O cia tai problema
. Mano merginos darzelyje visai nekakodavo, nes joms ne i tema tai daryti ne namie
. O namuose vis budavo:"mama, pakakojau"
Bet atsibodo ir viena diena grieztai pasakiau ne. Parodziau, kaip tai daroma, kelis kartus pabuvau salia, paaiskinau ir dabar valosi pacios. Popieriaus tai nespeju pirkt. Bet uztai jau nieks nesaukia.
QUOTE(Neringucia @ 2005 02 10, 11:42)
Mano nuomone trimetis dar tikrai per mažas pats valytis. Gali taip nusivalyti, kad paskui ne tik jį bet ir drabužius teks valyti
Papildyta:
QUOTE(Gicia @ 2007 09 23, 16:03)
O cia tai problema
. Mano merginos darzelyje visai nekakodavo, nes joms ne i tema tai daryti ne namie
Bet atsibodo ir viena diena grieztai pasakiau ne. Parodziau, kaip tai daroma, kelis kartus pabuvau salia, paaiskinau ir dabar valosi pacios. Popieriaus tai nespeju pirkt. Bet uztai jau nieks nesaukia. 
O tai kokio amžiaus maždaug buvo kai griežtai atsisakei tai daryti?
maniskiui pati valiau iki 6 metu, nes kai pats nusivalydavo , tai "kokybe " labai slubavo.
Maniškis prieš porą mėnesių pagaliau išmoko pats susitvarkyti, bet "Mama, pakakojau!!!" iki šiol tenka išdirst
Arba paprašo nuplaut užpakalį, kai nepasiseka iš pirmo karto gražiai nusivalyt
Šiaip naudojam šlapias servetėles, su jomis kažkaip paprasčiau
Labutis,
Galim pasigirti jau savaite kai nusivalo pati ir manes nekviecia
,tik pasiziuriu ar svarei nusivalo.
QUOTE(Gicia @ 2007 09 23, 17:03)
O cia tai problema
va va manasis berniukas taip pat darzelyje nedaro
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 09 08, 18:12)
kas tai yra slapios tualetines serveteles? Nesu maciusi tokiu.
Jos vadinasi PAMPERS KANDOO,jas galima ir i wc mest.Nu man tai jos
Mano keturmetis dar nemoka ir saukia, kad "jau"
Darzelyje nedaro
net nesisvaizduoju, kada jis prades pats valytis, nes yra "pedantas" kokiu reta, pats "prismardina" ,o paskui ziaukcioja
O mano vyresnele visa apsiprausia po viskam. Jei kartais prispiria reikalas mokykloje, tai namo grizus pirmiausia lekia apsirpausti
. O mazoji dazniausiai susitvarko pati, bet kelnaites po tokio jos susitvarkymo tenka spec. priemonemis plauti
. Gera mintis su dregnomis servetelemis, reikes pameginti
QUOTE(kaguelo @ 2005 02 11, 00:17)
Lanko darželį, tai ten mamos nėra ir nori nenori turi išmokti nusivalyti, nors kelnaitės po jos valymo būna
Angsčiau vis kviesdavo mane (iki kokių 4 metų), o kai paklausdavau kai darželyje nusivalai taip švariai vis nusukdavo temą. Paskui paaiškėjo, kad vaikas darželyje stengdavosi nedaryti rimto reikalo, kentėdavo 
na maniškė elgiasi panašiai kenčia bet būna ir darželyje padaro o ten pati ir nusivalo ir žinot visai neblogai na kelnaitės tikrai nebūna iteptos tik kartais ir labao jau nestipriai. na kokios rankutės jų trumpos manosios sunkiai ta užpakaliuką pasiekia. beje kur perkat tas servetėles nerandu niekur?
namie valau aš bet kartais pareiškia kad pati valysis irtai neblogai daro.
ti problemytė yra - nepripranta rankyčių nusiplauti po tualeto
Sunui jau virs 6metu,jis puikiai pats moka nuvalyti uzpakali,bet kartais kai suviduriuoja,tai kviecia mane,nes jis bijo,kad ne susitvarkis
.Tenka valyti