Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Mnao sūniukas jau pats bando, ale dar nelabai kaip sekasi, tai padedu
Atsakyti
mano maziukui 3,6m .nupirkom vaikams skirta slapia tualetini popieriu,servetelem tokiom.Tai nezinau,kartais pats nusivalo,ir aisku pakviecia kad patikrinciau.O kartais nesivalo,laukia,kol as ateisiu.Labai jo neverciu,ziuresim,kaip cia mums toliau seksis smile.gif
Atsakyti
Mano mergaiciuke tik dabar ta pradejo daryti, 5,5 metu.. Manau tai ir yra pats optimaliausias amzius.. nes anksciau kiek beskatinciau, vis niekaip nepavykdavo.. ir gerai paziurejus, tai vaikuciu ir rankos dar per trumpos!! lotuliukas.gif
Na nepasiekia nors tu ka, kol nepersilenkia pusiau.. biggrin.gif
Ilgai vedziau derybas, bet neikyriai.. neverciau. Kol kazkaip savaime, viena karta negalejau prieiti pakviesta, kita karta.. tai nusibodo atstacius uzpakali laukti, eme ir nusivale! thumbup.gif
Tiesa, pati paprasiau pirmus kartus parodyti pasekmes, na teko ir istaisyti viena kita karta, pamokiau kaip reikia popieriuko daugiau paimti ir kaip viena kart brukstelejus sulenkti, o ne bruzinti, su ta pacia puse kelis kart, ir dar liepiau ziureti ir valyti tol, kol ant popieriaus nebelieka pedsaku...

Tik dabar atsitokejau, kad jau beveik visa vasara nebepraso pagalbos! drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano suneliui tuoj bus keturi o uzpakaly valo ir pats ir dar kartais saukia mane.Pradesim jau i darzeli nuo pirmadenio tai nezinau kaip ten ar padeda kas ar ne g.gif nusivalyti
Atsakyti
mano mergytei jau penki metai tai retkarciais vis leidziu pabandyt bet visko buvo mat viena karta tikriausia tualetinis poperius praplyso tai rankytes ir i siena ir i kelnias valesi kita karta man regis kakutis iki galo nebuvo iskrites tai irgi visa baisi buvo, bet vilties neprarandam ir bandom toliau.
Atsakyti
bigsmile.gif maniskei 3 metai, tai nusivalo, zinoma kad gerai nenusivalo. rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskiui 4 metai,tai jau koki 2 menesiai pats nusivalo.Nupirkus slapiu toletiniu serveteliu,tai nusivalo gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis dar nesivalo (neseniai suejo 3 metukai) ax.gif
Atsakyti
kas tai yra slapios tualetines serveteles? Nesu maciusi tokiu.
Atsakyti
3 metu pati pradejo, o 3,5 metu jau net labai puikiai nusivale. O dabar (4 ) - net neleidzia kartu i tuoleta eiti doh.gif
Atsakyti
Vyresniajai 3m. 8mėn. atlieka reikalą ir šaukia: mama išvalyk man pukalį lotuliukas.gif ! Dar net negalvoja, kad galėtu pati susitvarkyti schmoll.gif
Atsakyti
Mano berniukui 3,5m.,pats megsta nusivalyti,bet kadangi mamye lotuliukas.gif nelabai pasitiki tokiu valymu,tai pati nuvalo blush2.gif
Atsakyti