Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

O cia tai problema doh.gif . Mano merginos darzelyje visai nekakodavo, nes joms ne i tema tai daryti ne namie smile.gif . O namuose vis budavo:"mama, pakakojau" doh.gif lotuliukas.gif Bet atsibodo ir viena diena grieztai pasakiau ne. Parodziau, kaip tai daroma, kelis kartus pabuvau salia, paaiskinau ir dabar valosi pacios. Popieriaus tai nespeju pirkt. Bet uztai jau nieks nesaukia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2005 02 10, 11:42)
Mano nuomone trimetis dar tikrai per mažas pats valytis. Gali taip nusivalyti, kad paskui ne tik jį bet ir drabužius teks valyti  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif man taip pat atrodo, kad jis dar per mažas. O darželyje kiek suprantu tai jis irgi nedaro rimto reikaliuko. Bet bandė kelis kartus namie pats valytis, tai ne popierium, o pirštukais nusivalė doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Gicia @ 2007 09 23, 16:03)
O cia tai problema doh.gif . Mano merginos darzelyje visai nekakodavo, nes joms ne i tema tai daryti ne namie smile.gif . O namuose vis budavo:"mama, pakakojau" doh.gif  lotuliukas.gif  Bet atsibodo ir viena diena grieztai pasakiau ne. Parodziau, kaip tai daroma, kelis kartus pabuvau salia, paaiskinau ir dabar valosi pacios. Popieriaus tai nespeju pirkt. Bet uztai jau nieks nesaukia. thumbup.gif

O tai kokio amžiaus maždaug buvo kai griežtai atsisakei tai daryti? smile.gif
Atsakyti
maniskiui pati valiau iki 6 metu, nes kai pats nusivalydavo , tai "kokybe " labai slubavo.
Atsakyti
Maniškis prieš porą mėnesių pagaliau išmoko pats susitvarkyti, bet "Mama, pakakojau!!!" iki šiol tenka išdirst doh.gif Arba paprašo nuplaut užpakalį, kai nepasiseka iš pirmo karto gražiai nusivalyt lotuliukas.gif Šiaip naudojam šlapias servetėles, su jomis kažkaip paprasčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, 4u.gif Galim pasigirti jau savaite kai nusivalo pati ir manes nekviecia thumbup.gif ,tik pasiziuriu ar svarei nusivalo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gicia @ 2007 09 23, 17:03)
O cia tai problema doh.gif . Mano merginos darzelyje visai nekakodavo, nes joms ne i tema tai daryti ne namie smile.gif . O namuose vis budavo:"mama, pakakojau" doh.gif  lotuliukas.gif  Bet atsibodo ir viena diena grieztai pasakiau ne. Parodziau, kaip tai daroma, kelis kartus pabuvau salia, paaiskinau ir dabar valosi pacios. Popieriaus tai nespeju pirkt. Bet uztai jau nieks nesaukia. thumbup.gif

va va manasis berniukas taip pat darzelyje nedaro doh.gif turbut,kad dar nelabai gerai nusivalyt moka g.gif namie dar vis saukia mane,na reik jau pratint,kad pats ismoktu nusivalyt uzpakaliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 09 08, 18:12)
kas tai yra slapios tualetines serveteles? Nesu maciusi tokiu.

Jos vadinasi PAMPERS KANDOO,jas galima ir i wc mest.Nu man tai jos thumbup.gif
Atsakyti
Mano keturmetis dar nemoka ir saukia, kad "jau" biggrin.gif Darzelyje nedaro schmoll.gif net nesisvaizduoju, kada jis prades pats valytis, nes yra "pedantas" kokiu reta, pats "prismardina" ,o paskui ziaukcioja blink.gif
Atsakyti
Mano dukrytė jau nuo 2,5m. pati valo užpakaliuką ir nuleidžia vandenį. Bet kokybė neatitinka reikalavimų. Vis patikrinu soske.gif
Atsakyti
O mano vyresnele visa apsiprausia po viskam. Jei kartais prispiria reikalas mokykloje, tai namo grizus pirmiausia lekia apsirpausti biggrin.gif . O mazoji dazniausiai susitvarko pati, bet kelnaites po tokio jos susitvarkymo tenka spec. priemonemis plauti doh.gif . Gera mintis su dregnomis servetelemis, reikes pameginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kaguelo @ 2005 02 11, 00:17)
Lanko darželį, tai ten mamos nėra ir nori nenori turi išmokti nusivalyti, nors kelnaitės po jos valymo būna  doh.gif Angsčiau vis kviesdavo mane (iki kokių 4 metų), o kai paklausdavau kai darželyje nusivalai taip švariai vis nusukdavo temą. Paskui paaiškėjo, kad vaikas darželyje stengdavosi nedaryti rimto reikalo, kentėdavo  ax.gif

na maniškė elgiasi panašiai kenčia bet būna ir darželyje padaro o ten pati ir nusivalo ir žinot visai neblogai na kelnaitės tikrai nebūna iteptos tik kartais ir labao jau nestipriai. na kokios rankutės jų trumpos manosios sunkiai ta užpakaliuką pasiekia. beje kur perkat tas servetėles nerandu niekur? g.gif
namie valau aš bet kartais pareiškia kad pati valysis irtai neblogai daro. thumbup.gif
ti problemytė yra - nepripranta rankyčių nusiplauti po tualeto doh.gif bijau kad darželyje ir nesiplauna... verysad.gif blink.gif
Atsakyti
Sunui jau virs 6metu,jis puikiai pats moka nuvalyti uzpakali,bet kartais kai suviduriuoja,tai kviecia mane,nes jis bijo,kad ne susitvarkis doh.gif .Tenka valyti lotuliukas.gif
Atsakyti