o maniskis nemoka niekaip pats nusivalyti ir mokinu ir kartu bandom valyti, bet vistiek nesivalo gal verk tualete ilgiausiai bet vistiek nenusivalys darzeli kenciai neina nedaro kaku, o jau nemazas viruks yra
4,5 metai, net nezinau ka daryti
mano zuikis kaip nusivalo tai tenka plauti apatinius
tikiuosi greit išmoks švariai nusivalyti
tikiuosi greit išmoks švariai nusivalyti
3 metuku pats pradejo valytis, bet aisku, tekdavo pervalyt
O nuo 4 metu viskas jau puikiai paciam pavykdavo
Darzelyje 4-meciams jau niekas nebepadedavo, tai nori nenori- teko ismokt, nes kitaip MAMYTE labai pykdavo namuose
Nuo 3 m. pradejo valytis pati.
mano bernas tai 5m tik pradejo valytis
o iki tol saukdavo mamyte
MANISKIUI 3METAI 7MENBET PATS NESIVALO,REKIA KAD TEN NESVARU
Mano sunus pats pradejo valytis nuo 3m.
Mano vaikas kazkur 4,5 m. pradejo pats nusivalyti.O iki tol mes valydavom, o darzeli sake nenoredavo.Nes klausdavom kas darzelyje nuvalo...
Maniskis 3metinukas, pats bando valyti uzpakaliuka, bet kad poto dar blogiau
net issimaudyt tenka....tai kolkas as pati jam ne tik kad pavalau su popierium, bet dar ir nuplaunu, nes kazkaip man su popierium normaliai nenusivalo....atrodo svaru, bet kvapas lieka, tai apiprausiu ir ramu....Atrodo ir darzeli lanko, bet kiek aukletoja sake, jis nekakoja ten, taip kad jam ir neteko susidurti darzely su sia problema uzpakaliuko valymu....
beto prie tos pacios temos kakuciai
, apie berniukus
kada pradejo jusu berniukai patys savo pimpaliuka laikyt sisiodami? maniskis sisioja i tualeta jau nuo 1,5m.bet rankos isskestos i sonus ar koks zaislas rankoj, kurio neatiduoda, o jei ir tuscios as jo neikalbu kad laikytu, klozeto poto krasteliai buna slapoki
QUOTE(monagg @ 2008 01 28, 12:06)
Maniskis 3metinukas, pats bando valyti uzpakaliuka, bet kad poto dar blogiau
net issimaudyt tenka....tai kolkas as pati jam ne tik kad pavalau su popierium, bet dar ir nuplaunu, nes kazkaip man su popierium normaliai nenusivalo....atrodo svaru, bet kvapas lieka, tai apiprausiu ir ramu....Atrodo ir darzeli lanko, bet kiek aukletoja sake, jis nekakoja ten, taip kad jam ir neteko susidurti darzely su sia problema uzpakaliuko valymu....
, apie berniukus
kada pradejo jusu berniukai patys savo pimpaliuka laikyt sisiodami? maniskis sisioja i tualeta jau nuo 1,5m.bet rankos isskestos i sonus ar koks zaislas rankoj, kurio neatiduoda, o jei ir tuscios as jo neikalbu kad laikytu, klozeto poto krasteliai buna slapoki 
del sikniuko tai vistiek ismoks su patirtim vis geriau ir geriau
manasis tai vis sako nu kaip - paziurek a gerai nusvaliau
nu bet kaip kitaip
paziuriu - jei blogai einam praustis, jei gerai sakau liuks saunuolis
del sisiojimo - a jujmi parode vaikui kaip ta pimpaliukai laikyt? gi jis pats savaime nezino kad ji dar ir laikyt reikia
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 28, 13:25)
del sikniuko tai vistiek ismoks su patirtim vis geriau ir geriau
juokinga
nu bet kaip kitaip
del sisiojimo - a jujmi parode vaikui kaip ta pimpaliukai laikyt? gi jis pats savaime nezino kad ji dar ir laikyt reikia
maniskis net nepastebejau nuo kada - nes as parodziau kad ji reik laikyt ir nemyzt bet kur 
nu bet kaip kitaip
rodziau ir as ir sakau kiekviena karta kad pasilaikytu irvyras ten vyriskai kalbejo