Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Maniškiai taip pat apie 3 metus pradėjo, pradžioje sunkiai, tačiau po to po truputį biggrin.gif
Atsakyti
As savo panele pradejau mokinti apsitarnauti nuo 4 metu,jai dabar 6,5 ir vis dar saukia kuri is tevu doh.gif Jei valosi su tualetiniu popierium sunaudoja visa rulona ir vistiek buna nepatenkinta,labai bijo issiterlioti kelnaites.Slapios tualetines serveteles tikrai geras dalykas,svarbiausia kad gali mesti i klozeta.Bet Lietuvoj ju niekur nerandu,reikes atidziau paieskoti. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mergytei jau 4 metukai su biskuciu, tai buvo taip pries einant i darzeli man ji uzdave toki klausima "kas man darzeli nuvalys uzpakali" blink.gif tai taip nustebau, kazkaip visada as jai nuvalydavau ir buvo gerai, bet tada net susimasciau doh.gif tikrai kaip ten bus darzeli... nuo tada as jai rodau kaip tai padaryti, o ji nenori net bandyti, doh.gif bijo issiteplioti doh.gif sakau valykis o ji ne! tai nezianu kaip cia ja ismokinti... doh.gif
Atsakyti
Manau, kad po pirmo karto, kai nebus kam nuvalyti, tada užsimanys pati išmokti biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 3 metukai. Tai bando pati valyti, man neduoda rėkia "pati" nu aišku suprantoma kaip jai ganasi ir kiek sunaudojama tualetiniaus popieriaus lotuliukas.gif Bet manau kad visai neblogai, kad ji nori buti savarankiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 16, 01:12)
Manau, kad po pirmo karto, kai nebus kam nuvalyti, tada užsimanys pati išmokti biggrin.gif

nevisada
mano bernas kartais pats (retai, labai retai tai daro) o dazniausiai tai saukiasi pagalbos
bet pats susitvarko tada kai nieks nepastebi kad jis WC tupi ir negirdi kad saukia
ta prasme aiskiai suvikia kad tarkim visi kieme ir jo negirdes, tada ir susitvarko (buvo tokiu atveju )

bet kai zino ar nujaucia kad isgirs kazkas jo sauksma - tada visa gerkle kvieciasi pagalbos

ir nesako kad bijo issitepti ar dar kaip, tiesiog nenori ir vsio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dij@n@ @ 2007 09 15, 19:14)
Mano mergytei jau 4 metukai su biskuciu, tai buvo taip pries einant i darzeli man ji uzdave toki klausima "kas man darzeli nuvalys uzpakali" blink.gif  tai taip nustebau, kazkaip visada as jai nuvalydavau ir buvo gerai, bet tada net susimasciau  doh.gif tikrai kaip ten bus darzeli... nuo tada as jai rodau kaip tai padaryti, o ji nenori net bandyti, doh.gif  bijo issiteplioti doh.gif sakau valykis o ji ne! tai nezianu kaip cia ja ismokinti... doh.gif

Gali būti,kad darželyje kentės,o reikaliuką atliks tik namie. doh.gif Daug vaikiukų taip daro.
Atsakyti
QUOTE(manoli @ 2007 09 15, 17:57)
As savo panele pradejau mokinti apsitarnauti nuo 4 metu,jai dabar 6,5 ir vis dar saukia kuri is tevu doh.gif Jei valosi su tualetiniu popierium sunaudoja visa rulona ir vistiek buna nepatenkinta,labai bijo issiterlioti kelnaites.Slapios tualetines serveteles tikrai geras dalykas,svarbiausia kad gali mesti i klozeta.Bet Lietuvoj ju niekur nerandu,reikes atidziau paieskoti. bigsmile.gif

mano panelia 6met darzelyje ji susitvarko be jokiu problemu thumbup.gif ,bet namie visada kviece mane verysad.gif Na gal reikes pradeti ignoruoti jos prasyma gal tada ir namie susitvarkys pati g.gif
Atsakyti
Mano berniukui 4m, visada kvieciasi ka nors... nepavyktu ignoruoti, nes jis zino, kad isgirs kazkas, nes jis vienas nesilieka kambaryje, jei kiti lauke - jis taip pat. Kadangi i darzeli neketina eiti, tai nezinau, kaip ji pripratinti si reikaliuka atlikt vienam smile.gif...
Atsakyti
Maniškė tik šią vasarą pradėjo pati nusivalyti. Niekas jos nevertė ir neskubino. Nusivalė ir pasisakė. Tik priminiau, kad rankas visada nusiplautų. Iki tol net daržely nekakodavo, nes ten nebūdavo kam nuvalyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 20 rugsėjo 2007 - 10:36
Sveikos, mano merginai 3m ir darzelyje, kiek supratau is kelnaiciu, vaikai jau tvarkosi patys g.gif
Atsakyti
QUOTE(manoli @ 2007 09 17, 20:36)
Gali būti,kad darželyje kentės,o reikaliuką atliks tik namie. doh.gif Daug vaikiukų taip daro.

unsure.gif tikrai unsure.gif negera tada g.gif
Atsakyti