Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Pas mano sese baisi problema su situo reikalu unsure.gif gal galetumet pasakyt is kur tu serveteliu gaut nes kai praejo mokint valyt sikniuka jis kategoriskai pareiske kad nevalys blink.gif mat jam sleikstu doh.gif visaip ji ten bandom ikalbinet, bet pareiskia kad nevalys ir taskas blink.gif manau ryskiai reiskias skorpioniskas charakteris nes sesuo lygiai tokia pat buvo g.gif
Atsakyti
MAniskis nuo 4 m pats, bet tik tada, kai PATS noredavo. darzeli nedarydavo, tik grizes namo. Beje, ziuriu, ne vien maniskis darze nedaro - gal vaikai bijo, ar kas cia dabar? g.gif
Dabar jau pats viska pasidaro.
Atsakyti
Mūsiškis pradėjo pats valytis darželyje nuo 4,5m. ,o mes to nežinojom. bigsmile.gif Tai namie valydavau aš.Pakalbėjus su auklėtoja supratau ,kad jau koks pusmetis,kaip jis pats susitvarko. tongue.gif O namie kviesdavo ,kad kas nuvalytų. biggrin.gif Sužinojau, nusistebėjau ,o šis juokiasi. lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2008 03 17, 15:32)
Mūsiškis pradėjo pats valytis darželyje nuo 4,5m. ,o mes to nežinojom. bigsmile.gif Tai namie valydavau aš.Pakalbėjus su auklėtoja supratau ,kad jau koks pusmetis,kaip jis pats susitvarko. tongue.gif O namie  kviesdavo ,kad kas nuvalytų. biggrin.gif Sužinojau, nusistebėjau ,o šis juokiasi. lotuliukas.gif  blush2.gif

Cai tai geras thumbup.gif .
Atsakyti
mano sunui 4 metai bet dar pats nesivalo uzpakalio.jis man pasake kad nemato ir negali nusivalyti,sako man: mama gal tolete reikia veidrodi pastatyti... rolleyes.gif ir va beda darzeli neina kaku daryt kencia kol grys namo,nes kazkada aukletojos negirejo kad jis sauke kad pakakojo ir nenuvale uzpakalio tai va dabar ir nebeina.kalbejau ir su aukletojom sake jam kad pries einant i toleta pasakytu jom kad eina kakot, bet jis vistiek neina. o namie manes atsiklausia ar nuvalysi man uzpakali verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitux @ 2008 03 18, 13:28)
mano sunui 4 metai bet dar pats nesivalo uzpakalio.jis man pasake kad nemato ir negali nusivalyti,sako man: mama gal tolete reikia veidrodi pastatyti... rolleyes.gif  ir va beda darzeli neina kaku daryt kencia kol grys namo,nes kazkada aukletojos negirejo kad jis sauke kad pakakojo ir nenuvale uzpakalio tai va dabar ir nebeina.kalbejau ir su aukletojom sake jam kad pries einant i toleta pasakytu jom kad eina kakot, bet jis vistiek neina. o namie manes atsiklausia ar nuvalysi man uzpakali  verysad.gif

Mano sunui tuoj 4.Pats nusivalo.Bet darzelyje irgi nedaro.Kai tik gryzta namo,is karto varo i tualeta(dar pasiima savo knygute) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2008 03 16, 16:03)
Pas mano sese baisi problema su situo reikalu  unsure.gif gal galetumet pasakyt is kur tu serveteliu gaut nes kai praejo mokint valyt sikniuka jis kategoriskai pareiske kad nevalys  blink.gif  mat jam sleikstu  doh.gif  visaip ji ten bandom ikalbinet, bet pareiskia kad nevalys ir taskas  blink.gif  manau ryskiai reiskias skorpioniskas charakteris nes sesuo lygiai tokia pat buvo  g.gif

Na siaip kiek as cia ieskojus tai neradau ne vienoj parduotuvej,vaistinese irgi klausus tai tik trukcioja peciais ir siulina tas kudikiu PAMPERS servetelesuser posted imageAs tai Vokietijoj uzsiperku ju,nes maniskis gal neitu i wc jei ju nebutuuser posted imageuser posted image
Atsakyti
O mano karapuzui 3,6 m. tai darzelyje pats, o namie - mama. Kaip ir valgyti, darzelyje pats valgo, o namie mama maitina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Foxenas @ 2005 02 09, 19:53)
Sveikutes,

Man cia idomu pasidre, kada laikas vaika pradeti mokyti pati susitvarkyti sikniuka po kakaus? Mususkis trimetis, bet pats nesivalo ir nelabai nori. Yra iprates, kad mama visada nuvalo ir nemato jokio reikalo tai keisti. Bet galvoju, jog gal jau laikas pradeti?
Kaip buvo jum?

Maniskei sukakus penkiems metams atsirado didziulis noras buti labai savarankiskai, tai viena karta kai pati sikna nusivale doh.gif teko valyti ne tik ja pacia, bet ir jos sijona lotuliukas.gif su teciu taip prisijuokem, kad dukryte susigedo ir sekanti karta viska atliko pati ir tvarkingai thumbup.gif Daugiau mano pagalbos nebereikejo, bet dabar turim dar du pyplius su kuriais visos istorijos speju pasikartos lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsiškė bandė valytis pati gal kokių 5 metukų.Vis rėkia iš tualeto,kad aš arba MB jai nuvalytų ruriuką ax.gifVėliau mergina paaugo,ir prašėm,kad pati bandytų valytis mirksiukas.gif Išaiškinau,kad valytų tol,kol bus švarus popieriukas mirksiukas.gif Aišku popieriaus išnaudodavom dideliais kiekiais,bet su laiku išmoko švariai nusivalyti bigsmile.gif Dabar jokių problemų neturim schmoll.gif
Atsakyti
Aš savo vaikam pasiūliau valytis kai buvo 4,5 metų.Viską paaiškinau,parodžiau kaip popieriumi naudotis( aišku susitaikiau,kad jo bus sunaudota laaabai daug doh.gif )ir problemų nekilo. Dar geriau netgi, nes auklėtojos pas mus užpakalių net trimečiams nevalo bash.gif . Kai pareidavo vaikas namo su "prikepusia pluta " prie užpakalio , tai nelabai malonu būdavo.
Atsakyti
Maniškis beveik keturiu bet nenori valyti .o jeigu nuvalo tai buna visiškai murzinas. Tai galvoju gal dar per anksti. 000189.gif smartass.gif
Atsakyti