maniskei 4.5metuku bet as taip pat dar valau,o darzelyje niekada nedaro kakuti,nezinau kodel, sako ji pati kad ten nepatinka daryti ir ,kad jei paciai reikes nusivalyti,tai ir kencia kol grizta namo
bet kaip negerai vaikučiams jei jie kenčia ir darželyje kakučio nedaro
Siaubas o ką daryti nežinau juk neliepsi auklėtojai paskui tavo vaiką į tualetą lakstyti
Mano nuo 3,5m pradėjo nusivalinėt, bet kokybė nekokia, tai as dar pervalau jei būna galimybė. O is darželio kartais grįžta su nekokiais triusikais
Skaitau cia visu atsiliepimus
..,na bet man niekaip savo 5 metu sunelio nepavyksta ikalbeti valytis paciam
Jis sako,negaliu ir viskas .Darzelyje taip pat nedaro ..
,kencia vaikas kol namo grista..
Jis sako,negaliu ir viskas .Darzelyje taip pat nedaro ..
Maniskis ir darzeli nedaro,nors namie pats nusivalo.Parejes pasakoja,kad darzeli norejau kaku,bet nejau nes ten nera slapiu serveteliu
.Parejes pirmiausia lekia i wc.Tai dabar ir galvoju
,kad nunesciau as ju bet visai grupei neuzpirksiu.Siaip as jas perku Vokietijoj,cia kiek ziurejau,tai nemaciau.
QUOTE(Aloha @ 2007 10 09, 21:41)
Mano nuo 3,5m pradėjo nusivalinėt, bet kokybė nekokia, tai as dar pervalau jei būna galimybė. O is darželio kartais grįžta su nekokiais triusikais 
maniskis ir panasaus amziaus,o jo valymas per zandus
QUOTE(rramaske @ 2007 10 12, 19:14)
Maniskis ir darzeli nedaro,nors namie pats nusivalo.Parejes pasakoja,kad darzeli norejau kaku,bet nejau nes ten nera slapiu serveteliu
.Parejes pirmiausia lekia i wc.Tai dabar ir galvoju
,kad nunesciau as ju bet visai grupei neuzpirksiu.Siaip as jas perku Vokietijoj,cia kiek ziurejau,tai nemaciau.
nunešk servetelių ir padėk vaikui į spintelę paaiškink , kad kai eis į wc pasiimtu o po to padetu atgal į spintelią mums taip auklėtoja patarė nes ta pati problema buvo
nejo į wc nes servetelių darželi nebuvo , o dabar viskas o.k. kai savo nusineša
Maniškei ketveri su trupučiu, darželyje irgi didelio reikalo neina. O namie tai jau pati nusivalo ir visai neblogai. Kartais žinoma vis dar pasiprašo, kad padėčiau. Bet jau retai. Juk ji vyresnė sesutė ir rodo pavyzdį mažesnei (tai ji taip sako).
Maniske moka kai yra noras, bet dazniausiai to noro nera, saukia "mama", bet vandeni visada megsta nuleist
Turbūt geriau klausti ne kada tai pradėjo daryti (mano nuo 2m), o kada tai padaro tinkamai
. Valymosi kokybė net dabar "superinė". Daug dar reiktų tobulinti, nors ir norai geri
. O popierių galima vežimais vežt, vistiek su gumulu perbraukia
QUOTE(jjjj @ 2007 10 13, 22:22)
nunešk servetelių ir padėk vaikui į spintelę paaiškink , kad kai eis į wc pasiimtu o po to padetu atgal į spintelią mums taip auklėtoja patarė nes ta pati problema buvo
Gera mintis
mum 5 ir ta problema, darzeli nedaro, turi slapiu serveteliu - nedaro
namuose visgi mama saukia