gal kas blogo atsitiko, atsidarė duris, o ten aš stoviu nevalytu užpakaliu.
kad mane gėda užplūsta iki šiol, tą prisiminus, migom tada pati nusivaliau ir po to niekada nebeprašiau. Gal ir ne visada švariai iškart tą padarydavau, bet juk trusikus keisdavo kas dieną, ir vakarais prausdavo, tai ką jau:)
Gerai, kad radau šią temelę, jaučiu, turėdama savo vaikų būčiau piktinusis, kad kokių trijų metų dar reikia valyt subinytę
QUOTE(stripulis @ 2006 08 31, 03:30)
Jums leidus, aš iš vaiko pusės pasisakysiu. Tarp kitko, labai mane pradžiuginot tokia tema, nes aš darželio nelankiau, pradėjau pati valytis maždaug 4-ių ir maniau, kad aš viena tokia čia išsigimėlė taip ilgai nemokėjau nusivalyt, tai net niekam nepasakojau.
- tėėėti, tėėėti,
- tėėėėti, tėėėti,
- tėėėti, tėėėti,
- tėėėėti, tėėėti,
Maniskei irgi beveik keturi metukai,ti ta procedura irgi atlieka dazniausiai tetis.Jau kai padaro tai atidaro duris ir rekia visu balsu;teeti,teeti,..jei jis neatsiliepia tai atbega ieskoti be kelniu ir pliku uzpakaliuku
QUOTE(gagrate @ 2006 08 31, 10:48)
Maniskei irgi beveik keturi metukai,ti ta procedura irgi atlieka dazniausiai tetis.Jau kai padaro tai atidaro duris ir rekia visu balsu;teeti,teeti,..jei jis neatsiliepia tai atbega ieskoti be kelniu ir pliku uzpakaliuku 
O mano Kipras kai padaro šaukia Jauu.. Pakakavau...!
manoji tai pries eidama kakoti uzsitvirtina visada:mamyte as pakakosiu ir tada tave pakviesiu
po sisiuko moka nusisausinti,a va po kakucio dar ne
ruosiames i darzely tikiuosi nevaikscios aplypusiu uzpakaliuku,nes pas mane ji labai svaruole jau
ruosiames i darzely tikiuosi nevaikscios aplypusiu uzpakaliuku,nes pas mane ji labai svaruole jau