Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Mano keturmetis padaro, tada atsistoja keturiomis ir rekia: "Nuvalykit!" bigsmile.gif
Atsakyti
Mano trimetinukė pradėjus lankyti darželį "buvo priversta" mokytis valytis pati. Namuose aš nuvalau, o daržely ji viena eina į tualetą, tai ir nusivalo pati. Dažnai nelabai švariai, deja. Yra laiko dar viskam išmokti rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškė tai nuo kokių 4 pati jau valosi. Iš pradžių pati nedrįso, bijojo, kad užpakalis liks nešvarus. Klausdavau, o kaip susivarko darželį, tai tsakydavo, kad auklėtojos valo. bet spėju, kad ne visada, nes rasdavau ir nešvarias kenaites. Tada sutarėm, kad jei neišeis mane pašauks ir aš jai padėsiu. Tai labai greitai neliko jokių problemų, nebent nori daugiau mano dėmesio, tada kviečiasi į pagalbą, bet tai jau retai kada benutinka.
Atsakyti
Mano dukra darželyje pati nusivalo, bet namie tik ir girdžiu:"mama nuvalyk"
Atsakyti
Na pas mus ta pati problema su vyresnėliu,nors jau birželio mėn šešeri doh.gif Vis prašau,kad pats bandytų nusivalyti,o jis vis neeeee schmoll.gif O darželį juk močiutė auklėtoja,tai ir nuvalo,o be to jo irgi nemokina,tai net ir nebežinau ką bedaryti :hmJis pas mane nuo kūdikystės beproto pedantas doh.gif o vyras kaip nervuojas,sako tu šitaip jį lepini doh.gif ,o ką daryti jai vaikas pradeda verkti ir sako nesivalysiu schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
Mano dukrai 6,bet kaskart girdžiu "mamytė,jau!Ir net nebando ir nenori to daryt pati.
Atsakyti
Mano trimetis valosi tiks pats ir,neduok Dieve,sugalvosi jam padaryt ta paslaugėle,susinervina baisiausiai.Tad valosi pats,pavyksta kartais ideliai,kartais pritruksta kruopstumo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žana @ 2006 03 11, 12:23)
Mano dukrai 6,bet kaskart girdžiu "mamytė,jau!Ir net nebando ir nenori to daryt pati.

aišku nenori,smirdi gi smile.gif : smile.gif ,nieko išmoks,mano Duksis jau galima sakyti pusėtinai moka.Ir tavo gudruolė išmoks.
Atsakyti
Maniske viena karta irgi ''susitvarke'', tai kai pamaciau tai vos is koto neiskritau visa ''pasipuosus', o kvapelis.... doh.gif
Atsakyti
Maniske dukra tai nuo 4 metu valosi pati uzpakali thumbup.gif . Aisku visko pasitaiko, bet nuo 6 metu tai jau kelnes svarios. O budavo irgi visko doh.gif .
Atsakyti
Mano vyresnysis jau nuo 4 metu valosi pats biggrin.gif Zinoma, pasitaiko visko, bet kas vakara eina po dusu - sikniuko ir pimpaliuko plauti tongue.gif ir viskas tvarkoj.
Atsakyti
Mano netoli 3 metuku pirmasis, ir tai jau bando ir nori pats valyti, bet dazniausiai nenusivalo o dar labiau ispuosia uzpakaliuka doh.gif , visviena gauna man leisti, bet del to nesisieloju, svarbiausia kad bando, kazkada ismoks thumbup.gif
Atsakyti