Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

QUOTE(Karbynė @ 2005 12 19, 20:55)
Tau ar vis tik vaikui? tongue.gif

man vaikui svariau nuvalyt gaunasi tongue.gif vel kazkaip ne taip... doh.gif
ai,zodziu vaikui as valau su servetelem ne sau.
Atsakyti
QUOTE(sandralita @ 2005 12 20, 10:28)
man vaikui svariau nuvalyt gaunasi tongue.gif vel kazkaip ne taip... doh.gif
ai,zodziu vaikui as valau su servetelem ne sau.

Aišku aišku lotuliukas.gif
Atsakyti
prisigyriau, kad merga moka užpakaliį nusivalyti doh.gif .
Buvom svečiuose, kai ji į WC kaku nuėjo daryti. Susitarėm, kad pati švariai nusivalys. Nusivalė.........bet atejo nuogu dubcium, išsiskėtus pasilenkė prie stalo ir klasia ar jau švarus.
Viskas būtų nieko, jei nesisvečiuotumėm pas vyro šefą. Tai va kaip būna. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 20, 12:37)
Buvom svečiuose, kai ji į WC kaku nuėjo daryti. Susitarėm, kad pati švariai nusivalys. Nusivalė.........bet atejo nuogu dubcium, išsiskėtus pasilenkė prie stalo ir klasia ar jau švarus.
Viskas būtų nieko, jei nesisvečiuotumėm pas vyro šefą. Tai va kaip būna. tongue.gif

oi viespateli tu mano doh.gif bet manau jei sefas savo vaiku turi supras,cia man viena kart taip bus nes ir as tokiu budu vaikiui uzpakali valau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 20, 13:37)

Oi geras...žvengiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralita @ 2005 12 20, 15:51)
oi viespateli tu mano doh.gif bet manau jei sefas savo vaiku turi supras,cia man viena kart taip bus nes ir as tokiu budu vaikiui uzpakali valau.. lotuliukas.gif

šefas tai neblogas seniokas. O jo žmoną tai matyt supykino lotuliukas.gif
mano vyrą irgi lotuliukas.gif Bet mes su šefu iki ašarų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 20, 14:18)
šefas tai neblogas seniokas. O jo žmoną tai matyt supykino lotuliukas.gif
mano vyrą irgi lotuliukas.gif  Bet mes su šefu iki ašarų lotuliukas.gif

nieko kad supykino,skrandukai prasivale mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(TUSINA @ 2005 12 20, 15:37)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ką tik su vyrų kritom iki ašarų, vos pilvai nesprogo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Karta atejus i darzeli pasiimti vaiko isgirdau kaip aukletoja prase vienos mamos, kad ji namuose mokintu vaika paciam valytis uzpakali. Tam vaikui virs 6 metu! Kaip supratau aukletojai jau kantrybe isseko.Kas is to,kad ji bando ismokinti susitvarkyti paciam, jei namuose motina laksto kiekviena karta sudu valyti! Sako mazas gi dar biggrin.gif Nu zinokit man tai kazkaip baisiai pasirode! Vaikas tuoj eis i mokykla, tai motina gal irgi begs aptvarkyti savo "maziuko".
Atsakyti
Mano voveraitei 3 metai, bet pati dar nesivalo užpakaliuko, ji tiesiog šaukia : Mama jau padariauuuuuuuuuuuu smile.gif O darželyje, vaikams visus reikaliukus, jei vaikutis to nori (paprašo) padeda šeimininkutė. Ateis laikas ir išmoks, kaip išmoko ant klozeto saugiai užsropšti ( nors visą laiką stoviu už durų, nes vis bijau, kad neįkristų doh.gif ), taip ir čia.......
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 01 02, 12:07)
Mano voveraitei 3 metai, bet pati dar nesivalo užpakaliuko, ji tiesiog šaukia : Mama jau padariauuuuuuuuuuuu  smile.gif  O darželyje, vaikams visus reikaliukus, jei vaikutis to nori (paprašo) padeda šeimininkutė. Ateis laikas ir išmoks, kaip išmoko ant klozeto saugiai užsropšti ( nors visą laiką stoviu už durų, nes vis bijau, kad neįkristų  doh.gif ), taip ir čia.......

ir mano panasiai rekia:mama baigiauuuuuuuuuuuuuuuuuuu biggrin.gif
ant tuliko neuzlipa per aukstai jam,o jus naudokit ta dangti ant toleto ir nereiks bijot kad ikris.
Atsakyti
Mano dukrytei 5m.,bet užpakalio valytis pati labai nenori.Kiekvienasyk iš tualeto šaukia:
-Jau!
Darželyje stengiasi nesituštinti.Tikiuosi bent jau iki mokyklos išmoks susitvarkyti pati.
Atsakyti