Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

o maniskis nemoka niekaip pats nusivalyti ir mokinu ir kartu bandom valyti, bet vistiek nesivalo gal verk tualete ilgiausiai bet vistiek nenusivalys darzeli kenciai neina nedaro kaku, o jau nemazas viruks yra blush2.gif 4,5 metai, net nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
4u.gif mano kaip ismoko nusivalyti pati tai dingo beda visada nusivalo ir namuose ir sveciuose dingo ta prob su uzsikentejimu doh.gif
Atsakyti
mano zuikis kaip nusivalo tai tenka plauti apatinius doh.gif
tikiuosi greit išmoks švariai nusivalyti 4u.gif
Atsakyti
3 metuku pats pradejo valytis, bet aisku, tekdavo pervalyt doh.gif O nuo 4 metu viskas jau puikiai paciam pavykdavo thumbup.gif Darzelyje 4-meciams jau niekas nebepadedavo, tai nori nenori- teko ismokt, nes kitaip MAMYTE labai pykdavo namuose doh.gif
Atsakyti
Nuo 3 m. pradejo valytis pati.
Atsakyti
mano bernas tai 5m tik pradejo valytis blush2.gif o iki tol saukdavo mamyte doh.gif
Atsakyti
MANISKIUI 3METAI 7MENBET PATS NESIVALO,REKIA KAD TEN NESVARU blush2.gif g.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano sunus pats pradejo valytis nuo 3m.
Atsakyti
Mano vaikas kazkur 4,5 m. pradejo pats nusivalyti.O iki tol mes valydavom, o darzeli sake nenoredavo.Nes klausdavom kas darzelyje nuvalo... g.gif
Atsakyti
Maniskis 3metinukas, pats bando valyti uzpakaliuka, bet kad poto dar blogiau smile.gif net issimaudyt tenka....tai kolkas as pati jam ne tik kad pavalau su popierium, bet dar ir nuplaunu, nes kazkaip man su popierium normaliai nenusivalo....atrodo svaru, bet kvapas lieka, tai apiprausiu ir ramu....Atrodo ir darzeli lanko, bet kiek aukletoja sake, jis nekakoja ten, taip kad jam ir neteko susidurti darzely su sia problema uzpakaliuko valymu....
beto prie tos pacios temos kakuciai biggrin.gif , apie berniukus smile.gif kada pradejo jusu berniukai patys savo pimpaliuka laikyt sisiodami? maniskis sisioja i tualeta jau nuo 1,5m.bet rankos isskestos i sonus ar koks zaislas rankoj, kurio neatiduoda, o jei ir tuscios as jo neikalbu kad laikytu, klozeto poto krasteliai buna slapoki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monagg @ 2008 01 28, 12:06)
Maniskis 3metinukas, pats bando valyti uzpakaliuka, bet kad poto dar blogiau smile.gif net issimaudyt tenka....tai kolkas as pati jam ne tik kad pavalau su popierium, bet dar ir nuplaunu, nes kazkaip man su popierium normaliai nenusivalo....atrodo svaru, bet kvapas lieka, tai apiprausiu ir ramu....Atrodo ir darzeli lanko, bet kiek aukletoja sake, jis nekakoja ten, taip kad jam ir neteko susidurti darzely su sia problema uzpakaliuko valymu....
beto prie tos pacios temos kakuciai  biggrin.gif , apie berniukus smile.gif kada pradejo jusu berniukai patys savo pimpaliuka laikyt sisiodami? maniskis sisioja i tualeta jau nuo 1,5m.bet rankos isskestos i sonus ar koks zaislas rankoj, kurio neatiduoda, o jei ir tuscios as jo neikalbu kad laikytu, klozeto poto krasteliai buna slapoki biggrin.gif

del sikniuko tai vistiek ismoks su patirtim vis geriau ir geriau
manasis tai vis sako nu kaip - paziurek a gerai nusvaliau doh.gif lotuliukas.gif juokinga
nu bet kaip kitaip
paziuriu - jei blogai einam praustis, jei gerai sakau liuks saunuolis

del sisiojimo - a jujmi parode vaikui kaip ta pimpaliukai laikyt? gi jis pats savaime nezino kad ji dar ir laikyt reikia g.gif maniskis net nepastebejau nuo kada - nes as parodziau kad ji reik laikyt ir nemyzt bet kur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 28, 13:25)
del sikniuko tai vistiek ismoks su patirtim vis geriau ir geriau
manasis tai vis sako nu kaip - paziurek a gerai nusvaliau  doh.gif  lotuliukas.gif  juokinga
nu bet kaip kitaip
paziuriu - jei blogai einam praustis, jei gerai sakau liuks saunuolis

del sisiojimo - a jujmi parode vaikui kaip ta pimpaliukai laikyt? gi jis pats savaime nezino kad  ji dar ir laikyt reikia  g.gif  maniskis net nepastebejau nuo kada - nes as parodziau kad ji reik laikyt ir nemyzt bet kur  lotuliukas.gif

rodziau ir as ir sakau kiekviena karta kad pasilaikytu irvyras ten vyriskai kalbejo biggrin.gif ale kad jis savo daro, sakau dar gal viena diena ateis i proteli ir prades laikyt ir man ateis diena kai tualeto apvalinet neteks biggrin.gif
Atsakyti